Jaaaaaaaaaj Szilvike!
Gondolom akkor nagyon fáradt vagy! Volt idő, hogy nekem is bepróbálkoztak a csimók, hogy nem alszanak, de én nem engedtem, mert tudom, hogy akkor estére tiszta nyűg mindegyik!
Bubu volt a fő lázadó, de megmondtam, hogy nem kell aludnia, de az ágyban kell csendben pihengetnie! De mindig az lett belőle hogy 10 perc múlv már durmolt!
De ha jön a suli akkor már nem kell már aludni, de jó is lesz mert már külön szobában lesz!
Yoda!
Banyek nem semmi ez a csávó!
Csak győzd idegekkel!
Én most töltöm a képeket, hozzácsapom Brigiéhez!
Tényleg nagyon jók én sokszor végignézem és mind szép emlék hogy együtt voltunk!Erre nem is gondoltam, hogy később milyen jó lesz nézegetni!
Ja fel is töltöttem, lett így 86 kép!
Megcsináltam a holnapi ebédet rakott karfiolt.Lassan jön haza Api és elmegyünk Dechatlonba! Megvesszük Boginak a B-Bip-et!
Annyira ügyesen ment vele!
Amúgy is kell Bubunak tornacipi, tegnap azt nem vettünk, de már minden van!
Olyan furi érzés, hogy sulis lesz Bubuka, végigbőgtem a vásárlást!
Jaj a másik hogy még mindig nem tudom, milyen sznű legyen a szalon, pedig 5 nap múlva itt a festő!
Annyira rossz ez, most már tényleg el kéne döntenem!
Tibi elment, kifizettem, háááát nem örültem a végösszegnek!
Borravalót nem adtam, de szinte minden nap adtam neki ebédet, napi 3 kávét, csoki, keksz, jégkrém....
Én elég carul vagyok ettől az időtől, forró a levegő és olyan az érzésem, hogy megfulladok, közben meg ez a hülye szél, megint kitekeredett a naprnyő a medó felett!
Hajnika! Jövőhéten jöhetsz pedire ha van kedved, használd ki, hogy most még csak gyakorlok!
Nagyon szívesen megcsinálom lábinkódat!
Mit akartam még..................