Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Akkor találjuk ki végre, h a többségnek szerda v csütörtök a jó?!! És h hova megyünk?

Nettke

Naa, gyere lécci Te is!

Detti, Pram

Nagyon jók a képek, imádom a nyaralós fotókat!

Meme

Gratula Zsófinak! Az tök jó, h ki mert állni, múltkor még azt mondtak, h mindketten szégyellősek. :) Nem fotóztatok?

Brigi

Most végül nem mentek a Mamához a csajok? Jót tenne neked pár nap "szabi". Nekem már pár óra után is sokkal több a türelmem hozzájuk. Sztem ez az egyetlen gyógymód-én most sokkal kiegyensúlyozottabnak érzem magam, mint Amerikában, ahol a nap 24 órájában együtt voltunk. Biztos ők is unatkoznak otthon-nem szoktak jobbak lenni ha van program? Enyémek akkor zizzentek amikor napok óta nem csinálunk semmit, nem megyünk sehová.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Meme :)
Gratulálok a kis szépségkirálynőnek! Fotó róla? Hogy mert végigvonulni a kifutón? Tényleg csodaszép Zsófi!

AZ enyémek is nagy musical fanok, fertőzve vannak már. :lol: Most éppen a Szentivánéji álom megy orrba-szájba, pont az általatok írt dvd. Nem zavarja őket, hogy rossz a színpadkép. :lol:

Brigi :)
Szerintem majd az ovi megoldja a viselkedési gondokat. Én tuti már megzakkantam volna egész nyáron együtt. Rád férne egy kis kikapcsolódás.

Az enyémek mostanában nagyon jól viselkednek, de persze oviba járnak. Imádják. Már sosem panaszkodnak, hogy menni kell, nagyon szívesen mennek.

Edit :)
Hogy vagytok? Lement a vírus?

Detti :)
Nem mentünk el a Vidámparkba ennyiért. Megnéztem a neten az árakat, és rosszul lettem. Kimegyünk inkább Ausztriába a Familyparkba.

Jó ötlet a piros pontozás. Az enyémek eleinte tepernének, de aztán lesza*nák.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Közösbe írom, mert többen ezt kérdeztétek:

Nem készült Zsófiról fotó, mert csak strandolni indultunk, meg Apa strand-homok foci meccseit nézni.
Hááát, rájöttem, nem szégyenlősek a gyermekeim. Zsófi az első körnél még szégyenlős volt, de mikor másodszor vonult, olyan mozgást ill. beállást csinált ( amit akkor lesett el a nagyoktól), hogy nem hittem a szememnek.

Brigi,

emlékszel, múltkor én is kivoltam. Aztán elkezdődött az ovi, s rendben minden. Szerintem ennyi idős gyerekeknek kell a közösség, a megszokott napirenddel, feladatokkal . Lányok mikor mennek?
Mici jobban van?

Cat, Nettke,

hol van v.mi leírás Nyergesújfaluról? Nem mintha odaérnénk, de azért elolvasnám, mi , merre, meddig... :wink:

Lilla,

bárcsak közelebb lennék, bizti mennék vacsizni... :lol:

Meme
szinta

Sziasztok :)

Nekem mindegy az időpont a héten. Szerda talán jobb lenne, de lehet csütörtök is.

Csak döntsük el gyorsan, mert szerda már közel van.

B

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok,

Kata kérésére írok, mert nincs net közelben. Szóval a taliról lenne szó: szerda vagy csütörtök? És hol? Kata szeretné, ha egy kicsit korábban lenne a találkozó, mondjuk 6 óra körül. Brigi neked jó? Vikóka is mondta, hogy jönne, majd jelentkezz!

Én személy szerint még nem tudok nyilatkozni, mert elvileg szerdán délután van programom, és pénteken este is (bár akkor Á-val együtt).

Valami olyan helyre kellene menni, ami nyitott, nem?

Detti

KépKép
kiliman

Nekem jó a hat óra is, csak akkor meg kell beszélnem Artúrral, hogy valamikor hozza oda a mókuskát egy utolsó etetésre. De még azt sem tudom, hogy mi a helyszín????

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Na mi lesz, csajok???
Nekem azért kell egy kicsit szerveznem, hogy jól jöjjön össze minden.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

Ha gondolod, megadom Kata számát, és vele tudsz egyeztetni. Én nem tudok menni, mert ma estére a főnököm meghívott iszogatni és nem illene lemondanom... Túl sűrű lenne, ha holnap is elmennék - főleg, hogy pénteken se leszek itthon.

Vikóka??

Detti

KépKép
kiliman

Sajna nekem se jön össze a dolog. Pedig nagyon terveztem....elnyelt a meló a hosszú szabim után...ez van....bocsi... :cry: :cry: :cry:

Jó dumcsizást!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Meme!

Gratulálok Zsófinak, megérdemelte a győzelmet! És hogy ilyen bátor volt azért külön gratula!

Brigi!

Átérzem amit írsz, a csajok április óta itthon vannak, már totál kezdek belágyulni. Valamennyit segített hogy itt volt anyukám meg anyósom, de sokszor akkor is csak rajtam akartak lógni, meg persze ha konfliktus van akkor oldjam meg én :(
Már sajnálom néha őket, hogy mindenért veszekszem velük, de már annyira unom, hogy házi rabszolga vagyok aki folyton utánuk pakol :(
Nem tudsz elcsalni egy kis kikapcsolódást magadnak?

Detti!

Nálunk matricaragasztgatás volt egy ideig, de elég hamar ráuntak. :( Aztán már mondhattam én, hogy nem kapsz matricát, meg annak Zordont ragasztok aki rossz.. magasról tettek rá :( , csak egy pár napig volt izgi, persze akkor mindent csináltak, csak hogy kaphassanak matricát :) Remélem nálatok beválik.

Tegnap étteremben vacsiztunk a parton és elég nagy terasz volt, ott szaladgáltak a csajok. Egyszer csak jött egy angol család két kisgyerekkel. Egy ideig a gyerekek hiába koslattak a lányok után, azok kirekesztették őket, aztán a kislányt végül bevették a játékba, együtt táncoltak, vonatoztak, stb. Egy idő után odamentem valamiért szólni, befogtak a csajok a körtáncba. Erre mit hallok? Nem ám az én lányaim tanulnak el angol szavakat a kislánytól, henem ő mondta, hogy "gyere" :lol: Persze elsőre nem értettem, elég fura volt a kiejtés, de aztán rájöttem. Szóval megerősödött bennem, hogy jó lesz az a külön osztály. :lol:

Edit!

Hogy vagytok?

Jó talizást azoknak akik mennek!

Ditke
ditke62

Ja, lányok még eszembe juttott valami. A férjem egy spanyol kollégája megkért, hogy főzzek nekik gulyást mert arról már hallottak, meg a férje talán evett is és nagyon ízlett neki. Nekem egyből a gulyásleves jutott az eszembe, de azt mondták, hogy nem leves volt. Akkor mit hívnak a külföldiek gulyásnak? A marhapörköltet? Én azt bográcsban tudom paradicsommal, paprikával és a végén a krumplit is bele kell főzni, ez az szerintetek? Ezt meg lehet csinálni fazékban is? A férjem meg azt monda, hogy szerinte bab is kell bele, szerintetek? Én babbal még sosem ettem, azt a krumpli helyett szokták? Nálam az már a chilis bab kategória, vörös babbal. Vagy ebbe milyen bab kell???
Köszi ha tudtok segíteni!

Ditke
ditke62

Ditke :)

Szerintem a kolléga a pince gulyásra gondol, ami inkább pörkölt. Tudod amikor szalonnás hagymás alapra zöldségeket dobsz (répa, gyökér) megpirítod, pirospaprikázod, majd rá a marhalábszárat, paradicsomot, paprikát, és kevés lében pörköltet csinálsz gyakorlatilag, majd ha a hús puha, akkor rádobsz kockázott krumplit, és vörösborral jól megloccsintod, összefőzöd.

A babgulyásba szemes bab kell, de az leves, a palócgulyásba meg zöldbab, de ez is leves. Az utóbbiak azt hiszem tejfölösek, és füstölt hússal készülnek, nem marhával. De tény, hogy ezek is a gulyás névre hallgatnak.

Talizók: Jó szórakozást! 8)

Cat
Kép
cateye

Lányok,
jó mulatást!!! Sajnálom, hogy nem tudok ott lenni, de tényleg nem mertem már bevállalni.. :cry:
Ditke,
főzéshez hülye vagyok sajnos.. főleg a magyaros kaják terén! De amit Cat írt, az nekem is így ismerős, krumplival összefőzve, és rövid lére pirítva, bár én gyökeret sose láttam benne.. de ahány ház, annyi szokás 8)
Jó ez a sztori, hogy a csajok a magyar nyelvet tanítják angol kölyköknek :lol:

Kép
nettke

Holnap a tali fél 6-tól lesz az Iguana-ban (Zoltán u. a Kossuth térnél). Asztal az én nevemre van és kinti.
Aki tud, akár munkából hazamenet is beugorhat egy kis dumcsira! :wink:

Ditke

A külföldiek a pörköltet ismerik gulash-nak, igen.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Jó dumcsit Nektek mára. Én biztos nem tudok menni, mert épp a fülem áll ketté, annyi a munkám. Tegnap este már kínunkban röhögtünk Zsolttal, mi is kell egy romantikus estéhez: két laptop meg egy üveg bor! Nem nagy öröm, de ez van most...

Gulyás ügyben teljesen csatlakozom az előttem szólókhoz: pörkölt némi krumplival, meg sárgarépával. Nyami...megenném...

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok,

Igaz, hogy csak négyen voltunk tegnap este, de jót ettünk, ittunk és dumáltunk!
Lilla szeretné, ha elutazásuk előtt lenne még egy csajos vacsi, de ha lehet, akkor nagyobb létszámban :)
Valaki múltkor javasolta az aug. 28-at (igen, másnap sajna munkanap). Kinek jó ez az időpont?

Brigi, Kata, Lilla,

Erről beszéltem nektek: http://www.youtube.com/watch?v=2p2qKK49pFM
és
http://video.miner.hu/?v=a5bdd2cbec75fc ... 044910b2ed

Kata,

http://jancsiweb.com/sfree/start.php#95

Nettke,

Milyen volt a Sziget?

Most búcsúzom, mert hamarosan indulunk mi is a Szigetre, holnap meg megyünk Horvátországba.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Én javasoltam a 28-át, és nekem továbbra is jó lenne, mert 29-én szabin leszek. :D Nincs ovoda. Csak ne az Iguánába menjünk! Kinek jó még?

Editékkel mi lehet, mert nagyon nem jelentkezik :?:

Jó pihenést nektek! Ez a kettesben eltöltött jól megérdemelt nyaralásotok? :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Nem, most megint gyerekekkel megyünk sátrazni :roll: Idén kimarad a kettesben való nyaralás, viszont még lesz egy hét, amíg a fiúk viédken lesznek anyukámnál. A Madonna koncert bezavart egy kicsit, emiatt nem tudunk elmenni gyerkőcök nélkül :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Cat!Ditke!
Köszi a hiányolást!Mgvagyunk.Kicsit sűrűre sikeredett az elmúlt pár nap.Úgy néz ki a jövő hetünk se lesz különb!

Nekem sajna nem jó se 28,se 29 a talira,mert a fiúkat meghívták 29-ére egy szülinapi bulira és megkért az anyuka (aki amúgy egy nagyon régi ismerősöm),hogy segítsek be neki levezényleni a bulit.Lesz vagy 15 4-6év közötti gyerek+ az ő 1,5évese(apuka meg ugyie dolgozik aznap).

Bocs,hogy nem tudok másra reagálni,de a Dávid már itt kuncsorog a gépért.Én meg hulla fáradt vagyok,mert az elmúlt éjszaka épp a fitalúr miatt nem aludtam.Most ő ébredt hajnali 1/2 5kor,de valami iszonyú fejgörccsel.Mire hatott a gyógyszer (közben masszíroztam a fejét),annyira felébredtem,hogy nem tudtam visszaaludni.Így most alszom egyet a törpökkel.

Kép

Kép
edit73

Edit,
de sajnálom Dávidot!! Nomeg Téged is! :cry:

Lányok, Cat, Detti,
nekem jó a 28-a, én sem akarok szombaton dolgozni :lol: Szóval benne lennék.

Detti,
Sziget naggyon jó volt, meglepően rengeteg a külföldi (ez nekem új volt, én tavaly nem voltam, előtte meg nem így volt), volt Buena Vista és Quimbi, meg este 11-kor minden nap van egy látványszínház, az fura volt, de érdekes, javaslom megnézni. Szokásos vicces figurák, tolerancia, italok, buli.. nomeg por. Jó volt kikapcsolódni, de most piszok álmos vagyok!!!! 8)

Kép
nettke

Lányok :)
Szeretnék csatlakozni hozzátok a vacsira.

Kép
pramprampram

Pram :)

Gyere! Hova menjünk? Ötletek?

Cat
Kép
cateye

Menjünk esetleg valami kiülősbe? Liszt Ferenc tér környéke? Mondjuk én évek óta nem voltam ott, szóval helyet egyet sem ismerek. Nemrég ettem az Andrássy-n a Bombay Express indiaiban, a kaja jó volt, de a hely nem alkalmas arra hogy nagyobb létszámban ott pár órát ücsörögjünk.
Vagy megpróbáljuk a Vapiano-t, helyfoglalás nélkül?

Kép
nettke

Sziasztok!

Mi már Franciaog-ban, naggyon jól telik az idő kettesben. :D Épp hazajöttünk egy kis esti csavargásból, most borozunk-sajjtozunk. 8) Nagyon szép helyeken jártunk eddig és ezután jön még a java! :D

Remélem a nyaralóknak jó idejük van. Aki dolgozik, ne szakadjon meg a munkában! :) Vikó, ez Rád különösen érvényes! Remélem talizunk 28-án!

Megvan a repjegyünk, szept 2-re és ápr 24-én jövünk majd újra.

Talit akkor megtartjuk ugye? Akkor aznap estére semmiképp se szervezek mást és a "bébiszittert" :wink: is be kell foglalnom-még lehet, h neki is szerveznek valamit a volt kollégái. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Most végeztem a munkámmal...hülye vagyok...de valamit valamiért... :roll:

Lila!
Édes vagy...
Nincs jó hírem: sajna nem tudok menni 28-án. Az van, hogy nálunk 29-én van az éves bulink, és ha nem akarok extra szívást, akkor előző este nem tudok távol lenni. Bocsi...sajnálom... :oops:

Ha Ti 2-án repültök, akkor meg már nem lehet tolni. És sajna full vagyok a jövő héten (Bence névnap, Kuvaitban élő barátnő vacsi, ovis teadélután estig stb.)

Amúgy megvagyunk...majd mesélek...(nincs nyelvkilógós figura, de ide azt tennék!!!)

Viki

KépKép
vikóka

Vikó :)

Ne!!! Te mindig renitenskedsz. Szégyeld magad. :evil: :twisted: :evil: :wink:

Cat
Kép
cateye

Aranyos vagy Cat! Jó lenne, ha csak rajtam múlna a dolog..ma pl. temetésen voltam, csekély 6 óra autózással... :(

De most már pakolok a soproni hétvégénkhez! :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Szisztok :)

bocsi hogy csak így, de gondoltam beköszönök ...
annak idején még sokat jártam ide Trus néven - csak eltűnt a regisztrációm :)
Ikreim Balázs és Bence 4 més fél évesek már :):)
most a 2009 októberieket "erősítem" ugyanis kapnak egy tesót a fiúk ezúttal 1 (!) kiscsajszi személyében :)

Remélem jól vagytok - azt ezért látom hogy az "akkoriak" közül mindenki szépen cseperedett ...

Cat :)- Neked egy külön üdv :lol: :lol: - ezer éve!!!!

R

Kép
zsrit

Sziasztok,

Kb. egy 10 oldalas regényt írtam, és elszállt az egész :twisted:

Akkor újra, rövidítve:

Szóval, megjöttünk Horvátországból. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek ki sem akartak jönni a vízből, ugyanis rákaptak a búvárkodásra. Kaptak egy-egy búvárszemüveget meg pipát, és egész nap víz alatt voltak. Nagyon ügyesek, akár 10 percig is víz alatt voltak anélkül, hogy kivették volna a fejüket, ráadásul olyan vízben, ami már engem is ellepett. Mindtezt minden védőfelszerelés nélkül :roll: Nagyon sokat fejlődtek úszásban is, szerintem ősszel az oktatójuk is el lesz hűlve, ha meglátja, milyen jól tudnak már úszni víz alatt.

A tenger sokkal jobb volt, mint Olaszországban. Innentől kezdve a homokos tengerpartokat messzire elkerüljük (na jó, azért Bora Bora jöhet...), és csak köves, kavicsos partokra fogunk menni. Mondjuk én magát Horvátországot annyira nem kedvelem, de az ottani Adria messze sokkal szebb, mint az olaszoknál (náluk pedig a kulinária felülmúlhatatlan pl.). De szerencsére Olaszországnak is vannak köves partjai...

A sátrazás is nagyon bejött a fiúknak szerencsére. Minden délben aludtak különösebb unszolás nélkül, és este is szinte maguktól vonultak el az ágyaikba. Szerintem jövőre is megyünk majd kempingezni (főleg, hogy ez a kemping egy nagyon profi kemping volt).

Katáék is elindultak tegnap, sms-eztünk, és írtam nekik, hogy nyugodtan vágjanak neki az útnak.

Majd teszek fel képeket. Már 7x ment a mosógép, ma egész nap vasalok, mert holnap visszük a gyerekeket anyukámékhoz egy hétre.

A 28-a nekem is jónak tűnik, én valami kiülős helyet javasolnék, akár a LF tér környékén. Majd én is utánanézek a helyeknek.

Nettke,

A Sziget nekem is bejött, túlságosan is :roll: Másnap - vagy aznap - teljesen használhatatlan és zombi voltam. A Pendulum koncert nagyon jó volt, a Prodigy sajna kevésbé.
Ma meg megyek Madonna koncertre!!! Már nagyon várom.

Vikó,

Kár, hogy nem tudsz jönni 28-án...

Edit, Brigi,

Ti jöttök?

Detti

KépKép
kiliman

Mi is megjöttünk! Az út elég hosszú volt, Orleans-ból indultunk tegnap délelőtt és ma hajnalban fél 6-kor estünk be a lakásba. Nagyon jó volt az egész, nagyon élveztük. A gyerekek is nagyon jól elvoltak, ők is jól érezték magukat a pótmamánál. Persze azért nagyon örültek nekünk. :)

Akkor a 28-át bevésem a naptáramba. Tök jó lesz végre talizni azokkal is akik a múltkor nem tudtak jönni! :D Kár, h most se lesz ott mindenki-a nyár mindig ilyen kaotikus, emlékszem, tavaly is ősszel tudtuk összehozni az első vacsizást, előtte mindig valakinek épp nem volt jó. :?

Detti

Tök jó, h a srácok már tudnak búvárkodni! Nekem is mindig nagy élmény volt Egyiptomban. Horvátog-ban mit lehet látni a víz alatt? Mi egyszer próbáltunk ott nézelődni, pont a KRK szigeten és nem láttunk semmit. :( Ezek szerint mi nem voltunk jó időben jó helyen épp. :)

Rita

Szia, én még emlékszem rád-bár eléggé abban az időben tűntél el, amikor én idekerültem.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Trus-Rita :D

:D :D :D Na nem ment el a kedved teljesen a babázástól? Szerencse, hogy nem kettő megint. :lol: Fiúk hogy vannak? Fénykép róluk?

Milyen az egyes terhesség? Élénken él még bennem az az időszak, amikor együtt róttuk itt Zugló utcáit. :P Meg amikor egyszer lementél bagózni, itt hagytál a 4 fiúval, és a seggemen vettem a levegőt, azt sem tudtam hova kapjak. :lol: :wink:

Szuper lehetett a nyaralás! Madonna koncert milyen volt?

A talira nekem is jó a LF tér környéke. Buena Vista?

Képzeljétek gyanútlanul sétáltunk a Marchenparkban Ausztriában, éppen beszéltük, hogy mennyi az ikres, és elénk toppantak Vikóék. :lol: Ausztriáig kell mennem, hogy ezzel a nővel találkozzak! :wink:
Egyébként szuper volt, a fiúk alig akartak hazajönni. Gondolkodunk rajta, hogy a szülinapjukon kimegyünk, mert akkor ingyenes nekik. Ettől jobb ajándékot nem kaphatnak.

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Nagyon sok halat meg óriás rákot láttak a fiúk a tengerben. Volt néhány színes hal is. No, nem egy Vörös tenger, az biztos, de meglepően gazdag volt az élővilága.

Cat,

A Madonna koncert nagyon jó volt! Úgy látszik, én már nem tudok úgy koncertre menni, hogy ne ázzak szarrá :roll: A múltkor a DM-on, most meg Madonnán... Profi az a nő, még akkor is, ha egy kicsit sok sztárallürrel van megáldva :roll: Az első szám 22 óra 14 perckor kezdődött el.

Én is gondolkodtam, hogy a szülinapon odamegyünk (bár mi most is ingyen vittük be a fiúkat), csak azért vagyok kétkedő, mert mi van, ha nem lesz jó idő? Október közepe ebből a szempontból nagyon kérdéses. Akkor ezek szerint nektek is bejött?

Képek a legutóbbi nyaralásunkról:

http://picasaweb.google.hu/kiliman.rp/H ... irectlink#

Detti

KépKép
kiliman

Találkozóra legyen a Buena Vista sztem, más ötlet nem is érkezett:)

Mi tegnap egy csodás Elizabeth-et láttunk a szegedi szabadtérin, meleg volt és esőnek nyoma sem hálistennek!!! :lol: nekem ez volt az első szegedi élményem, háát, szuper volt mondhatom, a föld felett járok most! 8)

Detti,
gondoltam rád is, de ezek szerint itt rosszabb volt az idő.. :roll: Azért az a koncertkezdés elég durva!!! :evil: Nem volt dühös a tömeg? Sokan voltak?

Kép
nettke

Detti

Azok a grimaszok!!! :lol: Marha jó az a képsorozat! De a többi is! Látszik, h bejött nektek a kempingezés-egész kedvet kaptam. :) Kiváncsi vagyok, h Katáéknak milyen lesz. :D

Nekem mindegy a tali-helyszín, szinte sehol se voltam még, nem ismerek jó helyeket. :oops:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Detti,
de jók a képek!! :lol: Szenzációs figurák a fiaid 8)
Döbbenet, hogy milyen kis halacskák.
És tényleg, az ember kedvet kap a kempingezéshez gyerekkel is.

Trus Rita,
gratulálok az új kisbabához! Én még emlékszem Rád, de akkortájt "jöttem" mikor Te elmentél.

Kép
nettke

Nagyon jók a képek! Gyúrtok a 3. tökösre? Mindkettőtök nagy örömmel dajkálta azt a kisfiút. :D

Ügyesek a fiúk ezzel a búvárkodással, látszik, hogy élvezték. Mondjuk a kempingezéshez kedvet nem kaptam, én már öreg és kényelmes vagyok ehhez. :oops: Ahol nincs sminkasztal az szóba sem jöhet. :lol:

Nettke :)
Hallottam, hogy nagyon jó volt az Eliza. :D Azt hiszem megvan a karácsonyi ajándékom, a Jézuskától Eliza DVD-t fogok kérni. :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Szó sem lehet harmadikról :roll: Főleg nálam nem, Árpi még csak-csak bevállalná, de én kizártnak tartom.

A Buena Vista nekem is jó. Valaki foglal asztalt?
Remélem, hogy tudok menni, mert két napja nagyon durva hasmenésem meg lázam van :cry: Valami vírust összeszedtem... Még jó, hogy a gyerekek most nincsenek itthon.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Látom megint szerveződik valami jó kis csajos buli, jó szórakozást kívánok!

Mi most voltunk megint abban az állatkertben ahol a fókákkal lehetett fürdeni, tényleg nagy élmény :)

Kép

Kép

Kép

Csenge egy kígyót is bevállalt:

Kép

És láttatok már banánfát virágozni? (jó, tudom, a banán fű, de akkor is úgy néz ki mint egy fa és a banánfűt virágozni elég hülyén hangzik :) )

Kép

ez már egy kicsit későbbi stádium:

Kép

Volt egy medence az állatkert bejárata előtt, itt is fürödtünk, és ide még belépőjegy sem kell, gyakorlatilag bárki aki erre jár bemehet.

Kép

Ditke
ditke62

Csajok!

Én sajnos teljesen elhavazva, ráadásul szept. legelején jön haza a barátnőm két hétre az USA-ból, úgyhogy ha lesz nálunk tali, akkor mégse 12., hanem inkább 19., vagy a következő szombat? Kár, hogy nem lehet előre tudni, hogy a vénasszonyok nyara mikorra fog esni. :wink:

Nálunk most éppen megint minden összejött, de úgy látszik a nyárvégek már csak ilyenek lesznek. A munkám tornyosul, anyám megint elfelejtett jönni, ma délben négy napra elzárták a gázt, úgyhogy most napokig se főzés, se melegvíz, Micikém most éppen elég anyás korszakát éli, és éjjel újra többször kel. Kicsit zombi vagyok. Vasárnap éjjel szó szerint majdnem eldőltem a fáradtságtól. Szerencsére hétfőtől ovi. Legalább napközben lesz egy kis nyugtom. Már ha Emese hajlandó lesz leszállni a szoknyámról. Hátamra kötött gyerekkel még nem próbáltam dolgozni, de lehet, hogy még fogok.

Kidőlőben lévő anyatársaknak nem ér ilyen képeket mutogatni!!! Elmehetünk hozzátok nyaralni? :wink:
Nem tudom írtam-e, de egyik unokatesómék is mennek Spanyolo-ba. :( Gyerekorvos a férje.

Tök jó ez az úszás. Nálunk most indul majd a középsőben az oviban. Kíváncsi leszek, hogy mennyit tudnak majd járni.

Lilla :)
Én most passzolom a csajos vacsit. Sajnos annyi a munkám, hogy vagy dolgozom, vagy az előző éjjeli munkát fogom kialudni. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Hát borzasztó irigy vagyok! :D Ez mekkora élmény még nektek is, nem csak a gyerekeknek. :shock: Gyönyörű helyeken jártok!

Hogy sikerült a pörkölt? Nem is írtál róla!

Brigi :)
Nekem sajnos a szept.19 nem jó, kötelező céges kitelepülésen vagyok. :(

Cat
Kép
cateye

Az előbb elfelejtettem megkérdezni.
Nincs meg véletlenül valakinek a Tűzszekerek videón?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Bocs, DVD-n. :oops:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
még az őskőkorszakban a tv-ből vettem fel videóra, az egyik kedvenc filmem volt.. 2 költözéssel ezelőtt megvolt... 8) Szóval igazából nem tudok segíteni, de rögtön nosztalgikus lettem a cím hallatán!
Sajnálom, hogyha kihagyod a vacsit.. :cry:

Lányok, egyáltalán hányra megyünk a a Buenába? 8 óra?

Kép
nettke

Én megyek a vacsira, addigra szerintem rendbejövök. Most egész jól érzem magam, majd max. egy tál rizst fogok enni :roll:

Brigi,

Nekünk jó a szept. 19-e, meg utána is. Csak az időjárás kérdéses...

Detti

KépKép
kiliman

Cat :)
Nekem jó a köv. hétvége is, ha nektek az jó. Emese még úgysem fogja hiányolni az önálló partit. :wink:

Jut eszembe.

Rita :)
Jó látni, hogy mások is ilyen vállalkozó szelleműek. :wink: :lol: Sztem tökre fogod élvezni.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csak beugrottam, hogy eláruljam a pénteki távollétem igazi okát:

Az új barátnőimmel van programom:
Kép

Bocsi...ugye megértitek???

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Vikó!

Ez nagggyon jó!! :lol: :lol: :lol: Hol van?

Brigi!

Nyugi, én is elég kidőlőfélben vagyok. Április óta nincs ovi, itthon vagyok a csajokkal és kezd elegünk lenni egymásból. Ha van program azt élvezik, de itthon csak unatkoznak. Ráadásul most 7 héten át folyamatosan voltak vendégek így eléggé belefáradtam. Tök jó volt ez a nyár, de már nem bánom, hogy vége. Már írtam, hogy mi nem vagyunk nagy társasági emberek és már vágyom egy kis magányra :oops:
Unokatesódék hová, melyik részére jönnek Spanyolországnak? Délre hallottam, hogy kerestek gyerekorvosokat, de nyilván nem csak ott.

Cat!

Még nem volt pörköltfőzés, mert nem tudtunk összehozni közös időpontot. Nálunk folyton lakott valaki, annyira meg nem nagy ez a ház, hogy két családot is vendégül tudjak látni egyszerre, nincs hová leülni. Azt meg mégsem mondhatom a vendégeknek, hogy most mások jönnek, tűnjetek már el estére. Szóval a szeptember már nyugisabb lesz, akkorra szervezzük.

Még valamit akartam, de mit? :?: :oops:

Ditke
ditke62

Vikó :)
Aha. Hasonlítanak. :lol:

Cat
Kép
cateye

Brigi!

Tűzszekerek: innen letölteni?

http://forum.paytv.ro/showthread.php?p=648566

Valahol lent van az oldal alján.