Sziasztok!
Boni,
Boldog szülinapot!
Vius,
Örülök, hogy jobb a fogad! Én múlt héten voltam tömetni, mert hatalmas lyuk volt már két fogam között, de az én fogaimhoz nem nyúlhat érzéstelenítő nélkül senki...
Dita,
Nagyon csinos kismami vagy!!!
Sajnálom, hogy a párod fia ilyen bunkó!
Pedig amikor ilyen nagy korkülönbség van a testvérek között, akkor a nagyobb imádni szokta a kicsit... Ez a gyerek nagyon másként működik, mint egy normális gyerkőc.
Nagyon szép a hazahozós ruci!
Monic,
Mi még használjuk a légzésfigyelőt, bár a balatonra nem vittem az érzékelőlapokat, csak a bébiőrző részét.
Mi még mindig a Humana HA LC Pufa tápot kapjuk, bár erős a gyanúm, hogy már nem elég tápláló Rékának, és azért kell fel éjszaka.
Apukádnak is nagyon boldog szülinapot!
Lina,
Maradjon meg Levi ilyen jó babának, hogy nem fáj sem a poci, és hamar büfizik!
Czinke,
Anyósodék
Az én napjaim továbbra is elég fárasztóak, mert Réka hajnalban mindig felébred enni!
Ma már 1/2 3-kor fent volt, és simán betolta a 170-et, és aludt tovább. Viszont napközben meg az istenért sem tudok több kajcsit belediktálni, szóval marad egyenlőre az éjszakázás...
Tegnap voltunk 6. éves házasok, megittunk 1 üveg pezsgőt, meg elmentünk a kedvenc pizzeriámba. Nagyon hiányzott már ez a fincsi pizza!
Ja, és képzeljétek sikerült leszoknom a méricskélésről!
Nem mérem már, hogy mikor mennyit evett Réka (csak az esti pépet mérem ki az üvegbe), és a súlyát is már csak hetente 1x mérem! Ma volt mérés, és nagyon meglepődtem, mert múlt héten a kanalas kajcsiknál üvöltött, és 2 napig ettünk 1 üveg kajcsit, amit máskor egyszerre megeszik, és mégis 180 g-ot hízott! Szóval, 65 cm, és 6090 g már a nagylány!