Sziasztok Lányok,
Nagyon örülök, hogy ilyen sokat írtatok, és ilyen sok képet hoztatok, végignéztem mindet!
Bikmakk, egyáltalán nem látszik a képeken, hogy ennyit felszedtél volna! Szerintem szülés után nagyon hamar visszaalakulsz majd, főleg ha szoptatni is fogsz. Azért az esetek többségében ez nagyon jól fogyaszt, csak néhányan vagyunk olyan pechesek, hogy nem
Nagyon cuki a rajt a pocakodon, a párod követte el?
Gombahölgy, az ELTE bölcsészkarára jártam, ahogy Bea is. A koleszban 1200-an laktunk, szóval inkább csak véletlen, hogy emlékszem rá, nem barátkoztunk, de voltak közös barátaink. Benedek már igazi komoly nagyfiú a képeken, és nagyon helyesek vagytok a közös képen! És a cicás kép, ááá... szuper
Vicuska, Rami továbbra is gyönyörű
Nem lehetett egyszerű a bécsi kiruccanás egy ilyen kis örökmozgóval,de talán 1-2 év és jobban le lehet majd kötni mindenfélével őt is. Az alvást meg ne bándd, a lényeg, hogy jólesett
Süni, nagyon helyesek vagytok, és nagyon édes az "ásító inas"
Gabicsibe, Boti mekkorát nőtt!!! Úristen... és mi mindent mond, hihetetlen. A hiszti nem lehet egyszerű, azt én sem bírnám
(( Csak visszaszokik! Nem tudod elvinni játszóházba? Hátha ott kitombolná magát...
Szandra, Mietta is nagyon nagylány lett, és a cicás kép isteni! nem tehetek róla, imádom a macskákat
Naposoldal, csodaszép családod van, a kismanód pedig külön puszilgatnivaló! Én is akarok ilyet
Fiona, irigyellek a fogyásért, nagyon nem egyszerű... Engem is érdekelne, hogyan csinálod. Megsúgod?
Witch, részvétem a cicád miatt
Átérzem, nekünk kettő van
((
Bibar, neked is gratula! A gyümölcsnapon kívül csinálsz még valamit? Vagy a többi napokon ugyanúgy eszel mindent?
Hú lányok... Gabi 14 hónapos lett és úgy gondolta megünnepelni, hogy életében először lebetegedett. Lázas, folyik az orra és megy a hasa.
Szegény cicám, egy tortúra így az alvás... megint ébred óránként, nem kap rendesen levegőt. Persze szívjuk neki az orrát naponta többször, de hát mégsem köthetem rá a porszívóra. Remélem hamar túl lesz rajta, megszakad a szívem, olyan kis csillogószemű, forró, de azért mosolyog, vidám, és eszik is rendesen, szóval nincs rá panasz.
Voltam éves kontrollon a nőgyógyásznál, bíztatott, hogy mehet a kistesó-projekt (ugye a császár miatt várni kellett valamennyit), aztán hazajöttem, és a párom is azt mondta, hajrá. Most nézek ki a fejemből bután, hogy na oké, és én mit akarok... magam sem tudom. Azt hiszem, rábízzuk a szerencsére.
Most ennyi fért bele, megyek, leheveredem Gabi mellé, hogy ha kellek, kéznél legyek. Húú, nagyon rosszul tűröm ezt a betegség dolgot, és ez csak egy nátha? mi lenne, ha komolyabb baja lenne? Papír vagyok, nincs mese.