Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú szegény Mia! :(
Lett kenyered? A sóós szerintem holnap is nyitva van és ott is van Glyx kenyér meg túró, meg tejföl, meg minden!

Dolli mami!

Nagyon jó nyaralás kívánok Neked, pihenj amennyit csak tudsz!
Apóshoz meg kitartást! :wink:
Vendég

Lányok!
Nem kell valakinek új asztali számítógép nagyon jó áron?
P4-es, 3GHz, 2GB Ram, 160GB winchester, DVD ROM, Hangkártya stb....
Igény esetén monitor, billentyűzet, egér is megoldható
! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Csajok bocsi,hogy keveset írok.ez nem a Regi miatt van,ő tök jó gyerek.A Gyuri itthon van még,és egész nap jövünk megyünk,csavargunk.Már kb olyan színem van,mint a négereknek és állva ,ülve,fekve kézen állva is megy lassan a szoptatás .Ma is a Velencei tónál voltunk.
Még szombaton is megyünk,ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni szóljatok.
Ja a Szabi úszik a víz alatt egyedül,bár igaz hátrafele halad,de halad :lol:
Szerintem még jó múltkor a strandon Bubu ösztönzően hatott rá :lol:
No majd jövő héten már leszek.
Orsi!!!!Mindenképp szólj ha mehetünk tortát enni :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mia!Nincs front? :shock: én azt hittem.Mi lett a bevásárlással?

Dolli!Jó pihit Nektek,érezzétek magatokat nagyon jól!

Hm,most nem is tudok mit írni...már jöhetne a párom,mert megőrülök.

Kép
tierno

Dolli;
Kellemes kikapcsolodast kivanok en is, nagyon nagyon vigyazz magatokra !!!!!

Orsi:
Vegul is elmentem a Spar-ba, felbuzdulva azon hogy holnap nem lesz nyitva semmi.

Meselj nekem errol a soos boltrol? Nem hallottam rola sosem! Hol van es miket arulnak? Kis bolt vagy nagyobb? Nekem mindenkeppen jo lenne a GLYX kenyer miatt ha esetleg kozelebb lenne mint a tobbi bolt. Ja, es hogy vannak nyitva altalaban?

Noemi:
Wow, hat leteszem kalpagom elotted! (ketszer!) Hogy milyen eros vagy!!!
1 honappal a szules utan. Nem vagy semmi :)

tierno:
Igen, raszantam magam a vezetesre+vasarlasra. Nehezen ment, de Orsi "meggyozott" azzal hogy holnap nuku kaja, igy beijedtem hogy vaj nelkul mi lesz velem! (A reggel 7-kor, felalomban torteno etkezesem 25 deka kenyerbol all es magaban egyszeruen nem akar lecsuszni... ha meg nem eszem reggel szetrugjak a seggemet a diabetologian. :D

Jah, rettento ideges voltam delutan, ma zarult 4 licit ugyanazon eladotol, anorakok/ovearallok, jo olcson! Csore toltott billentyuzettel vartam es az utolso masodpercekben happoltak el elolem (tobbszori licitalas ellenere) a cuccokat, MINDET !!!!!!! Huh de ideges voltam, pedig nem jellemzo ram az ilyesmi. Mergemben 3 cuccot megvettem licitalas nelkul! Durr-durr! :twisted:

sünciboglya

Jó reggelt!

Köszi, lányok, igyekszem jól érezni magam, vigyázni magunkra, apóst max kihajítom az ajtón, ha nem tud normálisan beszélni! :wink:

Orsi! Tegnap egész normális volt, még "beszélgettünk" is. Egyébként ennyit számít a pia. :( Tegnap józan volt, ő vezetett. Nem mondom, józanul is ő a tökéletes ember, nála jobb ember nincs talán... :) De legalább a stílusa elviselhető.
Ari vagy! Be mernél ülni mellém a kocsiba? :lol: ja, akkor bátor is vagy! :) A vezetéstől nem félek, csak a többi autóstól. Majd becsukom a szemem, ha közelítenek. Vagy kiüríttetem a várost, amikor én közlekedem. :lol:

Mia! De ügyi vagy, hogy bespároztál, remélem, Patrik jól tolerálta a dolgot. :) Hú, hihetetlen, mennyire elszaladt az idő. Mire hazajövök, már 32 hét lesz! :)
Licit. :( Na nekem ehhez nem lenne idegem. :)

Mia! Hát nem vagy semmi, Regi most született, Te meg pörögsz ezerrel! Most mán igazán elárulhatnátok Orsival, hogy mit szedtek! :wink:

Brigi! Már most egér????????? Hogy én hogy utálom a kis dögöket! El sem merem képzelni, mi lenne, ha betévedne egy. Meglett?

Szép, hosszú, napos, de nem dögrohasztóan meleg hosszú hétvégét kívánok mindenkinek! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, jó reggelt!

Dolli, Ti már biztosan útrakészen vagytok, a pakolás miatt nem irigyellek, mert most voltunk 2x Balcsin, 1x Szarvason és tudom mit jelent pakolni még ha csak 4 napra megy az ember akkor is! :?
Augusztusban ez az első hétvége, hogy nem megyünksehová! :D
Ha jövőhéten még szép idő lenne, lehet lemennék a skacokkal még 4 napra, de majd meglátom mihez lesz kedvem, erőm suli, ovi kezdés és vizsgák előtt! :roll:

Mia! Nagyon gyeske vagy, hogy lementél vásárolni!
Soós pékség a Felső utcában van az SZTK-val majdnem szemben!
Igazából csak egy pékség, de van tej, vaj, túró, stb.....Elég drága, de nagyon fincsi dolgok vannak, és a fagyija! :shock: Nyamiiiiiiiiiiii :P

Licitek miatt sajnállak,rudom miyen rossz! :( Mindig azt mondom ilyenkor, hogy azért történ így, mert sokkal szebb lesz az enyém! :wink:

Noémi! Nagyon ügyi vagy tényleg, hogy így jöttök-mentek! :D
Szabinak gratula a vízalatti úszáshoz! :D
Fannival készültök már a sulira?
Ne aggódj, itt várunk Rád, amíg nem érsz rá jönni! :D Inkább a Velencei tóban lubickoljál mint a gépet nyomogasd! :wink:

Brigi! Egeret én is rühelem, annyira gusztustalan állat és büdösebb mint egy disznó! :? Be kéne engedni egy macskát, hogy fogja meg! :wink:
Tényleg hogy áll a házikótok?Miket kell még csinálni rajta? Nincs fénykép?

Csajok láttátok, hogy körbekerítik a tavat a régi strandnál?
Tök jóó kis parkos sétálót csinálnak, most térkövezik, olyasmi mint a Feneketlen tó csak kicsiben! :wink: Remélem a játszóteret is megcsinálják és lehetne a törzshelyünk, mert gyönyörű szép árnyas! :wink:

Na megyek összepakoltam a házat, gyorsan takarítok,megcsinálom az ebédkét, hogy végre csak a barinőmmel tudjak beszélgetni!
Annyira szép Kisfia van, múltkor mikor itt voltak lebénult a hátam, most remélem babázhatok a picivel! :wink:
Vendég

ZSOMBOR ELINDULT :D :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
Hétfőn vagy szerdán menjünk át? Szombaton megyünk Sopronba. Milyen videokártya van a gépben és mennyibe kerül?

Dolli,
Sok türelmet kívánok neked apóshoz :D

Mia,
Mi is a Soóshoz járunk kenyérért, én teljes kiőrlésűt szoktam venni, Robinak a mézes-joghurtos zsemle a kedvence.

Noémi,
Nagyon ügyes Szabi :D

Szilvi,
Én kértem a kormányt, köszi. Nagyon ötletes, mutattam Robinak hogy nekünk is kell amint levesszük a rácsokat Zsombor ágyáról. Jövő héten vihetem manó nadrágjait?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Jól nem jöttem este :oops:

Sorsi!

Elmegyek 10én Neked szívesen modellnek(kéz vagy láb??), de előtte nézd meg a körmeimet, mert elég nehéz eset!!!

Sziasztok
Vendég

Tudtam én, hogy indulás előtt még be kell néznem! :D
Zsombornak hatalmas gratuláció a menéshez! Jaj, olyan kis édik ilyenkor, amilyen kis büszke és boldog arcot tudnak vágni, hogy sikerült! :D

Puszi lányok, legyetek jók! :)

Kép
Kép
tekiroll

Orsi:
Koszi az eligazitast Soos pekseg ugyben. Majd apat kuldom el szulesig, nem kell nekem hogy belehaljak a peksutik latvanyaba :D:D:D:D De ha megszultem !!!!!!! Reszkessetek fagyisok, sutisek, pekek, pizzazok!!! JOVOK tarolni!!! :mrgreen:

Noemi:
Mindig te adod nekem a lelkierot, amikor osszefosom magam a szules gondolatara. Elo pelda vagy hogy csaszar utan is van elet :D:D:D:D
Na azert most is osszerottyantom a gatyam ha ragondolok az egeszre, de legalabb a "szules csodalatos erzeset" nem kell atelnem. :D
Csak akkor esek pofara ha megis, valami csoda altal engednek naturban szulni..... JAAAAJ :shocked:

kostyika:

GRATULA ZSOMBINAK!!!! Fotozzzzzz!!!! :D

Dolli:
Jo utat, varunk vissza! Vigyazz magatokra! :)

sünciboglya

Sziasztok!

Kostyika!Gratulálok! :D

Mia!A Soós nagyon jó hely,legalábbis nekem bejön.

Dolli/Orsi!A kertben szokott lenni egér.Nagyon szeretik a kutyakaját.Az most védett helyre lett rakva.A szomszéd macskája is "itt lakik",lehet már összehaverkodtak. :? Még nem találtuk meg,ma mindent elhúzunk,áttörlünk.Most pihi van,mert Dorci alszik.

Orsi!Az egyik szobát kell lebetonozni,aztán festés,burkolás.Jövőre meg kertrendezés. :) Nincs fénykép,még gázul néz ki minden.

Megyek,felébredt Dorci

Kép
tierno

tierno:

A kutyakaja zabalo egerek! Ez keeeeeeeeeeeeeeeesz!!!! :D:D:D:D:D

sünciboglya

Sziasztok Érdi Anyuk!!!

A sóst mi is nagyon szeretjük. A környékünkön több bolt is van, mindegyik máshonnan hozatja a kenyeret(sajnos egyik sem a Sósból) de ha napokig nem megyek a Soósba apa kiakad, felkerekedik és hoz ő kenyeret!!!

Orsi!
mehetek még modellnek vagy már elkéstem???

A következő tali mikor lesz? Nagyon szeretném ha eljutnánk!!!

Segítsetek légyszi!
Leírom mik történtek ma!!! délelőtt elmentünk Dorival sétálni. Találkoztunk az utcába valakivel és büszkén mesélte, hogy talált egy kutyát, ha akarom megmutatja, hát megnéztem ez egy fajtatiszta labrador kölyök, mondom nek, hogy lehet, hogy a gyerekek sírva várják haza mire kijön a férj és közli velem, hogy a gazdája b....a meg az anyját, kit érdekel és ő nem adja vissza. Hazajöttem, keresgéltem a neten és keresik, felültem a motorra elmentem bedudáltam nem voltak otthon, kijött a szomszéd és mondtam neki miért jöttem, mire ő, nagyon keveset vannak itthon a kutyák rendszeresen az utcán, szrinte, ha jó helyen van a kutya maradjon ott.
A kutya nincs rossz helyen, vannak gyerekek(2) szeretni fogják, de ennyi és nem több már az sem biztos, hogy beoltatják. Szerintetek mit csináljak???
Menjen vissza a kutya a régi gazdájához vagy maradjon az újnál igazából jelenleg ez rajtam múlik
:( kutyások légyszi segítsetek!!!!!!

Hajni!
hogy telnek az éjszakák?

Lányok!
Berni már szóba sem áll velünk?? Nálatok szokott lenni az oviba évnyitó????????

Mia
Már lassan listát kell vezetned, hogy mit is kell bepótolnod, ha megszületett Patrik:)))))))
köszi a szék infokat, ez a legutolsó naon tetszik lehet ez lesz a befutó!!!
Vendég

Szijasztok!

ANDI! Zsombikának hatalmas gratula a járáshoz! :D :D :D
Gépet megkérdezem Apitól!
Köszi, de jövőhéten jön már anyós! :wink: Jó volt ez a kis Apukám vigyázós nap, mert legalább érzi anyós, hogy nem csak Ő segíthet, de azért nagyon-nagyon köszi! :D

Zsand!Örülnék ha tudnál jönni modellnek, de ha beteg lesz Dorina hogy oldod meg????Illetve ez egy jó fél napos program, mert 8-ra kell menni és kb 14h felé érünk haza! Ha meg tudnád oldani nagyon jóóóó lenne! Rákérdezek barátnőmnél,neki igaz pici a babája, de anyukája jönne és ha beteg lesz valamelyik csimó akkor is tud jönni!Ez csak azért érdekes mert ha nem viszek modellt kapásból bukta és már csak decemberben vizsgázhatom újra szóval elég nagy felelőség! :shock:
De olyan szempontból is jobb lennél, hogy előtte össze tudunk járni próbálgatni! :wink:
Vendég

Zsand!

Kutyus téma! Szerintem ne szólj bele, mert a végén még Te jársz rosszúl! Az új gazda stílusából azt vettem ki, hogy nem egy értelmes, józan eszű, szimpatikus, kedves ember, inkább ne vesszél velük össze, mert a végén megint betörnek hozzátok! :?
Tudom, hogy a szived mást diktál, de lehet az előző gazdánál rosszabb dolga volt! :cry:
Jobb ilyenbe nem belefolyni....... :oops:
Vendég

zsand:

szivesen:) Nezegetem azert meg a szekeket es linkelek ha talalok valamit. (A narancssarga nekem is nagyon tetszett, egesz jo kritikat is adtak ra, ami szinten szamit.) Nalunk minden sarga-narisarga-piros-barna. Szegeny gyerek :D:D:D

sünciboglya

Unatkozom! Mar annyira hogy lusta vagyok mindenre! Mint egy nagy, feher balna-lajhar......

OKTOBERT AKAROK !!!!!!!!!!

:evil:

sünciboglya

Sorsi!

Szeptemberben Dorina már megy oviba.
Ha beteg apa itthon tud vele maradni!!!

pusssz
Vendég

ZSAND!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZUPEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon örülök!!!!! :D

Majd akkor megbeszélünk mindent, gyertek át jövőhéten Dorinával!

Mia! Te is átjöhetsz ha már agyonuntad magad! Igaz én nem unatkozom, de baromi lusta vagyok! Itt voltak barátnőmék délelőtt és olyan jó kis lazulós napunk volt, nem akarom elrontani semmi munkával! :wink:
Vendég

Jaj Mia! Tudnál segíteni a logóban???? :oops:
Vendég

Ma bejártuk fél Budapestet. Voltunk a Kossuth téren, a Kenyérfesztiválon, megkóstoltuk az Ország tortáját, fincsi volt nagyon :D Veronika kipróbálta a szövést és a nemezelést. Megnéztük az Air Race-t, voltunk a Várban, mentünk a siklóval és lefényképeztem a gyerkőcöket a 0 kilométer kőnél. Zsombor olyan édes volt ahogy sétált Robival :D

Mia,
Sikerült csinálnom egy 3 másodperces videót a menésről :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:
Persze hogy tudok segiteni a logoban...... irj e-mailt az elkepzeleseidrol. (szinek, mi legyen nagy vonalakban a logon, felirat, stiluselkepzeles.)
Atmenni nem tudok sajnos, mert vizszintesben kell lennem, ramparancsolt Macilaci hogy csak a legszuksegesebbekre keljek fel.)
Ezert unatkozom :oops:

kostyika:
Huuuuuuuh akkor tedd fel a gmail-re a videot! Remelem fel lehet!!! nagyon kivancsi vagyok (vagyunk!) :D

sünciboglya

Sziasztok!

Eddig semmi jelét nem láttam,hogy lenne egér.Elhúztuk a bútorokat,mindenhova benéztem,áttöröltem,pakoltam.Lehet már kisétált az ajtón.Vagy csak káprázott a szemem..

Dorci ma levágta a haját :) Kép

Orsi!Láttam,hogy csinálják a tavat. :) De jó lenne,ha a játszóteret is rendbe raknák.Nekem azzal a hellyel annyi a bajom,hogy koszos.

Párom azt mondta,hogy most nem fér a keretbe a jogsi,de amint beköltözünk,mehetek.És kitaláltuk,hogy senkinek nem fogunk szólni róla,majd jól meglepődnek :) Kép

Ki volt Tüzijátékot nézni?Milyen volt?

Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok!

Nincs Dolli és nincs kukorékolás sem! :cry:

Andika! De jóóóóóóóóóóóóóó programok aztaaaaaaaa! Csak csorgatom a nyálam! :wink:
Ma sógórnőm jön ki a 3 gyerkővel még gyorsan megcsinálom előtte a kajót, brassói lesz és fincsi saláta!

Brigi! Lesz Neked még jogsid, ne aggódj! :wink: Olyan hamar eljön az is!Majd tényleg mindenki jóóóóól meglepődik! :lol:
Édes a kisszerelmem Dorina a hajvágóval! :D De ugye nem vágta le a hajacskáját! :shock:
Mi nem voltunk tüzijátékot nézni, Apa egész nap dolgozott! :cry:
Majd jövőre talán...... :roll:

Gabika merre vagy?????Játszó óta nem is írtál! :cry:

Hajni Te is eltüntél? Mi ez a lustizás? Lini, Dolli nyaral, igazoltan vannak távol!
Többiek?

Berni, Edina csak annyit írjatok, hogy jól vagytok!!!!!!!

Megyek takarítani!
Vendég

Szasztok!

Jól telik mindenkinek a szabadidő?

Mi megen anyuéknál vagyunk. Tegnap szinte egész nap varrtam és estére kijöttünk. Holnap anyósék is jönnek, csinálunk jó kis babgulyást bográcsban....

Dolli, már nem olvasod, de jó pihenést Neketek!

Orsi, persze lehet rendelni tőlem is! De ha csatlakozol, tudod, olcsóbb..... gondolom úgyis kell majd a víztisztítóhoz szűrő is....
Mi használjuk:
a mosógolyót,
a torbo booster-t ( lassabban is pörög tőle a gázóra! :D )
a krémszappant,
mosószert,
fogkrémet,
sampont,
mirtillkrémet,
szedek búzafűvet,
kollagént,
ökogreen-t( ez olyan amit Ti vettetek Boginak, megnéztem az összetételét és ebben is van, spirulina, sok zöld...)
c vitaminos italport....
de ha találsz valamit a honlapjukon, és ha van okosságom róla akkor át tudom küldeni! Sok jó dolog van, apumnak pont most vettünk értisztító cseppet, ami leoldja az érfalakon lévő cuccot! Remélem használni fog!!!!!

Mia, licit.... elhiszem milyen mérges lehettél! :( Én is úgy izgultam, mikor a babát néztem az utolsó percekben, de szerencsére sikerült!
Minnyá vége az augusztusnak, aztán csak a szeptember és onnantól már finis van! :lol: Kitartááááás!

Andi, GRATULA Zsombinak!!!!!! Nagyon ügyi! Persze, hozhatod! Mikor jó Nektek? De jó kis programotok volt!!!!

Brigi, de édes Dorci! Ugye nem vádott bele a hajába?! :shock:

Lányok! Mi volt ma.... :shock: :? (hányós smiley) Pupi bugyiban volt, persze becsurizott, mondtam páromnak vegye le róla míg hozok tisztát.... levette, de nem látta, hogy kaka is volt benne, ami kigurult belőle.... erre jön Rusty, meg a Yoda és egy egy kakagolyót elvittek és megették :shock: :? blöeee. Hiába szóltunk rájuk.... Kész vagyok, ezek a lökött kutyák..... ááááááááááááá

Na, pusza. További szép napot!
sylph

sziasztok:)

Szilvi:

Gurulok a rohogestol! A kakalopos-zabalos kutyak! :D
Emlexem, volt regebben egy nagy dobberman-kuvasz keverekunk, utana hozza meg "jott" az en kutyam a vizsla, akit leadtam anyunal amikor kulfoldon meloztam eppen. Ez a ket rosszcsont allandoan emberkakit kurkaszott es megzabaltak! De olyan szinten, hogy ki volt mindkettonek kenve a szaja, nyakig! Az oreg, a dobberman meg allandoan belehempergozott a kulaba...... Inkabb nem ragozom. Mar regen volt az oreg kutya is mar vagy 8 eve nincs de elenken elnek bennunk ezek a tortenetek. :mrgreen:

:)

Ma jon haza parom (remelhetoleg!!!) DEJOOOOOOOO :D :oops:

sünciboglya

Sziasztok!

Csak felugrottam..éppen eszek.Aztán miről beszéltek? :)

Sylph!Pfff,ezek a kutyák!Nekünk is volt olyan,amelyik megette. :?

Mia!Előbb jön haza a párod?Vagy már le is telt a küldetés?

Orsi!Apa levágta a haját.Ezen a képen már rövidebb.Nem lett nagyon megkopasztva,mégis olyan fura,hogy nem lóg a fülére.

Párom Diósdon,lehet,mi is átnézünk.Most megyek teregetni,aztán Dorcizok,mert 3 napja nem tudtam annyit foglalkozni vele,amennyit szerettem volna,a hülye egér miatt. :evil:

Kép
tierno

tierno:

Igen, vegul is 1 nappal elobb tud hazaerni, ejjel is dolgozott. :)
Mar az orszagban van, deli hataron. Felveszi anyosomat Sellyen es jonnek is haza. Mar alig varom. Picit siros vagyok mar, eppen eleget voltam egyedul.
El sem engedem apa kezet ma egesz este, magamhoz ragasztom valami jo eros csirizzel :D

sünciboglya

Hol vagytok csajok?

Kép
tierno

Sziasztok!

Én itt vagyok!

Második napja most érünk haza. Tárnokon voltunk ma is tegnap is, tegnap koncertek voltak a Szekeres Adrienn, Valami Gyémánt nemtom mi, meg egy fehérvári együttes, ma pedig a Macskák és a Rómeó és Júliát adták elő a Budatétényi musical énekesek. A musicaleket 18-22 éves fiatalok adták elő, naon jó volt ma anyukámmal és Dorinával voltam tegnap pedig apukámmal és dorinával. Naon jó volt.
Csajok nem csinálunk egy görbe estét az érdi kilométeres utcabálon, olyan belazulósat. Na ?????????,

Sorsi anya örülsz, hogy jelentkeztem???

Sziasztok!!!!
Vendég

Szia Zsand!

Szerintem én ott leszek az Utcabálon.Remélem Anyu bevállalja Dorcit.Párom is pont szabad napos.Kirugunk a hámból! :P Nem is tudom már hogy kell. :)

Kép
tierno

Szijasztok!

Tényleg nagy a pangás!

Tegnapi nap nagyon jól sikerült! Sógórnőmék a 10-es busszal jöttek ki és fél 6 felé vittem Őket haza!
Annyira jó volt a 6 gyerkő együtt, Sógórnőmmel még sosem voltam ilyen jól el! Mindig azt hittem utál engem, de most annyira jól elvoltunk, jót beszélgettünk. Ebéd után elaltattuk mind a 6 csimót, siekrélmény volt! :D
Sajna úgy néz ki elválnak Tesómmal, de remélem megmarad a kapcsolat sógórnőmmel! De az is érdekes, hogy 8,5 évig szinte semmi kapcsolatunk nem volt és most hogy válnak összehozott minket! Nagyon sajnálom, Tesómnak tényleg nagyon sok "zűrös" dolga van, de a legnagyobb baj, hogy beteges hazudozó! :cry: :cry: :cry: Ezt meg én annyira nem bírom elviselni, minden hibát meg lehet bocsájtani, de hazugsogot NEM!!!!!
De szerintem sógórnőm jobban jár, hogy megszabadult Tesómtól, csak a 3 picit sajnállom, mégiscsak az Apjuk!

Mia! Hazaért Pétered? Gondolom nagy az öröm!!!!! Ügyes vagy, hogy ilyen ügyesen átvészelted ezt az időt!Gondolom Neked lassabban ment, nekem olyan mintha csak most indult volna! :shock:

Zsand!

Mikor lesz az utcabál? Az a baj, hogy most már ezerrel kell tanulnom a tételeket! :cry: :cry: :cry: :cry: 2 hét múlva ilyenkot már javában vizsgázom! :shock: :shock: :shock: :?
Para-para-paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :cry:

Szupi lehetett a tárnoki rendezvény! Bár én a tömeget nehezen viselem! :oops:

Na koccolok, megyünk festéket választani és után s.o.s. füvet kell nyírnom, mert délutántól jön az eső! :?

Nem tudom, mikor jön anyósom, de jobb lenne ha holnap jönne, ma még Apa is dolgozik, nekem is csomó dolgom van!

Majd még jövök!

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok!

De jó,hogy írtál Orsi!Már olyan magányos voltam.hüphüp
Utcabál 5-én lesz.Milyen színű lesz a szalon?
Én unokatesómmal voltam így,hogy nem jártunk össze.Szinte még beszélni sem beszéltünk egymással.Mióta barátja van,azóta találkozgatunk.
A sógornőd egyedül marad a 3 gyerekkel? :? Hány évesek a gyerekek?

Kép
tierno

Szija Brigike!

Hogy ne magányoskodjá,l még írok pár sort! :lol:

Megvan a szín! :D Azt hittem nehezebb lesz, de szinte rögtön ráböktem! :wink:
Rózsaszín lesz! :oops:
De nem az a bugyirózsaszín, meg nem az az erős rózsaszín, hanem nagyon szép pasztel, púderszerű! :wink:
Remélem a falon is olyan lesz! :shock:
A plafon meg hófehér! Az ajtók és a bútorok is hófehérek, olyan kis romantikus az egész! A rózsaszínnel a szuterén jelleget akartam ellensúlyozni, a fehér meg a tisztaság és a higiénia jelképe!
Lehet így első hallásra hülyén hangzik, de majd az összkép visszaadja, amiről itt hadoválok! :wink: :lol: :lol: :lol:
De már nagyon várom hogy fotózhassam a végeredményt!

Tesóméknak 6éves és 4,5 éves a kisfia van és egy 2,5 éves kislányuk! Pont mint a mi gyerekeink!

Ez még egy áprilisi kép a 6 gyerekről, most elfelejtettünk fotózni! :?
Kép

Apa elszaladt még lécekért, meg hoz fűnyíróba benyát mert az elfogyott! :?

Most vakolját a kert végébe a szomszéd csúnya kisházát!
VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! JEJE-JEEEEEEEEEEEEEEEE! Már 3 éve nézzük ezt a randaságot! :?
De pont olyan szín lesz mint a mi házunk! :D
Vendég

Kép
Vendég

Engem ma eltemetett a házimunka :? Tegnap egész nap Mogyoródon voltunk az Aquarénában, nagyon élveztük mindannyian. Veronikával mentünk vízi aerobicozni is :D

Orsi,
Jövő szerdán átmehetek este egy pedikűrre? Szép lesz a rózsaszín szalon, illik hozzád. Én is sajnálom a tesód gyerekeit.

Szilvi,
Kedden délelőtt?

Mia,
Nem tudom hova tudnám feltenni, majd elküldöm neked emailben :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!Köszi:)
Lehet,hogy a szomszéd miattatok választotta a színt,hogy harmonizáljon. :)
Jó lesz a rózsaszín.Ne :oops: -ál.Majd megmutatod,milyen lett?Mi meg nem tudjuk eldönteni,milyen legyen a gyerekszoba.Hátha adsz egy kis ötletet. :wink:

Kostyika!Feltudnád tenni pl:a Videára vagy youtube-ra.Vagy ide a babanetre.

Mia!Látom erős csirizt szereztél :)

Kép
tierno

Szasztok csajok!

Itt punnyadok benn a szobában, mert alig bírok mozogni, úgy telezabáltam magam.... jó kis gulyáslevessel! Minnyá' elalszom....

Mia, na, a Ti kutyáitok se semmik....
Párod hazaért?

Orsi, szegény sógornődék... :(
De jó szine lesz a szalonnak! Már kivi vagyok rá! Mért nem lila lett végül?

Andi, jó a kedd délelőtt! 11ig ráérek, utána nálunk ebéd és csucsuka van.

Mi történt tegnap éjjel?! Párom arra ébredt, hogy ment kint a nappaliban a tévé.... azt hitte papus nézi (papus meg azt hogy a párom nézi) de végül kiment István és láss csodát.... Yoda ült a fotelben és nézte a tv-t!!!!! :mrgreen: 8) Gondolom, ahogy felugrott, ráléphetett a távirányítóra..... :lol: :lol: :lol: :lol:
sylph

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Andi!

Megesz a sárga irigység!Ennyi jó programot! :shock: Vihetnétek engem is! :wink:
Persze várlak szerdán, ha jó Neked a 8 órás időpont!
Már Orsi elvonási tüneteid vannak? :lol: :lol: :lol:
Azt hittem a 4 nap alatt egy életre rámúnsz!
Sopronban Neked lesz a legszebb lábinkód! :wink:

Szilvi behalok Yodán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész ez az állat! Ha nem lenne ki kéne találni!
Marci is tud peluból "csokit" enni! :?
Nagyon lököttek ezek az állatok!

Ha lesz időm áttanulmányozom a Ökonetes cuccokat!
Lesz számodra egy nagy munka jövő tavasszra, ahol kiélheted kreatív énedet! :wink:
Lányokat felkérték koszorúslányoknak 2 esküvőre is,így szeretnék nekik szépséges rucit, amit meg is tarthatnánk emlékbe! :wink:

Én is döglök egy picit, de nem a sok kajától, hanem egész nap kerteztem, de most majdnem olyan a kertecském amilyennek szeretem!Már nagyon el volt hanyagolva, mert időm az nulla! :cry:
Füvet nyírtam, szegélyt nyírtam, gazoltam, rózsákat metszettem, mindent elpakoltam!
Befejezték a kisház szinezését is, lett lábazat is, nagyon más lett a kertünk! :D :D :D Úgy örülök neki!
Ma rendbe kéne magam hoznom:hajfestés, szemöldökszedés, arcradír, pakolás, manikür, pedikür!
Holnap hajnalban egy nagyot edzem, szaunázok és csinálok egy jó kis ebédet, délután meg neki kell esnem a tanulnivalómnak!

Na megyek teregetek még egy adagot és beindítom a következő mosást is!No meg egy kis vasalás! :?

Legyen szép hétvégétek!

Ja azért nem lila, mert az hidegebb szín és a barna csempéhez ez jobban illik, meg mindig az első ötlet a legjobb! :wink:
Vendég

sziasztok:)

Igen, apa hazaert, hozta anyosomat is, igy nagy zsizseges volt itt ma! Takaritgattak, rendezgettek. Sogornom is atjott (parom hozta el) jo sokat dumaltunk, amig a tobbiek dolgoztak. Nem sok lett csinalva, de alakul, holnap folytatjuk. Csak az a baj hogy paromnak este haza kell majd vinni anyosomat Sellyere, ami oda-vissza 500km korul van, vagy tobb is, mert az IC-re elfogyott az osszes helyjegy holnapra. :(
Este elment parom es anyosom a Varba egy jot setalni. Legalabb kikapcsolodtak kicsit, orultem nagyon, meg ha en nem is mehettem veluk. :D

Orsi:
Oriasi makotok van hogy pont olyan sarga lesz a szomszed haza mint a tietek!!! Nagyon jol mutat!
(en meg harcolok apaval mert en is ilyen szinut szeretnek!Majd a gyereket is rauszitom es ketten nyerunk ellene. (Umm, majd irasban uszitom mert beszelni meg nem fog tudni addigra....) :mrgreen: hehehe

kostyika:
OK, kuldd e-mailben, varom!

tierno:
Aham, mukodott a csiriz tegnap este, szorongattam apa mancsat rendesen. Most is itt horpaszt mellettem, olyan jooooooo. :D

Szilvi:
Aham, megerkezett apa, el sem engedem mar sehova tobbet. :D (alom, edes alom..... a bilibe meg belelog a kezem.)

sünciboglya

Orsi:
A szalont en is ugy hittem (nem tudom miert, talan a nevebol, amit elarultal anno) hogy lilas arnyalat lesz. De a puder rozsaszin nagyon cuki!!

Ha lesz idod irj a logo-s elkepzelesedrol mert meg kell hogy szalljon az ihlet engem. :D A muveszethez ihlet kell am :D:D:D
Hogy en milyen marha vagyok igy hajnal 1-kor. Elvette az eszem hogy megjott az emberem. :mrgreen:

Na elhullok aludni asszem....Ha a gyerek hagy! Egyenlore atrendezi a hasamat mar este 11 ora ota. (biztos az eso?)

joejt!

sünciboglya

Megint senki :?

Sylph!Besz@rás ez a kutya :D Kiváncsi vagyok a következő alakításra.Lehet,hogy kivesz egy sört a hűtőből,aztán megy meccset nézni.

Kép
tierno

Jó reggelt!

Vagyok-vagyok, csak kicsit tempósabbra kell vennem a dolgokat,jővőhéten 3x kell gyakorlatra mennem! :(
Tegnap kivasaltammindent, ma hajnalban meg a tegnap este kiteregetett 2 adagot!Már megfztem az ebédkét, borsólevest, Nelly szeletett(ez füstöltsajtos, tejszínes, szerecsendiós husika), krumplipüré lesz hozzá és után egy kis túrósrétes(az mirelit :oops: )
Áthívtam anyósomat ebédre!

Most még gyorsan takarítok egyet és befestem a hajamat, mert arra persze nem maradt időm tegnap! :?
Ha időmbe belefér lefestem a műkörmös asztalkámat, tegnap megvettük hozzá a festéket! :wink:

Szóval kicsit pörgők, de próbálok előre dolgozni, mert nagyon félek a jövőhéttől! :shock: Péntekre tuti kiborulás! :?

Este magammal akarok foglalkozni, mert érzem, hogy fel kéne töltődnöm! :oops:

Mia! Örülök, hogy otthon van Pétered! Anyósod normális? Bááár amilyen messze lakik, nem számít, azt a kis időt kibírjátok együtt! :wink:
Hogy álltok babaszobával????
Látom holnap már betöltött 32. hét! :shock:
Csak hallkan megjegyzem Mimi és én is 36 hetesen szültünk! :wink:
Tehát lehet már csak 4 hetetek van!Kórházi motyó legyen már bekészítve! :wink:
Én még mindig reménykedem, hogy okt 8.-án szülsz! :wink:

Brigitta Drága! :lol: :lol: :lol: Látom Te is élvezed Yoda alakításait!
Lehet Szilvi nem derül ekkorákat ezeken a csínytevéseken! :roll: :oops:

Lányok ugye drukkoltok majd a vizsgáimhoz!Kezdek nagyon parázni! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jesszus mennyi helyesírási hiba megint!
Bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Baccus ez meg laptető! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szasztok!

Jó szottyos idő lett, mi?! :(

Orsi, de jó! Olyan szép rucit rittyentek majd Nekik!!!!! :lol: Be is vonhatjuk majd Őket... majd tavasszal, mondd Nekik hogy rajzolják le milyet szeretnének.... meg mehetünk együtt anyagokért is! Úgy fogják élvezni!!!! :D De pörögsz..... csak óvatosan pörögj! Persze, hogy drukkolunk!!! Úgyis ügyi leszel!

Mia, tudtál aludni Patriktól? :wink:

Brigi, ha ki nem is veszi a hűtőből a sört, de ha kitöltenénk neki biztos meginná!!!!! Ugyanis szereti! :lol: Múltkor is ültek a fiúk a medóban, és háttal voltak a pohár sörüknek, és egyszer arra lettek figyelmesek, hogy valami lefetyelést hallanak.... mefordultak és Yoda itta a párom sörét! 8) :lol: :lol: :lol:
sylph

Orsi, laptető.... sebaj.... :lol:
sylph

Anett, Bencének Boldog névnapot kívánunk!!!!!
Kép

Most tartjátok? Mert láttam még kettő van....
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?