Sziasztok,
Kb. egy 10 oldalas regényt írtam, és elszállt az egész
Akkor újra, rövidítve:
Szóval, megjöttünk Horvátországból. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek ki sem akartak jönni a vízből, ugyanis rákaptak a búvárkodásra. Kaptak egy-egy búvárszemüveget meg pipát, és egész nap víz alatt voltak. Nagyon ügyesek, akár 10 percig is víz alatt voltak anélkül, hogy kivették volna a fejüket, ráadásul olyan vízben, ami már engem is ellepett. Mindtezt minden védőfelszerelés nélkül
Nagyon sokat fejlődtek úszásban is, szerintem ősszel az oktatójuk is el lesz hűlve, ha meglátja, milyen jól tudnak már úszni víz alatt.
A tenger sokkal jobb volt, mint Olaszországban. Innentől kezdve a homokos tengerpartokat messzire elkerüljük (na jó, azért Bora Bora jöhet...), és csak köves, kavicsos partokra fogunk menni. Mondjuk én magát Horvátországot annyira nem kedvelem, de az ottani Adria messze sokkal szebb, mint az olaszoknál (náluk pedig a kulinária felülmúlhatatlan pl.). De szerencsére Olaszországnak is vannak köves partjai...
A sátrazás is nagyon bejött a fiúknak szerencsére. Minden délben aludtak különösebb unszolás nélkül, és este is szinte maguktól vonultak el az ágyaikba. Szerintem jövőre is megyünk majd kempingezni (főleg, hogy ez a kemping egy nagyon profi kemping volt).
Katáék is elindultak tegnap, sms-eztünk, és írtam nekik, hogy nyugodtan vágjanak neki az útnak.
Majd teszek fel képeket. Már 7x ment a mosógép, ma egész nap vasalok, mert holnap visszük a gyerekeket anyukámékhoz egy hétre.
A 28-a nekem is jónak tűnik, én valami kiülős helyet javasolnék, akár a LF tér környékén. Majd én is utánanézek a helyeknek.
Nettke,
A Sziget nekem is bejött, túlságosan is
Másnap - vagy aznap - teljesen használhatatlan és zombi voltam. A Pendulum koncert nagyon jó volt, a Prodigy sajna kevésbé.
Ma meg megyek Madonna koncertre!!! Már nagyon várom.
Vikó,
Kár, hogy nem tudsz jönni 28-án...
Edit, Brigi,
Ti jöttök?
Detti