Sziasztok!
Egy kis élménybeszámoló tegnapról:
Hát nem kezdődött fényesen,ugyanis az M3-on mentünk már Gödöllő környékén jártunk,én közben az Ingyen Piacot böngésztem és az utat nem is figyeltem!Egyszer csak Tomi nyomott egy satuféket,gondolhatjátok hogy megijedtem.Be voltam kötve és a biztonsági öv jól megtartott ugyan,de jobb lett volna ha nem lettem volna bekötve,ugyanis féltem,hogy Martinnak valami baja lett.És utána jó sokáig nem is mocorgott,de aztán hál Istennek,beindult!
A lényeg az volt,hogy kb 3 autóval előttünk szállítottak szemetet vagy mit és onnan a kocsiról lerepült egy nagy műanyag vastag lap.Először azt hittük,hogy szélvédő,mert hasonló volt.És az volt a szerencsénk,hogy "csak" a rendszámtáblát kapta el és az leesett.Ha feljebb jön és a szélvédőnknek csapódik,akkor az teljesen tropára törik,mi meg az árokban kötünk ki.
Megálltunk és Tomi elkezdte keresni a rendszámtáblát,ami persze elrepült az út belső szélére és hát senki nem lassított,szegény ott állt vagy 5 percig,mire odatudott ugrani érte.
Úgyhogy csak a szerencsén és Tomi gyors lélekjelenlétén múlt,hogy nem történt nagyobb baj!
Na de ezek után már oké volt minden!
Először bementünk Kispestre egy peenkadiszkontba,ott vettünk egy pár apróságot.Ezután elmentünk barátnőmékhez Érdre.Fullos környéken laknak,még most épülnek arra a házak.Olyan hely,mint nálunk a felsőváros legszéle.Nekik nem extra nagy házuk van,de bőven elég egy családnak.És az udvart most csinálgatják még.A kiscsajuk Nikike most 13 hónapos tündéri,vidám kislány!
Utána elmentünk a 18.-ik kerületbe.Ott két bababolt volt kinézve.Először a Bippa Kft-hez mentünk(fennt vannak a neten is).Itt is vettünk pár dolgot (kiskabát nacival,fürdőlepedő,termosz,lepedő a kiságyba,nekem eldobhatós bugyeszt,kis kezeslábast.)Na és itt láttuk meg a kiválasztott babajárgányt!
Belinkelem ide,hogy milyen:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... green_mozi
Pont ilyen zöld-fekete a miénk is! De ezen az oldalon picivel drágább.Itt 83 ezer és nincs hozzá táska.Mi a kocsit 79990 -ért vettük + 6000 a táska hozzá.
Hát nem akartunk ilyen drágát venni,de ez nagyon megtetszett nekünk és tök praktikus minden tekintetben!Tehát pont nekünk való!
(Anyós meg amúgy is kifizeti,azt mondta!
)
Ezután még elmentünk abba a ker-ben egy másik bababoltba (Gézengúz,ők is fennt vannak a neten)de itt csak két féle próbapelust vettünk.Nagyon kicsi volt a bolt,nem volt nagy a választék.
Utána elmentünk az Ikeába kajálni.A múltkor,mikor Tomi tesójáékkal jöttünk a nyaralásból haza,oda mentünk be enni,mert mondták,hogy 100 ft egy darab hotdog És tegnap Tomival ketten 800 ft-ból jól laktunk és még kólát is ittunk,meg én egy kávét! Nektek is tudom ajánlani,ha Pesten vagytok és nem akartok ezreket kajára költeni!
És végül bementünk az Auchan-be.Fél 7 körül értünk haza hulla fáradtan!Még kipakoltunk,tologattuk mindketten a babakocsit,meg nézegettük a kis rucikat.
Még van egy pár apróság ami kell,de az már tényleg nem sok.
Melinda!
Látom nagyon jól érzi magát ott bennt Melcsike!
Nem tartom kizártnak,hogy hétfőn már bennttartanak!Hisza akkor már túlleszel a 40.-ik héten!
Beus,Orsi!
Köszi a bababoltos linkeket!
Mi már voltunk a baby Outletbe,csak nem tudtam,hogy az a Brendonos outlet!
Cini!
Így utólag had kívánjak én is Neked
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!