Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
szerintem még most költözz el, hirtelen, se szó, se beszéd, hogy mire megjön Miló, talán észbekapjon a párod. Amíg csak mondja az ember, hogy egyszer elmegy, addig a pasik rá se hederítenek. De még jobb, ha az ő cuccait teszed ki a ház elé, végül is a te házad. Én egyszer megtettem, hatott is. Nem a mostani páromnál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditusom!
A te házad, nem? Miért te költöznél?
20150601134430

halihó!

azért mennék el mert itt nincs senkim. a kecót nyilván nem lehet elpasszolni pár nap alatt.

remélem nálunk is normalizálódik valamelyest a helyzet mint másik két sorstársamnál......... :roll:

felteszem az ígért képet a hazahozós gúnyáról:

Kép

Kép

dita75

Sziasztok,

Dita,

pedig személyesen a párod nagyon normálisnak tűnt, ezért is lettem volna kíváncsi, hogy viselkedik ha ott van a kisfia, sajnos ebben nem volt részem.
Elhiszem, hogy nehéz neki, mert a munkahely és a fia mellett még az ex is cseszteti, de akkor is a sarkára kellene állnia, ne csak veled szemben legyen nagylegény. (amúgy az én párom épp ugyanilyen, mindenkinek mindent megtesz, nekem meg pampog itthon ha kérek valamit)
Voltatok Zsuzskáéknál? Remélem kerítetetek időt arra, hogy meglátogassátok őket, biztos nagyon jót tudnátok beszélgetni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

hazahozós ruha meseszép. Mekkora méretű? Ezt csak azért kérdezem mert Dancinak és odakészítettem egy 56-ost és egy 62-est mivel nagy babának mondták és végül az 56-osban jött haza de úgy lógott rajta a ruha mint tehénen a gatya.
Bezzeg most a 74-est használja már :lol:

Linácska,

boldog második hetet a picikének. Ő nem lett hasfájós?

Viki mami,

lenne egy-két kérdésem:

1) mikor lehet sózni egy picit a baba ételét?

2) Czinki és Évi írta, hogy ők hagymával is ízesítik a babakaját. Ezt mikortól ajánlott?

3) a húst összeturmixolva kell lefagyasztani, vagy kis kockánként fevágva és csak akkor turmixoljam amikor felhasználom?

4) a légzésfigyelőt meddig ajánlott használni? Ti használjátok még Lackó fickónál?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ancsi,

mi újság veled, veletek? Sikeres volt a beavatkozás? Ha tudsz jelentkezz, mert nagyon sokat gondolok rád.

Kép}
monic80

MONIC

Pénteken tudtunk volna menni Suskáékhoz, üziztem is neki hogy mennénk, de nem értek rá aznap mert a Madridi barátnőjét látták vendégül.
Ma is tudtunk volna menni de lehet hogy még mindig vendégeik vannak, így eltoltuk a jövő hétre, remélem nem jön közbe semmi.

A gúnya 62-es, nem mertem kisebbet venni mert rám egyáltalán nem jöttek fel az 56-osok. Anyunak mindet el kellett tennie azonnal. Rögtön 62-essel indítottam. Még valami olcsóbb darabra azt mondom ok, de ez a szerkó 5 rongy. Ennyit kidobni csak úgy az ablakon???
Legfeljebb felhajtjuk a gatya szárait. :roll:

dita75

tegnapi buliban készült:

Kép

Kép

dita75

Halihó!

Ditusom!

Jól nézel ki Aranyanyám!

Moncsi!
1) mikor lehet sózni egy picit a baba ételét? Én 1 év felett kezdtem el igazán sózni, most már a mi kajcsinkat eszi, igaz én nem sózom nagyon ezeket sem, inkább a fűszerek dominálnak.

2) Czinki és Évi írta, hogy ők hagymával is ízesítik a babakaját. Ezt mikortól ajánlott? kb. 7-8 hónapos korától készítem így a hamikat, de nézd sztem már a 6 hónpos kajcsikban is van hagyma.

3) a húst összeturmixolva kell lefagyasztani, vagy kis kockánként fevágva és csak akkor turmixoljam amikor felhasználom? Husit megfőzni, leturmixolni és jégkockatartóba kiadagolni. Aztán amikor megfagyott én áttettem 1 műanyag dobozba, h ne járja át a fagyó szaga.

4) a légzésfigyelőt meddig ajánlott használni? Ti használjátok még Lackó fickónál?
Mi használjuk még, de elsősorban az éjjeli fény miatt. Éjjel, ha iszik, én ezt kapcsolom fel. A légzésfigyelőt én úgy tudom 1 éves korig ajánlják.
20150601134430

Dita,

nagyon jól nézel ki!!!!!!! Mondtam én mindig, hogy megtestesíted a csinos kismami fogalmát. :wink:

Viki mami,

nagyon szépen köszi a tanácsokat, ezek már jó ideje foglalkoztattak, csak mindig elfelejtem megkérdezni. :oops:

Kép}
monic80

VIKI

Köfi! :)
A kiccalád egy része:

Kép

Nézem a Shreket! :) (eszembe jutott Dorci és a Cifra palotás nótája! :)

Jó éjt puszi!

dita75

MONIC
Ne túlozzatok már!!!!!!!!!
Ennyi kilóval!!!!!!!!!
Majd a cukker miatt leadok vagy 10-et Suska szerint meg még kb. 10 a szüléssel. Na utána majd dícsérhettek! :P :P :P

dita75

Monic,
Levi nem lett hasfájós, pedig jóval többet eszik, mint kellene még a súlya alapján is. Viszont nagyon komótosan eszik, nem habzsol, és ahogy befejezi, böfiztetem, szinte ahogy felemelném böfiző helyzetbe már jön is. A rekord 4 perc volt, amit egy böfire várni kellett. Általában 10-20 másodperc. Ma mintha délután fájt volna neki egy kicsit, de kicsit rotyogtatta a gatyót, és el is múlt. Kakilni kétnaponta kakil, de azt is könnyen, csak nagyon sokat egyszerre.
Lili a 74-es ruhát 5-15 hónapos koráig hordta. Gazdaságos gyerek :lol:
Ugyan nem engem kérdeztél, de szerintem a légzésfigyelőt használd addig, még Danika az ágyában alszik. Mi még olyan 15 hónaposan is használtuk. Akkor sem mászott le róla Lili.

Dita,
tök jó, hogy nem híztál még semmit. Nekem diéta mellett is feljött 10, de már le is ment. Csak most elkezdtem enni, nagyon éhes vagyok, és félek, hogy feljön úgy, mint Lili után. De most már tudom, hogy nem 16 kiló után kell orvoshoz menni. Lehet, hogy visszatérek a diétához, mert az ötszöri étkezést megszoktam, viszont rendes kajából az már rengeteg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó regeglt!

jól eltűntem, de a hétvégén itt voltak nagynénémék és csavargyárosok voltunk :lol: bejártuk a fővárost., voltunk szombaton a Mesterségek Ünnepén is :lol: csudi jó volt :lol:

Lina Levi gyönyörű :lol: biztos hogy nem béranya szülte? csúcs szupi formában vagy :lol:

Ditusom annyira szép kismami vagy! csak úgy sugárzol drága! sajnálom tesót hogy milyen tök.. de biztos vagyok benne,hogy az anyja tömi a fejét azzal hogy ha meglesz a tesó akkor ő már nem kell... és emiatt ilyen. hiszen az elején hozta a kiskocsikat neki... :twisted: lehet százszor jobb lenne mindannyitoknak, ha inkább veletek élne mert az első nehézségek után végre boldog család lehettetek volna... de így ez a hárpia mindent elcsesz...

hazajövő ruci csudiszép.

MOncsi bár engem senem kérdeztél mi még használjuk légzésfigyelőt,
sót én is egy éves kortól , zöldség, kapor, hagyma , metélőhagyma már 6 hós kortól szerepel a kínálatban nálunk is a husikát meg VIki módon készítettem, én is :lol:

próbálok visszalapozni de ezt elküldöm

:oops:
Vendég

JA LIna nekünk is volt ilyen békás rugink.. múltkor pont tettem fel róla képet

Évi gyerekeid gyönyörűek és nőnek baccus...

Némócska nagyon nagylány lett Réka!

:shock:
Vendég

Czinki hát igen apának kell pihenni, nem anyának :roll: :evil: :lol:

mindenkinek puszi újaknak is :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boni!

Isten éltessen! Kép
20150601134430

Sziasztok !!!

Dita jól nézel ki majd ha api ma haza jött akkor csinálok képet és megmutatom most indulok a fogorvoshoz tegnap reggel 6ig fájt a fogam most nem fáj de megelőzőm a bajt .

Kép

Kép
vius
Baja

Viki :lol: köszi :lol:
Vendég

Boni,
Sok boldog szülinapot!!!
Hát ha jól emlékszem volt 15 napja valami szülés az életemben, úgyhogy azt hiszem a béranya kizárt. :lol:

Csajok,
ettem tatárbifszteket. Ugye szoptatás alatt már nem olyan nagy baj???
Amúgy eddig bármit ehettem, mert Levinek nem fáj a hasa. Tejet is iszom, bár ugye Lili tejallergiás volt.

Éjszaka 3-6-ig fent volt a picifiam, már minden bajom volt. Anya hasán jó volt, de nem tudtam letenni. Most meg alszik úgy, hogy hajnal 3-kor evett utoljára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

BONI
Kép

Kép

Isten éltessen sokáig az (ugye) 18. (?) szülinapodon! :wink: :lol:

Örülök hogy jól telt a hétvégétek és hogy itt vagy megint köreinkben.
Amúgy sztem a mamáék cseszték el a gyereket mert ők kezdték neki mondani hogy ha meglesz a pici akkor nem jöhet csak szombat reggeltől-estig, meg hogy csendben kell lenni mert a pici sokat alszik..... stb.... (ez mondjuk nem árt ha nem bömbölteti a magnót) Aztán az apja bement mérni a szobájába hogy az egyik falra elfér-e a kiságy és akkor eshetett le neki hogy hamarosan már szobája sem lesz. Na azóta lett ilyen.

LINA
Nagyon jó kisfiú Levi. Ügyesen hamizik, rotyogtat! :lol:
Azért te ahogy olvasgattam miket eszel az nem volt olyan drasztikus diéta amit én csinálok. Mintha még sütiket is olvastam volna itt-ott hogy ettél. Én amíg nem mérek totál pontosan betartom a 180 gr ch-t és még egy falat gyümölccsel sem eszem többet ha az már túl van a megengedettten. De amúgy eddig kajáltam mindenfélét, csak nem olyan sokat, össze szűkült a gyomrom. Ettem én krumplisttésztát meg hasonló jó kis hízlalós kajákat mégsem jött fel semmi. Anyuéknál amikor sütöttünk kakaós csigát akkor feljött a 3-4 nap alatt egy kiló de itthon le is ment.
Sajnálom a nyügis éjszakát!

VIUS
Mi a múlt héten voltunk a kismami barátnőmmel a fogorvosnál.
Hát az hiszem van vagy 2-3 fogam amit kezelni kell de nem tudom mit csinálnak vele. Ma kéne mennem az első kezelésre de ma nem érek rá dolgom van fent a városban aztán meg mennem kell a tp-papíromért, majd szerdán elkezdem addig gyűjtöm az erőt.

dita75

Sziasztok,

Boni mami,

nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked!
(apukámnak is ma van :wink: ) Kép

Leszek bővebben is, de most Dancival elszaladunk a boltba...

Kép}
monic80

Dita,
ugye nekem már 6 hetes koromtól diétázni kellett. Jó sokáig tartottam ám én is rendesen, és nem is 180, hanem 160g-ot. Csak ahogy egyre jobbak lettek az értékeim, és láttam, hogy még a süti is belefér, egyre nehezebb volt tartani. Főleg a végén, mondjuk szülés előtt 4 nappal sütöttem a hugomnak egy szupi tortát, hát márcsak ettem belőle :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Remélem én is ilyen szerencsés leszek hogy még néha a süti is belefér vagy egy kocka mogyorós csoki. A párom minden este ilyesmit eszik. Eddig is csak egy-egy kockát csórtam el tőle de most nem teszem. Mondtam is neki hogy biztos örül hogy még ennyivel is több jut neki. Meglepődtem, mert azt mondta hogy szívesen adna belőle, csak ne lenne ez a bajom.
A héten valszeg már mérek, mert szerdán megyek a dokihoz, úgyhogy nemsokára kiderül hogy mi fér bele a diétába.
Aztán a tegnapi buli ..... na hát az nagy kínszenvedés volt.
Akárhová is mész valahol biztos hogy találsz min. egy embert aki épp sütit töm magába vagy olyat amit te nem ehetsz.
Pl. a majonézes krumplit is tök imádom, jó hagymásan csinálja anya.
Namármost ezt amúgy sem ehettem volna mert nyers tojás van benne, de most már a krumpli meg a cukor miatt sem.
Azt hiszem karácsonykor úgy teletömöm magam hogy nem férek be a kocsiba hazafelé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itthon azért jól tartom magam csak ne kelljen még egyszer ilyen dinomdánomba menni.

dita75

Linácska,

nagyon szerencsés vagy ha Levinek nem fáj a pocakja.
Sőt, ahogy írsz róla Levi minden anyuka álma. :wink:
A hízás nekem nagyon gyenge pontom, a szülés után 3 kg plusz maradt csak rajtam, most meg már majdnem annyi vagyok amennyivel szültem. Nem nagyon találok ruhát ami rámjön.
Biztos a szoptatás az oka mert olyan hatalmas étvágyat csinált nekem amit még a terhesség alatt sem éreztem. Ráasádul az édesség iránti vágyam akkora lett, mint egy drogfüggőnek.
Most, hogy már kevés a tej kezdem érezni, hogy meg tudok lenni az édesség nélkül, remélem a kilók is lemennek.
2 hetet diétáztam, és egy gramm sem ment le rólam :cry:
Mondjuk ebben az is közrejátszhat, hogy még mindig nem volt mensim a szülés óta, gondolom a szervezetem gyűjtögeti a vizet..

Dita,

majonézes-krumpli függő vagyok :oops: Szerencsére csak az ünnepeken szoktunk csinálni, de akkor úgy be szoktam enni belőle ahogy te karácsonykor tervezed :lol:

Boni mami,

örülök, hogy jól telt a hétvége. :lol:

Kép}
monic80

Mamik,

ti milyen tápszert használtok?
Mi eddig a BEBA HA start aktívot ettük, de a 6 hó felettitől fáj Danika pocakja. Nem nagyon szeretném újrakezdeni a hasfájós időszakot...
Tuti, hogy atápszer a bűnös, mert mindig pár órával utána kezdődik a fájdalom...

Kép}
monic80

Hali!!
Boni sok boldog születésnapot!

Megjöttem.

Fog újra idegel újra töm kész vagyok se szuri semmi de hála istennek nem fájt csak az első két idegelő tű. A doki úgy nekem esett hogy még arra sem volt időm hogy mondjam neki az ínygyulladást.azt mondta ha fáj délután akkor menjek vissza ő ugyan nem lesz csak anyukája (ő is fogorvos)de ő is megcsinálja.
amugy a többi fogammal minden ok rendben van .

Kép

Kép
vius
Baja

MOnCsi APudnak is BOldog szép NApot!

KÖSzi
lányok!

:lol:

Apa ajándékát most hozta a futár az Anne sorozat 6.7.részét :lol: , :lol: este meg borozunk!

Lina háát én még hanyagolnám a nyers tojglis cuccokat :roll:

Vius kitartás foghoz

:cry:
Vendég

Boni mami,

te is Anne függő vagy? Nekem letöltve van meg, kb 300-szor láttam de nem tudom megunni sose. :lol:

Kép}
monic80

MOncsi megvan neked az Anee? légyszi légyszi küld el nekem!!!!!! akarom!!!!! MOSt! nekem nincs meg!!!!!
Vendég

ez ám a boldog szülinap! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na most lehet hogy hülyeséget kérdezek de ez az Anne az a sorozat amibe a Hetty néni van ugye? Amiből később lett a Váratlan utazás is.
Hát azt mi mindig néztük anyuval. Mindkét sorozatot. A Hetty néni volt a kedvencem, besz@rás az a nő! :lol: Annyit lehetett röhögni rajta főleg mikor a szomszéd nővel perlekedtek. :lol:

VIUS
Örülök hogy jobban van a fogad!

MONIC
Nem mindig indul be két hét után a fogyás, lehet nem voltál elég kitartó.

Vettem egy body-t Milónak, hát az apja ha meglátja benne azt hiszem elolvad. Az a felirat van rajta hogy "ha nagy leszek én is horgász leszek!"

dita75

Ditus az Anne az egy különálló, de Avonley ba játszódik.. mint a Váratlan utazás. bár a Váratlan utazásban van utalás rá is mivel MArilla is benne van.

LUcy M. Montgomery a PRince Edwards szigeten nőtt fel, és a legtöbb könyve szerintem ott játszódik. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Boldog szülinapot! :D

Vius,
Örülök, hogy jobb a fogad! Én múlt héten voltam tömetni, mert hatalmas lyuk volt már két fogam között, de az én fogaimhoz nem nyúlhat érzéstelenítő nélkül senki...

Dita,
Nagyon csinos kismami vagy!!!
Sajnálom, hogy a párod fia ilyen bunkó! :( Pedig amikor ilyen nagy korkülönbség van a testvérek között, akkor a nagyobb imádni szokta a kicsit... Ez a gyerek nagyon másként működik, mint egy normális gyerkőc.
Nagyon szép a hazahozós ruci! :wink:

Monic,
Mi még használjuk a légzésfigyelőt, bár a balatonra nem vittem az érzékelőlapokat, csak a bébiőrző részét.
Mi még mindig a Humana HA LC Pufa tápot kapjuk, bár erős a gyanúm, hogy már nem elég tápláló Rékának, és azért kell fel éjszaka. :roll:
Apukádnak is nagyon boldog szülinapot!

Lina,
Maradjon meg Levi ilyen jó babának, hogy nem fáj sem a poci, és hamar büfizik!

Czinke,
Anyósodék :twisted:

Az én napjaim továbbra is elég fárasztóak, mert Réka hajnalban mindig felébred enni! :shock: Ma már 1/2 3-kor fent volt, és simán betolta a 170-et, és aludt tovább. Viszont napközben meg az istenért sem tudok több kajcsit belediktálni, szóval marad egyenlőre az éjszakázás...
Tegnap voltunk 6. éves házasok, megittunk 1 üveg pezsgőt, meg elmentünk a kedvenc pizzeriámba. Nagyon hiányzott már ez a fincsi pizza!
Ja, és képzeljétek sikerült leszoknom a méricskélésről! :lol: Nem mérem már, hogy mikor mennyit evett Réka (csak az esti pépet mérem ki az üvegbe), és a súlyát is már csak hetente 1x mérem! Ma volt mérés, és nagyon meglepődtem, mert múlt héten a kanalas kajcsiknál üvöltött, és 2 napig ettünk 1 üveg kajcsit, amit máskor egyszerre megeszik, és mégis 180 g-ot hízott! Szóval, 65 cm, és 6090 g már a nagylány! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok! tesóm egy csomó FP játékot árul jó áron! nézzétek meg!

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=12066568
Vendég

Monic,
a pajzsmirigyedet nézték már szülés óta??? Mert nekem kiderült, hogy a szülés bekavart, és attól híztam meg. Azt mondták, amennyit én híztam, annyit zabálni sem lehet. Nekem fél év múlva akarják nézni, de ha elkezdek hízni, már megyek is vissza. Na meg ugye a 125mg-os gyógyszerem is most már csak 50mg szülés másnapjától, remélem nem kevés.

Dita,
én azt vettem észre, hogy nem a sütikkel, édességekkel volt a gondom, hanem a lisztes dolgokkal. Ok, a sütiben is van, de a kenyerek jobban vitték fel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sajnos eddig tartott az öröm délután egykor ismét nagyon fájt a fogam még most is érzem de már nem kell sirnom.
nem csinálnak vele semmit mert nem adhat injekciót(vetélést okozhat) max kicserélheti a calciumos tömést de az délelött már meg volt.Voltam röntgenen jó beöltöztettek.van egy kis gyulladás de már múlóban terhesség végéig de akár szoptatás alatt is lehetnek gondok a fogammal.

Kép

Kép
vius
Baja

Vius ne hülyéskedjenek, van olyan injekció ami kismamáknak adnak, én is azt kaptam...

a barátnőm fogorvos biztos nem akarta volna, hogy a gyerekemnek baja legyen. a gyulladt fog előbb okoz vetélést...
Vendég

Sajnálom, hogy nem írtam, de sajnos kórházban voltam terhességi cukor miatt. Ma jöttem haza. Ma már reggeli után azt mondta a dokinéni, hogy hazajöhetek, ehhez képest ebéd után kaptuk meg a szobatársammal a zárójelentésünket. Kaptam receptre másik mérőt, mint kiderült a régi használhatatlan. Ehhez kapok tb-re csíkokat is, de csak 100 db-ot 3 hónapra. Mondjuk az elején 6x kell mérnem naponta! Meddig is lesz elég? És váltottam ki az inzulinhoz tűt is, de elég nagy sikeredett, még hagytam a régit rajta. Egyébként elvagyok, a vacsinál 6,9-et mértem már az új mérővel. (És kíváncsiságból 7,6-ot a régivel.) Holnap megyek uh-ra és csütörtökön AFP-s vérvételre. Nekem a kombinált teszt ellenére is meg kell csináltatni. Remélem holnap megtudjuk a baba nemét is.
vicky79
Budapest III. kerület

Szép jó reggelt mindenkinek!

Most indulok Pécsre uhura meg diatetikushoz.
Ha megjöttem jelentkezem.
A fogam kicsit jobb de vigyáznom kell ne harapjak rá mert akkor szikrákat szór a szemem.

Kép

Kép
vius
Baja

Vicky Vius nemsokára talán tudjuk mit rejtenek a pocakok.

Vicky sajnálom kórházat, akkor ha jól áértem el sem tudtatok utazni? remélem sikerül szinten tartani a cukrodat!

Vius keress másik fogorvost!!!!
Vendég

boni: Pont azért mentem be a hosszú hétvégén, hogy szombaton el tudjunk menni nyaralni. Nem tudom hogy sikerült volna beállítani, ha csak az először megbeszélt kedden megyek be. Mindegy, így már el leszek odakint remélem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nem tollban van az inzulinod???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Megint lassú a netem, most jött el a pillanat hogy váltok.
Amúgy is elegem van már a zsínórokból, hordozható netet szeretnék, hogy ne legyek a hálószobához kötve.

BONI
akkor az az amire én is gondoltam, jajj nagyon aranyos kis sorozat.
mindig nagyon vártuk anyuval.

NEMO
Remélem azért hamar vissza tudsz aludni éjszaka.
Szépen gyarapszik Réka. Ezek szerint már a 68-as rucikat hordjátok?

VIUS
Sajnálom hogy a fogaddal ennyi baj van.
Drukkolok az uhu-hoz!

VICKY
Én is megcsináltattam a kombi tesztet mégis elküldtek AFP-re is, és az még jobb is lett sztem mint a kombi.
Remélem nálatok is kiderül a baba neme!

dita75

linacska: De tollban van. Egész jól néz ki, olyan bordó. A szobatársamé meg pezsgő színűt kapott. A tokja olyan, mint egy szemüvegtok. Csak nem jó tűt írt fel a háziorvos szerintem. Majd ha hazajöttünk és a dokim visszajön szabiról, akkor beszélek vele és felíratom a kisebb tűt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky jaj de jó akkor pihi is meglesz! nehéz néha követnem félreolvasok mert kutyafuttában megy csak a babanet :oops:

Ditus hát imádnivaló is. egyszer férjem elvisz a Prince Edward szigetre megígérte 8)
Vendég

Dita,
laptopod van? Mert akkor elég egy router, és már is van vezeték nélküli neted.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Úgy érzem, esélytelen vagyok behozni az elmaradásomat.. :roll: Úgy, de úgy elmennek a napjaim. Tegnap apa már megkérdezte, hogy mit csináltam egész nap, mert akkora kupi volt a konyhában, ami rám amúgy nem jellemző. :roll:
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok..

Csak néhány képecskét teszek büszkeségemről Nikiről. :D Már 5,5 kg a kiscsaj, 68-as rucikat adok rá, mert a 62-es bodyt rángatnom kell a lába között, hogy össze tudjam patentolni. :)

Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,

Boni mami,

megnéztem, nem nálam van most az Anne sorozat, de délután megyek a testvéremhez (kizárásos alapon nála van, a családban csak mi vagyunk Anne rajongók). Címedet küldd el priviben és holnap postázom neked.
A minőség nem a legjobb, azt hiszem az M1-en vetített lett feltöltve netre. Néha van, hogy angolul kezdi el a részt 1-2 percig de aztán átvált magyarba. :oops: Ha így nem kell akkor szólj. :oops:

Denika,

nagyon szépséges Niki baba. Nálam is szalad a ház és ez méginkább így lesz, mert nemsokára Danci is segít majd nekem szétpakolni :lol:

Dita,

szerintem is elég egy router, de ha nem vagy megelégedve a szolgáltatóval akkor válts. Mi is most váltunk, bármelyik nap beszerelhetik az új netünket.

Hát csajok, ma megjött az első mensim szülés után. Este monduk már gondoltam, hogy meg fog jönni mert Danika üvöltve utasította vissza a cicit.
Persze péntek-szombat megyünk jettelni, azt hiszem én most kihagyom és átengedem másnak a bányató ördöge címet. (mondjuk az én vénasszonyos tempómmal eddig sem voltam valami fergeteges :lol: )

Mamik,

ilyenkor mit csinálja ha Dancinak nem kell a tej? Fejjem le és dobjam ki? Ha almúlik a mensi akkor újra szeretni fogja a tejet?
Érdekes, mert reggel amikor félálomban szoptatom szó nélkül megissza, napközben meg szippant kettőt és üvölte eltolja a cickót. :oops:

Kép}
monic80

MOncsi fejd le, fagyazsd le, és főzibe keverd!

küldtem privit és köfi

Denika majd belejössz :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?