Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Orsi:

Kuldok neked sok-sok pozitiv hullamocskat! Anyosnak meg egy kis agymukodest serkentot...
Csak belatja hogy mar nem sok van hatra es kepes lesz segiteni! Legyen meg az a vizsga!!!!

Addig is duhongd ki magad a takaritassal, ilyenkor csodas gyorsasaggal tud az ember melozni. (legalabb is nalam mindig klasszul mukodott...) :D

>>> hintaágyas, vanilliáskarikás csillaghullás nézés? <<< Jol hangzik!!! (legfokeppen nalam a vaniliakarikas resz keltette fel az erdeklodesemet.) :mrgreen:

Szegmgolyszi fajdalom: Ma magas a levego NOX koncentracioja felenk. Ilyenkor szokott viszketes, fajo nyomas lenni a szemeken. Nekem pl. olyan ma mintha szet lenne szaradva, kozben konnyezik es ha pislogok szur.... :S

Orsi, Andi,
De szepek a babocak igy egyutt!!!!!
Boldog 4 nap lehetett!
Wow, hattyuk a Balatonban, na ilyet is regen lattam!!! :D

Zsombi es a jegkrem !!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Dolli:

Tonna mosatlan - amig anyu velunk lakott, szinte minden nap (!!!) mosott. Fogalmam sincs hogy mit.... De a gep mindig ment.

Gyomoreges: Sajnos nincs hozza koran. Nekem is a 12-13. hetig egett mint allat! Aztan mintha elvagtak volna. :D

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi: Én a breezerezős, hintaágyas estékre vagyok irigy. :lol: Meg a Balatonra, meg az együtt evésekre ( tök édessek a babók így együtt ), meg a pasikra.... :)
Kár, hogy Lili még ilyen picur, olyan szívesen mennék Neked modellnek. Tíz évig volt műkörmöm, nagyon nehéz volt megszokni, hogy nincs. Tudom soha ne legyen nagyobb gondom.... :) De azért hiányzik. Bár a terhesség jót tett a körmeimnek, jól megerősödtek. :)
Hát ha mást nem mi ketten el leszünk a játszón a babókkal. :D

Ma megtudtam milyen az amikor nyakig szaros a gyerekem. :roll:
Szerintem még a parketta isszaros lett, pedig a kiságyába csinált be. Fürcsi, mosás, szivacs szellőztetés. De legalább ma egész nap a franciaágyon lehet. Azt úgyis imádja. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: néhány kép Martonvásárról kedvcsinálónak. :lol:

Kép Kép Kép Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Néhány képet még én is rakok amit már régóta szerettem volna csak nem volt türelmem hozzá.
Kép Kép Tőserdőn Kép Szülinap itthon betegen, hálóingben Kép Fincsi a torta

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csatlakoznék az irigykedők táborához. :D Orsi, Andi nagyon jó lehetett ez a néhány nap, a képek magukért beszélnek.

Holnap mi is megyünk a játszóra. 9 körül ott leszünk. Orsi előre örülök, hogy megismerhetlek téged is.

Hajni
Nagyon szépek a képek. Nekünk is hasonló babakocsink van. :D Tényleg nagyon gyönyörű a kastély parkja, mi még májusban támadtuk le. Lilinek javulnak a hangszálai?
Holnap szükséged lesz fuvarra?

Szilvi
Köszi a táblicskut, így már működik. Akkor az volt a gond, hogy nekem még régebbi word-öm volt és az újabbal mentettet nem tudtam megnyitni. Jöttök holnap?

Andi
Szépek vagytok ti is. Zsombi meg a jégkrém.... :lol:

Dolli
Gyomorégésre hideg tejet tudom ajánlani, ha szereted. Nekem bevált.

Gabi

Kép
gabusz

Gabi: De jó akkor hárman + bébik már tuti leszünk holnap. :) Remélem még többen is.... :lol:
Úgy tudom holnap jó lesz az idő ( bár manapság már nem tudni ) ha mégsem akkor reggel felhívlak a fuvar miatt, jó? Csak küld el priviben a számod ha gondolod, mert a listán nincs rajta. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Barátnőm azt mondta 15h-ra jön mert valakit hoz Érdre és amíg megvárja, bejön hozzánk kb egy órára! Na azóta se jön én meg miatta nem feküdtem le! :? Persze telcsije kikapcsolva! :cry:

Csajok! Szilvike is jön holnap!!!! :wink: Már 4-en biztosan leszünk! :D
Zsand????Hahóóóóóóó hol vagyol????? Holnap játszó?
Vendég

Orsi! Gézu meglátta a laptetőn a szőke tündérkét, és mondta, hogy Mami! :) Mami is szőke, copfos és napbarnított! :lol:

Gabi! Köszi! Tegnap a tej nem segített, bár nem hidegen ittam, majd kipróbálom úgy is.

Hogy én ma milyen lusta vagyok! :roll: :(

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Holnap tali?! Dejóóóó! Megyünk!!!!

Orsi, sajnálom ezt az anyós dolgot! De miért ilyen kuka, hisz azért jól megvagytok, nem? Az meg durva lenne, ha fizetnél egy nagymamának, hogy az unokáival legyen!!!! (szerintem)
Burkolás, akkor kész?

Jajj, olyan jó lehetett Nektek a Balcsin!!!!!!
Szupeeeer képeket tettetek fel!

Andi, de jó tortája volt Veronikának!!! Jajj, képzeld, múltkor kérdezte Bálint, hogy "A Zsombiék hol laknak?" Erre elkezdtem magyarázni, hogy múltkor-játszótér-ablakban beszélgettünk.... erre rávágja! " a béke téren!" :lol: Lehidaltam tőle, hogy tudta a tér nevét!!!! :lol:

Gabi, örülök, hogy műxik a tábli!!!!! Megyünkmegyünk holnap! :lol:

Hajni, dejó, akkor Ti is jöttök!!!! :lol: Gabi száma rajta van a táblin!!! Most néztem amit elküldtem! Szólj, ha mégsem, elküldöm megint!

Dolli, gyomorégésre még a háztartási keksz is jó szokott lenni!
Úgy örülök, hogy tetszik a falvédő! Nekem is!!!! Olyan jó csinálni! Ma veszek cérnát és holnap délután folytatom!!!! :lol:

Anettra este dobok egy sömöst a holnapi talival kapcsolatban... hátha nem olvas minket.

Lányok, nekünk meg úgy néz ki beszart a mikrónk :evil: nem melegít, mehetünk venni.... :? :cry:
sylph

Orsi, akartam kérdezni, Marci, nem lopós? Yodától teljesen kész vagyok, leveszi az ágyról a Lili párnáját, játékait, ellopja a pizsómat, papucsomat.... viszi ki az udvarra és minden szanaszét van, megrágva, nyálasan.... blöeeee.... :evil:
sylph

Szilvike!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :shock: Nem semmi Yoda!
Nem, nem lopós Marci, de mivel Ő nem mehet a szobákba, csak a nappali-konyha-étkező és előszobába, nem is nagyon van mit ellopnia!
Amit lop az a Pony-k!Imádja azt a szőrös haját! :? Még a ceruzákat lopja és rágja szét, illetve a kupakokat szereti!

Anyós nem elfelejtette, hanem szivat egy kicsit, hogy érezzem, hogy milyen fontos! :? Már múlthét csütörtökön piszkált, szurkálódott, mindenre volt valami megjegyzése, kostólgat engem! :wink:
De remélem tud jönni Apám szerdán, annyira nincs anyóshoz ingerenciám! 8)

Az lelkesít, hogy már tényleg nincs sok hátra! :wink:
8 alkalom vizsgával együtt!
Vendég

Falvédőt mi is láthatjuk????????????????? :oops:
Lécci-lécci-léccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D
Vendég

Csajok holnap nem megyünk át a Batta játszótérre???? Ha Gabi el tudná hozni Hajniékat és úgyis mindenki autóval jön, akkor oda is mehetnénk!!! :oops:
Csak azért kérdem, mert kb 10 perc alatt ott vagyunk és ott kellemes árnyas nagyon szupi játékokkal, sétálni is lehet egy nagyot a Dunaparton! :wink:
Vendég

Szilvi: átküldtem az én táblámat. Ezen Gabi sehol... :oops: Nekem vízmelegítő kellene de mindig elfelejtem.

Mi sajnos még csak az itteni játszóra merünk menni, Battához még nőnünk kell. :?

Ja igen Orsi jól mondja. Annyit olvastam már a falvédőről, hogy most már igazán látni is szeretém én is. :lol:

Hihetetlen: Lili az Apjával beszélget. Rendesen magyaráz csak kár, hogy mi még nem értjük. :o :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaaaj Hajni , bocsi erre nem is gondoltam! :oops:
Nemhiába, már a legkissebbem is olyan nagy! :cry:
Sebaj, holnap akkor a Józsi téren lesz a randi! :lol:

Mindjárt hazaér Apika és megyünk Bubunak megvenni a tancuccokat!
Istenem, olyan gyorsan elment ez a 6,5 év! :cry: :cry: :cry:
Amikor nekem azt mondták, nemsokára isis lesz, nem is hittem el!
Szóval készüljetek fel! :wink:
Azért már várom hogy az összes csimókám sulis-ovis legyen! :oops: 6,5 éve vagyok Velük itthon!
Vendég

Orsi:

Tenyleg, mi a terved ha "meguresedik a haz"? Gondolom a Szalont akarod maximalisan felfejleszteni! (remelem!!!)
A vegen mar olyan jol meno hely lesz hogy fel kell venned segitseget.... :D Mert en majd adok am neked munkat rendesen! A hatfajos csalad radugrik, alig birsz majd el velunk.
Aaaaaaaah, mar megdoglok egy jo masszazsert! (tenyleg, teljes testet is csinalsz ha szepen konyorgok majd?) :D Nagyon szepen tudok am nezni a nagy barna bociszemeimmel!

Eppen szet akar esni darabokra a keresztcsontom, tagulok ossze-vissza, eleg c@r. Mintha egy csapat gonosz torpe alamrugdosott volna, szepen sorban mert befekudtem az agyacskajukba...... (hogy jon ide Hofeherke, nemtom......) :D

Na megyek, mert hulyesegeket irkalok! :D

sünciboglya

Sziasztok!
De jó képek!!!Én is nagyon irigy :lol:
Mi meg a Velencei tónál voltunk ma,ééééés fürödtem a Velencei tóban,isteni volt.

Dolli!
Köszi!
Van egy hordozókendőm de nem a legjobb.Valami magyar,vékony meg hosszú,csak épp nem olyan a szövése mint kéne...No mindegy,arra amire kell arra jó.
Szeretnék majd egy jó kendőt,csak anyagilag várni kell még rá :cry:

mimi12

Jaaaaaaj most latom Regi baba mar elmult egy honapos!!!! hogy szalad az ido!!! :D

sünciboglya

Sziasztok!

Holnap elvileg mi is megyünk,remélem fél 9 körül el tudunk indulni.Meddig lesztek?Ma bemelegítettem,átmentünk Diósdra.Tök jól alakul a házikó.Látszik,hogy Dorcinak is tetszik.Segített gazolni is. :)

Orsi/Kostyika!De szuper lehetett!Jó,hogy kifogtátok a jó időt is.És hol volt a szállásotok?
Orsi!Hol van Battán a játszó?Nem vagyok ott ismerős..A strand környékén?Kicsit megijedtem,hogy oda mentek.Szeretek sétálni,de annyira azért mégsem. :)

Hajni!Akkor ma szaros napunk volt. :x Dorina is alkotott,pelenkán keresztül kijött a cucc,a játékai,meg a járóka is trutyis lett.Murphy:tegnap lettek kimosva a játékok.Köszi a Martonos képeket.Ezt a helyet is kár lenne kihagyni.

Megyek aludni.Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok! :D

Jaaaaaaaaaaaak kezdem a jóhírrel, mert menten kiugrom a bőrömből! :lol:
HOLNAP JÖN APUKÁM! (most már csak anyósnak kell megmondani, hogy ne jöjjön! :roll: )

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiii! Jaaaaaaaaaaj de jóóóóóó, hogy jöttök Ti is! :D
Most már 5-en leszünk! :wink:
Martonba mi is sokszor voltunk, csodaszééééép!
Múlthéten Akarattyán voltunk az nagyon közel van (45 perc autópályán), rögtön itt az északi csöcsökben, Apukáméknak van egy kis faházas nyaralójuk ott!

Andika nem a 25 törlesztés miatt, az csak vicc volt, de lehet megkérnélek a jövőhéten, hogy gyertek át, hogy mégegy nappal kevesebbet kelljen hívni anyóst! :oops: De majd megdumcsizzuk!
Mikor mentek nyaralni Sopronba????

Mia! Hogy bírod az egyedüllétet????? :cry: Mikor jön haza Péter?
Igen, ha már Bogika sem lesz itthon(jövőre ovis lesz remélhetőleg) szeretnék délelőtt is dolgozni! :wink:
Nanáááá, hogy csinálok teljes test masszázst! :D
Amúgy a kerszetcsont nálam benne van a hátban, mert nyak-vállöv-hát-ágyék van benne! :wink: De a lábmasszásznál nincs jobb! :wink:

Mimi! Hogy bírod otthon? Regibaba még mindig nagyon jól viselkedik? Tehetnél fel friss képeket!!!!!Timég nem mertek kijönni játszóra?De jó, hogy már fürcsizhettél a Velence tóba! :D

Na megyek még vasalok egy "picit" aztán készülünk a játszóra, szerintem 9 felé leszünk ott! :D

Puszika Mindenkinek! Kép
Vendég

Csak egy gyorsra jöttem!

Hajni, küldtem mélt a táblival!!!!!!

Gyorsan megycsinálom a szilvásgombócot és megyünk!!!!!
9 körül mi is ott leszünk!

Páááááá
sylph

sziasztok:)

Szerintem eppen mindenki a jatszoteren tobzodik:D NAGYON HELYES!!! Gondoljatok ram kozben. :mrgreen:

Orsi:
Elvagyok, semmi extra. Hamarosan - ha kepes leszek ravenni magam - elkezdem a fozest, kong a huto az uressegtol fott kaja ugyben.

Delutan meg nekiesek a nappaliban levo polcnak... (jo sok minden egy napra, hehehe.) De tobbet nem szabad sajnos, pedig "majd betakaritok mar".

Jo szorakozast a jatszoteres kolleginaknak, kellemes pihit az otthon maradottaknak! :D

sünciboglya

Szia Mia! :) Mi itthon döglünk. :) Játszósoknak tuti jól telt a délelőttjük!
Én fél 4-kor ébredtem, Gézu 4-kor, és mivel egy órán keresztül nem aludt vissza, csak zizgett, bepöccentem és felkeltünk játszani... Utána 8-kor visszadőltünk, én 10-ig, Csibe fél délig húzta. Közben elkészült a rakott krumplink, lassan ebédelünk, én már piszok éhes vagyok.

Gabi! Ez a hideg tej tényleg jó, mondjuk az is csak ideig-óráig, de legalább nem szénhidrátot zabálok egész nap. :D

Szilvi! Te tudsz szilvásgombit csinálni??????????????????? Nyamma! Én mindig csak tervezem, de sose lesz belőle semmi. :?

Orsi! De jó, hogy ráér apud vigyázni a lurkókra! :D
Tancuccok beszerezve?
Én holnap apósra szorulok, de szerencsére anyósom is otthon lesz, így csak a Pesttől Érdig tartó kocsi utat kell kibírnom. Megyünk be reggel, Gézut náluk hagyom, én meg go kombi tesztre. Remélem, délre itthon leszünk.
Jah, és felvetettem páromnak a jogsi dolgot, nem zárkózott el tőle! :D Mondjuk így a festés még csúszik egy évet, de agyalunk, hogy ha gyerkők lerobbannak vagy bármi van, akkor nem gyalog kell két gyerekkel elcaplatnom a rendelőig, vagy a kórházig, vagy akármi. Meglátjuk! :)

Emellett meg hisztis vagyok nagyon, mindenre ugrom, állandóan mindenen elbőgöm magam. :? :(

Brigi! Nincs gazolós kép Dorciról? :)

Lányok! Kombi teszten volt valaki? Ugye nem éhgyomros a vérvétel?

Kép
Kép
tekiroll

A játszótér eredménye: :lol: Dél óta alszik.... Kép Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

Köszönöm a szupi délelőttöt!

Gabi: Milán szája..... egész beleszerettem. :wink:
Holnap egy Spar-Plus? Ha már a mozi nem jött össze Milánnal randizhatnánk vásárlás címen. :lol: :lol:

Orsi, Szilvi: elképesztő energiátok van! Töltekeztem rendesen, pedig nekem csak egy babóm van. :? Hogy csináljátok? Ráadásul elképesztően vékonyak vagytok két-három babó után! :shock:
Mi a titok? Szoptatás után majd én is kipróbálnám? Vagy az a megoldás, hogy szülök még egyet és rohangálok? :lol:
Orsi: tök jó volt az anyós leszerelő taktikád. :D

Brigi: Dorina már most babázik? Lehet tényleg kellene neki igazi kistesó? Fél füllel hallottam ahogy fűzöcskézted.... vagy magadat győzködted? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Nagyon jó volt játszózás!
Hajni, Gabi örülök, hogy megismerhettelek Benneteket! :D

Hajni annyira jó, hogy ilyen közvetlen vagy, olyan mintha régebb óta ismernélek! :wink:
Nagyon édes Lili babád!!!!! Egy hangja nem volt, míg a játszón voltunk! Illetve deeeeeee volt az az édes gőgicsélése!!!! :D
Vékonyságról Szilvit, Gabit kérdezd én 80 kilósan jöttem haza szülés után! :oops:

Most már csak Bernit és Edinát nem ismerem a topicból! :cry: De Ők el is tüntek nagyon! :(

Dolli ezer éve nem találkoztunk, létezik, hogy utoljára májusban???? :shock:

Zsand fiam merre jársz????

Tibi most végez nemsokára, de nem merek már lefeküdni aludni, de közben meg hulla vagyok! :?

Brigi hazaértetek????
Szilvi Ti meg már lassan keltek is! :wink:
Vendég

Dolli:

Kitartas holnap aposhoz! Reszvetem!
A kombi teszthez nem kell ehgyomor.
Az "elsirom magam barmelyik pillanatban" nalam is mukodik mostanaban... Vagy inkabb ez olyan meghatodom mindenen dolog. :D

Jogsi: tenyleg jo lenne ha lenne! Akkor viszont minel elobb! (A Csigaver autos sulit nezted mar? Regebben az volt az egyik legolcsobb.)

Hajni:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de edes Lili baba! Ahogy allnak a kis labacskai! (Meghatodtam!) :)

sünciboglya

Sziasztok!

Rohadt meleg van.Én meg már elpakoltam a medencét...

Orsi!Hazaértünk.Dorci nemrég aludt el.Jaj,Bogi olyan aranyosan mondja,hogy Dorina :lol:

Hajni!Tényleg milyen jól elvolt Lili.Örülök,hogy Titeket is megismertem.
Imáddja a babákat minden formában!Nem is tudom..azt hiszem inkább magamat győzködtem :lol: Mostanában egyre többször emlegetem öcsit. :wink:
Mégcsak 2 hónapja szültél!Majd mikor Lili után rohangálsz...a leghatásosabb fogyókúra. :wink:

Dolli!Nincs gazolós kép,pedig nálam volt a fényképező. :roll: De még bőven lesz alkalom,csak pár szálat húzkodtunk ki.

Felraktam a képeket!

Kép
tierno

Mia: köszönöm Lili lábacskái nevében is. :) Egyébként még mindig alszik, ugyan ebben a pózban. :D

Orsi: Nekem is olyan érzésem volt mintha már ezer éve ismernélek Titeket. :lol:
Az lehet, hogy két éve 80 kiló voltál de most baromi vékony vagy. Ismered a tükröt? :lol:
Elfelejtettük megbeszélni a pedit de ahogy elnéztem van most dolgod elég, itthon a négy falnak meg végül is jó a házi pedi is. :)
De azért ha majd túl leszel a sulin bejelentkeznék. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Nagyon jó volt a délelőtt Veletek!!!!!

Mia, majd ha már megszületett Patrik, a keresztcsontoddal látogass meg egy kiropraktikust! Én tavaly voltam és ő mondta, hogy minden szülő nőnek ajánlja, mert eléggé megterheli a csontot a terhesség.... nekem olyan jól visszarakta a dolgokat! :D

Szijjja, Mimi!!!! Velencei tó... de jóó!

Dolli, nanááá, hogy tudok szilvásgombit csinálni! ..... mirelttet! :lol: :lol: :lol: ...... Ma délutánra én is elég nyűgös lettem, :evil: :( semmihez sincs kedvem.....
De jó lenne, ha sikerülne a jogsi! Két gyerek mellett jól fog jönni!

Hajni, nagyon helyes Lilibaba, ahogy bevágta a szunyát!
Titok? Nekem a gének :wink: rögtön szülés után is így néztem ki....

Orsi, még, hogy most kelünk.... dehogy! Bálint megint sztrájkolt, nemaludt, így én sem :evil: :cry: Lili meg 1után kelt....
Lehet azért vagyok ilyen szottyos is, mert éjjel Lilitől nem alszok, délben meg Bubó nem akar aludni... áááááááááááá...
sylph

Dolli, Andi, melyikőtök kérte a fotót Bubó kormányáról? Nem emlékszem, mindegy, itt van... :lol:
Kép Kép Kép

Gazolásról jut eszembe, valamelyik nap megyek ki megnézni mit csinálnak a skacok az udvaron, és ez fogadott :lol: Lili kertészkedett! :lol:
Kép

És végül, Orsi... ez volt Yoda ma reggeli műve! :evil:
Kép
sylph

Brigi, megnéztem a képeket! Tök jóóók! Gyűlik az albumunk! :lol: :lol: Milyen jó lesz majd 10 év múlva visszanézegetni!
sylph

Jaaaaaaaaaj Szilvike! :(

Gondolom akkor nagyon fáradt vagy! Volt idő, hogy nekem is bepróbálkoztak a csimók, hogy nem alszanak, de én nem engedtem, mert tudom, hogy akkor estére tiszta nyűg mindegyik! :?
Bubu volt a fő lázadó, de megmondtam, hogy nem kell aludnia, de az ágyban kell csendben pihengetnie! De mindig az lett belőle hogy 10 perc múlv már durmolt! :wink:
De ha jön a suli akkor már nem kell már aludni, de jó is lesz mert már külön szobában lesz!

Yoda! :shock: :shock: :shock: :shock: Banyek nem semmi ez a csávó! :lol: :lol: :lol:
Csak győzd idegekkel!

Én most töltöm a képeket, hozzácsapom Brigiéhez! :wink:
Tényleg nagyon jók én sokszor végignézem és mind szép emlék hogy együtt voltunk!Erre nem is gondoltam, hogy később milyen jó lesz nézegetni! :D

Ja fel is töltöttem, lett így 86 kép!

Megcsináltam a holnapi ebédet rakott karfiolt.Lassan jön haza Api és elmegyünk Dechatlonba! Megvesszük Boginak a B-Bip-et! :D :D :D
Annyira ügyesen ment vele!
Amúgy is kell Bubunak tornacipi, tegnap azt nem vettünk, de már minden van! :D Olyan furi érzés, hogy sulis lesz Bubuka, végigbőgtem a vásárlást! :oops:

Jaj a másik hogy még mindig nem tudom, milyen sznű legyen a szalon, pedig 5 nap múlva itt a festő! :shock: Annyira rossz ez, most már tényleg el kéne döntenem! :oops:
Tibi elment, kifizettem, háááát nem örültem a végösszegnek! :?
Borravalót nem adtam, de szinte minden nap adtam neki ebédet, napi 3 kávét, csoki, keksz, jégkrém....

Én elég carul vagyok ettől az időtől, forró a levegő és olyan az érzésem, hogy megfulladok, közben meg ez a hülye szél, megint kitekeredett a naprnyő a medó felett!

Hajnika! Jövőhéten jöhetsz pedire ha van kedved, használd ki, hogy most még csak gyakorlok! :wink:
Nagyon szívesen megcsinálom lábinkódat!

Mit akartam még.................. :roll:
Vendég

zsand:

Ismet beleakadtam egy jo hordozoba:

http://www.babitu.hu/product.php?id_product=133

:)

sünciboglya

Sziasztok!

Te jó ég!Hogy nézek ki! :x Kép Úgy kitörölném ezeket a képeket,de emléknek meghagyom,hátha leszek én még 40kg. :roll:
http://www.ize.hu/click.php?id=12695&url=http%3A%2F%2Ffunlista%2Efunpic%2Ehu%2F%3Fpage%3Dattachview%26message%3D31841%26attach%3D1

Sylph!Ahogy végigfutottam,mit írtatok,kiropraktikusra azt olvastam,h kriptapatikus. :) :oops:

Kutyát a játszótérre:
http://www.youtube.com/watch?v=8Tq0GryEsPs

Képzeljétek!Egy rohadt dög bejutott a házba,most megyek szekrényt pakolni.Remélem nincs semmi szétrágva! Kép

Mikor lesz megint tali?

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Jó reggelt! Jaj, olyan jó nézegetni a játszós képeket, ennyi apróságot. :D

Mia! Köszi, akkor reggelizem. Asszem nem is bírnám ki 9-10 ig kaja nélkül. Fú, rá vagyok kattanva az édes ízekre. :roll:
Ja, és a csigavért is köszi, 40-nel olcsóbb, mint amit Érden kinéztem. És van hétvégi képzés! Úgy néz ki, 2 hét múlva el is kezdem. :D

Brigiiiiiiiii! Ilyen képet! :lol: Még jó, hogy nem álmodtam rosszat tőle. :wink:

Hú, Szilvi! Így tényleg nem egyszerű, Bálintnak még nagyon szüksége van az alvásra. Az oviban is muszáj lesz feküdni. Ahogy Orsi mondja, az jó módszer! :wink:
Azta, miket csinál Yoda! :roll: 3 gyerek van a háznál úgy látom!
Klassz a kormány! :)

Orsi! Szerintem ne aggódj, hogy nem adtál borravalót, ezek a szakik nem szívbajosak ám, ha árat kell mondani. :o
Én is kész voltam tegnap a melegtől. Du 2 perc alatt sikerült kipöttyösödnöm, amíg kipakoltam a habtapikat száradni. :? Nem tudom, mi lesz velem Zalakaroson. Bízom az enyhülésben!
Hát úgy igazán/csajosan valóban csak májusban találkoztunk szerintem... Vagy nem is! Júni első 7végéjén még voltunk usziban. :) Aztán már csak beugrottam a fűtőért, meg Te is beugrottál érte! :) Áh, jó lenne már egyet cseverészni is! :roll:

Hajni! Jól kiütötte magát Lili! Nagyon édesen alszik! :)

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szija Dolli! :D

Látom már Te is kukorékolsz! :lol:

Most már "csak" 4 hét a suli s utána szabad vagyok mint a madár! :wink: Már nagyon szeretnék túlleni ezen,gyakorlatilag ráment az egész nyaram, no de sebaj! :)
Utána mindenkivel bepótolom a talikat, sajna most lesz egy utolsó nagy hajrá, mert télteleket is kell tanulnom! :oops:

Tegnap nem kaptunk B-Bip-et Boginak, elfogyott dechatlonban, kb 1 hét múlva lesz!Annyit már csak kibírunk! :wink:
Bubunak kaptunk nagyon klassz cipőet, én meg végre találtam egy jó méretű táskát amivel suliba járhatok! :D

Még megyek összepakolom a házat, rendbeteszem magam aztán irány a suli! :D
Holnap egy nagyon kedves barátnőm jön, valszeg el tud jönni modelnek a vizsgámra is, nagy megkönnyebbülés mert már kezdtem parázni! :shock: Csak sajnálom szegényt mert 2 picurkát kell majd itthon hagynia! :(

Jók legyetek amíg nem vagyok, cincogjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasnom! :wink:

Csók a családnak!

Brigi!!!!! Milyen állat ment be hozzátok????? :shock: :shock: :shock:

kriptapatikus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaaj és kerek 3 éve költöztünk be a házba és ezen a napon fogant meg Bogikánk! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Orsi!Egér :?

Dolli!De jó Neked.Akkor márcsak nekem nem lesz jogsim :cry: Arra vigyázz,ha valami feltűnően olcsó,akkor ott megy a szívatás!Ezt egy oktató mondta.
Én is szeretnék menni!!!

Tegnap délután Dorinára rájött valami dili.Teljesen bepörgött.Engem úgy lefárasztott.Le is fektettem előbb,mert már a végén nyűgi is volt.Nem tudom mi volt ez.Front van?

Kép
tierno

" jó reggelt" :)

most keltünk ki az ágyból. :oops:

Brigi: valami tényleg lehet a levegőben, Lili meg aluszékony.

Ma vettem egy nagy levegőt és eddig még csak cicit kapott Lilikém. Nem is pótoltam, remélem így elég lesz Neki. Most 40 percenként cicire kell tegyem, mert keveset eszik de talán most majd rákap az ízére. Elég stresszes mert az a fixa ideám, hogy most éheztetem a gyereket. :cry:
De ha ez sem jön be akkor tényleg semmi.... :?

Jó volt magunkat is látni a képeken. :lol: :lol: :lol: Főleg, hogy Orsi tök jó sztárfotókat csinált Liliről. Apának is tetszett. :P :P

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziszatok:)

Ma ra kene szannom magam hogy par aprosagert elmasszak a boltba..... de lehet hogy a koplalast valasztom ilyen rohadas melegben !

Dolli:
Jaj de izgi, biztosan elvezni fogod a vezetest! :)

sünciboglya

MELEGEM VANNNNNNNN!

sünciboglya

Szasztok!

Orsi, én sem engedek az alvásból, csak néha fordul elő.... de most 1órát szenvedtünk és nem aludt el, és bírta estig hiszti nékül!
De ma azért már aludt!!!! :D Én is! :D
Viszon éjjel Lili megint 2x fenn volt és Bálint is kelt... :? Úgyhogy jól esett egy kis szunya!
Jók a Te képeid is!

Brigi, kriptapatikus.... :lol: :lol: :lol:

Dolli, komoly?!!!! Mész jogsira!!!! De jóóóóóóó!

Mia, itt is meleg van! De nagyon! Kisember hogy bírja benn a pocakban ezt a meleget?
sylph

Csajok!

Küldtem mélt!
Nem tudom, biztos emlékeztek, hogy Ökonetes vagyok, (már beszélgettünk a mágnesgolyóról...)
Az Ökonetről küldtem egy kis infót, kérlek nézzétek meg, olvasgassatok bele és ha érdekel valakit valami, szivesen segítek, bemutatót is tarthatunk(egy jó kis tali keretében :wink: 8) kaja, pia... :lol: )!
Érdemes magnézni, mert nagyon sok jó termékük van! Böngésszétek át a honlapjukat is ha gondoljátok!

Pusza!
sylph

Sziasztok!

Orsi anya!

Itt vagyok!!
De most is rohanásba, gondoltam sitysuty benézek és mit látok???NA MIT LÁTOK??????? Orsi muter keres!!!
Most csak ennyi, de ma még jövök csak nuku ásványvíz és el kell menni venni, merthát mit iszik azuram?????

Valaki esetleg nem süti meg az ország tortáját, mert ha igen szívesen meglátogatnám közvetlenül a torta elkészülte után!!!!!!
A Patakiba van országtortája????????,,

Este még jövök sziasztok érdi anyuk!!!!!!
Vendég

Pándi meggytorta

Hozzávalók:

A piskótához:

3 egész tojás
17.5 dkg kristálycukor
14 dkg friss meggy
3 cl tej (2,8 %)
1 dl olaj
7 dkg vaj (olvasztott)
19 dkg liszt
0.5 dkg sütőpor (1 csomag)
&frac12; citrom reszelt héja és leve
2 csipetnyi fahéj

Az alapkrémhez:

2 dl tej
8 dkg kristálycukor
10 dkg tojássárga (5 db)
7 dkg fehér csokoládé (valódi)
15 dkg mascarpone krémsajt

A meggytöltelékhez:

36 dkg fagyasztott meggy
1.8 dl meggylé
3,5 dkg pudingpor
7 dkg kristálycukor
&frac12; citrom reszelt héja
&frac14; citrom leve
2 csipetnyi fahéj
6 ml Cherry brandy

A betöltéshez:

40 dkg alapkrém
20 dkg tejszínhab
4 dkg főzött zselatin

Elkészítés:

Az egész tojást a cukorral felmelegítjük, majd kemény habot készítünk belőle. Egy edénybe belemérjük a meggyet, enyhén darabos péppé törjük, majd hozzátesszük az olajat, a vajat, a tejet, a citromot, és jól elkeverjük. Ezután a felvert tojáshabot is hozzáadjuk, és lazán elkeverjük. Kimérjük a szárazanyagokat, és folyamatos keverés közben óvatosan hozzáadjuk a tojásos alaphoz. A bekevert massza enyhén folyós állagú lesz.

A bekevert piskótát három tortaformába töltjük, és 210 C°- on 10-12 percig sütjük. A piskóta nagyon puha, laza szerkezetű, ezért sütésnél vigyázzunk, nehogy kiszáradjon. Sütés után a felületét meghintjük cukorral, majd rárakunk egy sütőpapírt és azonnal megfordítjuk.

A tejet a cukorral és a mascarponéval felforraljuk, hozzáadjuk a fehér csokoládét, majd folyamatos keverés közben újraforraljuk. Ekkor hozzácsurgatjuk a tojássárgáját, amivel besűrítjük. Végül, még forrón összeturmixoljuk.

A meggyet ledaráljuk, majd a citromhéjjal és citromlével elkeverjük. A pudingport feloldjuk a meggylé egy részével, a többit pedig felforraljuk a cukorral, majd a pudinggal besűrítjük. Ekkor hozzáadjuk a meggyet, és tovább kevergetjük, míg egyet rottyan.

A tortát tortaformában töltjük meg.
A piskótákat megkenjük meggykrémmel. A tejszínes krémet három részre osztjuk, majd a piskótával megegyező vastagságban betöltjük a tortát. Végül a tetejét simára kenjük.
A tortát finomra darált pörkölt dióval vonjuk be, minden szeletre tejszínrózsát nyomunk, majd csokoládé-pasztillával, meggyel és zöld marcipánlevelekkel díszítjük.

Kép

Patakiban nincs, de a Budaörsi Szamosban van! :wink:
Vendég

Orsi! Mikor sütöd? Négykézláb is átkúszom érte! :lol:

Hogy nekem hogy nincs kedvem a csomagoláshoz... :? :oops:

Mia! Jobban vagy? Nálunk most viszonylag jobb az idő, fújdogál a szél. Viszont jelentem, a rosszullétek elmúlása a homeos bogyesz hatása volt. Tegnap óta nem szedem, ma reggel és du is kínzott a kiscsaj! :lol:

Szilvi! De jó, hogy tudtál kicsit pihizni! :)
Emilben foglaltak első blikkre érdekelnek, majd átfutom tüzetesen is.

Na megyek tovább csomizni! :roll:
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

szilvi:
szerintem a gyereknek semmi gondja, nala 37 fok van allandora allitva. Hat en megorulnek annyiban, tuti!
Most nagyon nyugiban van bent, pedig mar esedekes lenne egy kis "anya-hasa-szetrugdosas" delutanra...
Bezzeg ha front van, kepes egesz nap dorombolni.

Orsi:
Asszem en is athatolok a tortaert es megkuzdok a tobbi jelentkezovel, akar eletre-halalra is !!!!!!! Huh, de gyonyoruseges ez a torta! Sosem ettem meg ilyet..... DE ENNEK, akar azonnal!
(diabetikus verzio esetleg?)

Dolli:
Orulok hogy jobban vagy. En anno nem jutottam el a homeos bogyokig mert parom nem talalt eloszor, aztan meg valahogy lemondtam az egeszrol:) Belenyugodtam a dolgokba....

En elvagyok, semmi extra. A kemenyedesek kezdenek az agyamra menni.... sokszor szinte racuppan a mehem a gyerekre. De hat evvan. Semmi bogyesz nem segit, az orvos is csak pillog amikor mondom neki. Az vigasztal hogy sej-haj es vege lesz ennek is, a "vegeredmeny" viszont meger minden kellemetlenseget! :D:D:D

sünciboglya

Dolli!

Én holnap csak a hasamat süttetem a barátnőmmel a kertben! :lol: :lol: :lol:
Gondoltam Zsand anyánk simán összerittyenti az ország tortáját ha van receptje! :wink:

Jaaaaaaaaaaaaaj tényleg To most mentek apósékkal wellnesselni!
El is felejtettem! Milyen most a hangulat Apóspajtással????

JOGSIIIIIIIIIIIII! JEJE-JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ügyi leszel, majd vezethetünk ha van kedved, kimehetünk a piac melletti placra a régi autósmozihoz! :wink:
Én is a Csaba duoba jártam, anno 98-ban még a Hajós utcában volt az oktatás!
De most már be sem kell járni, csak vizsgára menni!
Ja majd ha a KRESZ-t tanulod, csak a Teszt könyvet vegyed meg, töltsd ki a megoldóval és úgy tanuld meg!!!!! :wink: Könyvet felejtsd el!

Mindjárt itt van Api, még elszaladunk Tescoba mert holnap már semmi sincs nyitva!

Megvan a szalon szine is, visszatértem a legelső gondolathoz! :wink: Szobaton kikevertetjük a színt!

Szilvike! Nagyon köszi a mailt, sok hasznos dolgot találtam benne, ha van időm rendesen átbújom a dolgokat és majd kérdezek árakat!Tőled is lehet rendelni?
Van amit használtok ezek közül?

Én most egy hiper-szuper terméket próbáltam ki Bogi bőrére,

http://manosziget.hu/index.php?main_pag ... cts_id=674

banyek 2 nap alatt elmúltak a pöttyei :shock: , pedig már bőrgyógyászhoz akartam vinni, kaptunk volna rá valami car szteroidos kencét és csókolom! :evil: Még szerencse hogy 2 hónap az előjegyzés! :D

Apa hazaért lépek!
Vendég

HUUUUUUH, tenyleg, nem lesz nyitva semmi!

En meg itt tologatom a boltba menest........ pedig se vaj, se turo, se tejfol itthon:(:(:( MEg kenyer is kene de azt csak a Sparban tudok venni:( TUROBA!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?