Először is Üdv mindekinek akivel még nem taliztam itt virtuálisan
és köszi a szíves fogadtatást!!
Onlány!
Tényleg hasonlítanak a görbék.De figyi,ha határozottan volt tojásfeh.nyák akor lenni kell tüszrepedésnek nem??Vagy én vok tájékozatlan
Vagy az csak a pé jele és után vagy van tüszőrepedés vagy nem??!!
A mostani terhességem előtt nekem is egy hasonló görbém volt,sztem akkor nekem nem volt pé-m de én akkor nem is észleletem tojcsifehérjét sem...és az lh is halvány pozi volt.
Bridget!
Kicsit akkor írok magamról:32 éves vok,Gödöllőn lakom a családommal(apa 29 éves-tudok élni mi,lányok?fiatalabb pasim van
,a srácaimat biztos láttátok a vonalzón.Márk 7 éves,most megy suliba,Krizsike 4 éves tipikus középső gyerek aki nagyon kivívja magának a figyelmet,Olika 16 hónapos aki egy örökmozgó,hegymászó kis rosszaság.)5 éve építkeztünk,egy ikerházban lakunk .Anyukám nagyon sokat segít nekem,a srácok imádják,sokat vannak meg alszanak nála.8 éve itthon vok egyhuzamba a srácokkal és remélhetőleg még egy darabig itthon is leszek mert jön majd a 4. is hamarosan.A két nagyfiam alatt lediplomáztam HR szakon(anyukám nélkül nem ment volna
).A tervem az h főállású anya leszek itthon és 4 órában melózok valamit amíg a srácok kicsik.Férjem állati sokat melózik h nekünk mindenünk meglegyen.Hát röviden ennyi..remélem nem voltam sok(k)
Betty!
Igen elég jövős-menős család vagyunk..nagyon sokfelé visszük a srácokat,mert sztem kell nekik a sok szép élmény a kislelkük fejlődéséhez
Engem is anyuék mindig vittek,talán ezért is van az h én is folyton szevezek nekik valamit.Apa kicsit többet lenne itthon mert ő meg folyton melózik,de aztán beadja a derekát mert a családdal akar lenni
Panni