Sziasztok Lányok!
Szeretnék először is az újdonsült Anyukáknak GRATULÁLNI A PICI BABÁJUKHOZ!!!NAGYON SOK TEJCSIT KIVÁNOK NEKIK!!!
Most, ahogy olvasgattam, most látom, hogy másnak is van problémája a szoptatással!!Nálunk is a kis Manó eléggé bealvós!!Néha már én is kezdtem feladni a dolgot!!Bár inkább azért kezdtem néha feladni, mert már nagyon fájt ebből adódóan a cicim!!!Bealudt a cicimen és egyszer csak hirtelen felriadt, és akkor meg ráharapott úgy a mellemre, hogy majd be t....jtam!!!Jól kapta be a cicit az elején, csak, amikor bealudt, akkor meg volt hogy kicsuszott egy kicsit a szájából, és így ......!!!
Én úgy szoktam ezt megoldani, hogy ha kezd bealudni, akkor leveszem a ciciről, és elkezdem tornáztatni vagy mozgatni!!De ezt csak nappal, éjszaka sajnos ezt nem tudom megcsinálni!!Mármint megtudnám, de akkor meg a visszaalvás lenne kérdéses!!!
Nekem ez még előnyös is, mert ugye kötött a csípője a Drágámnak!!!És persze a pocijának is jót tesz!!!
Az alvásos dolgot sajnos mi sem oldottuk még meg, de ha valakinek van ötlete nagyon szívesen várom!!!Nálunk is, nagyon kis ügyesen bealszik a Drágám a Anyuék nagy ágyán, de amikor meg be kell alukálni a saját ágyban, akkor meg szem ki és egy idő után meg sírás ezerrel!!!
Linácska:Örülök, hogy nem lett semmi bajod!!!Vigyázz magadra!!!Nagyon Tündéri a kis Levi baba!!!
Oui:Mást szerintem nem tudsz csinálni, mint fejni!Nekem is van bőven!!!És kénytelen vagyok lefejni, mert ha nem fejném, olyan csomóim lennének, mint a bűn!!Volt már, hogy nem foglalkoztam a csomókkal és utána meg alig bírtam kimasszírozni!!Ja és majd szétszakadt a mellem!!Bár most egy kicsit eléggé megviselte a mellemet a szívás, mert a Manócska is megharapta a cicmet és még mellette szívni is?!?Így eléggé érzékeny a mellbimbót!!!
Angelita:Nagyon tündéri a kicsi Emma!!!
Orew:Nagyon aranyos a kicsi Zara!!!Szerintem nincs ebben semmi abnormális!!!Ne aggódj, a kicsi Zaránnak úgyis azon lesztek, hogy a lehető legjobbat adjátok!!Ezzel pedig rosszat lehetne tenni?!?A sírásos időszak meg egy idő után elmúlik!Bízz magadban!!Ügyike vagy!!!
Anetto:Én a fejést szopi utánra szoktam hagyni!!!Így a Kincsem is kitudja szopizni ami neki kell!!!Én nem iszok semmilyenféle tejserkentőt, mert egy van tejem!!!Kettő, pedig, hogy az elején ittam, de valahogy nem az lett a hatása, mint amit vártam!!!És valamilyen szinten ezek szerintem átmennek a babának is a kis szervezetébe!!Nekünk például ettől is fájt a hasa a Kicsinek!!Én ittam, de neki fájt túle a hasa, és utána meg inkább úgy voltam vele, hogy minek iszom, ha isten igazából nem is kell!!!
Dbea:Nagyon jó a tabló!!Mégegyszer köszönjük neked!