Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Cinix, igen inkább én vagyok mint párom. ERősek a gének. :) majd keresek kiskori képet magamról, tiszta ilyen voltam. vagy Kolos olyan mint én? :lol:
amúgy Ti elsőre nem néztétek lánynak Kolost? Csak azért kérdezem mert 10ből 9,5 ember tuti annak nézi. Most levágtuk kicsit a haját lehet ezért, mert van borostyánláncunk a fogzás miatt, anya szerint ezért is. Engem nem izgat mert nagyon szép kis pofija van, lehetne lány is. :oops:

Hettie, bocsi félreérthető voltam, én nem annál az rovosnál születtem ahol szültem, csak ő is ott volt már a kórházban, és anya át akart hozzá menni miután én születtem, de nem vállalta el mert anya az akkori főorvosnak volt a betege és nem akarta a kis kezdő orvos elvenni a nagyfőnök betegét. :)

Kicsit visszaolvasgattam és látom Sziszi, hogy babakocsi vásárlásban vagy sikerült venni??
Megengeded hoigy írjak pár dolgot?
Én is néztem a titi tritont de nem ajánlom, silány minőség (több ismerősöm már próbálta és nem voltak tőle oda, pont a lengyelországi javíttás miatt)

Nem akarom itt reklámozni magam, de ha már így szóbajött, nekem van két eladó kocsim, :lol:
ha gondolod néz meg őket! :lol:
Hauck Traxx Ecuador, itt egy kép (megfordítható az ülőrész)
http://www.theinternetbabyshop.co.uk/pu ... medium.jpg

Hauck Touragoo
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
snooopy

Szia Snoopy!
Jó ez a név, ő a kedvenc figurám! :wink:
Mi is Gyöngyösön lakunk az Észak-Kálvárián. Nincs messze a Csalogány utcától. Megnéztem a férjed az iwiw-en, így elsőre nem ismerős.

Sziszi!
Igen, minden OK. Lili mindenkit elbűvölt, nem sírt a szemcsepptől, a vizsgálatot is végig dumálta, a dr. néni meg is dögönyözte. Nincs semmi baj a szemével, ez egy kötelező vizsgálat 1 éves korban, de nem mindenhol, mert pl: Pesten, vagy a Balaton környékén élő barátaink nem is hallottak róla. A szurit észre sem vette, és a gyerekorvosunk is megdicsérte.
Státuszadatok: 11, 12 kg, 78 cm.

Beus!
Marcinak nagyon boldog névnapot! Még belefértem a 8 napba. 8)
Vendég

Sziasztok!

Snooopy!

Jók a babakocsik! Én nem néztem Kolost lánynak. Sőt kifejezetten kis pasis nekem! Egy régi barátnőm kisfiának is ilyen szép szemei vannak, picit hasonlítanak is egymásra 8) . És Őt is Dávidnak hívják. A borostyánlánc még mindig kell? Vagy nem csak fogzásra jó?
Emmára is ráférne egy ilyen most, hogy jönnek a hátsófogai...
Ja! Mi Gyöngyöshalászon lakunk, én egri voltam, így nem is ismerhettem a férjedet. Mióta vagytok házasok? Te pesti voltál? (Azért gondolom, mert azt mondtad, hogy anyósodék laknak itt.)

Akkor én is jövök az adatokkal, jó lenne ha mindenki leírná :idea: .
Emma 12 kg. (hízott 1 kg.-ot) és 92 cm.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!
Szia Snooopy!
Nem,nem szülök,pont ma mondtam,hogy még karácsonykor is egybe leszek,szerintem.Semmi jele.Nyákdugó még bent,(pedig vizsgáltak)csak az állandó pisi inger,meg a vizesedés,de ezek 2 hónapja jellemzők.Se jóslófájás,se semmi....
18-án lesz a házassági évfordulónk,na majd akkor,hátha....
Holnap NST,uh,doki....hátha mond valami okosságot.
Pityesszel 15 hónaposan voltam dokinál,12,69 kg,83 cm,14 fogát számoltam....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Beus!
Így utólag is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT MARCINAK!!!!!
Kép :-)

Melinda!
Jajj de jó,hogy írtál! :lol: Bár már nagyon várom az sms-t is! :lol: :wink:
Kedden véletlenül nem kell menned az sztk-ba? Nekem is és Nicolnak is kedden kell menni vizsgálatokra.

Ágota!
Ahogy itt összevetem Lili méreteit a többi gyerkőc méretével,szép nagylány lehet a korához képest! :lol: :lol: :wink:
Holnap délután megyek Fister doktornőhöz,kíváncsi vagyok milyen lesz az első benyomás róla! :)

Orsi!
Igen én is olvastam véleményeket a Titiről és sajnos sok rosszat is.De ami miatt nem ez mellett döntöttünk inkább az az,hogy elég rövid a mózese.Az egyik anyuka azt írta,hogy a kisfia 58 cm-el született és 4 hónaposan hosszba kinőtte. :roll: Nem akarok februárban egy újabb babakocsit venni.
köszi,hogy beraktad a két babakocsit.Nekem az első jobban bejön,de azt beszéltük párommal,hogy inkább újat vennénk! :roll:
Azért remélem nincs harag! :roll: :wink:
Szerdán megyünk Pestre és mondtam páromnak,hogy babakocsi nélkül haza se jövünk,ha törik,ha szakad! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jóreggelt,

Képzeljétek, kaptam egy szabadnapot Szabitól, elvitte Kolost gyöngyösre dolgozni/vagyis a nagyszülőkhöz. :lol: Olyan boldogan megy az apjával, nem izgatja, h én itt maradok, beszáll a liftbe, integet és puszit dob. :D :D

Már úgy várom, hogy elkezdjük a felujítást. :oops: kaptam egy ikea-s software-t amivel meg lehet tervezni az egész házat. A konyhát és a nappalit már csinálgatom, de még fel kell mérni a szobákat, mert csak emlékezetből, nem tudom a pontos adatokat (mekkora az ablak..stb)

Sziszi, dehogy!! nem azért írtam, de egy próbát megétr. :D
Én Kolossal megtanultam (akinek csak új dolgot vettünk), hogy a használt babadolgok is épp olyan jók mint az új. csomó second-hand ruhája van, és semmi bajuk. babakocsit is vettem már használtam, persze jól meg kell nézni mindent kitől mit veszel, de ált. a babadolgokra vigyáznak az emberek, mert tudják, h úgysem örök életre veszik haram kinővi a gyerek és el "kell" adni.
Még meg sem kérdeztem, nálatok fiú vagy lány várható? Nevekkel hogy álltok? Mi elég hadilábon.
babakocsi: hova mentek? brendon? pesten jó sok bababolt van, ha gondolod tudok ajánlani párat. pl a bredonnak is van outletje, néha ki lehet fogni jó dolgokat olcsón.

Cinix, nem tudom hogy használt-e a borostyánlánc, mindenesetre olyan kis menő benne Kolos. :lol: Megszenvedtünk pár foggal, láz-nem alvás... és szerintem most is jöhet neki vlmi hátul, mert mindent hátra dugdos, és folyik a nyála elég rendesen. amúgy most 18 fogunk van.

én is leírom az adatokat, de csak kb-ra: 13,5kg körül, 85cm. 17,5 hósan volt 83cm, szerintem 2 centit biztos nőtt (ha nem többet), mivel már felér olyan polcokat amit eddig nem. :shock:

Beus, akkor én had kívánjak Marcinak boldog névnapot.
snooopy

Cinix, ez lemaradt: igen én pesti vagyok. két éve vagyunk házasok és most lesz nov-ben 4 éve, hogy ismerjük egynást. :lol:
snooopy

Orsi!
Kukacosunk lesz nekünk is! :lol: :lol: :lol: :lol: A név az könnyen megvolt,Martin lesz.Ez tetszett mind a kettőnknek.De talonba volt még a Patrik,Brendon is.Ha lány lett volna,akkor Fanni vagy Kira volt a kiválasztott név.Majd a következő nunis lesz! :lol: legalábbis remélem! :wink: Gondolom azért szerettél volna egy kislányt,mert már van egy fiúcskád!De ahogy olvastam,nem adtátok fel a dolgot és majd bevállaltok egy harmadikat is!? :lol: :wink:
Igazából a Brendon bababolt nekünk drága.De hol van a Brendon outlet?Erről még nem hallottam. :roll:
Több helyre is megyünk szerdán.A Hungária körúton van a Babaéden,a Lehel úton van egy babadiszkont,meg a 18.-ik kerületben két helyre,a Gézengúz bababolt és pelenkadiszkont és a BIPPA Kft.Szóval ezeken a helyeken akarunk szétnézni.És persze mostmár mindent megvenni.Csak a melegebb téli rucikat akarom még későbbre hagyni,azok még úgysincsennek.Majd szeptember vége felé.
De ha tudsz ajánlani valami jó helyet,bababoltot,szívesen veszem!
Persze ha még belefér a napunkba,ugyanis hazafelé még bemegyünk az Auschan-be és még Érdre is megyünk barátnőméket meglátogatni.Már ezer éve ígérem neki! :oops: :oops:

Bocsi lányok,hogy megkérdezem,de mi az a borostyánlánc?Én még tudatlan,kezdő kismama vagyok csak! :oops: :oops: :oops:

Ágota!
Voltam a dokinéninél,nekem nagyon szimpi! :lol:
Gratulált a babához és kérdezte azt is kinél fogok szülni! :lol:
Adott egy papírt a telefonszámával meg a rendelési idővel és mondta,hogy szülés előtt menjek vissza,és akkor megírja receptre ami kell a babának,és mondta,hogy nem vegyek neki meg semmit,mert sokmindent fel tud írni receptre és ugyanolyan jók,mint amit drágán megvennék.
Úgyhogy majd a 38.-ik hét környékén visszamegyek hozzá.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi!

A borostyánláncnak fájdalom csillapító, és nyugtató hatása van.
Fogzás idején nagyon jó. Van karlánc, és nyaklánc is ilyen. Nem szakad el, és szemenként van felfűzve (1 csomó, egy szem újabb csomó), szóval biztonságos.
A borostyánfa gyantájából készül, ha jól tudom, és már az Ókorban is alkalmazták. Kb. 3500 Ft.-ba kerül.

Nekünk nincs, úgyhogy nem tudok róla mást.

Egyetértek a dokinénitekkel, ne vegyél előre semmi kenceficét.

Hogy fogod bírni egész nap a vásárlást, ebben a nagy melegben?
Azért próbálj meg pihenni, és igyál sok folyadékot, nehogy kiszáradj nekem!

Heni!

Nagyon szívesen, máskor is! Ha találok v.mit rögtön szólok.
Lassan már nekem is aktuális lesz az álláskeresés, mert év elején már mehet oviba Emma.
Ha valaki tud pénzügyes állást ajánlani szóljon!

Melinda!

Még mindig nem írtad meg, hogy melyik autósiskolába jársz :cry:
Én most kezdem a hónap végén a T-mobile-ban, vagy a Daruban.

Sooopy!

Mi is ennyi ideje vagyunk együtt a párommal, bár mi még nem vagyunk házasok, de eljegyzésünk volt már. Talán jövőre összejön az esküvő is.

Beus!

Mi ez a nagy hallgatás????? :?:
Jól vagytok?

És a Többiek?
Tessék írni egy pár sort!

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Írtam már párszor, de mindig elszállt és nem voltam kedvem újra gépelgetni...hátha most megmarad.

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :)

A múlt hét kicsit sűrű volt. Anyu, apu szülinap, Marci névnap, anyuéknak és nekünk házassági évforduló. Vasárnap meg Zsóryban voltunk. :)

Orsi! Én sem néztem lánynak Kolost. Szerintem nagyon helyes kispasis arca van.

Sziszi! Örülök, hogy szimpi a doktornő. Lehet majd ott is összefutunk néha. :) A Brendonos outletet én is ajánlom, egy csomó ruhát vettem ott magamnak meg Marcinak. Meg az ágyneműjét, utazóágyát.
Itt a link, de nem csak ennyi ruha van, ez csak ízelítő!
http://www.babyoutlet.hu/

Melinda! Karácsonykor már két gyerkőccel ülsz a fa alatt! :D

Cini! Esküvő, aztán jöhet Emma tesója! :wink:

Kép
Kép
beus.

Sziasztok,

Sziszi, dejó nevet találtatok. Ismerek egy Martint édes kissrác. :)
Hát mi nem tudunk megegyezni, nem akarunk szokványos nevet, vlmi különlegeset de mégse olyat ami fura lenne.
Igen, majd a 3. talán lány lesz, de a lelkem mélyén nem bízom benne. Szerintem nekünk csak fiúnk lenne. :shock: Férjem családjában szinte csak fiú van.
hát a brendon tényleg drága, de amit Beus belinkelt a outletet nézzétek meg ha van időtök.
Mondok egy másikat is: mi itt vettük a gyerekülésünket, normális eladók, segítőkészek. Több helyen is van a városban boltjuk.
http://bababolt.echt.hu/
Amúgy van már elképzelésed milyet szeretnél? 3 kerekű, vagy olyan kinézetű mint a titi, vagy mint a graco? (ez volt az első kocsink, de hamar kinőtte a gyerek. nem vlmi széles az ülőrésze)
Kíváncsi leszek milyen kocsit vesztek, majd írd meg. és sok sikert holnapra! :lol:

http://babaszafari.hu/shop_start.php?shop_id=9148 ez egy 3. bolt, itt vettem a babakocsinkat. a bolt elég pici, szinte csak kocsik vannak, de az eladó szintén nagyon szimpi volt és segítőkész. a honlapon kinéztem mi érdekel és elmentem megnézni élőben milyen.

Cini, mi eredetileg 2007 szep-ben esküdtünk volna de közbeszólt Kolos. :) és előrébb kellett hozni a lagzit, így lett júni 9. nem akartam nagy hassal esküdni.
nektek meg hajrá esküvő!! :D
snooopy

Sziasztok!!
Óóóóó,bocsi Cini,Daruhoz járok.Most felfüggesztettem,mert a körforgalomba a hasamtól nem tudtam tekerni a kormányt,aztán így majd szülés után megyek vizsgázni.De előtte szigorúan 10-15 órát megyek még,mert felejtek... :roll: :roll: :roll:
Nem szülök én a héten se!Ma volt a házassági évfordulónk,de ennyi idő alatt már császárral se lenne meg....(jajajjaaj,azt nem akarok,attól nagyon félek...)
Snooopy,én kislánynak néztem,bevallom őszintén...De csak a haja miatt...én mindig vágom a fiamnak 6-sal,meg nincs is a környezetembe hosszabb hajú fiú,biztos azért......bocsi.....de legalább nem én vagyok az első,ez vigasztal!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Cini! Boldog névnapot!!! :)

Kép
Kép
beus.

Köszi Beus!
És neked is Hetti!

KépKép
Kép
cinix

Cini, ugyan én nem tudom mi a becsületes neved, de fogadd tőlem is BOLDOG NÉVNAPOT!! :D :D

Melinda, épp ezért kérdeztem, nincs harag...köszönöm, hogy őszinte voltál. már múlthéten levágtam a haját, h kicsit fiúsabb legyen. de olyna édes volt hosszúhajjal is. :lol:
most nézem csak a vonalzód tüzetessebben, és ti aztán jól belehúztatok gyerekek terén. Még csak 16 hós a nagy és mindjárt jön a picike is. nem félsz, hogy nehéz lesz? én bevallom igen, pedig Kolos akkor már 2 lesz.
és jó fiatal is vagy! :D mondjuk én sem vagyok öreg, köztünk 3 év van.

Te is gyöngyösön szülsz?? ott mikor császároznak?meddig hagyják benn a babát?
nálunk a 41 hétig. mikor Kolost szültem akkor még a 42. hagyták, így Kolos 41+5ra született simán, maga indult el.
Én is nagyon féltem(félek) a császártól.
snooopy

Sziasztok!!
Nem félek Snoooopy,mert van segítségem.Anyósommal egy házban lakunk,de külön bejárat,Wc,stb van,csak körbe kell menni a házon,anyum meg 2 utcával lakik arrébb.Anyósom rendes,anyum pedig rokkantnyugdíjas,szóval nem szégyellem igénybe venni a segítségüket.Én így látom jobbnak,mert azt nem tudnám elképzelni,hogy mikor önálló már(felöltözik,beköti a cipőjét,stb,na hogy akkor kezdjem ezt az éjszakázást,stb elölről...akkor már inkább így,mert én még most is kelek hozzá,legalább 2-szer.... :shock: :shock: :shock:
Meg szerintem jó is lesz így,mert eleve rögzül belé,hogy van kistesója...
Az első fél évet mondták kutya keménynek,de majd meglátjuk....
Semmit nem tudok a gyöngyösi kórházról (az elsőt Egerbe szültem) azt meg álmomba se gondoltam,hogy túlhordhatom... :roll: Szombat az uh,vasárnap a mensi szerinti időpontom,ha addig nem szülök meg,hétfőn NST,és majd akkor ott megkérdezem...
Többiekkel mizu?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló tegnapról:
Hát nem kezdődött fényesen,ugyanis az M3-on mentünk már Gödöllő környékén jártunk,én közben az Ingyen Piacot böngésztem és az utat nem is figyeltem!Egyszer csak Tomi nyomott egy satuféket,gondolhatjátok hogy megijedtem.Be voltam kötve és a biztonsági öv jól megtartott ugyan,de jobb lett volna ha nem lettem volna bekötve,ugyanis féltem,hogy Martinnak valami baja lett.És utána jó sokáig nem is mocorgott,de aztán hál Istennek,beindult! :wink: A lényeg az volt,hogy kb 3 autóval előttünk szállítottak szemetet vagy mit és onnan a kocsiról lerepült egy nagy műanyag vastag lap.Először azt hittük,hogy szélvédő,mert hasonló volt.És az volt a szerencsénk,hogy "csak" a rendszámtáblát kapta el és az leesett.Ha feljebb jön és a szélvédőnknek csapódik,akkor az teljesen tropára törik,mi meg az árokban kötünk ki. :cry: :cry: :cry:
Megálltunk és Tomi elkezdte keresni a rendszámtáblát,ami persze elrepült az út belső szélére és hát senki nem lassított,szegény ott állt vagy 5 percig,mire odatudott ugrani érte. :roll:
Úgyhogy csak a szerencsén és Tomi gyors lélekjelenlétén múlt,hogy nem történt nagyobb baj! :shock: :shock:
Na de ezek után már oké volt minden! :lol:
Először bementünk Kispestre egy peenkadiszkontba,ott vettünk egy pár apróságot.Ezután elmentünk barátnőmékhez Érdre.Fullos környéken laknak,még most épülnek arra a házak.Olyan hely,mint nálunk a felsőváros legszéle.Nekik nem extra nagy házuk van,de bőven elég egy családnak.És az udvart most csinálgatják még.A kiscsajuk Nikike most 13 hónapos tündéri,vidám kislány! :lol:
Utána elmentünk a 18.-ik kerületbe.Ott két bababolt volt kinézve.Először a Bippa Kft-hez mentünk(fennt vannak a neten is).Itt is vettünk pár dolgot (kiskabát nacival,fürdőlepedő,termosz,lepedő a kiságyba,nekem eldobhatós bugyeszt,kis kezeslábast.)Na és itt láttuk meg a kiválasztott babajárgányt!
Belinkelem ide,hogy milyen:

http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... green_mozi

Pont ilyen zöld-fekete a miénk is! De ezen az oldalon picivel drágább.Itt 83 ezer és nincs hozzá táska.Mi a kocsit 79990 -ért vettük + 6000 a táska hozzá.
Hát nem akartunk ilyen drágát venni,de ez nagyon megtetszett nekünk és tök praktikus minden tekintetben!Tehát pont nekünk való! :wink: (Anyós meg amúgy is kifizeti,azt mondta! :lol: )
Ezután még elmentünk abba a ker-ben egy másik bababoltba (Gézengúz,ők is fennt vannak a neten)de itt csak két féle próbapelust vettünk.Nagyon kicsi volt a bolt,nem volt nagy a választék.
Utána elmentünk az Ikeába kajálni.A múltkor,mikor Tomi tesójáékkal jöttünk a nyaralásból haza,oda mentünk be enni,mert mondták,hogy 100 ft egy darab hotdog És tegnap Tomival ketten 800 ft-ból jól laktunk és még kólát is ittunk,meg én egy kávét! Nektek is tudom ajánlani,ha Pesten vagytok és nem akartok ezreket kajára költeni!
És végül bementünk az Auchan-be.Fél 7 körül értünk haza hulla fáradtan!Még kipakoltunk,tologattuk mindketten a babakocsit,meg nézegettük a kis rucikat.
Még van egy pár apróság ami kell,de az már tényleg nem sok.

Melinda!
Látom nagyon jól érzi magát ott bennt Melcsike! :lol: :lol: :wink:
Nem tartom kizártnak,hogy hétfőn már bennttartanak!Hisza akkor már túlleszel a 40.-ik héten! :roll: :shock:

Beus,Orsi!
Köszi a bababoltos linkeket! :lol:
Mi már voltunk a baby Outletbe,csak nem tudtam,hogy az a Brendonos outlet! :oops: :wink:

Cini!
Így utólag had kívánjak én is Neked NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép :-) :-) :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Én már azt se bánnám,csak történne már valami....minden nap úgy kelek,hogy ez az én napom,de ilyenkor elkönyvelem,hogy...á,dehogy... :lol: :lol:
Most is elköszönök,jóéjt nektek,remélem reggel már nem jövök.Nem jól írom...remélem nem ide jövök.... :lol: :lol:
Sziszkó,nagyon szép a babakocsi,de nem kicsi hosszába???Vagy csak a képen tűnik annak????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Tegnap jó sok helyen voltunk. 20-án mindig megyünk valamerre a barátokkal, a célpont persze valami távoli hely. :) Igy tegnap Sopronban voltunk. Várost néztünk, utána pedig spontán programok voltak. Hazafelé megnéztük a Széchenyi mauzóleumot Nagycenken, utána Fertődön a kastélyt, de sajnos már zárva volt, ugyhogy csak a kertet néztük meg, de olyan gyönyörű az is. Utána még Tatabányán felmentünk a turulhoz, onnan rálátni a városra. Majdnem 1-re értünk haza. Eredetileg hazafelé Pesten a tüzijátékot meg akartuk nézni, de nem így alakult, de nem baj én szeretem az ilyen hirtelen jött ötleteket.
A telefonom meg tönkre ment, remélem megcsinálják, mert benne van az össze stelefonszám...minden.

Sziszi

Jó a babakocsi, de szerintem irtó drága. Ezt lehet később is majd használni, ha nagyobb lesz? Mert az jo ha később sportbabakocsira is lehet váltani.
Hogy bírtad a sok járkálást? Én fél órát alig bírtam állni annakidején, mert bevizesedtem mindenfelé. :( Tegnap voltatok valamerre?

Melinda

Hajrá, most már csak eljön a te napod :)

Többiek merre voltatok tegnap?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok,

Hettie
ti aztán bejártátok a fél világot.
mi semerre nem voltunk, vagyis szüleimhez jöttünk ki mert párom koncertezni ment kazincbarcikára és nem akartam egyedül lennei K-val...különben is dög mekeg van, K. meg imádja a vizet, a kertet, szüleimnél van mindkettő.

Sziszi, én is néztem ezt a kocsit, de nem nehéz?? 15kg vagy vlmi ilyesmi? plusz a baba...aki nem lesz könnyebb.
nekem is hasonló van kinézetre. ő az, a bordó színű :lol: jó, nem fiús a szín, de nekem tetszik, és megy a bamberoom-hoz, meg a lila hordozókendőmhöz. :lol: :lol:
http://chipolino.com/#/en/products_use/ ... .196/m.51/

Tényleg Ti hordoztok, vagy tervezitek?? én totál odavagyok tőle, Kolost is hordoztam addig amíg nem estem teherbe, mert akkor meg lett tiltva.

Melinda, ez igaz, nekem sem votl célom a nagy korkülönbség. szerintem a két év nekem a min. és 3,5 max.
jó, hogy van segítséged. nekem is segítenek még a nagymamáim is.
hát én koloshoz 2 hós kora óta nem kelek, így nem ez volt a szempont. nem is bírnám ha még mindig kelen éjjel.
hajrá szülés! drukkolok nektek. biztos nem várat sokáig magára a kicsilány.
snooopy

Mi nem voltunk sehol, a férjem külföldön dolgozik nélküle pedig nincs kedvem sehová menni! :(

Melinda! Kitartás már nem sok van hátra és végre babázhatsz, bárcsak én is ott tartanék már!

Kép

Kép
picurka2

Melinda!
Nem kicsi a mózes! :) Nekünk ez fő szempont volt,mikor kiválasztottuk,hogy jó nagy legyen,mivel én is és Tomi is magasak vagyunk,ezért gondolom Manó se 50 centisen fog megszületni! :oops: :wink:
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy kinél fogsz szülni!Mármint tudom,hogy nincs fogadott dokid,arra vagyok kíváncsi,hogy épp ki lesz bennt,mikor mész szülni! :roll: :lol: És majd,hogy milyen véleményed lesz az illetőről! :roll:

Lányok!
El is felejtettem mondani!Mikor szerdán megvettük a babakocsit,ott a bababoltban elkezdtünk beszélgetni egy másik párral és kiderült,hogy Ők is Gyöngyösiek.A csajszi kérdezte tőlem,hogy ki az orvosom és én is visszakérdeztem,neki Szelva az.
És amit róla mondott! :roll: :roll: :shock: :shock:
Beus most Te ne figyelj erre,mert tudom,Te meg vagy vele elégedve!
Szóval a csajszi október közepére van kiírva és most tart 11 kg plusznál.És Szelva azt mondta neki,hogy ha 12 kg-nál többet hízik,akkor nem vállalja a szülést! :shock: :shock: Miért,kérdem én?!!!Egy picit súlyosabb kismamánál jobban meg kell dolgoznia a pénzéért?Felháborítónak tartom,hogy egy doki ilyet mer mondani!Vagy legalább indokolná meg!Ja és már most közölte a csajszival,hogy 45 ezret kér a szülésért!!!! :shock: :shock:
És még sokan az Adriennt ócsárolják!(Itt most nem Rátok gondolok!!!!) Én a múltkor megkérdeztem az Adriennt,hogy elvállalja e a szülésemet,mire azt mondta,hogy persze,hogy elvállalja.És nem tette hozzá,hogy ennyit meg ennyit kér!

Orsi!
Ez a Pierre Cardinnak a legújabb fajtája és csak 6 kg! :lol: :wink:
Nekem valahogy nem annyira szimpi a hordozókendő!De lehet,hogy csak én vagyok maradi! :oops: :oops: :roll:

Picurka!
Férjed mivel foglalkozik,hogy külföldön dolgozik?Persze csak ha nem titok! :wink: :wink:
Ne sűrgesd az időt,nemsokára Te is a 40.-ik hét környékén jársz! :wink: :lol: Nekem a 20.-ik héttől nagyon pörögnek a napok! :roll:

Hettie!
Persze!Ezt a kocsit addig tudom használni,amíg kell neki!Van hozzá ugye a mózes,a hordozó és sport rész is!Nagyon praktikus!
Bár sok mamitól hallom,hogy amint a baba elkezd magától is járni,már nem marad meg a babakocsiban! :roll: Remélem azért nem kell 1 év múlva felvinni a padlásra! :wink: :wink: :shock:
Hála az égnek én nem vizesedem!Legalábbis még eddig nem! :wink:
Elég jól bírom a strapát,a járkálást,csak ez a qrva (bocsi) hőség nem lenne!Ha sorban kell állni boltba vagy a postán azt nem bírom!
Az meg,hogy előre engedjenek?Ááááááá.....Inkább elfordítja mindenki a fejét! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mi nem voltunk tegnap sehol.Illetve én itthon voltam,Tomi meg délutános volt.Ők folyamatos 4 műszakban vannak! :cry:
De ahol Ti voltatok,mi pont ott voltunk,mikor nyaralni voltunk 3 hete! :lol: Csak mivel mi kora délután értünk Fertődre,be tudtunk menni a kastélyba is!Nagyon szép az a környék! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

A férjem eredetileg erdész, de ebben a szakmában nem lehet elhelyezkedni kihalásos alapon megy a dolog, vagy sok protekcióval. Most szakácsként dolgozik Ausztriában. Minden héten haza jár és 2 napot van itthon de ez nem olyan mintha mindig itt volna. Elég rossz hogy nincs velem, de a muszály nagy úr. Nálunk nincs szülői segitség tehát mindent magunknak kell megoldani. Nehezen telnek a napok nélküle és kicsit félek tőle hogy amikor a baba születik sem lesz itthon. :( De bizom benne hogy nem igy lesz!

Kép

Kép
picurka2

Picurka!
Nagyon sajnálom,hogy sokat kell egyedül lenned! :cry: :cry: :cry:
De miért nincs szülői támogatás?Nem itt laknak Gyöngyösön vagy a környéken?Mert ha a baba megszületik az első hetekben nagyon nehéz lesz Neked egyedül!
De persze lehet,hogy nagyon ügyes vagy és megoldod! :wink: :lol:
Akkor hétközben egyedül vagy otthon?Nekünk volt olyan amikor még dolgoztam,hogy hétfőtől péntekig nem láttuk egymást amikor délutános műszakban jártam.Mert Ő reggel ment el melózni és mikor én mentem el itthonról délutánra még nem volt itthon és mire este hazaértem,addigra már aludt.És ilyenkor szerdán már nagyon hiányoztunk egymásnak! :oops: :wink: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hát hogy őszinte legyek mi szinte semmiben nem számithatunk a szülőkre, de ez hosszu történet! Hát elég sokat leszek egyedül a babával, de majdcsak elboldogulok valahogy, a lányomra elég sok dologban tudok számitani. Mostanság is elég sokat segit.
A párom vasárnap éjszaka jön haza és szerda hajnalban már indul is vissza. Ez mindenkit megvisel, de sajnos itthon nem igazán tudott olyan munkát találni ami megbizható lenne gondolom ezzel nincs egyedül!

Kép

Kép
picurka2

Sziasztok!!
Szelva egy majom.....(Beus,ne figyelj :lol: :lol: ) de bent voltam tudjátok egy hónapja a kórházba,és ott meg tök normális volt....nem értem..kimenekített egy feka szobából.Ez rendes volt tőle.Kis 15 éves abortuszos csitrikkel voltam.... :roll: :roll:
Nekem Fehér írt be a kiskönyvembe,hogy 15 kg plussz,mintha a védőnő nem tudná.... :twisted: :twisted: Rajta meg van 40 is,mégse dumálok.... :lol: :lol:
Sziszi megy az érteítés,ha szülök,de nem érzem,pedig holnap kellene... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Bocsi, hogy két napig nem jelentkeztem, de Berekfürdőn voltunk.
Jó volt, csak Emma extra eleven volt, így most is hullafáradt vagyok, pedig ma meg vendégeink lesznek. Grillezünk este.

Sziszi!

Hát tényleg mozgalmas volt a bevásárlás :) , nekem nagyon tetszik a babakocsi! Én még nem is hallottam olyat, hogy egy 1 éves gyerek (aki már járni tud) ki akarjon szállni a babakocsiból.
Ha hosszabb útra megyünk, még én is beleteszem Emmát, és soha nem akart még kiszállni belőle.
Meg hát hiába tudnak járni, elfáradnak hamar :wink:

Snoopy!

Nekem sem volt hordozókendőm, de lehet, hogy a következőnél beújítok egyet. Tök jó dolognak tartom.

Hetti!

Ti is jó sokat mentetek :lol: Arti is veletek volt?

Melinda!

Szorítok neked ma! 8)

A mi babakocsink Graco Tour de Quattro márkájú.
100 e Ft. volt. Van benne óra, hőmérő, hordozó (autóba köthető) mózeskosár, lábzsák stb.

Szerintem megérte,. mert sokáig használtuk, és praktikus volt.

Szelva. Beus most ne figyelj! :lol: :lol: :lol:

A barátnőmnek Ő volt a fogadott orvosa, és mikor már közeledett a szülés, elment nyaralni. Még a telefont sem vette fel.

Picurka!

Sajnálom, hogy így áll a helyzet nálatok. Gondolom nem nyugtat a dolog ha leírom, de nálunk is ez a helyzet kb. a párom ugyan nem dolgozik külföldön, de reggel 7-este 9 ig dolgozik, és hétvégén is.
Anyukámék messze laknak, anyósom meg nem az a segítő típus.
Ha nem lenne internetünk már rég becsavarodtam volna.

Szép hétvégét mindenkinek!

Melindának szép, és nagy fájdalmaktól mentes szülést kívánok!

A kis Melcsinek meg üzenem, hogy ideje már megszületni! Megnézhetné már az anyukáját kívülről is.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Jó sokat nem figyeltem arra, amit írtatok! :D

20-án a férjem dolgozott természetesen, így mi sem voltunk sehol. De ha nem esik, akkor ma megyünk Füredre kirándulni.

Szelvával kapcsolatban...kinek a pap, kinek a papné. Én nem tapasztaltam tőle semmi rosszat. Én úgy voltam terhes, ahogy most kinézek. Végig diétáztam, de a vége felé csak visszakúszott pár kiló, de nem szólt. Nekem is előre megmondta mennyi a szülés és azt is, hogy döntsem el hogy bejöjjön vagy ne. Én nem szültem volna nélküle az tuti.

Melinda! Tetszett, amit Fehérről írtál! :D Tessék megbeszélni Melcsivel, hogy ideje kibújni! Én is megbeszéltem annó Marcival, mert már untam a kórházat... :)

Szisz! Klassz kocsit vettetek, és így hogy ennyi minden van hozzá, szerintem nem volt drága. A barátnőmék is a Bippába járnak, szinte csak oda.

Picurka! Gondolj arra, hogy értetek teszi a férjed. Én volt, hogy hetekig nem találkoztam Lacival csak kb. fél órákra, mert nem jöhetett haza(rendőr Pesten). Mindig mentem hozzá munka után és vittem a tiszta ruhát és hoztam el a szennyest. Mintha láthatás lett volna a börtönben. :D Na, jó nem vicces, csak így visszagondolva. Most elvileg 24 órát dolgozik, aztán 72-t itthon van, gyakorlatilag meg telefon bekapcsolva és bármikor jöhet az sms, hogy induljon dolgozni.

Hetti! Igyekszem bejelentkezni fizu után! :)

Cini! Jó grillezést estére! :)

Orsi! Én sem hordoztam eddig, de lehet majd a másodiknál kipróbálom. Marci nem marad meg, ha felvesszük inkább megy a lábán vagy a babakocsiban.

Kép
Kép
beus.

Beus

OK, akkor majd szólsz mikor :)

Cini

Arti is volt velünk, a kocsiban többször is aludt menetközben.
Mi is vendégeket várunk mára.
Tényleg holnap átmehetek, ha gondolod, laci dolgozni lesz.

Az meg ki is maradt hogy még átmentünk Szlovákiába is, Komárnoba. :)

A babakocsi sokáig kellett nekünk is, mert ugy könnyebb volt, én még most is beletenném, de szétment sajnos.

AMilyen hisztiket levág már a hajam égnek áll. Minden kellene neki, mindenért ordít- multkor a főtértől kellett hazáig huznom a rákóczi utra. Addig meg mindenki megbambult.

hettie

Melinda!
Igaz még nem kaptam Tőled üzit,de nincs még vége a mai napnak!Mindent bele Melcsike! :lol: :lol: :lol: Kinnt tágasabb! :wink: :wink:

Beus!
Ha jól emlékszem Marci császárral lett meg,ugye?És mennyivel kellett hamarabb befeküdnöd? :roll:
Felmentetek végül Füredre? 8)

Cini!
Ezt például a sógornőm (párom nővére) mondta.Neki ikrei vannak (igaz ma már nagy 13 éves csajszik) és a lányok már egy éves koruk óta nem voltak hajlandóak a babakocsiban megmaradni. :roll: Persze ez gyerekfüggő! :wink:

Ma voltunk kinnt a gyöngyösi tónál.Igaz csak 11-től fél 2-ig,mert Tomi ment melózni.A polgárőrség csinált egy kis bulit.Bográcsban főztek marhalábszár pörit.Nem vagyok oda a marhahusiért,de ez finom volt.De épphogy megkajáltunk,jönnünk is kellett el.Devlegalább megebédeltünk ott! :P :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Még mindig semmi..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Én mondom nektek lányok,ha rajta múlna,bent marad..... :lol: :lol:
Sziszi mindenképp írok,ha történik valami...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok,

Sziszi, csak 6kg. az tök jó. akkor én rosszul olvastam a honlapon.
mi is még használjuk a kocsit, mert ha vásárolni megyek akkor egyszerűbb, meg tényleg hamar elfáradtnak a kölykök, jól jön az, ne félj. :)

Melinda, sajnálom. én is így éreztem magam mikor kolost vártam, azt hittem örökre benn marad, aztán megkönyörült rajtam. kitartás!!

Beus, ha nagyon picinek kezded el,akkor természetes lesz nekik a hordozás. szerintem már Kolos sem maradna meg benne, de ki tudja. már fél éve nem hordozok, most meg már a pocimtól fel sem tudnám kötni. én csak ajánlani tudom, próbáld majd ki a 2-al. :D

Cini, nekünk is graconk volt, de hamar eladtuk mert pesten a buszozni nagy, és dög nehéz, de tényleg jó kocsi.

Picurka, sajnálom, hogy a párod ennyit van távol, biztos nehéz lehet neked, meg a párodnak is!! és van egy lányod?? vagy vlmit félreolvastam?? és hány éves? nincs vonalzója!
:D

mi itt vagyunk gyöngyösön: pakolunk ezerrel. kicsit nehéz a pocival meg Kolossal aki persze nem anynira élvezi a dobozolást, de muszáj elkezdeni.
snooopy

Melinda!
Kitartás!Talán majd ma! :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Jajj,akkor most nagyon közel vagyunk egymáshoz! :lol: :lol: :wink:
Azért Te ne nagyon pakolgass! :roll: Vigyázz magadra és a picire! :) Biztos van,aki segítsen! :roll: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

A lányom 11 éves és egy tündéri csajszi. Akartam feltenni képeket de nem tudtam, kicsit béna vagyok hozzá! :D
A párom végre ma éjszaka haza jön, sajnos csak 2 napra de már nagyon hiányzik!

Melinda! Biztos jó dolga lehet bent a kismanónak ha még nem akar kijönni, de ami késik eljön, és akkor ti lesztek a legboldogabbak!

Kép

Kép
picurka2

Sziasztok!!!
Igen,talán majd ma....csak a forma 1-et hagy nézzem már meg... :lol: :lol: ha már eddig kibírta,az a 2 óra se ide,se oda.... :lol:
Snoooopy,olvastam,hát jól túlhordtad,az biztos.Nem tudom itt mikor indítják meg,de holnap úgy menjek,hogy lehetséges,hogy haza se jövök???Van/volt valakinek ilyen ismerőse????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Picurka, örülök neki. akkor most 2 napig feltöltődhettek egymásban. :D
Asszem tőled még nem kérdeztem, és a 2. lurkó mi lesz?
ha van vlmi képszerkesztő progid azzal biztos lehet kicsinyíteni. szívesen megnézném a lánykád! és mi a neve?
én innen (http://download.chip.eu/hu/Artweaver-0.5_111476.html ) töltöttem le egy progit, ahhoz elég, hogy kicsinyítsél: a lányod majd megtanít rá. :lol: :lol: a mostani kölykök nagyon értenek a gépekhez.

Sziszi, igen vigyázok. én a ruhákat pakoltam, nem emelgetek nehezet.
snooopy

Melinda!
Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem mindenképp vigyétek magatokkal a kórházi cuccodat is!Gondolom nem egyedül akartál bejönni Gyöngyösre hanem párod vagy anyukád segít!Nem?
Mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Beus!
Láthattalak Titeket szerdán 11:30 körül a Pampuk sarkon? Csak az iwiw-en látott képek alapján gondolom, hogy Ti voltatok. :oops:

Cini!
Én sem tudom a neved, de boldog névnapot kívánok így utólag is.

Sziszi!
Lilit mindenki nagyobbnak tippeli a koránál, pláne, hogy már sok szót ismer, és be nem áll a szája.
Örülök, hogy szimpatikusnak találtad a dr.nénit.
Ajánlom a C&A áruházat is, mindig van náluk kiárusítás (Egerben és Dunakeszin is van), és ha belépsz a DM Bababónusz programjába, akkor oda is fogsz kapni kupont. Egyébként mi sokszor vásárolunk Lilinek a Tescoban, szerintem jó minőségűek a ruhák, és árban is elfogadhatóak.
Van az öveden övterelő? Sajnálom a balesetet, örülök, hogy nem történt rosszabb.
Gratulálok a babakocsihoz! Nagyon tetszik! Szerintem ez a miénk újabb változata.

Szelvával kapcsolatban (Beus figyelj) :D :
Egy elhízott kismamánál nagyon sok kockázata lehet a túlsúlynak, pl.: cukor, vizesedés, toxémia, nehéz szülés stb. A babát veszélyezteti legjobban az anyuka és ezt tapasztalatból mondom.
Azzal is egyetértek, hogy megmondja előre, mennyit kér a szülésért. Így még időben el tudod dönteni, hogy maradsz-e nála vagy sem. Sokkal megalázóbbnak tartom azt, ha a boríték átadása után adja vissza a doki, mert keveset tettél bele, neki keveset.

Melinda!
A betöltött 42. hét után indítják meg a szülést, és igen, lehet, hogy holnap már haza sem engednek. A vizsgálat eredményétől függ.

Mi nem voltunk sehol, remélem jövőre majd eljutunk mi is nyaralni. Jó lenne! :oops: :roll:
Vendég

A túlsúllyal kapcsolatban írok csak,engem meglát valaki,aztán azt mondhatja,hogy úúúúúúú,de kövér stb,mert van rajtam 15 kg túlsúly,vagyis ennyit szedtem fel mióta terhes vagyok.....(ebből garantálom nektek,hogy 5 kg víz,szedhetek annyi diaphilint,amennyit nem szégyellek,se viszi le....)szóval én kövér vagyok...de arra nem szólnak az orvosok semmit,aki 50 kg-mal kezdi,de 85-tel fejezi be....pedig szerintem őket jobban megviseli,mint engem....
Holnap rákérdezek,de én 40 hét 6 napot hallottam,de lehet,hogy így pesten csinálják!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Én 98 kg-al kezdtem a terhességet, szóval már akkor volt rajtam jó pár kg. A terhesség alatt 16 kg-ot híztam, aminek a nagy része víz volt. Amikor hazamentünk a kórházból, már csak 5-6 kg felesleg volt rajtam (meg hát persze az a 30, ami már előtte is megvolt :cry: ).
Egy olyan kismamának mint én, aki eleve sokkal nagyobb súllyal indul a terhessége mint kellene, jobban oda kell figyelnie magára meg a babára, mert a terhesség alatt is sok probléma adódhat a túlsúlyból, de a szülés is kockázatosabb.
És én azt vallom, hogy azok az anyukák, akik a terhesség előtt vékonyak voltak, a 15-20 kg-tól is könnyebben meg tudnak szabadulni, mint azok, akik eleve súlytöbblettel indultak.

Azt is elhiszem, hogy rosszul esik egy kismamának, ha a súlya miatt cseszegetik, hiszen ilyenkor érzékenyebb. Én a súlyommal kapcsolatos kritikát nem terhes állapotomban sem viselem jól. De akkor miért nem fogyok le? Jó kérdés. Már 1000x próbáltam, de nagyon minimális eredménnyel. :cry: :oops: :x

Na befejezem itt az ömlengést, csak ez a borús idő is elveszi a kedvem.
Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!!
Én tetszek magamnak kövéren... :lol: :lol: Jókedélyű lány vagyok...10-15 kg túlsúllyal.... :lol: :lol: Soha nem akartam megfelelni senkinek...én olyanokat röhögök azokon,akik húzgálják a bőrt a hasukon,hogy jaj de kövérek,közbe meg nem tudom van-e 45 kg...és van,amelyik komolyan el is hiszi,hogy a bőre háj...
Na lányok,én ma se szülök szerintem,be épp nem fektetett Szelva doktor úr,de minden nap mennem kell,hálelúja.... :roll: :roll:
Placenta 3. fokban érett,magzatvíz több,3915 gr,szóval részemről jöhetne.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, hú..szép kis súlyban van a lány! akkor drukk, h mielőbb meglegyen.
és ez az, csak pozitívan a súlyokkal! :lol: :lol:

engem lehet utálni fogtok, de soha nem voltam 50kg. persze terhesen igen, Kolossal 12kg-őt híztam (most tartok 7nél), de a szopi miatt 8 hónap alatt lementem 46kg-ra!! és az már nem volt szép. főleg, hogy tökre lelkiismeretfurdalásom volt, h nem tudott tovább szopizni Kolos, elment a tejem. De ha megszakadtam volna sem tudtam többet enni, hogy neki is elég legyen és én se legyek vézna. most vagyok 54,5kg és csak a hasamon látszik, h terhes vagyok, hátulról nem is lehet megmondani (legalább is akik láttak hátulról, én nem nézegetem magam, macarás lenne :lol: ).
szóval már előre félek, h meddig fogom tudni szoptatni a manót, mert sokáig szeretném...de nem tudom mit egyek?? szalonnát kolbásszal?? meg tésztát??
nem akarom itt sajnáltatni magam, nem azért írtam, biztos sokatok cserélne velem, de örülnék ha meg tudnék tartani pár kg-t.
snooopy

Én 51 kg voltam, sőt a terhesség előtt 49. Amikor bementem szülni akkor kb 74kg lettem. Én nem is utáltam volna azt hogy kövér vagyok, dehát ezt nem mindenki fogadja el. (gondolok itt a férjemre).
Az a legfontosabb hogy akik szeretnek elfogadják és ugy szeressenek ahogy vagy, mert akkor te is jol fogod érezni magad. Hát nálam nem igy volt ugyhogy én utáltam kövér lenni, és ezért félek is ha majd egyszer megint lesz babó mi lesz. Én irigylem azokat akiknek csak a hasuk nő meg, anyum is ilyen volt, csak 11kg-t hizott, szülés után meg ugy nézett ki mint aki nem is volt terhes. Lehet hogy diétázni fogok meg tornázni a köv terhességnél, de persze csak módjával, mert manóval nem volt egyik sem. Meg azért sok víz is volt rajtam, meg a vérnyomásom is magasabb volt. Szóval van azért rossz oldala is. Amióta visszafogytam nincs olyan sokszor gond a vérnyomással sem.
Nekem csak az itteni védőnő kérdezte hogy Pesten ez nem gon hogy kövér vagyok, meg vizesedek? Látszik hogy más a gondolkodásuk is. Ha egyszer meghízik valaki arról nem biztos hogy tehet, én sem zabáltam folyton, mégis meghíztam

hettie

Sziasztok!

Ma megyünk Emmával az Ortopédiára, mert befelé teszi a lábfejét járáskor. Szorítsatok, hogy ne legyen semmi komoly (amit nem nőhet ki).

Én a terhesség előtt 42 kg voltam, nem estem teherbe csak amikor felhíztam 47-re. Végül 14-15 kg + volt rajtam szüléskor.
És most 51 kg. vagyok, de még mindig van rajtam 7-8 kg.
Én alacsony vagyok (153 cm), és az ideális súlyom 42,5 kg.
Nem tudom, hogy leszek-e még valaha olyan jó alakú, vékony lábú, lapos hasú...stb. mint voltam.

Szerintem más az ha valaki mindig is husi volt, meg az is ha valaki sosem.
A párom nekem is mondogatja, hogy szeretné, ha újra jó alakom lenne.
Háát... igyekszem.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Sziszi! Nem voltunk Füreden, mert mikor elindultunk akkor kezdett el esni az eső... Csak a városban sétálgattunk, meg a játszótéren voltunk. Nem a császár miatt feküdtem bent hamarabb, hanem hogy szem előtt legyek. Dec. 26-tól bent voltam, szilveszter otthon, de 1-én már mentem is vissza. Aztán 3-án jött Szelva dolgozni és mondta, hogy 7-én vagy 8-án megcsászároz. Én mondtam a Marcinak, hogy az túl későn van és most már jöjjön ki! Szófogadó kisfiú volt már akkor is! :D

Ágota! Lehet mi voltunk ,de már nem emlékszem. Majdnem minden nap megyünk arra. :) Legközelebb szólj rám nyugodtan! Olvastam az Ingyen Piacban, hogy lesz babás torna az MMK-ban, nincs kedved megnézni?

Orsi! Én nem utállak, mert vékony vagy, de nem is irigyellek! :wink:

Melinda! Csak nem akkor majom a doktor úr! :D mikor én voltam bent, akkor betöltött 41. hét után indították a szülést.

Cini! Remélem, minden OK Emma lábikójával! Gondoltam rátok!

Én sem bánnám, ha pár tízessel kevesebb lennék, de nem megy. Pedig higgyétek el én alig eszek. Most az utóbbi pár hétben lement 5 kg, de nagyon keveslem...
Marci mellett cukros lettem meg a vérnyomásom sem volt jó. Végig diétáztam és szerintem a következővel is így lesz. Engem Szelva sosem piszkált emiatt, mert betartottam mindent, amit mondott.
A férjemnek mindig nyavajgok, hogy kellene még fogyni, és mindig azt mondja, hogy magam miatt tegyem, mert ő így is szeret meg 20 kilóval könnyebben is fog. Na, ez nem motiváció...:D
Akinek szól most a párja, mit fog mondani, ha öreg leszel és ráncos?

Kép
Kép
beus.

Nálunk csak az van,hogy mekkora hasam van,meg hogy hová ment a kiló,mert ezt ők látják jobban....de nekem sose mondja,hogy így vagy úgy nézek ki,csak mikor dobálom ki a kukába a ruháimat,akkor együtt lepődünk meg,hogy a farmer a combom közepéig jön fel,pedig amikor összejöttünk még jó volt rám.De ne foglalkozzak ilyennel,mert ANYA vagyok-mindig ezt mondja,csak szoptassak,és egyek,amennyi jól esik...

Szelva nem is majom!!! :lol: :lol: :lol: Most nem volt az.... :lol:
Sziszi,várd az sms-em.Nicoval mizu????1000 éve nem volt....

Dobok egy hasfotót,bár 2 hetes,szóval azóta csak nagyobb... Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Beus!

Megkérdeztem tegnap kíváncsiságból a párom, hogy mit fog szólni ha öreg és ráncos leszek :lol: :lol:

Azt felelte, így szeret ahogy vagyok, és akkor is szeretni fog ha öreg leszek. A fogyást meg azért mondta, mert az ellen lehet tenni, az öregedés ellen meg nem sok mindent.
Végül is igaza van, mert én sem szeretem így, és nem is érzem jól magam a bőrömben.
És az az igazság, ha elhagyja magát az ember (aki hajlamos a hízásra) akkor már csak hízni fog már az életkorából is kifolyólag.
Aztán meg hogy néznék ki 90 kg.-osan 150 cm-esen.

Melinda!

nagyon drukkolok, hogy Melcsi ma szülessen meg!

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Lányok,hírem van Melindától!!!!!!!Idézem az sms-t,amit ma délelőtt kaptam Tőle:

"Sziasztok! 3.40-kor megszületett Fülöp Melinda 3900 gr-al és 58 cm-rel!A baba és én is jól vagyunk!Adrienn ügyelt,segített,bíztatott!"

Itt is nagy-nagy gratula Nektek!!!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok,

régen jártam erre, de erre a hírre jöttem reagálni....

Melinda!
Nagyon sok boldogságot kívánunk, jó egészséget, örömöt az egész családnak!
Sok-sok tejcsit a leányzónak!
peppisimo

Sziasztok!

Látom a kilók a téma! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én 83 kiló voltam,mikor terhes lettem,most tartok 90-nél.Még ha max 5kg feljön,azt mondom oké,nem lesz nehéz leadni!Meg ez ugye attól is függ,rögtön szülés után mennyivel leszek könnyebb! :roll: :shock:
De ha fogyózok is,78 kg alá nem akar menni a dolog!Pedig már elkezdem úgy is a fogyókúrát,hogy mellette tényleg tornáztam!Na ekkor ment le 2 hónap alatt 6 kg.Ez most január-februárban volt,de abba kellett hagynom,mert akkor derült ki,hogy útban van Manóm! :lol:
nam baj,majd szpotatás után újra elkezdem,hátha járok még egy kis sikerrel! :roll: :wink:

Azért én is megkérdezem majd páromat,hogy szeretni fog e öregen meg ráncosan! :lol: :wink: :lol: :wink:

Pepissimo!
Jöhetnél gyakrabban is! :wink:
Voltál már a 30.-ik heti uh-n és vérvételen?Okés minden?

Én ma voltam vizsgálaton,Hrabár volt bennt.Tök rendi volt.
Kérdezte miért van megműtve mind a két bokám,mondtam neki,hogy dongalábam van,volt.Erre azt mondta,akkor nekem mégtöbbet kell pihennem,meg igyak sok vizet és próbáljak ne hízni már. :roll: (Ha az olyan könnyű lenne! :shock: )De ezt nem azért mondta,mert sokat híztam volna,hanem a lábam miatt.Mert ha sok jön fel rám,akkor az uccsó hetekben nagyon fognak fájni a lábaim!
Hát én igyekszem! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?