Sziaszok!
Gyors leszek, mert szerintem hamarosan ébredezik manóka.
Humi, a szakirodalom azt írja, alvó babát nem kell büfiztetni. ÉN
azért mindig megpróbálom. ha tekergőzik ekkor a kezemben, akkor 1 percen belül jön a büfi. ha nincs tekerentyű, túl mélyen alszik, akkor nem erőltetem, oldalára leteszem.(ez a bealvós ált. este van). Szóval, 90%, ha nem böfizett, akkor fél órán belül felsír - berohanok, felveszem, vállamra dobom, és ő menetrendszerűen nyakonhány. Ezután vissza a kiságyba. Fel se szokott ébredni.
Szóval azt vettem ki reménykedve a szavaidból, ha többet eszik hátha többet alszik? Na ezt kipróbálom. A negyed-fél 9es szopi után beálltunk a reggeli 4 órára (kb. másfél hónapja) innen még előremozdulunk??? De jó lenne! Nem tudom a fürdést csúsztatni, és az esti etetést, mert hulla fáradt addigra.
Tali, mivel nem sokan jelentkeztek- és én még mindig csak veled vagyok mobilis
- akkor jövő hét. De megint keverek, mert akkor meg a csütörtök nem jó. Varrónőhöz megyünk, estélyiruha ügyben - majd írom, a pénztárcánk bírja-e. Múlt héten egy boltban felpróbáltam egyet, az alja csudaszép, passz, a tetejéből kb 2-3 számmal kellett volna nagyobb. Persze ez nem megoldható, úgyhogy remény sincs, hogy ekkora keblekre ruhát találok, amiből máshol nem esek ki (de én nem értem! vagy a tükröm csal, vagy csak kisebbnek látom ezeket a tejcsárdákat, mindig csodálkozom, hogy a kiválasztott felső csak vállig jön rám
Ed, Kincső gyönyörű! Jó topic-ba kukkantottál be!
Erika, remélem már jobban vagy, és mindenki kiheverte a harci állapotokat, s egészséges apraja és nagyja.
Szilvus, úúúgy irigyellek, hogy ilyen jól tudsz varrni. Nekem is itt figyel egy traktorhangú varrócsoda az asztalon- sötétítőt varrtam -, de én ilyen komolyaknak, mint naci, nem merek nekiállni. A szabásmintákat hol veszed? Lehet, hogy én is megpróbálkozom.
Timi, milyen volt az éjjel? Evett még Bence tápit este? vagy elég volt a tejcsi? (Este egy Stellát dobj be, hátha a reggeli és délelőtti etetésre eleget termel a sörike, megspékelve egy jó nagy alvással
Edina, én is csak tejcsit adtam és adok a babának, mert az mindig kéznél van. Igen ám, de már DÖG meleg van, és csak úgy séta közben mégse kapja elő az ember
, s hazáig miért ordíttatnám, úgyhogy egy kis vizet viszek. ha nyűgi, megkínálom.
Tünde, milyen nagy már Tomika is! És huncut
Mariann, régen voltál itt
Mi volt tegnap, hogy be se kukkantottál?
Na megyek, most ébredezik Andris.
Szép napot!
(képzeljétek, a barátnőmnél tegnap du.5kor indították volna be a szülést, (túlhordás), és délben a babácska kibújt magától! Hihetetlen, milyen rafkósak. Amíg lehet, bennmaradnak
pusza,
Móki