Sziasz!
Lukács köszöni a dicséreteket..
Változó, kire hasonlít. Napja válogatja.
Borcsám! Szuperek vagyunk???? Köszike.
Annyira élvezem a mamiságot, hogy mindent szeretnék Lukácsnak megmutatni. Hadd próbálkozzon. Aztán majd kiderül, merre akar indulni. Ha majd azt látom, hogy annyira nem érdekelné a víz, nem vinném tovább. Látni síró gyerekeket a medencében. Nem értem, miért kell rájuk erőltetni azt, amit nem akarnak.
Ne rágd a körmöd! Te már nagylány vagy!!!!
Domo! Én meg mindenképp akartam babauszira menni. Ha sírt volna, nem járnánk.Tudod, apa is, én is szeretünk víz mellett leni. Nyaralónk is van egy közeli bányatónál. Kicsit jó, ha Lukács szokja a vizet, nehogy féljen majd tőle.
Nem váltottunk ki szopit a kajával. Eszik valamennyit, aztán jöhet a cici. Vettem neki bébiételeket. A zöldséges-húsos kajcsik jöhetnek ezerrel. Van, hogy fél üveggel bevág egyszerre, aztán szopi és alszik, mint a bunda.. A gyümölcsöseket nem szereti. Az csak úgy jó, ha a friss gyümit én reszelem le almareszelőn. Nem ám turmix, gyümölcscentri..
Tücsi! Juhéjjjjj!!! Félidőn is túl.. Boldog szülinapot Csabinak... ( kicsit késve.
)
Reni! A csúcs az, hogy a húgom is így nézett ki, mint Lukács. Valami közös vér lehet bennünk.
Kicsit irigyellek a tanulás miatt. Jó lehet valami új, más...
Ilonám! Mi is boldog névnapot kívánunk! Naaaa?? Hol tartotok? Remélem, azért nem jössz, mert annyira benne vagytok a stimuban!!!
Mágnes! Nekünk is kellett volna sinlacot enni. De Lukács bele rázkódik, ha a szájába kerül..
Pedig ezer félén próbáltam neki adni.