Szijasztok, jó reggelt!
Dolli, Ti már biztosan útrakészen vagytok, a pakolás miatt nem irigyellek, mert most voltunk 2x Balcsin, 1x Szarvason és tudom mit jelent pakolni még ha csak 4 napra megy az ember akkor is!
Augusztusban ez az első hétvége, hogy nem megyünksehová!
Ha jövőhéten még szép idő lenne, lehet lemennék a skacokkal még 4 napra, de majd meglátom mihez lesz kedvem, erőm suli, ovi kezdés és vizsgák előtt!
Mia! Nagyon gyeske vagy, hogy lementél vásárolni!
Soós pékség a Felső utcában van az SZTK-val majdnem szemben!
Igazából csak egy pékség, de van tej, vaj, túró, stb.....Elég drága, de nagyon fincsi dolgok vannak, és a fagyija!
Nyamiiiiiiiiiiii
Licitek miatt sajnállak,rudom miyen rossz!
Mindig azt mondom ilyenkor, hogy azért történ így, mert sokkal szebb lesz az enyém!
Noémi! Nagyon ügyi vagy tényleg, hogy így jöttök-mentek!
Szabinak gratula a vízalatti úszáshoz!
Fannival készültök már a sulira?
Ne aggódj, itt várunk Rád, amíg nem érsz rá jönni!
Inkább a Velencei tóban lubickoljál mint a gépet nyomogasd!
Brigi! Egeret én is rühelem, annyira gusztustalan állat és büdösebb mint egy disznó!
Be kéne engedni egy macskát, hogy fogja meg!
Tényleg hogy áll a házikótok?Miket kell még csinálni rajta? Nincs fénykép?
Csajok láttátok, hogy körbekerítik a tavat a régi strandnál?
Tök jóó kis parkos sétálót csinálnak, most térkövezik, olyasmi mint a Feneketlen tó csak kicsiben!
Remélem a játszóteret is megcsinálják és lehetne a törzshelyünk, mert gyönyörű szép árnyas!
Na megyek összepakoltam a házat, gyorsan takarítok,megcsinálom az ebédkét, hogy végre csak a barinőmmel tudjak beszélgetni!
Annyira szép Kisfia van, múltkor mikor itt voltak lebénult a hátam, most remélem babázhatok a picivel!