Új privát üzeneted érkezett!

csuppancs: Drukkolok a mai uh-hoz. Ha kapsz képet, akkor természetesen várjuk.

ananácska: A mi dokink biztos szivesen fogadna, csak nem tudom, hogy mennyire van betáblázva. Ha gondolod, megírom az asszisztensőjének a telefonszámát és tőle megkérdezheted. A myugatinál van rendelője, ő nem is rendel tb-sen.

bellerreni: Sajnálom a hányást és a fejfájást.

lucababám: Szép pocak a tiéd is.

zarja: Nekem a baldachinfüggöny és a fejvédő jött levélben és ajánlottan volt 495 Ft a posta.

Ma reggel 7 alattit mértem, úgyhogy még jó vagyok gyógyszer nélkül is.
vicky79
Budapest III. kerület

Bea!

Itten van doki elérhetősége, meg néhány cikk:
http://www.rtlbulvar.hu/cikk/150207
http://www.rtlhirek.hu/cikk/151701
http://www.rtlhirek.hu/cikk/164953

Szakorvos neve: Dr. Kisfalvi István
Rendelési idő:
hétfő
csütörtök 13:00-20:00 óráig
13:00-20:00 óráig

bejelentkezés: Papp Csilla +36 30 396-4920
Helyszín: 1027 Budapest, Bem J. u. 7.
Tel.: +36 1 336-1111
Vendég

lucababám: Kisfalvinak is Csilla az asszisztense?! Az enyémnek is. Szóval én is ezt a számot adtam volna, csak ugye az én dokim Szabó György.
vicky79
Budapest III. kerület

Szijjasztok kismamik:)

Legyen szép a napocskátokí :) lassan 14 hetes vagyok és érzem 2 napja mocorogni a babám :D :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicky79 te nem voltál véletlenül a bmc-s topikban is?:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia nyunyi! Jó neked, hogy már érzed a babát. Én próbálok ráhangolódni, de még nem érzek semmi babásat.
vicky79
Budapest III. kerület

De-de. Tudtam, hogy már valahol olvastalak. :) Ez a babád bmc-s, vagy spontán?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.19 09:34-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt mondta a védönéni,hogy azért érzem elöbb ,mert már a 2 ik babám:) Lassan bíztos te is fogod érzeni:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicky:)

De jóóó:D akkor sikerrel jártatok:D Gratula:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi: A 4. inszem lett a befutó Zekénél.
vicky79
Budapest III. kerület

Az igen Vicky:) Én 3 on vettem rész aztán leálltunk eltelt idö azóta elváltam és másfél éve van egy új kapcsolatom és spontán lettem terhes :) :) Zeke dokit kedveltem:) jó fej:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztoooook!!!
Minden új csatlakozónak üdv köztünk!
Vicky: csak így tovább a cukrodat illetően!!! ügyes vagy!
Katica: gyönyörű a kislányod!!!!

Ja, és mindenkinek szép a pocakja :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Viki, köszi a drukkot, majd beszámolok. Remélem kapok jó képet, az eddigiek elég kivehetetlenek, azért nem tettem még fel.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igen Lányok Csilla, mind a két dokinak az asszisztense :wink:

Bea, ha Szabó Györgyhöz lenne időpont, hozzá is kérj nyugodtan, jó szívvel ajánlható alapos doki, jó ultrahang géppel.

Nóri, Luca akkor a Máv-ban született? Mert Lillu is. Szabó dokit abban az időben távollét esetén Kisfalvi helyettesítette, nekem szimpi volt, meg a kórházban is nagyon rendes volt velem, amikor éjszaka lehívták hozzám.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

hát tegnap rohanás volt az egész estém, úgyhogy a pocakfotó elmaradt... na de majd ma.
Megcsináltam a lecsót, és még meg sem ettem, már hívott a barátnőm, hogy menjek már el vele vásárolni, mert egymaga nem tudja a babakocsit, és a másikat tologatni, és egyébként sem akar egyedül menni, úgyhogy elmentünk az Ikeába, meg Tesco-ba, jól kifáradtam... volt fél 10 mire hazaértünk, ő shoppingolt, én meg tologattam a babakocsit a 8 ónapos kisfiával. Mindenkire mosolygott, tök édi.
Szerintem, ha a sivatagban, odaadnánk egy benszülöttnek, még arra is mosolyogna... :) elképesztő kölök. imádom...

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ebéd utáni cukor gyógyszerrel 7,7. :( Lehet hogy mégsem kéne már szednem. Holnap nem veszek be. Francba.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nem irigyellek ezért a cukros hercehurcáért :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Viki, nem akarok beleszólni, de szerintem ne hagyd abba csak úgy a gyógyszert. Most jó a cukrod, mert szeded. De ha nem szeded, lehet hogy nem lesz jó. Az meg a bébikének sem jó ha ugrál.
Nem belepofázni akarok, félre ne értsd, anyukám is cukorbeteg, tudom hogy rengeteg kínlódással jár az egész.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs: A dokinéni mondta, hogy hagyjam abba, mert terhesség alatt nem lehetne szedni hivatalosan. Örülök, hogy eddig is tudtam szedni, de már elfogy és ezért kell valószínűleg átállnom az inzulinra, ha nem lesz jó a cukrom. Most úgy csökkentem, hogy délben egyet, de holnap akkor már nem veszem be. Hétfőig abba kell hagynom, pedig én még szedném, mert rendben tartja az ember cukrát és nem bizonyítható, hogy bármi bajt is okozna a babának.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, bocsi, ez elkerülte a figyelmemet. "Sima" cukros gyógyszert szedsz, vagy metformint?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Itthon is vagyunk!
Minden rendben van Pocakbabaval, tokeletesen fejlodik, mindene megvan, aminek ilyenkor meg kell lennie. A tarkoredo 1,7 mm szoval ezzel sincs gond. Es levettek a vert is a kombihoz, sot, meg a 20. heti uh-ra is kaptam idopontot. Olyan osszeszedettseg van a korhazban, hogy csak pislogtam, nem volt ez jellemzo meg tavaly. :roll: :roll:
Viszont nagyon boldogsagosak vagyunk a baba miatt. :lol: :lol:
Sok mindent nem csinalt, a kezet, labat emelgette es parszor biccentett a fejevel, de igy is jo volt, nem varom, hogy tancoljon. :P
Viszont bejott az, amire erosen szamitottam: fiatalabb a baba, mint a mensi alapjan szamitott kor, meghozza ket nappal, ma kerek 13 hetes. Igaz, en csak egy nappal gondoltam kesobbre, mert nem a 14. napon, hanem a 15. napon volt peteeresem. Sebaj, csak fejlodjon szepen. :lol:
Raadasul meg a munkahelyre is sikerult bemennem, megbeszeltuk, hogy mikor kezdek, de meg hivni fognak amiatt, hogy tutira ismet kapok-e majd anyasagit, vagy sem. Remelem, hogy ez is rendben lesz.

A dokik elerhetoseget koszonom, holnap telefonalni fogok. Remelem, hogy kapok majd idopontot, tok jo, hogy egy szamon ket dokihoz is be lehet jelentkezni!

Es itt van a babafoto:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Molmar, Zarja, köszi, nekem ez a természetes, már fel sem tűnik.
[quote]& írta:quot;Nem egyszerű az élet auti-k mellett, de a másság is tartogat olyan örömöket, amiket a normál ember meg se ért."
Zarja, ezt nagyon szépen írtad, köszönöm, valóban így van. Mi megtanultunk kis semmiségeknek is nagyon örülni, és ez jó hatással van az egész kis családunkra.

A hosszú hétvége alatt végre itthon lesz a férjecském, csinálunk újabb pocakfotót mi is. Nóri, aranyosan gömbölyödsz te is!

Vicky,
sajnálom, nem lehet könnyű ez a cukros tortúra! Kíváncsi vagyok, mit mond majd neked a dokid. Hétfőn mész?

Nyunyi,
üdv. közöttünk!

Barbi, neked is ilyen imádnivaló bébid lesz, hidd el!

Csuppancs, várjuk a híreket!

Annácska,
remélem, találsz jó dokit itthon, a magánrendelősökhöz szerintem bátran mehetsz, őket a tb nem érdekli - szerintem. Az én dokimnak is van állítólag magánja, csak nem tudom ajánlani, mert nem tudom hol, mikor rendel.
ktc

csuppancs: Metformint szedtem.

ananácska: Szép a babó és a tarkóredő is jó.

ktc: Hétfőn csak vérvételre megyek, majd keddre lesz meg a lelet délutánra. De leht, hogy akkor már bent is kell maradnom. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Hello Csajszik!

Képzeljétek itt volt a kis keresztfiam és 2 óra alatt úgy elfáradtam, hogy teljesen kidőltem. Komolyan mondom azt hittem, hogy majd a 12 hét betöltése után jobb lesz, elszáll a rosszullét meg a fáradtság, de sajnos még talán rosszab mint eddig volt. Nem tudom, hogy mi lehet. :cry: Össze kellene szednem magam, mert a férjecském hamburgert rendelt vacsira és lassan hozzá kellene kezdeni, de nincs erőm felkelni sem :cry: Lehet, hogy majd máskor kap csak hambit és ma valami egyszerűbb lesz a vacsi...

Szép estét mindenkinek

Reni

bellerreni
Eger

Ananácska. Remélem jövőhéten én is ilyen szép fotót kapok majd a babócáról, mint a tiéd :)

Vicky79. Hát nem irigyellek az tuti :?

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Nem tudom, ecseteltem-e, mennyire csak lanyos anyukanak tudom elkepzelni magam. Ma voltam uh-n, es mondtam a dokinak, nem lehetne egy kicsit kukucskalni. Mondta a, nem, meg tul korai. Majd oldalra nyomja az uh fejet, es fel masodperc mulva- "Ni, futyije van!". Nem szep tolem, de akkor is egy kicsit hidegzuhany volt. Nem tudom elkepzelni, mit kezdjek egy fiuval. Na, sebaj, van meg 170 napom, hogy hozzaszokjak a gondolathoz. Szoval nekunk Csanadunk lesz. De azert holnap reggel kerek idopontot a 3D-re, bokkodjek meg ott is. Egyebkent azon a kepen, amit ma kaptam, premierplanban van a futyije, vagyis az, amit a doki annak mond, mas nem is latszik rajta. Szoval, Nori, lehet, hogy a nepi bolcsesseg megis igaz- no rosszullet=fiu.
Holnap vervetel, de nalunk Nemetorszagba kuldik el oket, ugyhogy eredmeny az AFP-rol csak 3 het mulva.
geri79

geri: Gratulálok a fiúcskához. Nem tudnád feltenni a képet? Én már annyira várom a jövő heti uh-t, hátha nálunk is látna a doki valamit. Én úgy érzem, hogy fiunk lesz, a párom meg úgy hogy lányunk. Kíváncsi leszek, melyikünknek lesz igaza.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Gratulálok a pocakokhoz és az UH eredményekhez!

Geri, szerintem is igaz a mondás. A fiamnál semmi tünet, nem is tudtam, h terhes vagyok a 13. hétig (a kovi ubi evés alapján csináltatott velem tesztet a család). A lányomnál a 12. hétig rosszul voltam. Most is émelyegtem (néha még most is) ezért remélem lány lesz.

Ma felhívott a genetikus a 4-es teszt (egyben a szekvencia szűrés) eredményével: NEGATÍV!!! Így már "csak" a 18. heti genetikai UH és azt hiszem megnyugodhatok.

Kép
csipike09

Geri: ha fiu lesz hat fiu lesz, majd szepen megszereted, de meg mennyire! Tapasztalatbol mondom, hogy rengeteg boldogsagot tud okozni egy fiu baba, ha olyan a szemelyisege, akkor mokaban es kacagasban nem lesz hianyod, fog meg konnyed folyni boven a boldogsagtol, amikor latod ot bohockodni. Sejtem, hogy a lanyoknal ugyan ez a helyzet, de en meg csak az egyik iranyban vagyok tapasztalt. Sot, mivel elottem ennyire jo fiu pelda van, igy en meg mindig azt vallom, hogy csoppet sem bannam, ha a 2 pucusom lenne elso ket nekifutasra. :lol:
Amugy szerintem ennyi idosen mar siman latni lehet 2d-sen is, ha ugy fekszik a baba, legalabbis anno nekem a 14. heten mezei uh-n mar mondtak, hogy nagyon fiu gyanus es en is kaptam akkor nyomtatott kepet alulnezetbol. Lentrol volt a popo, a ket comb es kozotte a motyo, a doki nem mondott ra semmit, azt mondta, hogy talaljuk mi ki, hat, nem lehetett nem latni, hogy az ott fiubatyu. :D
Ma az en babamat is mutattak alulnezetbol, de mivel ugye itt tiltva van a nem meghatarozasa a 20. het elott, igy kb 3 mp-ig mutatta a doki, majd kiesett a szemem, de gyorsan valtott is, mondta, hogy ezt nem szabad nezni. :? :?
Feri epp Kristofozott, en annyit lattam,hogy nem latok semmit a ket lab kozott. Ott volt a popo alulrol, a ket combocska alulrol, de kozottuk csak feketeseg volt, motyo nem. Tehat vagy nincs motyo, vagy en nem lattam, vagy pedig lesz motyo, csak meg annyira koran van, hogy nem alakult ki a nemi jelleg, asszem, hogy az a betoltott 11. heten jon elo. Mondjuk azon mar tulvagyunk.
Nem baj, ha minden igaz ket het mulva megmondjak majd.
Vendég

Viki! En nagyon probalkozom, de nem tudom bemasolni. De szerintem nem annyira egyertelmu, ami latszik, mint a dokinak. Dehat o nap mint nap ilyesmit szokott nezegetni! :lol:
Nori! A multkor felraktad, hogy mit jelentenek az uh roviditesek, de most sehogy sem talalom. Lehetne megegyszer? Vagy tudja valaki mit jelent az LF es a DBP?
geri79

Geri, a BPD a kicsi 2 halántéka közötti távolság, az FL pedig a combcsont hossza.

Kép
csipike09

Bea! Tudom en, hogy nem szep tolem, hogy egy kicsit elkeskenyedtem, de mindig is kislanyt szerettem volna, jobban mondva eszembe se jutott, hogy mas is lehet. Az uncsimtol mar kaptam egy csomo gyerekholmit, es vannak benne olyan gyonyoru kantaros szoknyacskak! Dehat megkapja oket a tesom, mert neki legalabb 3-jara osszejott a kislany! :D De en valoszinuleg csak egy babat tudok bevallalni, ugyhogy nem lesz kinek fodros rohacskakat es csini csattokat vegyek... :cry: Tudom, mindez butasag, de kell egy kis ido az emesztgeteshez... :oops:
geri79

Geri: egyebkent meg meg nem mondta tutira a doki, igaz?
Ez annyit jelent, hogy van idod baratkozni a gondolattal, de meg boven kozolhetik, hogy leanyzod lesz!
Nekem Kristoffal 3* mondtak, hogy tutira fiu, de amikor rakerdeztem, akkor pontositottak, hogy a tuti az max 95%, biztos akkor lesz, amikor kibujik. Ugyhogy en ennek megfeleloen meg a babacuccokat is ugy valogattam ossze, hogy a legtobbje jo legyen lanynak es fiunak egyarant. A nagyszulok vettek fius ruhakat, en pedig semlegeseket. Egyedul a canopy (ha megfeszulok, akkor sem tudom, hogy minek hivjak magyarul, a kisagy fele rakhato fuggony szeruseg) volt kek, pedig ezt en valasztottam. Szoval en mindig ugy mondtam, hogy elvileg fiam lesz, de majd meglatjuk.
Szoval szerintem csak szoktasd magad a kukac pelusozashoz, de el tenyleg ne keseredj!
Vendég

canopy=szerintem a baldachin. Én is unisex cuccokat vettem eddig a babának, kivéve egy kisinget, amit 250 Ft-ért kaptam a farmernacikhoz. Azt meg legfeljebb majd továbbadom, ha mégis lány lesz a szentem.
vicky79
Budapest III. kerület

Csipike! Koszi, gondolom ezek lehetnek, meg ha mas is a sorrend. Ezek kellenek az AFP-hez, nem?
Bea!Hat, eleg magabiztosnak tunt a doki, meg a fenykepre is rairta, hogy him nemu. De mar jobb, csak varatlan volt a bejelentes. Joco azzal vigasztal, hogy a fiuk ugyis anyasak, majd hozzam fog jonni minden ugyes-bajos dolgaval. O ezert szeretett volna kislanyt- o is, en is, szuleim is, tesom is(neki ugye most egy hetes a kislanya), anyosom is(3 fia van), egyszoval mindenki ugy gondolta, maszatka csak lany lehet. Hat nekik is lesz idejuk hozzaszokni a "kukachoz".
geri79

Geri, ezeket a méreteket az összes UH leletre ráírják, ezek alapján határozzák meg a baba korát. Általában előszőr van az AFP és az eredménye után kb a 18.héten végzik el a genetikai UH-t.

Kép
csipike09

Geri!

A 12. hetes UH CRL (ülőmagasság) alapján határozzák meg az AFP értéket. Ezért kell addig egy UH mindenképp.

Viki!

Én is gondoltam, hogy a Csilla, akiről beszéltek, az "én" Csillám. Valahogy megéreztem. De ugye a MÁV-ból az ismeretség, mert az én dokim is ott volt a nőgyógyászat vezetője, amíg elege nem lett az ottani állapotokból. :roll:
Vendég

Hat, nem tudom, de nekem most merte ezeket a doki(termeszetesen eddig is merte), de a mostani eredmenyeimet irta a kuldopapirra a vervizsgalathoz. Mondjuk o harmas tesztnek nevezi, de ahhoz meg nem kene uh, es nem most kene csinalni. Szoval nem tudom, nalunk nagyon haotikus sajnos ez az egesz, de o mindig igy csinalja, biztos tudja miert- legalabbis remelem.
De olyan szepen fejlodik, napra pontosan ennyit irt ki a gep a koranak, amennyit en szamoltam, ugyhogy remelem hogy ez a sok vizsgalat es rovidites mind folosleges, es foloslegesen aggodunk.
geri79

Sziasztok Csajok!

Viki, nem tudom olvasod-e a PCOS fórumot az indexen, de ott sokan szedik végig a terhesség alatt a gyógyszert. Szerintem ez is a tilt, tűr, támogat kategória a nőgyógyászoknál.

Geri, kezet foghatunk. Mi is lányt terveztünk, de van egy plusz alkatrészünk a lába között. Szinte ez volt az első mondata, "kisfiú, ott a fütyije, látja?" Látta a fene, de hát ő tudja. Csinált is róla egy fotót a szintén kicsit csalódott apukának (nem volt bent, mert valamiért visszament matatni a kocsihoz), de mondanom sem kell, én azon sem látom amit kéne. :D
Szóval most én is szoktatom magam a fiúhoz. Nálunk bejött az egy pasi csak egyfélét tud. :lol:

Amúgy a lényeg: CRL 76 mm, BPD 26 mm, NT 1,6 mm, végtagok kifejlődtek, tehát minden rendben. Meghallgathattam a szívhangját is, tök jó volt, illetve megmutatta az agyi tevékenység hullámait is és annak a hangját is. Fejjel lefelé van a kis töki és most tudtam meg, hogy hátrahajló a méhem. Volt részem hüvelyi és hasi UH-ban is. Az NT-t végül a hasin tudta megmérni.
Levették a vért is a kombi teszthez, kb. másfél hét múlva lesz meg az eredmény. Azt mondták, várjuk meg mi lesz és attól függően kérjek csak időpontot a négyes tesztre. Tök rendesek, pedig a saját pénzük ellen beszélnek, mert az már fizetős. Viszont ott akkor egyből túl lennék az AFP-n is. No mindegy, majd meglátjuk.
Jó nagy plazmatv-n lehet amúgy nézni mindent, teljesen kényelmesen, fekvő helyzetben. A képeket majd megpróbálom beszkennelni, de hogy mennyire fog látszani, az kérdés.

Kicsit hosszú lettem, bocs.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bellerreni, a fáradékonyság nekem is maradt, reggel 8 után kelünk, fél 3 körül én már jobban várom a délutáni pihenőt, mint Bori, ilyenkor kb. 1 órát alszom vele, s ma is 9-kor már ragadt le a szemem, olyan álmos voltam. Aztán éjfélkor felébredtem, s amíg a férjecském vártam haza, leültem a gép elé... Már itthon van...

Geri, átérzem a helyzeted, bár nem tudom, én most minek örülnék. A lány lenne a praktikus, de valahogy mégis fiús érzetem van... Örülök, hogy jó lett az Uh eredményed! És a többieké is!

Az előbb ittam 6 korty csíki (Ciuc) sört, kaptuk, és muszáj volt újra megkóstolnom - kis nosztalgia...
ktc

Viki: hat persze, hogy az a baldachin. :D Komolyan mondom, eszembe sem jutott. Ugy utalom, hogy nehany dolognak nem jut eszembe a rendes magyar neve elso nekifutasra, mert ugye en itt kint babazok eletemben eloszor, amikor eljottem Magyarorszagrol, akkor meg babakelengyek kozeleben sem jartam es nagyon sok babas dolog van, amivel itt talalkoztam eloszor, igy elsore az angol nevet ismerem. Peldaul nyar elejen anyukamnak agyba-fobe magyaraztam, hogy mi az a romper, amiket vettem Kristofnak es olyan aranyos. Ugy probaltam leirni, hogy olyan kezes labas, aminek nincs keze laba, nem ertette, akkor elmondtam, hogy olyan rugdalozo, aminek rovid az ujja es lent olyan, mint a rovidgatya. Akkor kezdett el vigyorogni, hogy azt az atlag magyarok napozonak hivjak es hogy en ezt nem tudom. :?
Nah jah, de honnan tudnam, amikor korabban eletemben nem vettem meg napozot, ha lattam is gyereken, akkor az nekem csak egy ruha volt, nem volt rairva, hogy napozo es magyar bababoltban sem jartam meg korabban, mert amikor jarhattam volna, akkor meg nem volt babam... :lol: :lol:

Amugy kepzeljetek el, hogy hatalmas nagy uresseget erzek. Nem tudom hogy miert. Vagyis sejtem.
Eddig nagyon vartam az uh-ra, ez volt a cel, amit el kell erni. Most meg tul vagyok rajta, baromi hamar eljott es fogalmam sincs, hogy most eppen mire varjak. :? :roll:
A ferjem persze ot dolgot fel tud sorolni: varjam a jovoheti midwife-os latogatast (dehogy varom), varjam a hazautazast, ami mar csak jo masfel het, varjam a 4D-s uh-t, ami kevesebb, mint ket het. De valamiert egyikre sem tudom rahangolni magam. :cry:
Mar ket oraja ebren vagyok, fekszem es azon gondolkodom, hogy most megis mi miatt lehetnek izgatott. Komolyan mondom, tiszta hulye vagyok. :evil:
Vendég

Viki: tegnap kértél Geritől motyós képet.
Én megtaláltam azt, amit Kristóf batyujáról kaptunk, felrakom és lesd meg.
Kép
Kristóf jó sokáig harántfekvésű volt, a pocakom bal oldalan volt a popsi, jobb oldalan a fej, igy tudtak alulnezetbol kesziteni fotot. A pocakbaba is így feküdt tegnap, úgyhogy én szinte ugyanezt láttam, azért ismertem fel, hogy mit is van éppen a képen. Tegnap a két láb és a popó ugyanígy ott volt, csak a csomag nem volt a két láb között. Persze Feri így még jobban reménykedik, hogy lány, hiszen nem láttam batyut, de ez nem jelent semmit, mert én nem vagyok szonográfus és akár ott is lehetett, csak még kicsi volt, vagy én nem vettem észre.
Mindenesetre ezen a képen látszik.
Bal sarkban az a fenek, lefele megy az egyik comb, jobbra a másik comb alulról, a kettő között pedig ott van egy köröcske, az a zacsi.

Nóri!
Ugye jól emlékszem, hogy te megcsináltad azt a pisilős fiú vagy lány tesztet, amit ajánlottál? Az nálad mit dobott ki? Bocsi, de már régen volt és csak rémlik, elfelejtettem.
Te mikor mész legközelebb uh-ra? Mert gondolom, akkor neked már nemet tudnak majd mondani. :D
Vendég

Tegnap este eléggé kiborultam emiatt a cukor miatt. Hogy mit fogok én odakint csinálni, mikor semmiről nem tudom, hogy mennyi benne a ch? Meg hogy mi van, ha 7 fölöttieket mérek? És persze gyógyszer nélkül a ma reggeli is 7,5 lett. Meg fogom beszélni a dokinővel, hogy nem tudok már nyaralás előtt befeküdni (valahogy oldjuk meg másképp), szerintem azt meg tudják mutatni ambulánsan is, hogy hogy kell beadni (mellesleg tudom is, mert a puregon is tollban volt). Azt meg hogy mennyi inzulin kell meg csak tudja. Tegnap bocsánatot kértem a gyerektől, hogy mérgezem a 7-es cukraimmal és annyira kiborultam, hogy elkezdtem zokogni. Alig bírtam abbahagyni. A párom meccset nézett én meg elmentem lefeküdni. Legalább őt ne borítsam már ki. Ma már jobban vagyok, pláne hogy ő is utána nézegetett a neten és egy kicsit megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, vannak olyanok is akiknek 10 fölötti a cukruk. Azért már jó lenne legalább az inzulin, hogy ne idegesítsem magam folyton. Nekünk a gyerek beköltözése sem volt egszerű és most még a bent tartásáért is küszködni kell, más meg csak úgy marad és végig cigizi meg bulizza a terhességét és egészséges gyereke születik. Kicsit kiakasztó.

csuppancs: Az itteni pcos fórumra még írogattam is és néha még most is megyek. Nem is azzal van a gond, hogy én nem akarom szedni, hanem hogy nem akarok ennyire ellenkezni a dokinővel és nincs aki felírja. Sajnos már csak egy pár darab van belőle. Mondjuk meg is látszik rögtön a hiánya. Nekem is hátrahajló a méhem és az nt-t nekem is hasin mérte a doki. Te jársz még Szabó dokihoz?

ananácska: Ne haragudj, de ezen a napozós sztorin most jót nevettem. Jól is jött, mert eléggé rossz kedvem van. Mikor már elmagyaráztad, akkor be tudtam azonosítani a csomagot. Remélem kedden már nekem is tud mondani a doki valamit.
vicky79
Budapest III. kerület

Bea!

Végre neked is lett fotó. Helyes a baba, látom az apákra is gondoltak, felcímkézték, hogy hol mi található.

Vicky: szorítunk neked, hogy sikerüljön beállítani a cukrod minél előbb.

Geri: jaj egy kicsit elszontyolodtam, hogy fiad lesz, ez azt jelenti, hogy nekem Is. Bár mondanom se kell, hogy a Zsolti családja fiúnak drukkol, mondtam nekik spec semmi közük nem volt hozzá, mi meg lányra gyúrtunk. Aztán az anyós összeveszett a szomszéddal, hogy a kerek poci az lány vagy fiú. Mert ám helyes kerek pocikám van. De erre csak az tudom mondani, hogy íme az ok, hogy tesó is legyen minél előbb.
Nekünk nem lehet fiunk, egész egyszerűen azért nem, mert nem tudunk fiúnevek között dönteni, ha fiú lesz akkor is Lucának fogjuk hívni, mert még folyik a harc a fiúnevek között.

Épp tegnap gondolkodtam el, engem már semmi sem érdekel, nem érdekel a munkám, mert úgyis mindjárt vége, nem érdekel az Alapítvány mert szeptembertől majd ráfekszem, nem érdekel az otthonom, mert úgyis költözöm, nem érdekel a babó, mert még piszok sok idő van szülésig, addig is nyugiban és csöndben van. Teljes az érdektelenség.
:?

zarja

Sziasztok!

Na, visszatértünk a nászútról! Nagyon szuper volt Egyiptom, nagyon szép volt a szálloda is. Én a kajával nem voltam olyan jóban, szinte csak az édesség esett jól - kicsit paráztam, hogy az all inclusive ellátás miatt 100 kilósan jövök haza, de úgy tűnik, kilóra nem híztam - vagyis az izmaim sorvadtak a döglésben, és a háj meg jött föl :)

Szerencsére megúsztam betegség nélkül, apa sajnos nem volt lyen szerencsés, az utolsó előtti nap ágynak esett, lázas is volt - kellett neki mindent megenni, amit csak meglátott ... De aztán elmúlt, és tegnapra már jobban volt, ma meg szinte teljesen OK.

Mondjuk nem csak strandoltunk, egy napot elmentünk kirándulni, Luxorba, Karnakba, királyok völgye, stb. Majd teszek fel képet. Mondjuk húzós volt a 45 fokban, néha féltettem is a babót, de nem lett baj.

Hajókázni is elmentünk, meg korallokat nézni, de ott sikerült mindkettőnknek jó tengeribetegnek lenni ...:(

A lényeg, hogy nagyon szép nászút volt mindent összevetve, de már örülök, hogy itthon lehetek. Még négy csodás nap szabadon, aztán vissza a melóba - nem is gondolok rá ...

Visszaolvastam gyorsan, a lényeget levettem - mindenki babókája jól van és a mamák is bírják a gyűrődést :)

Jó itt újra :D

boruska

boruska

Hibát követtem el, belenéztem a tükörbe ma. Eddig az összes közeli ismerős azzal nyugtatgatott mikor a formám miatt hisztiztem, hogy szép nőies formám van. Fordítok: nagy fenék, ennél is nagyobb csípő, husos combok, vékony derék. NA most látom hogy igazuk van, eddig csak hasonlítottam, de most én vagyok az igazi tenyeres talpas nagyseggű sváb parasztasszony a mezőről. :shock: És ez csak rosszabb lehet. :cry:

zarja

Zarja!

Nekünk sem volt más választás, vagy Lucának hívjuk, vagy Gyere ide kisfiam!-nak. Most sincs egyezés a fiúnévben. Nekem rengeteg tetszik, Lacinak is, csak pont az, ami nekem nem :twisted: . Mi már amikor összejöttünk, tudtuk, hogy Lucánk lesz és az is van. (8 hetesen méregdrága rózsaszín ágyneműt vettem neki! :roll: )
Szóval most is ugyanúgy érzek. Van neve, ruhái és csak lánynak tudom elképzelni. És tök ugyanolyan a terhességem, mint Lucival. Már ha megkívánok egy kovi ubit, szégyenlem magam, pedig előtte is szerettem. :lol: :lol:

Beám!

Várd azt, hogy találkozol VELÜNK! :lol: :lol:
Lány lett a teszt, csak nem tudom, hogy azért-e, mert nem jó, vagy azért, mert lány is lesz. Csak mert nem színeződött el, és az a lány jele!
:D És nagyon remélem, hogy mond valamit a doki. De ha most nem, majd legkésőbb 2 hét múlva. Vagy rá 2 hétre a 4D. De inkább most. :-)
Tudod mit várj még? A káposztás bablevest. Azóta, hogy említetted, csurog rá a nyálam!
Vendég

Sikerült beszélnem a dokinővel, még ma be kell feküdnöm. :( De így a jövő hétre reméélhetőleg sikerül beállítani az inzulinomat. Ha bent találok netet, vagy amikor hazajöttem, akkor írok. Addig is jók legyetek.
vicky79
Budapest III. kerület

És engem nem sajnál senki, hogy az évek óta tervezett lány helyett fiam lesz? :cry: :oops: :roll:
Szégyellem magam, de reggel sírtam is. Azóta meg lelkiismeretfurdalásom van bébike miatt. Lehet hogy nem is olyan jó ötlet ilyen korán megtudni a nemét.
Még abban reménykedem hogy hátha nem jól látta, még korai volt, satöbbi. :lol: Bár elég profinak tűnt a doki...
Na meg az is elég gyanús volt, hogy szinte egyáltalán nincs ragyám, pedig alapból is szokott néha lenni egy-egy.
Ami nem fér a fejembe, hogy fejjel lefelé van a bébi, hüvelyi UH-val nézte, akkor hogyan láthatta a motyót???

Viki, nem Szabó dokihoz járok, én Egomban fogok szülni, de 4D-n Tokodon voltam, ugyan a doki is esztergomi.
Remélem sikerül gyorsan belőniük a cukrodat. Azért az gáz hogy egész egyszerűen egyes betegségek kezelésében a dokik harcolnak a módszerek miatt, a beteg meg le van ejtve. Grrr...

Adott nekünk is képet az állítólagos fütyiről, de én azon ki nem igazodok.

Nóri, hol is vetted azt a tesztet? :twisted:

Boruska, Isten hozott újra itthon. Várjuk a képeket.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea: Úgy látszik, a Luca mellé sehol sincs meg a fiúnév
Vicky: szerintem mindenki nevében mondom: szurkolunk neked, és várunk vissza.

Csilla: hát nem irigyellek, most mondhatnám az ilyenkor szokásos frázisokat, hogy örülj, hogy egészséges és társai, de tudom, hogy mélyen belül csalódott vagy, hogy nem az lesz, amit vártál. Egy Krisnás ismerősöm mondta, hogy azért született csak lánya, mert ebben az életében az a dolga, hogy megtanulja az empátiát, és együttérzést. És a sors ebben így támogatja. Gondolkodj el, hogy miért van az, hogy fiad születik. Véletlenek nincsenek, valamit még tanulnod kell ezen a földön és a fiúcska segíteni fog neked ebben.
Boruska: néhány fotót feldobhatnál ide is az itthon maradottaknak

zarja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?