Babi szivesen megosztom veled az eredményeim
Magyarázat a hormon után zölddel írtam az eredményem értékét, zárójelben a lapomon irt határértékek, majd a "-" után a magyarázatot ebből a táblázatból
http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
1.
FSH 6.36 mUI/mL (3.5 - 12.5) - általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó
2.
TSH 3.6 μUI/mL (0.27 - 4.2) - 0.4-4 uIU/ml A normális középérték a legtöbb laborban 1,7.
Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.
Na azért lehet itt bibi van hiába a határértéken belül van
3.
LH 5.32 mUI/mL (2.4-12.6) - < 7 mIU/ml A normális LH szint nagyjából azonos az FSH-val.
Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat.
4.
Estadiol 120 pmol/L (46 - 607) - 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cisztára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.
Itt más a megadott mértékegység így lehet nincs gondom vele
5.
Prolactin 289.5 μUI/mL (127 - 637) - < 24 ng/ml Emelkedett prolaktin szint gátolja az ovulációt. A magas prolaktin szint hipofizis tumor veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelhető hyperprolactinaemia.
Itt is más a megadott mértékegység és eléggé alacsony ha a laborban használt értékeket veszem
Amint utánanéztem minden ok kivéve a TSH, annak jobb ha 2 körüli az értéke, nekem lehet valami bibi van a pajzsmirigyemmel de még nem vészes, mert ugyebár határértéken belül van és van rá tán gyógyszer is.
Látom rátok most nagyon odafigyelnek
lesz már most inszem vagy csak a spontánkodás lesz felügyeltet alatt ? Erre nem jöttem rá abből amiket irtál