Új privát üzeneted érkezett!

Melisch
Lattam...es nem csak segitokeszek de profik is azert mondtam megkerdem a professzorokat :wink: :lol:

Ez akkor volt amikor eldontottem,hogy talan mehet az embrio fagyasztas nem lett volna lombik...de mivel az FSH-em ilyen magas lett azt mondtak felejtsem el oruljek ha van petem :shock: Na es ekkor indult el minden...ezzel az eredmenyemmel mentem vissza a magan dokihoz aki csinalta a lombikot...mas orszag mas szokasok ennyi..mindenki masra eskuszik :? Szal ez nem a lombikos honap volt semmi papirom nincs nalam epp uton vannak hajoval :x csak ezt az egy leletet talaltam meg :roll:

Onlany
A 21.cn-es vvbol megmondjak volt-e pe vgy sem :roll: Jah es a Magyar allampolgarnak joga van az egeszsegugyi ellatashoz :!: Mi az,hogy menjel privatba :twisted: Asszem ezugyben is lepnek ilyen dokim lenne :roll: Hat a hogorbed szerint meg nem volt pe :roll: de nem lehet,hogy meg csak majd most lesz :roll: neha a closti kitolja meg amugy is...hany naposak a ciklusaid? :roll: Na most olvasom...33 nem a felehez kell viszonyitani :idea: :arrow: hanem a masodik szakasz ami 14napos ahoz :roll: azaz ha 33napos esetleg a ciklusod akkor a pe olyan 19.cnkorul van :!: ha 28 na igen akkor a 14.en :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na wazze laptetuuu :shock: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: Bri

Ne is mond a vv-l az úgy ment nálam, hogy elfelejtettem a papírom vinni. A csajszi nem tudta pontosan mit akarok, felhívtam a kollégám, hogy nézze meg a papíromon mit kell vizsgáljanak és lediktálta telefonon. nekem a doki tudod megmondta menjek Szegedre, nem rossz doki és mást nem ismerek ő tud itt magyarul így megint hozzá fogok menni. Na visszatérve a vv.-re mikor megvolt odaadtam a papirt és furcsán nézett, hogy én tényleg ezeket akarom elvégezni? Mondom igen. Megint, hogy de a dokim mit mondott? Semmit nekem ezek az eredmények kellenek és kész. De ha reggeliztem és nem jöttem mit tudom már mikor a prolaktinom lehet nem lesz jó. Mondtam hát ez van ha nem lesz jó megismételem majd máskor de most ha már adok vért csinálják meg. És ez fizetős labor volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép
Kép
melisch

Onlany
Hogyhogy teged allandoan kezelnek a pajzsmirigyed miatt mondod?En barinom is ezzel kuzd sajna pedig o is babat szeretne :roll: Akkor neked meg vegkepp odakene figyeljen rad a dokid :twisted:
Cisztat ugy tudtm meg,hogy van,hogy uhun lattuk....persze utana eszleltem a fajast azon az oldalon es vigig minden nap de nem gorcsoles meg ilyenek bar ki tudja a cisztanak hany fajtaja van...nekem most volt eloszor ilyen :twisted: es a clostitol :roll: ezert is kell uhuval figyelni :roll: es pl a doki akihez megyek egybol mondta hogy nagyon nem szeretik ok a clostit mondjuk foleg az esetemben amikor magas az FSH :? VV-bol azt megtudja most nezni a 21.cn-esen,hogy volt e pe :roll: a 3.napi vv is kell vgy az volt... :roll:

Melisch
Nem szeretnek tobb ilyen fejet latni ma mar :cry: csak ilyet 8) vgy ilyet :P Nem vgy beteg!es nem szorulsz gyogyszeres kezelesre :!: Csak a baba megtapadasahoz ez kell....utana nem kell szedni mert normal erteken belul van :!: Erted...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
De vegulis a PRL-od is jo :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

nem, nem volt 3. napi vv. a ciklusaim a köv.képp alakultak, visszafele mondom: 32,28,27,28,31,29,33 nap. Na kiharcolom akkor ezt a vv-t és megpróbálom rábírni arra, hogy uhuzzon!
onlány

Bridget nem vagyok ilyen :cry: hanem :D mert lehet ez is bibi és kezelhető. Kisbutának is kell gyógyszeres kezelés hasonló értékkel, bár neki voltak más vizsgálatok is ami én is meg fogok csináltatni aztán meglátjuk. És lehet csak addig kell kezelni míg megvan a baba :lol: :lol: A PRL meg láttam, hogy igy is jó lett.

Még jó, hogy a stesszt nem mérik meg a félelmet akkor esnétek hanyatt az értékektől. Úgy féltem menni vv.-re. Kellett jöjjön az uram és mivel csináltam kint a fesztivált, hogy mit akarok, hogy vizsgáljanak, meg voltak is szégyelltem kérni, hogy jöjjön be az uram is fogja a kezem, mint a múltkor. na de nem néztem oda és nem haltam bele. Szerencsére jó vénám van, remélem nem cseszi majd el valaki.

na lehet még később benézek, ha engednek :lol: megyek haza éhes vagyok és vár az uram haza :lol:
Az este elaludtam :cry: :oops: keksz tilalma meg lejárt így nem fog engedni nettezni, hacsak ki nem szolgálom ő uraságát előbb és aztán lenyugszik :lol: :lol: :lol: :lol: Na de kis hancur nekem sem árt 8)

Puszi és fel a fejjel nem lesz baj Onlány nálad sem :wink:

Kép
Kép
melisch

akárcsak az én férjecském.... le kell nyugtatni. Már itt toporzékol, hogy mikorra készítse magát? :lol: :shock:
onlány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ismerős

Kép
Kép
melisch

Melisch
Neki egy masik erteke nem volt jo es azert :!: Nem am keverni :twisted: Na menjel en meg megirom a naplom mert mar jol levgyok maradva aztan en is itt se vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ok Bri, megjöttem és nem parázok tovább. Kaja mindjárt kész így szabad a netten ülnöm.

Jó az uj vonalzód, hozzon szerencsét :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch
En meg mindig itt ulok :oops: mar mindennel vegeztem a neten meg talan 2beirasom van es annyi :roll: aztan megyek postara,mosok,eszek vacsit is lehet csinalnom kene na meg boltba megyek :?

Koszi edi a vonalzim nem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor légy ügyes, nekem kész a mai napom kis römi és mehetek aludni

Kép
Kép
melisch

Jo reggelt (a h.irasi hibakert elnezest,telorol vagyok). Elobb mertem a homet es uannyi mint tegnap.sot,en ezt nem is gorbenek mondanam,hanem 1egyendsnek. A clostiban volt minden reményem!én naiv azt hittem megint 1böl összejön,ha figyelem magam. Multkor az 1.hoban nem figyeltem,le is csusztunk rola,mert volt pém vv alapjan,aztan a 2.hoban höméröztem,meg 1szer nagyon görcsöltem és csinaltam lht
onlány

Tesztet és + volt->akcio=Liza :-) nagyon letörtem. Na mind1 nem szeretném lehuzni a hangulatot! Bri,még h én fajditom a szived velencével,balcsival? :-D hm, te is szép helyeken voltal am! ;) jaj de varom mar a jövöhetet! Ez a szalloda szuper! Itt a szinte a szo szoros értelmében kinyaljak az ember popojat :-) és all.in.isteni kajcsikkal! Na ezt is befelyeztem :-( ma embert meglepem fini hamival!
onlány

Sült kacsa+maj sült hagymakarikakkal,krumplipürével
onlány

Sült kacsa+maj sült hagymakarikakkal,krumplipürével
onlány

Szasztok!

Bocs h nem jöttem...20.-án egész nap Pesten nyomultunk a nagyokka(Red bull Air Racing,mindenféle programpk,este tűzijáték)és éjfélre értünk haza :shock: Tenap meg apósoméknál voltunk egész nap vidéken.

Betty!

Látom a hőd mélyrepülésbe kezdett :( De nem baj,fő az optimizmus ami neked megvan hál'istennek!!!!!!!!!!!!!Így fog is sikerülni!!!!!!!!

Nem tudom a hétvégén mennyit leszek mert egyedül vok a 3 gyerekkel...a férjem kivételesen mindkét nap reggel 6-tól este 10-ig melózik :shock: :(

Jaj csajok,én már annyira várom etzt a fránya pirit!!!Még soha így nem vártam....még nem jött meg a műtét óta.Ma 3 hete h vlt a műtét.UTána ezerrel rajta leszünk a baba-projecten.Már megrendeltem Csillagtól a temérdek tesztet :lol:

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2009.08.22 07:34-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, nem kell bocsánatot kérned :wink:

Kacsa már a sütőben figyel. Akkora, hogy alig bírtam belegyömöszölni a római tálba :shock: apa elment dolgozni, inkább csak felügyelni egy két órát és gondoltam meglepem.

Lányok! Ki az ágyból :!: :lol:
onlány

Kacsa jól hangzik,nyam-nyam-nyam :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt, én elaludtam :oops:

Panny szijja mi még nem találkoztunk.

Onlány a fránya hő :x :evil: én is tudom milyen pé körül remegve nézem mit mutat a hőmérő és attól függ az egész napom :oops: Ne légy letörve minden rendben lesz ha éppen most nem sikerül miért nem sikerülne a köv. hónapban :?: Ne add fel!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

:) házi szegénykém, de gyönyörű nagy!
onlány

Onlány
én is arról beszéltem neked, mint Bri, hogy closti mellett folyamatosan ellenőrizni kéne, hogy hogy alakulnak a peték, és van e cisztásodás, túlstimu...stb...
Én nem is értem ezt a dokit! :shock: Ezzel a szerrel azért jobban kéne vigyázni, nehogy inkább ártson, mint használjon...legalábbis ellenőrzés nélkül :roll:

Bri
cuki a vonalzid ! :wink:

Panny
lassan én is rendelek megint egy kisebb raklap tesztet, mert fogyóban van 8) :roll:
Pesten nyomulni a nagyokkal...tüzijáték...minden.. 8) hát tudtok élni! :lol:
A hőmre azt szoktam mondani a vége felé, hogy föntről lehet nagyot esni. Most csak eseget inkább, mert 0,5 fokokkal van mindig lejjebb. De kit érdekel :?: :!: Amíg nincs piri, van remény :!: 8) (Bridgettel ez a jelszavunk) Hőre nem szabad adni 8)
Ha meg jönne piri, akkor meg majd elrendezem a szája szélét :!: :lol: 8)
Nektek nagy drukk a projekthez!!!+++++++++++++++
És pirinek semmi híre egyébként még? :shock:

Onlány küldj egy kis kacsadarabot, mert imádom!!!!!
Mondjuk egy kis combját... :roll: :lol:

Tömött kacsa? Te tömted? :lol:
Olyan jó a kedvem, nemtom mééér :lol:
Sírás lesz a vége!!!......ÁÁÁÁ......Dehogyis! 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nem vagyok irigy Betty, de én is imádom a combját! :lol: Na jó az egyiket odaadom :wink: Nem tömött! Házi, a szomszéd kisfiú nevelgette és most eladja, mert gyűjt valamire. A mamája gyönyörűen megpucolta és most már kezd szép piros lenni. 4kacsa volt (családban maradt és mindenki kacsát eszik ma)
Nálam a túlzott jókedv tuti, hogy nagyon rossz kedvvel végződik, vagy egy kis bömbivel :s
onlány

jaaaaaaaj de cuki volt most a leányzóm :D kiesett a csatt a hajából és kétségbeesetten rohant hozzám és dumált és nyújtogatta a csattot, hogy tegyem vissza a hajába. Meg kell zabálni. annyira utánoz :oops:
onlány

Édi lehetett a lánykád! :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!

Onlányka,nekem csak a májat küggyed!! :D

Szia Panny,üdv itt!

Betty,jöttem egy kis optimizmusért!! :lol:
Vendég

Milyen, a májról lemaradtál! Jelentem isteni volt :wink:
onlány

Onlány

Na sebaj,múlt héten amúgy is ettem az egyik kedvenc éttermemben roston sült libamájat,kapros túrógombóccal,fokhagymamártásban!!! :lol:
Vendég

:shock:
onlány

Na jó napot lánykák!

Adok magamról is életjelet!

Megvagyok csak mint egy befőtt.Lelkiekben készítem magam arra hogy megyek vissza melózni szeptemberben,amit annyira kívánok mint púpot a hátamra :evil: De hát ez van azt kő szeretni ugye bá' tezstvéreim :lol: Kész vagyok tőle mint a mateklecke :? Blöeeeeee,fújjj :evil:

Mindenkit puszilok és szeretek és még gyüvök ám :lol: :lol:

Bridget,téged meg úgyis olvasgatlak a blogodban :D :D

Kép
anyci

elnézést, már megint kínlódom.... (lh-) viszont nézegettem a terhes görbém és a mostanimat és kísértetiesen hasonlítanak egymásra... azon az egy bibin kívűl, hogy még mindig nem volt pém... Megmutatnám nektek és aki akarja véleményezheti...
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 99200_.png

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 99200_.png
onlány

Először is Üdv mindekinek akivel még nem taliztam itt virtuálisan :wink: és köszi a szíves fogadtatást!! :wink:

Onlány!

Tényleg hasonlítanak a görbék.De figyi,ha határozottan volt tojásfeh.nyák akor lenni kell tüszrepedésnek nem??Vagy én vok tájékozatlan :oops: Vagy az csak a pé jele és után vagy van tüszőrepedés vagy nem??!!
A mostani terhességem előtt nekem is egy hasonló görbém volt,sztem akkor nekem nem volt pé-m de én akkor nem is észleletem tojcsifehérjét sem...és az lh is halvány pozi volt.

Bridget!

Kicsit akkor írok magamról:32 éves vok,Gödöllőn lakom a családommal(apa 29 éves-tudok élni mi,lányok?fiatalabb pasim van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,a srácaimat biztos láttátok a vonalzón.Márk 7 éves,most megy suliba,Krizsike 4 éves tipikus középső gyerek aki nagyon kivívja magának a figyelmet,Olika 16 hónapos aki egy örökmozgó,hegymászó kis rosszaság.)5 éve építkeztünk,egy ikerházban lakunk .Anyukám nagyon sokat segít nekem,a srácok imádják,sokat vannak meg alszanak nála.8 éve itthon vok egyhuzamba a srácokkal és remélhetőleg még egy darabig itthon is leszek mert jön majd a 4. is hamarosan.A két nagyfiam alatt lediplomáztam HR szakon(anyukám nélkül nem ment volna :) ).A tervem az h főállású anya leszek itthon és 4 órában melózok valamit amíg a srácok kicsik.Férjem állati sokat melózik h nekünk mindenünk meglegyen.Hát röviden ennyi..remélem nem voltam sok(k) :wink:

Betty!

Igen elég jövős-menős család vagyunk..nagyon sokfelé visszük a srácokat,mert sztem kell nekik a sok szép élmény a kislelkük fejlődéséhez :wink: Engem is anyuék mindig vittek,talán ezért is van az h én is folyton szevezek nekik valamit.Apa kicsit többet lenne itthon mert ő meg folyton melózik,de aztán beadja a derekát mert a családdal akar lenni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na kicsit nem jovok es milyen forgalom van :D Csajok nekem a legjobb.....se nem homerozom se nem LH-zom fogigatlo mellett erre nincs szukseg :? :oops: Ugyhogy elvezem a szabad eletet 8)

Betty
Ahogy mondod...bar ha magasrol leesik altalaban megjon de ha vegig fentmarad az sem mindig babas gorbe hisz nekem meg menzi alatt is 1-2-3napig fent van...azert nem is homerozom mar :x

Onlany
Nem tok semmi okosat mondani... :roll: Dokival kene diskuralnod errol mert a closti meg gazosabb hormon,mint maga a lombikos hormonok :?

Anyci
Szijja :)

Milyen
Mihez kell lelki ero? :roll: Meselj :idea:

Panny
Mar azt hittem kiakasztottalak a sztorimmal azert nem irtal :oops:

Hetvegen en sem jovok csak be-be ugrok majd hetfon...tudjatok hetvegen netmentes napok vannak :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Onlany
A terhesgorbeden megvolt 15.cn a kilokodes :!: megvolt a beagyazodasi holeeses :!: es donoru gorbet kaptal :wink:

Viszont ez a mostani nem ilyen egyaltalan :roll: En legalabbis azon nem latok semmit :roll:

Panny
Na pont irtal :lol: Annyi idos vgy akkor,mint en 8) csak nekem nincs egy babam se de majd behozlak :wink: A ferjed elott le a kalappal na meg anyud elott is :wink: en anyum bebiszitter...es elotte 20evig ovodaban dolgozott gondolhatod mennyire szereti a gyerekeket :roll: Mar alig varja az unokat :roll: Te meg ngyon kis ugyi vgy,hogy letetted a diplomat eeeez igen :shock: 8) :wink:

Na megyek pussz legyen mindenkinek szep hetvegeje :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, igen a mostanin (még) nincs semmi, csak az elejére mondtam. Neked is jó 7végét! :wink:
Panny, gratulálok a nagy családhoz! Biztos szuper dolog, apa 2 babát akar, de most azt mondja nekem, hogy majd ha a3.jön.... :shock: :roll: :lol: édes! Se nekem, se neki nincs testérem, testvére. í
Láttátok a babaneten (itt balra), hogy egy nőnek Tunéziában 12es ikrei lesznek? :shock:
onlány

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon klassz volt a kikapcsolódás, még maradtam volna pár napot. :roll: Na de jóból is megárt a sok, nemigaz? :lol: Képek nincsenek, mert bár elvittük a fényképezőgépet, mégis elfelejtettük magunkkal hurcibálni, amikor mentünk vhova. :lol:

Ne kérje senki, hogy visszaolvassak, lehetetlenség, időm szokás szerint nuku, de remélem, mindenki jól van, és javában gyártjátok a teszteket és a babákat :wink:

És akkor a tesztekről:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

Sajna az LH tesztekből ki vagyok fogyva, de péntek tájékán remélem érkezik az új szállítmány. A digitális tesztnek most igen kedvező az ára, úgyhogy tessék vásárolni!!!!

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bridget

Semmi komolyhoz csak tudod,mostanában itt nagyon lehúzós volt a hangulat,tele negatív energiákkal :wink:

Anyci szia!

Panny

Fiatalabb a férjed??Nem tudsz überelni :wink: az enyém 29 én meg 37...

Onlány

Én nem tudok hozzászólni,nem hőmérőzöm,nem nekem való dolog az... :lol:

Esthajnal üdv újra itt
Vendég

Milyen!

Atz igen...tényleg nem tudlak überelni :lol: :lol:

Miért volt itt negítav hangulat?

Esthajnal!

Én is üdv újra itt :wink:

Bridget!

És anyukád is kinnt él veletek?Vagy ő itthon?Csak azért kérdem mert ha babás leszel akkor ritkán fogja látni az unokát vagy sűrűn? :wink:

Dehogy ijesztettél el a sztoriddal!!!

Kemény amiket átmentél...de tudod,ami nem öl meg az megreősít!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Írtam privit :wink:
Vendég

Na látom már nincs itt senki...
Vendég

Na akkor én is megyek,jó éjt mindenkinek!
Vendég

jobb reggelt!

Én már fél 6 óta fenn vagyok :cry: hülye allergia miatt. Azóta prüszkölök meg trombitálok :? és a hőm ugyanannyi mint tegnap meg előtte meg előtte meg előtte, stb :shock: :cry:
EHCs, hol voltatok nyaralni? Vissza kell rázódni ám hamar :wink:
onlány

Sziasztok!

Onlány, nem tudsz szedni valami gyógyszert az allergiádra? Fenistil csepp, Zyrtec, Claritine, vagy homeopátiás akármi?

Balatonföldváron voltunk, jó kis hely, szép és jó volt a ház is, ahol laktunk, bár kissé messze volt a parttól, de autóval lementünk, és kész. A strand és a parkolás is ingyenes volt, csak sajnos a kisebbik manónk nem díjazta a Balcsit, félt szegénykém, így mindig kint kellett maradni vele, de volt ott játszótér, úgyhogy elvolt valahogy. Csak így az együttpancsizás maradt el. Gondolom jövőre már nem félne a nagy víztől, csak nem tudom, eljutunk-e majd nyaralni. De hol van az még :roll: Csak érjem is meg :lol: Meg közben jön az ovi a nagyobbiknak, remélem, hamar beszokik, és szeretni fogja!

Pusz mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Onlány

Mire vagy allergiás?Ne játssz vele,mert a férjem asztmás lett...

Esthajnal

Asszem ennyi idősen már a fenistil cseppből egy üveggel kéne meginni... :) Fenistil tabletta az már más,de azt inkább viszketésre adják.
Vendég

Milyen
de jó, hogy jöttél!
Örülök neked naon! :wink: Mizujs van veled? Jól vagy?
Kapros túrógombóc :shock: aa meg milyen?
Te is, mint Panny, tudhattok valamit naon! 8) :wink:

Anyci
jól tetted, hogy jöttél, már azon voltam hogy felkereslek személyesen, és tényleg jól elvalagázlak, amiért nem jössz! 8) :lol:

Onlány
Eddig tényleg hasonló a két hőgörbe, DE
sztem nem lehet az egyikből a másikba kiindulni, mert azért minden görbe akkor is más. Vagy nem? De. Nemde? :)

Panny
8 év otthon?? :shock: De jóóó :!: 8) :lol:
És jó ötlet ez a főállású anyaság is. Arra csak 4 gyerekkel lehet elmenni, vagy 3-mal is már? Nemtudom.
Jah?! És fiatalabb a pasi is, meg minden 8) hááát te tudsz valamit akko :!: 8) :lol:

Bri
élvezd a szabad életet ameddig lehet, LH teszt, hőmérés nélkül....vagyis ameddig kell :roll: :lol:
Azért gyere majd minél előbb jó?! :wink:

EHCS
De jó hogy megjöttél, már hiányoztál ááám! :wink:
Majd valamikor írok privit, mert fogyóban vannak a tesztjeim :roll:
De majd szólj, ha megjön a szállítmány.
Én szívesen vennék digi tesztet, ami kiírja a hetet, csak nemtom nekem mit írna oda :roll: :lol:

betty615

Jah?!
Ha valaki tudna v.mit erre mondani:
A hőm zuhanórepülésben, barnázgatok 3 napja, reggelenként első pisiből az LH teszten erősödik egyre a csík! WHY? :shock:

betty615

Betty mucikám,Somogy nincs is olyan messze tőlünk :wink: GYERE!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Onlány jipijájé,ma reggel én is így keltem,pedig szedem a Claritine-t :wink: Azóta is itt szüttyögök,főzésnek addig nem tudok neki állni mert így nem tudom a husit felvágni,mert hát nem tudok orrot is fújni meg nyiszálni is :shock:

Csillag hát szijja :D Képek vannak?Látom azért jól éreztétek magatok
:D

Milyen szióka drága :D

Panny,helló :D

Bridget,drága ölellek és olvaslak :D

Kép
anyci

Helló Betty!!!

Olyan jó,ha ilyen vidámságra jöhetek,mint amit Te hozol ide!!

Minden rendben,minnyá indulunk a fiammal moziba Helli Kopter(kicsiként ezt sikerült a neve helyett érteni )és a társait nézni :D

Asszem előtte 2x is elmegyek wc-re mert állítólag 2 és fél órás :oops:
A férjem dolgozik ma(Ő amúgy sem csípi),Kolos pedig imádja HP-t, 5 évesen is végigülte a moziban.

Na láttad,többek közt ezért sem tesztelek,hogy ne legyenek ilyen rejtélyek az életemben!! :lol: (lövésem sincs....)

Esthajnal

Már annyiszor akartam kérdezni,ikreknél mit mutat az a teszt,ami a baba nemét hivatott kimutatni??? :shock:
Vendég

Na közben megjött Anyci is,pusziiiiii
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?