Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Nagyon édes Boti a képeken! Látszik, hogy Neki is tetszik a nyaralás. :)
Édes lehet ahogy beszélget. :)

Azt hiszem mára eldugulok.....kicsit már sok belőlem. :)

Kép
nika28

Gabi, szuperek a képek!!!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Vuki

Anna nagyon édes. :P

Kriszta

Örülök,hogy a kaki dolog megoldódni látszik. :)
Én is megnéztem a videót.Meg kell zabálni,annyira aranyos Uche.Látszik,hogy imád pancsolni.Azért képet is kérünk ám!

Agnese

A képek nagyon jók. :lol: :lol:
Miló igazi kis DJ.Vagy színész vagy rocksztár vagy pilóta??
Zalán meg ennivalóan édes. :D

Nyunyi

Nagyon nagy gratula a babához!!! :P :P :P

Bikmakk

Nagyon szép formás pocid van.Én is túlhordtam a Manómat,de csak 3 nappal.Nekem a doki segített be,egy vizsgálattal.Pár óra múlva el is kezdődtek a fájásaim,de csak másnap délután szültem meg a kislányom.Hamarosan neked is meg lesz a kisfiad és a világ legboldogabb anyukája leszel.Most elfogott a nosztalgia...

Gomba

Nagyon helyes Benedek.Hogy repül az idő,hamarosan te is szülni fogsz.A költözés miatt most nem irigyellek.Jó nagy feladat lesz. :?

Vicuska

Szépek vagytok együtt.Jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni.Vásárolni mentetek,vagy csak úgy?

Süni

Zéti nagyon édes, és veled sincs semmi gond.Aranyosak vagytok együtt! :P

Gabi

A képek szuperek! Boti tüneményes. Az a pocakos kép,háááát az haláli. :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik.

Kép
Kép
vszandra

És pár kép: Kép Balcsin Kép barack evés Kép betegen Kép cicával

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok!

Szombaton mi is megjöttünk a nyaralásból, lánykám nagyon élvezte. Úszott a balcsiba (kivenni életveszélyesvolt, olyankor jött a sírás), nagyokat aludt, és hatalmasat nőtt :) Egy kakis pelus sem volt a héten, már jelzi a kakit, és néha a pisit is :) Evett téliszalámit, slambucot, tölcsért :) és minen finomságot. Érdekes ezektől nem öklendezett, de a zöldségektől meg akar fulladni :evil: :lol:
Képeket majd hozok, csak az bosszant, hogy a balcsis fürdésnél nem volt ott a gép :twisted: ez az én formám...

Rebe!

Hogy megy a fogmosás? Szegény Zsani, puszi a bibikre :)

Gabi!

Boldog szülinapot. Boti nagyon édes a képeken, látom ő is szereti a vizet.

Süni!

Zéti édes nagyon :)

Tubikriszta!

Boldog szülinapot, Örülök hogy haladtok kaki ügyben, most mi is tápival próbálkozunk megint, hátha.

Vuki!

Az ultrahang ingyenes, csak beutaló kell, nekünk ott derült ki a vesemedence tágulat. Rota: Csak 2x17eFt, és sztem megéri, én beadattam az agyhátya ellenit is. az 7eFt...

Mamm!

Boldog szülinapot :)

Nika!

Ati fergeteges a táncis képen :) Muzikalitás, Jamina ha zenét hall, mindent abba hagy és tátott szájjal hallgatja, néha a keze is jár hozzá :)

Benszi!

Gratula az átaluszkált éjszakákhoz :)

Agnese!

Csodásak a fiaid :)

Nyunyi!

Gratula a babához :)

Fiona!

Kitartás a felújítással, csak vége lesz egyszer :) Bence igazi kis huncut...

Gomba!

Benedeknek a szemei sem állnak jól :) SZép nagy már a pocid :)

VIcuska!

Rami tiszta anyja :)

Vszandra!

MIetta igazi kis nő :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabi! Úgy látom Botond és Benedek nagyon egy érdeklődési körrel bír. Markoló, fűnyíró, locsolás... ha te is így látod, akkor átérzem a helyzetedet. Én ugyan reál beállítottságú vagyok, de azért ez már nekem is túlzás :) Ja az úszógumink is ugyanolyan, mint a tietek. Tegnap vettünk egy új porszívót, amihez adtak egy ugyanolyan gyerekporszívót, mint a nagy. Rendesen szív is meg hangja van meg minden, azóta naponta 3-szor porszívózik annyira tetszik neki és mondja, hogy pószíó. Eddig is használta a nagy porszívót, de ez most egy új dimenzió :lol:

Szandra, hol volt ez a jó part a Balatonon, hogy nem lépcsőn kellett Bemenni? A költözést én inkább várom, már nagyon kíváncsiak vagyunk milyen lesz a ház és milyen lesz ott lakni. Ez most pont jó is nekem, mert a fészekrakást legálisan csinálhatom, nem kell kifogásokat találni miért akarok új bútort :)

Bikmak! Én túlhordtam (pontosabban ezt még csak terminus túllépésnek hívják) Benit 10 nappal és még akkor sem akarózott kijönni neki. Rám semminek nem volt hatása, volt front, túrázás, sz.x, málnalevéltea, már a lajhár is megszült az állatkertben (komolyan pont akkor) én meg csak kerekedtem. Semmi fájásom nem volt előtte, aztán indítani kellett. Reméljük nálad azért hamarosan kinn lesz Dani.

Witch! Biztos már volt erről szó, én ha azt akarom hogy mennyiséget egyen zöldségből Benedek még mindig pépesítem neki, különben képes egy fél órát nyammogni egy répán és aztán kiköpi a terméket, pedig most 20 hónapos. Most nézem a tied még csak 7 hónapos, nálunk akkor zöldségről még szinte szó sem volt.

Na sziasztok bocsánat akiknek nem írtam, majd legközelebb.
gombahölgy

Gomba!

Se pépesítve se sehogy nem megy, de küzdünk :) Jamina 10 hetes kora óta eszik pépeket, mert a tápi nála komoly gondokat okozott :roll:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

ígértem néhány képet. gyorsan felrakom, utána remélem, marad még időm dicsérgetni a többi szépséget, mielőtt a lányok felébrednének :lol: Kép szülés előtt két nappal Kép újszülöttem Kép nagylányom

KépKép
naposoldal

Megőrülök!

Minden elszállt, amit írtam, pedig végre kezdtem behozni magam...
Folyt.köv.

KépKép
naposoldal

Gomba

Balatonlellén voltunk.Nagyon klassz hely kisgyerekeseknek.Fizetős,de nem vészes.
http://www.balatonlelle.hu/kepgaleria/category/14-napfny-strand-lmnyfrd

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok csajszikák!!

Most egy kicsit lazábbak a napjaim és ugy ahogy rend is van már! :roll:

Gabi!!

Eszméletlenül jók a képek a nagyfiúról!!Gyönyörű tündéri :lol: :lol:
A Bence sem szeret autózni egyáltalán! A maximum az Csávoly anyósomékhoz az kb 60 km. De ugy Baja körűl / 40km/ már nagyon kell valakinek igyekeznie hogy lefoglalja :lol: :lol:
egyszerűen nem tud megülni a seggén folyamatosan kiszálna az ülésből.
Nálunk is a traktor a menő meg a motor meg a kamion és a busz.
a traktor az :trrrrrrrrrrrrr. A motor az: go go go. A busz az: bu bu a kamion az amio.

Vicuska!!

Nagyon hasomnlit rád a lánykád!!
Remélem jol éreztétek magatokat apával! Szerintem rátokfért :lol: :lol:

Napcsi!!

Nagyon csini kismami voltál! Nem volt sok plusz kg!
A lánykáid gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol:

Bikkmakk!!

Neked is csak azt tudom m ondani mint napcsinak! nagyon csini kismami vagy!! Nem tudom honnan kezdted de szerintem rajrtad sincs sok plusz.
Lehet hogy ez a hidegfront megteszi a hatást??? :lol: :lol: :lol: Én szurkolok

Witch!

Örülök hogy jol éreztétek magatokat. Ez a kakis doklog azért nem semmi!!
Nem lehet elég időben kezdeni mi?? :lol: :lol: :lol:

V.szandra!!!

nagyon ennivaloan gyönyörű a szentem! :lol: :lol:
amit irtál hogy betegen mi volt a baja a drágának??

Csajok !!

Mostmár talán merek róla irni :oops:
Nagy fogyókurába kezdtem nem egészen három hónapja!!Illetve inkább ugy irnám hogy életmódváltás történt! És......már 10 kg-nál járok!! Persze minuszban :lol: :lol: :lol:
Nem könnyű!!!

A Bencusnak most ugylátom talán elmúltak a pöttyei ugyhogy a héten szerintem úgy péntek körül beadatom neki a 18 hós oltást!!
Csajok aki már tul van rajta ! Ezután is megbetegszünk??
Már ugy félek az oltásoktól mint a tüztől! Mindegyik után betegek lettünk.
Vasárnap voltunk bucsuban anyóséknál , Bence nagyon élvezte. Én már nem annyira.... :lol: :lol:

Puszika mindenkinek Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Jó Reggelt Lányok!

Gabi, hát ezek a napszemcsis képek! Naggyon vagány! 8)

Napcsi, de jó, hogy jöttél! Istenem de édesek a lányok!

Szandra, Miettáról is szuperek a képek! Betegen? Mi volt vele?

Fiona, 10 kg?? Szuper csaj vagy!! Én 6 kg-tól szeretnék megszabadulni de nem megy! Hiába járok spinningre, meg figyelek a kajára. Miért nem élvezted a búcsút? (na, jó ez csak költői kérdés volt) :D

Ránk visszatérve: Sopron előtt mentünk át Bécsbe, nézelődtünk, csavarogtunk de Ramival azért nem királyság. Ő nagyon élvezte, rohangált mindenfele, mi meg utána. :lol: Ez nem is baj, ha nem lett volna kb.35 fok. Barátainknál meg Sopronban szuper volt de hogy én milyen béna vagyok. Szombat estére kerti partit szerveztek, tök jó fej bandával. Délután 5-től ment a főzés, iszogatás stb. Fél 10 fele én simán elaltattam Ramit és mehettem volna bulizni. Erre mit csinálok? Bealszok Rami mellett. De olyan szinten, hogy arra sem keltem fel, amikor férjem 2 fele bejött.
Pedig, hogy szerettem volna egy kicsit lazítani..na, de egy jó alvás is jól tud esni, ugye nem alvós anyukák?? :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

vszandra:
Mietta nagyon-nagyon szép kislány, és nagyon édes. Főleg a cicás kép nagyon jó, ahogy odalopakodik :)!

vicuska: bealvás :lol:
Sajnálom, hogy kihagytál egy jó kis bulilehetőséget, viszont az alvás is jóóóóóó. Nekem máris hiányzik a sok éjszakai mosódba menés meg kényelmetlen fekvés miatt, pedig Dani még itt sincs...

fiona: nem semmi, micsoda megelepik fogják várni a párodat, ha hazajön! új lakás, -10 kiló... Nagyon ügyes vagy!

naposoldal: nagyon szép kis családod van!

Lányok, köszönöm szépen a csini kismamaságomra vonatkozó megjegyzéseket, de azért sajnos nem épp úgy áll a helyzet... 20 kiló szaladt fel rám, igaz, hogy ebből vagy 4-5 az utolsó pár hétben, és az főleg víz (nagyon-nagyon dagad a lábam, kezem). De azért az arcom is jól ki van kerekedve, ami a képeken nem látszott...
A sok hormon miatt amúgy is +5 kilóval kezdtem a terhességet az ideális súlyomhoz képest, szóval most az a terv, hogy egy év múlva ilyenkor a mai naphoz képest -25 kiló...
Kíváncsi vagyok, mennyi megy le ebből már a kórházban.
A múlt héten viszont sikeresen eltörtem a fürdőszobamérlegünket, így már kevesebbet stresszelem magam ezen.. :lol:

Dani baba még mindig nem kívánkozik kifelé, pedig már nagyon csalogatjuk. Éjjel voltak ugyan 2 perces "fájáskák", de nagyon enyhék, és csak kb. fél óráig tartottak. De sejtettem már közben is, hogy ez nem lehet ilyen kis kellemes....

A babafalvás vonalzó már napok óta döglődik, de most már csakazért sem csinálok újat... Szóval szombatra vagyok kiírva, még 3 nap...

Kép
bikmakk

Bikmakk!

A kilók miatt ne aggódj, majd lemennek, nekem a sok hormon meg a PCO miatt a terhesség végére 44 kg-al voltam több a versenysúlyomnál, a terhesség alatt ebből "csak" 17kg jött fel, a többi a PCO meg a hormonok... Most nem tudom mennyi vagyok, de már a terhesség előtti gatyikat hordom :) , úgy hogy nem fogyózok :)

Lányok!

Nagyon kivagyok, el kell altatni a cicánkat, 16 éve a családunk tagja, és nagyon fáj, csak sírok egész nap..., szegény beteg, és már nem fog meggyógyulni... :cry: bocsi az offért, de már nem bírom...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szandra
A mellettetek lévő faluban voltunk,kár hogy nem futottunk össze!pedig voltunk Lellén sétálni többször is.nem is tudtam,hogy ilyen szupi ott a strand!Megnéztem volna élőben is ezt a huncutkát :D

Napcsi
Édesek a csajok :D

Fiona
Gratulálok a -10kg-hoz!Milyen diétát csinálsz?

Witch
Sajnálom :cry: átérzem a helyzetedet.Jobb lesz így a cicának hidd el!!A Te szívedben örökké élni fog!Az vigasztaljon,hogy itt van neked Jamina!Nekünk a 12 éves kutyusunkat kellett elaltatni.Az volt a szerencsém,hogy Boti már a pocakomba volt,különben megbolondultam volna a fájdalomtól.

Vicuska
Én is bosszús lettem volna a helyedben!Viszont nézd a jó oldalát is,kialudtad magad egy kicsit :lol:

Bikmakk
Ha már mindennap van fájásod akkor nem hiszem,hogy nagyon túl fogod hordani Danit.Barátnőm azt mondta anno,hogy az éjszakai pisilés felkészítés az elkövetkezendő éjszakákra :? Nem is látszik rajtad a a 20 kiló!Én is nagyon vizesedtem a végén,14 kilót híztam,kb.8 kilóval kevesebbel jöttem ki,de a szopi alatt vissza ugrott 2.Most tartok ott ahol a terhességet kezdtem.A stimu alatt én cirka 10 kilót híztam!ne izgulj szép lassan majd te is leadod,bár ezektől a hormonoktól felugrott plussz kilók nehezebben mennek le!

Gomba
Hol lehet iyen porszívót kapni :lol: :lol:

Bibar
Már megint hová tüntél?

Lányok!Én 3 évet öregettem tegnap este óta és megjelentek az ősz hajszálak is!Kisfiam annyira szenved az itthon léttől,hogy folyamatosan hisztizik,nem hajlandó elfoglalni magát semmivel.pedig nem látta a játékait legalább 5 hete!ma volt hisztimentes 2 és fél órám a játszón.Délben feljöttünk(már majd elaludt az utolsó métereken),megebédelt és át esett a holtponton.negyed 4-kor aludt el,addig csak hiszti jóformán!ha ez marad én bevonulok a diliházba!Mindent elviselek,de a hisztit nehezen tűröm :oops: :oops:
gabicsibe

Gabicsibe
nem tüntem el :lol: :lol: csak külső ház felújitásban vagyunk,hőszigetelés és társai,ugyhogy most ültem napok óta elöször a géphez :oops: :oops: örülök hogy jó volt a nyaralásotok,a képek szuperek,a pasika tündéri :lol: :lol: jaj ezt a hisztit én is nagyon nehezen viselem,mi pedig most abban a korszakban vagyunk nagyon,ja és csak Anya,senki más :evil: :evil: van hogy még Apa sem jó,na nekem már kihullott az összes hajam :oops: :oops:

Vicuska
szépek vagytok,jó lehetett a kis kiruccanás :wink: :wink:

Napcsikám
jaj annyira csodásak vagytok,az egész családra jó ránézni :lol: :lol: ez a pici is egy gyönyörűség már most :lol: :lol: képet dobjál még,ezzel a 3-al nem uszod meg :wink:

Fiona
én is minusz 10 kg-nál tartok,már csak 3 at kell és a régi vagyok :lol: :lol: nekem a heti 1 gyümi nap jött be :wink: :wink:

Bikkmakk
jaj de irigy vagyok a pocakodra :wink: :wink: gyönyörű :lol: :lol: nagyon ráérős ez a bébike :wink: a kilókkal ne törödj,nekem még szopinál is jött fel 1-2,aztán most meg szépen megy le :wink:

Witch
nagyon sajnálomn a cicád,tudom milyen rossz elvesziteni egy szeretett állatot,nekem a kutyám kellett annó elaltani 13 évesen mert már olyan beteg volt,ma is megsiratom sokszor :cry: :cry:

Szandra
Mietta csodaszép baba :lol: :lol: imádom az ilyen tipusú kisccsajokat :lol: :lol:

bocsi lányok hogy csak erre az oldalra reagálok,de hulla vagyok :oops: :oops: velünk minden oké,a hisztiken kivűl csodás Olivér,sokat beszél,mindnet utánunk mondd és ismételget,minden pasi bácsi,és minden nő néni,annyira cuki ahogy dumál.
a melóhelyemre megint hivtak vissza de én kitartok és nem megyek :lol: :lol: majd 1 év mulva,ha nem jön össze a tesó..... :oops: :oops: na megyek elájulok az ágyban :oops:

ui:bilire szoktatással kapcsolatban van valakinek jó ötlete??ti hogy álltok ??én mindig kirakom neki,csak ugy rácsücsül,kicsit üldögél,aztán leszáll róla,és esetleg a fejére húzza 8) 8) de soha nem pisil bele :wink: :wink: olyan jó lenne ha egyszer sikerülne neki,akkor jól megünnepelném :lol:

bibar

Bibar!

Köszi az együttérzést, még él a macsek, és remélem javul valaennyit, most délután már evett is....
Bili téma: Jamina bilibe kakil egy hónapja, és már néha a pisit is jelzi, de mivel nem beszél, néha későn veszem észre, pedig olyan kétségbeesetten néz rám... Szóval, először is, mikor látod hogy kakil, már ha észre lehet venni, tedd rá a bilire, és ha kész, dícsérd meg, és együtt örüljetek neki. A pisi meg úgy működik (ez most morbid lesz, de én és az öcsém is, na meg jó pár gyerek az ismeretségi körünbe igy szokott rá a bilire), hogy ébredés után ültesd rá azonnal, az sem baj ha ott eteted, persze ez nem higénikus, de mi is felnőttünk :lol: Jamina nagyon élvezi, kacag neki, lábát lóbálja stb.
Remélem segítettem, nekünk ez vált be, érdemes megpróbálni... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok,

Nagyon örülök, hogy ilyen sokat írtatok, és ilyen sok képet hoztatok, végignéztem mindet!

Bikmakk, egyáltalán nem látszik a képeken, hogy ennyit felszedtél volna! Szerintem szülés után nagyon hamar visszaalakulsz majd, főleg ha szoptatni is fogsz. Azért az esetek többségében ez nagyon jól fogyaszt, csak néhányan vagyunk olyan pechesek, hogy nem ;) Nagyon cuki a rajt a pocakodon, a párod követte el?

Gombahölgy, az ELTE bölcsészkarára jártam, ahogy Bea is. A koleszban 1200-an laktunk, szóval inkább csak véletlen, hogy emlékszem rá, nem barátkoztunk, de voltak közös barátaink. Benedek már igazi komoly nagyfiú a képeken, és nagyon helyesek vagytok a közös képen! És a cicás kép, ááá... szuper :)

Vicuska, Rami továbbra is gyönyörű :) Nem lehetett egyszerű a bécsi kiruccanás egy ilyen kis örökmozgóval,de talán 1-2 év és jobban le lehet majd kötni mindenfélével őt is. Az alvást meg ne bándd, a lényeg, hogy jólesett ;)

Süni, nagyon helyesek vagytok, és nagyon édes az "ásító inas" :)

Gabicsibe, Boti mekkorát nőtt!!! Úristen... és mi mindent mond, hihetetlen. A hiszti nem lehet egyszerű, azt én sem bírnám :((( Csak visszaszokik! Nem tudod elvinni játszóházba? Hátha ott kitombolná magát...

Szandra, Mietta is nagyon nagylány lett, és a cicás kép isteni! nem tehetek róla, imádom a macskákat :)

Naposoldal, csodaszép családod van, a kismanód pedig külön puszilgatnivaló! Én is akarok ilyet ;)

Fiona, irigyellek a fogyásért, nagyon nem egyszerű... Engem is érdekelne, hogyan csinálod. Megsúgod? ;)

Witch, részvétem a cicád miatt :( Átérzem, nekünk kettő van :(((

Bibar, neked is gratula! A gyümölcsnapon kívül csinálsz még valamit? Vagy a többi napokon ugyanúgy eszel mindent?

Hú lányok... Gabi 14 hónapos lett és úgy gondolta megünnepelni, hogy életében először lebetegedett. Lázas, folyik az orra és megy a hasa.
Szegény cicám, egy tortúra így az alvás... megint ébred óránként, nem kap rendesen levegőt. Persze szívjuk neki az orrát naponta többször, de hát mégsem köthetem rá a porszívóra. Remélem hamar túl lesz rajta, megszakad a szívem, olyan kis csillogószemű, forró, de azért mosolyog, vidám, és eszik is rendesen, szóval nincs rá panasz.
Voltam éves kontrollon a nőgyógyásznál, bíztatott, hogy mehet a kistesó-projekt (ugye a császár miatt várni kellett valamennyit), aztán hazajöttem, és a párom is azt mondta, hajrá. Most nézek ki a fejemből bután, hogy na oké, és én mit akarok... magam sem tudom. Azt hiszem, rábízzuk a szerencsére.
Most ennyi fért bele, megyek, leheveredem Gabi mellé, hogy ha kellek, kéznél legyek. Húú, nagyon rosszul tűröm ezt a betegség dolgot, és ez csak egy nátha? mi lenne, ha komolyabb baja lenne? Papír vagyok, nincs mese. :oops:

Kép
elan

Szép estét mindenkinek!
Én meg ma este szalma vagyok, Zéti meg alszik, így volt időm visszaolvasni.
Elan, sajnálom, hogy beteg Gabi. Jobbulást neki! Érzem, hogy hamarosan összejön nektek egy kistesó. :wink:

Witch, sajnálom a cicátokat, de ahogy Gabi is mondta, ha nagyon beteg, jobb lesz neki. Tudom, könnyű ezt mondani. Biztos én is ki lennék borulva, ha a kutyusunkkal lenne ugyanez. Nem semmi, hogy Jamina már bilizik. Nagyon ügyes. Állítólag én is szobatiszta voltam 9 hónaposan és úgy mentem már a bölcsibe.

Naposoldal, nagyon szép a családod és Te is csodás voltál a szülés előtt is!

Gabi, biztos Botit is megviseli ez a hülye időjárás. Sajnálom a hisztit, de gondolom, nem ez lesz az utolsó :wink: Kitartás!!!

Bikmakk, nekem szerencsém volt, mert nem szedtem fel semmit a hormonkezelések alatt, sőt, az utolsó beültetést -5kg-val kezdtem. Szülés után ráálltam itthon a mérlegre és -10-et mutatott. Pedig nem is vizesedtem. Úgyhogy biztos hamar lemegy az a felesleg.

Nekem most hasizmozni kellene. Ugye már lehet??? A legutóbbi mérlegelés szerint 6 kg maradt rajtam.

Fiona, gratulálok a -10-hez! Párod nem fog rád ismerni.

Szandra, szuperek a Balcsis képek. Már én is nagyon várom, hogy kimozdulhassunk.

Bibarci, uhhh, mi 2 vagy 3 éve szigeteltük a házat. Nagyon sokat fog számítani a későbbiekben. De minek is mondom, gondolom ezért is csináljátok. Most, a nagy melegben is annyira jól tartotta a hűvöset, mintha légkondi lett volna.

Vicuska, lesz még alkalmad bepótolni azt az elmaradt éjszakázást. De legalább jót aludtál :wink:

Minket ma meglátogatott anyósom. Előtte megkértem Zé-t, hogy viselkedjen nagyon jól. Hát, szinte végigaludta a napot :D Biztos ettől a borongós időtől. Azért néha rámosolygott a nagyanyjára, aki ettől teljesen el volt ájulva. Tologatta a kertben, én meg nagyon örültem neki, mert anyósom dohányzik, és így legalább minimális időt töltött a kezében. Lehet, hogy én vagyok egy hárpia, de ez az egyik, amire ugrok. Meg is mondtam neki, hogy akkor vegye fel, ha nem dohányzott közvetlen előtte. Szerencsére megértette. A másik meg a hosszú körmök. Na, az is van neki, de emiatt már nem volt bátorságom szólni neki. Ti mit csinálnátok? Vagy túlaggódom a dolgokat?

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
süni76

Sziasztok,

Bikkmakkal a babaváró topicban írogattam eddig, ugye megengeditek, hogy csatlakozzam?Jövőhétre vagyunk kiírva :lol: Bár már nincsennek illúzióim a pontos érkezést illetően, ahogy olvastam Bikmakknak szóló üzijeiteket. A lajhárostól beestem az asztal alá :D

Jó látni, hogy milyen szép babák vannak itt :lol:

Witch,
Nagyon sajnálom a cicust…, de hátha veletek marad még egy kicsi :)
Viszont a kiscsaj, nem semmi, hogy milyen ügyes :D

Szép napot nektek :D
swanny
Kép
swanny

Üdv itt, Swanny. Azért még nincs veszve minden a fiad pontos érkezésével :D Hol fogsz szülni?
Nagyon szép nevet választottatok. Ezt nem csak azért mondom ám, mert a mi Zétinknek is ez a második neve :wink:

KépKép
süni76

Süni,
:D nem is lehetsz akkor elfogult:)
A Kútvölgyiben, hétfőn érkezik a dokim, addig próbáljuk kihúzni:)

(Szegény apósom is próbálja kihúzni a kulcsot a zárból, de úgy néz ki, hogy lakatost kell hívnunk:)

Puszi,
Kép
swanny

Elan
Jobbulást Gabinak!Nem irigyellek benneteket,párszor mi is átéltük már ezt.

Bibar
Bocsi,így már érthető a hallgatásod!Aranyos vagy hogy válaszoltál a felfordulás közepette :D
Bilire szoktatás:szerintem jól csináltad eddig egy kis ismerkedés,aztán majd jöhet a többi is.Igaza van Witchnek ha látod hogy kakil vagy ha meleg van és nincs rajta pelus és elindul a pisi ráülteted.majd örömtáncot lejt a család :D ez majd tetszeni fog Olinak és ha kell ,ha nem akkor is ott fog ülni :lol: Amúgy én hiszem amit Ranschburg tanárúr mond, meg kell érni rá és nem szabad erőltetni!

Sünci
Ne aggódj annyira :D egy kis hosszú köröm nem fog megártani,esetleg a pelenkázásnál vagy a fürdetésnél okozhat gondot azt meg úgysem engeded át neki nem!?lenne egy kérdésem priviben,majd küldöm!

Swenny
Üdv nálunk :lol: Beszéld meg Mórral a hétfőt biztosan ki is húzzátok :D addig meg amúgyis jön egy hidegfront :D

Bikmakk
Csak nem ????
gabicsibe

Gabicsibe:
áááá, dehogy... :(
MA voltam a dokinéninél, nem változott semmi 10 nap óta. A méhszáj még mindig zárt. :shock:
Volt ugyan egy fájásom a CTG-n, olyan 55 körüli, de én nem sokat éreztem belőle.
Hétfőn kell mennem megint.
Nyákdugó még sehol.
Viszont volt egy kis előtejem! Tagnapelőtt, de csak pár csepp. De én úúúgy örültem neki!

Swanny:
üdv itt is :D :D :D

Hát lányok, köszönöm a kilókkal való bíztatást. Nagyon remélem, hogy sikerülni fog leadni. Pont ma számoltam, hogy 30 kilóval vagyok ma nehezebb, mint egyetemi éveim alatt...
:shock: Na jó, akkor egy kicsit túlságosan sovány voltam, de 25-től MUSZÁJ megszabadulnom...

Süni:
tökre megértem az aggodalmaid. Az én párom családjában mindenki dohányzik (kivéve a férjemet), és nekem is tiszta stresszes ez a téma. Szerencsére mióta babát várok, azóta kimennek mindig a másik helyiségbe, ha együtt vagyunk, de hát ha vendégségbe megyünk hozzájuk, a lakásban nagyon érezni...
A hosszú körmökkel szerintem se aggaszd magad: igazi babaápolást csak nem fog csinálni, amúgy meg akinek ilyen van, gondolom csak megtanult vele bánni, és nem akasztja bele mindenbe...
Szerintem 8 hetesen már lehet hasizmozni, de persze óvatosan kezdjed el.
Itt No-ban nagy divat szülés után a "Rückbildungsgymnastic", ami kb. intim tornát, hasizmozást, ilyesmit jelent szervezett csoportokban, és leghamarabb 6 hét után lehet csinálni. Én már bejelentkeztem a szept. 30-án induló csoportba, de ha Danibaba ilyen ráérős... nem tudom, mi lesz :? :?

Witch:
hogy van a cica? Nagyon sajnálom, hogy így kiborulsz miatta, de hát persze érthető. Sikerült eladni a babakocsit?

Elan:
sajnálom a betegséget, javult már azóta Gabi? nehéz lehet ez lelkileg, először ilyet átélni. De egész meg vagyok döbbenve: 14 hónap alatt még nem is volt semmi? Szerencsések vagytok!
A rajzot a szülésfelkészítő utolsó óráján alkotta a csoportvezető néni. Mindenkinek kitapintotta a babáját, és testfestékkel felrajzolta, aztán csináltunk csoportképet :)

Kép
bikmakk

Na most én jártam meg, elszállt minden, amit írtam...

Uhh.

Swanny, először is üdv itt, és gratulálok előre is Mórhoz :) hamarosan élőben is megcsodálhatjuk Bikmakk babájával együtt, de jó lesz!
Az én régi dokim is a Kútvölgyiben dolgozik, Vida... nem nála szülsz véletlenül?

Gabicsibe, mizujs a hisztimanóddal? Javult?

Süni, én azért azt sem bánnám, ha egy picit várna még a kistesó, de fatalista vagyok :D Ami a körmöket illeti, szerintem ne aggódj emiatt, mosass vele kezet, mielőtt Zétihez nyúlna, megkarmolni biztosan nem fogja... a cigi már húzósabb kérdés, de biztosan meg tudod vele beszélni, hogy Zéti társaságában ne gyújtson rá. Az, hogy előtte dohányzott, hát max. büdös lesz, nem? :)

Nálunk az van, hogy Gabi szerencsére rohamléptekkel javul. Szerda éjjel még 39,1-et mértem neki popsiban, de másnap már láztalan volt, bár a hasa ment rendesen. Csütörtök éjjel viszont már nem volt láza és átaludta az éjszakát, nappal sem ment fel, a hasa sem ment, egyedül az orrfolyás maradt. Így a porszívót még nem csomagoltuk vissza a helyére, de nagyon remélem, hogy hamarosan ez is bekövetkezhet.

Ja igen, és még azt akartam írni, hogy vasárnap lakásavatón voltunk, és lehet, hogy ott nyalt be valami vírust Gabi, mert egy 2 éves kislány, aki szintén ott volt, most kórházban van, mert ráment a hörgőire a vírus, és majdnem megfulladt. Oxigént kap és infúziót... :(

Kép
elan

Sziasztok,
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok :D

Süni,
Hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok?:)
Látom anyós műkörmös :D Igaza lehet bikmakknak, hogy ha már rég van neki, bizti megtanult vele bánni, bár én sem nézném jó szemmel…ez már nálam valószínűleg az anyatigris előkéreckedése lesz :D A cigitől én is ki vagyok, bár nálunk csak apu- mármint az enyém- cigizik, bárnekem is volt olyan stresszes időszakom, amikor rá-rá gyújtottam, de egy gyerek mellett...a babut mégsem tehetik ki a füstnek. A babu sem fogja szeretni, ha cigi után ölelgeti, annyira érzékenyek.
Ha gondolod, van intimtorna feladatsorom a szülés utánra. Elküldöm priviben:), ha kéred :lol:

Bikmakk,
Na mizu?:))
Hová tetted fel a babakifestős képet. Lemaradtam róla, pedig bizti nagyon jópofa lehet :D

Elan,
Eltaláltad, Vidánál szülök:) Ha van egy kis időd, elmeséled milyen tapasztalataid voltak vele kapcsolatosan?:) Nagyon megköszönném:) Első babánk lesz, így nem igazán tudom, mire számíthatok bár eléggé bírom a fejét….Zahár Erika lesz a szülésznőm, ő eddig nagyon kedves és figyelmes volt. Te fogadtál szülésznőt?
Jobbulást a Gabinak:)

Kép
swanny

Witch
hogy van a cicád??remélem jobban :oops: :oops: köszi a tanácsokat,jelentem ma a bilin nézegettük reggel a könyvet és egyszer csk belekakilt :lol: :lol: :lol: ugy örültem,ő meg tök büszke volt magára :wink: :wink:

Elan
hogy vagytok??remélem már teljesen jól :wink: a tesót meg bizzátok egyenlőre a sorsra,aztán majd meglátjátok mi lesz :wink: a többi napon is visszafogom magam de nem vészesen,próbálok este nem enni,inkább csak norbi pudingot :lol: imádom a csokisat :wink: de a gyümölcsnap sokat dob a diétán,az az alapja,és látod már 10 lement szépen lassan,és a lassú fogyás a jó mert az általában nem jön vissza :oops:

Süni
remélem mi is megérezzük majd a fűtés számlában :oops: :oops: anyósoddal kapcsolatban ez természetes,az elején én még azt is utáltam ha parfűmösen jött valaki a gyerekhez.
a körmök miatt ne aggódj,nekem is sokáig volt hosszú,azért lehet azzal óvatosan bánni.a cigit én is utálom,jó hogy szóltál neki hogy elötte ne szivjon!!

Swanny
hogy vagytok??pocakfotót te is dobhatnál,jaj de izgi hogy már nemsokára itt az idő!!

Bikkmakk
egyben még??szuper hogy jött előtejed,nekem annó nem volt,de a tej is nehezen indult be,mondjuk császárom volt ugye.

Gabicsibe
igen én sem akarom erőltetni,ha éppen nem akar ráülni hagyom,csak olyan jó lenne már a pelust elfelejteni :oops: :oops: kész tortúra már a pelenkázás,annyira utálja Olivér,mindig küzdelem mire végzek :oops: :oops:

bibar

Bikmakk
Most elmesélem az én történetem a nyákdugóval kapcsolatban :D Boti azon a bizonyos napon ugrándozott a pocakomban eszembe se jutott hogy szülni fogok hiszen azt írták a nagykönyvben elötte készülnek a nagy útra és nyugiban vannak.Alighogy elment a vendégség felálltam és a magzatvíz elfolyt!Semmi nyákdugó,fájás vagy valami előjel,ezért is ijedtem meg és fakadtam sírva.Szóval nem feltétlen jön az a dugó viszont jó jel hogy jött egy pár csepp tecji!legalább a szopival nem lesz gondod :D

Elan
örülök,hogy jobban van Gabi!Hisztimanóm köszi jól van,sokat javult!Gondolom furcsa volt neki a kislakás és még kert sincs hozzá. :? Naponta 2X 2 órát játszózunk így jól viseli a drágám :D

Bibar
na látod innen már felgyorsulnak az események!őszre szerintem már csak estére kell majd a pelus.Rám még vár egy küzdelmes év pelenka terén :? Bár ma is szólt,hogy kakil és tényleg kakilt.
gabicsibe

Sziasztok!
Köszi a megnyugtatásokat a körömmel kapcsolatban. Hát ha még műköröm lenne. Az legalább ápolt. De a dohányzás miatt csúnya sárga, és néha egyik rövidebb, mint a másik. Mindegy, a kézmosás nála természetes, sőt, váltó pólót is szokott magával hozni.

Swanny, várom a tornát priviben! :D

Bibar, de ügyes volt Olivér!!! Én akár most is rárakhatnám Zétit minden nap délelőtt 11 és 1/4 12 között. Ugyanis az első kaki mindig akkor jön :D

Bikmakk, nekem se nyákdugó, se magzatvíz, se fájás, se előtej.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
süni76

Sziasztok,

Birbar,
Apósom csinált a hétvégén, mindenképpen rakok fel, ha megkaptam :lol: Próbáltad már a Túró Ice light-ot vagy az Algida Light csoki vaníliát? Szerintem ezek is szuperek, ha egy kis nasira vágysz :lol: Ha jól emlékszem az Algidából két gombóc 40 kcal körül van. A Túró Ice Light több, de a túró miatt. Mindkettő csak édesítőszeres.

Gabicsibe,
Egész nap a sztorid járt az eszembe, mert ma volt apósom szülinapja és nagy vendégeskedést csaptunk.:) nem csodálom, hogy meglepetésedben sírva fakadtál:)

Süni,
Küldöm:)

Puszi,
s
Kép
swanny

Sziasztok!

Bocsi a közbekérdezésemért. Írni ugyan nem szoktam, de évek óta követem a mamák és babák sorsát, gyönyörködöm a képekben.
Időközben, sok-sok várakozás után, nekem is megszületett kicsi fiam, Péter Flórián, aki ma 5 hetes.
Kérdésem lenne. Ugyan senki nem mondta konkrétan, de a BMC-ben töltött napok során láttam, hogy sokszor jöttek szülők, az újszülött babákkal, a gyönyörködés mellett mindenféle papírokkal szaladgáltak.
Tehát a kérdés. El kell juttatnunk valamit? A kicsi zárójelentését talán. Szívesen mennénk, és majd megyünk is, úgy érzrm tartozunk ennyivel. De ilyen pici bébivel ilyen messziről nem szívesen indulok el egyenlőre.
Ha valaki tudja mit kell küldenem, kérem írja meg.

Köszönöm szépen.

Kép
estike66

Szandra!

Nagyon jók a képek! Édes ez a lányzó! :)

Witch!

Gratula a bilizéshez! Sajnálom a cicádat!
Az én kutyám 14 éves volt amikor el kellett altatni. :(

Napcsi!

Csodaszépek a lányaid! :)

Elan!

Szegény Gabi! Remélem azóta már jobban van! :)

Bibar!

Jó kis munkában vagytok/voltatok!
Gratulálok a -10 kilóhoz! Nagyon ügyi vagy! :)
Én is szeretnék majd szopi után minimum ennyit. :)

Swanny!

Üdv itt! :)

Estike!

Gratulálok a kisfiadhoz! Tehetnél képet! :)
A zárójelentés kell, ha jól emlékszem más nem kellett.
Nem volt régen, de az én agyam olyan, mint a szita. És, ha gondoljátok egy fotó, amit kitesznek.

Remélem senkit nem hagytam ki! Ha igen, bocsi érte!

Kép
nika28

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nyaralásból, szuper volt, bővebb beszámoló lesz majd a honlapon, most kicsit szét vagyunk esve még, mosok/vasalok és ráadásul tapétázunk-festünk, mindezt a két Kisördög mellett...
http://www.picturetrail.com/flicks/7467717/preview
http://www.picturetrail.com/flicks/7467781/preview

Minden gyerkőc csodaszép!
Bilizésről nálam:http://www.meiszter.extra.hu/ Az augusztus elsejei bejegyzésnél. Ranschburg szerint és szerintem is. Tényleg érdemes volt megvárni, míg megérettek rá a gyerekek és maguktól kérik a bilit, persze előtte már a mindennapjaink része volt, időnként megbeszéltük mire való, de soha nem erőltettük a ráülést.

jucicuki

Köszönjük az együttérzést a cicával kapcsolatban. Nem fogjátok elhinni mi történt. Felhívtuk az orvost hogy akkor legyen... Azt mondta, hogy aludjunk rá egyet... Letettem a telefont, és a macska elkezdett enni kérni. Vettem neki bérescseppet, meg energia pasztát, és azóta naponta 5ször kér enni, és kezd macska formája lenni. Komolyan mondom ez csoda :)

Naposoldal!

Édesek a te pici lányaid :)

Szandra!

5.én mi is átmentünk Lellére, ti mikor voltatok?

Fiona!

Bencus komoly férfi :)

Vicuska!

Végül is lazítottál, sokszor ez a legjobb :)

Bikmakk!

A babakocsi még megvan, remélem sikerül eladnom...

Elan!

Örülök, hogy Gabi már jobban van, olvastalak titeket, csak írni nem volt időm... Jamina is taknyos meg a fülét dörzsöli, de a doki szerint semmi komoly, csak a foga miatt... Az egész baloldal be van duzzadva...

Bibar!

Gratulálok a bilizéshez, nagyon ügyes pici fiad van :)

Lányok!

Ne értsetek félre, én nem eröltetem a bilizést, az első bilire tétel poén volt, azóta meg látnátok hogy kéri (furán hangzik ez egy ekkora gyereknél, de tényleg :)). PL.: Pénteken volt egy kis balesetünk, és a rendőrök helyszineltek. A gyerknek meg kakilni kellett. Láttátok volna az arcát. Olyan kétségbeesetten nézett anyura, ő meg mondta neki, hogy most a pelusba megy, szegénykém, látszott rajta hogy nem tetszik neki. Amúgy meg imádja a bilit, már néha a pisit is jelzi :) Büszke vagyok rá :)
Ja, és képzeljétek ma már másodszor hasról hátra fordult, ez jobban megy neki, a hátról hasra nem a kedvence...

Benszi, Mamm, Brigi, Kira és akiket még kihagytam, hol vagytok? Tessék jelentkezni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch
Tényleg furi egy ilyen picitől!Viszont a kivétel erősíti a szabályt :wink: Cicaügyben pedig szorítok,hogy továbbra is javuljon az állapota!Amúgy mi volt a baja?

Judit
Én csak ámulok és bámulok,hogy a két manó mellett ilyen finomakat kreálsz és még a jópofa képekre is van energiád!le a kalappal elötted!!

Estike
Gratulálok!Most hogy így kérdezed én semmit nem adtam le az ég világon :oops: ,azt hiszem nekem is itt az ideje utána járnom.

Kismamik hová lettetek?? :D
gabicsibe

Lányok!
Mi ma este elmegyünk Balcsira,csak vasárnap jövünk haza.Mindenkinek jó pihenést a hosszúhétvégére!
gabicsibe

Sziasztok Lányok,

Eltűntem egy rövid időre, de a párom megy haza egy hónapra, így minden össze kellett neki szedni stb. Nagy utazás lesz és hát a pakolással még sehol nem tartok. :shock:

Most csak ezt az oldalt tudtam átfutni, bocsánat a többiektől :oops:
Az összes baba gyönyörű és nagyon jók a képek is :)

Gabicsibe,
Nektek jó balcsizást, az előző képeken nagyon aranyos Boti, a napszemcsis kép nálam a nyerő :)

Witch,
Nagyon jó, hogy a cicátok jobban lett, szorítok neki, hogy még sokáig legyen veletek!
Jamina meg nagyon ügyes lány, szerintem egy éves korára már nem is kell neki a pelus legfeljebb majd csak éjszakára. Tápit eszi már, nem okoz nála most semmi gondot?
Képet kérünk Jamináról!!!

Juci,
Nagyon jók a képek a lányokról, látom igazi kis felfedezők :) tetszett nekik nagyon, mondjuk ahogy képeket néztem igen :)

Nika,
Ati hogy van, minden rendben?

Swanny,
Üdv itt, örülünk, hogy csatlakozol! :)

Süni,
Én is értem az aggodalmad, mert cigisekhez én sem szívesen engedem a picurt, nálunk csak anyu dohányzik, de mindig figyel és még fogat mosni is elmegy utána, igaz azóta már nem is szív annyi cigit, amióta Uche megvan.

Bikmak,
Egyben vagy még? Van valami új hír?

Bibar,
Ti hogy vagytok? Olivér? Bili?

Elan,
Gabi jobban van már? Én is meglestem a Ti fényképeteket :) aranyosak vagytok nagyon!

Fiona,
Bence nagyon aranyos és nagy fiú már! Tényleg nem szokták nagyobbnak nézni a koránál? minden tiszteletem a Tied a lakás rendbehozás és a gyereknevelés terén! Nem tudom néha, hogy honnan veszitek az energiát :shock:

Vszandra,
Nagyon jó helyen voltatok! Minden rendben veletek?
Mietta nagyon gyönyörű kislány, látszik, hogy élvezi a strandot! :)

Naposoldal,
Gratula a picihez is, nagyon jók a képek! A lányod hogy fogadta a pindurt?

Gombahölgy,
hogy bírod a babócával, már mindjárt itt az újabb trónörökös :) Benedek már megbarátkozott a gondolattal, hogy nem csak ő lesz nektek?

Vicuska,
Jó a közös kép :) hasonlítotok nagyon!

Rólunk:
Kijött a jobb alsó kisfogunk :) és imád most azzal rágni. Illetve a múlt héten három napig 39 fok körüli lázunk volt, más tünet nem. Attól függetlenül elmentem a dokinénihez Uche-val és mondta, hogy a mellette lévő fog ezt eredményezi. Szinte már minden nap van kaki, hogy ez most a fognak köszönhető nem tudom, de már nem kemény. Tápszert már eszi folyamatosan kapja a tejcukrot.
Nagyon nagy lurkó Uche, szinte már egész nap menne segítséggel, sehogy nem jó neki, ha fogod a kezét akkor már lépked és azt vettem észre, hogy nem pipiskedve. Felállt a héten :lol:, igaz minthogy ő nagyon keveset van a kiságyba, így rajtam próbálkozott a felállással és sikerült is neki. Most bárki játszik vele azóta mindenkin feláll :)
illetve egy kérdés, hogy már most el kezdeni a fogat ápolni, ugye?
teszek én is pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Juci!

Nagyon szépek a lányok! :)
Hihetetlen hogy ilyen nagyok már! :)

Gabi!

Jó pihit Nektek! Tessék sok-sok képet csinálni a kis pasiról :)

Kriszta!

Gratulálok a felálláshoz! Ati is így kezdte, most meg már sehol nem lehet magára hagyni, mert mindenbe kapaszkodik és feláll.És a kiságyban már tud oldalra araszolni. Viszont a leüléssel még akadnak gondjaink. :)
Örülök, hogy rendbe jött a kaki! És persze a fogacskához is gratulálok! :)
Én is teszek pár képet:

Kép Kereszt anyuéktól kaptam. :)
Kép hhmm ez fincsi.
Kép neeee máááár apa!
Kép végre megkaparintottam.

Kép
nika28

Kriszta!

Gratula a felálláshoz, Uche nagyon édi, iwiwen is néztem a képeket, fantasztikusak :)
Egy évesen nekem is csak este volt pelus, aztán másfélévesen szobatiszta voltam. Talán lánykám is az lesz :) Tápi most megy, belekeverem a tejpépjébe reggel és este, eddig nincs komoly gond :lol:

Nika!

Ati édes nagyon. Ahogy látom belé is szorult némi hucutság :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ati és Uche nagyon édes!
Teljesen meg vagyok döbbenve ezen, hogy 7 hónaposan a babák felállnak, meg kezdődik némelyikőtöknél a bilis korszak... :shock: :shock: :shock:
Az nagyon hamar itt van!
Azt hittem, az embernek ennél kicsit tovább van "kicsi" babája.... :)

Nálam annyi újság van, hogy tegnap az orvos azt mondta, hogy alakulnak a dolgok: a méhszáj felpuhult, elkezdett kinyílni (de még csak ujjbegynyit), szóval most már esélyes, hogy ki is bújik valamikor.... :)
Aztán ezen az éjszakán szinte semmit nem aludtunk, mert 10 perces fájásaim voltak, sok-sok órán keresztül. De reggelre persze elmúltak :x :x , szóval csak arra volt jó, hogy szegény férjem zombiként menjen be dolgozni...

Swanny,
az előző oldalon van feltéve fotó a hasamról: a szülséfelkészítő utolsó óráján a néni testfestékkel rárajzoltam mindenkinek, hogy hogyan áll a babája..! :)

Kép
bikmakk

Köszi a dicséreteket a csajok nevében is! Nagyon élvezték a nyaralást és én is, annak ellenére, hogy pihenésről esetünkben szó sem volt. Egy percre sem ülhet le tőlük nyugodtan az ember, folyton mennek, szerelnek, kérdeznek, felmásznak, leesnek stb. stb.

Attila és Uche is nagyon helyes kissrác!

jucicuki

Hahó csajok!

Nagyjából visszaolvastam!

Swanny!
Üdv közöttünk és gratulálok,remélem tegnap már megszületett Mór!

Bikmakk!
Lehet holnap már babázol is,de izgi!Drukkolok!

Bibar!
Hívlak ám csak a két kis ördög nem gyenge!Grat a bilibe kakiláshoz!Kész van mán a héz?Lukinak mond meg a szeptembert!

Vicuska!
Nagyon helyesek vagytokRamival!

Fiona!
Grat a -10kg-hoz!Apa mikor jön haza?Bence milyen nagyot nyúlt?Helyes pasi!

Süni!
Megnéztem az új fotót Zétiről!Édes!A köröm miatt én is morogtam,nem is pelenkázta az apján kívül más a kölkeimet,no meg anyukám!

Gabicsibe!
Mikor lesztek megint Diósdon?Nagyon helyes Boti!Jó pihit mostanra!

Witch!
Köszi a hiányolást!Örülök,hogy jobban vana cicád és nem kell elaltatni!A bili mellett próbáld a wc-re is rátenni,ha már ilyen korán elkezdtétek,mert tényleg gond lehet ha csak bilibe szeretne kakilni és nincs mindenhol bili,de wc van!

Elan!
Hajrá kistesó project .

Gomba!
Annyira nagy már Benedek!És micsoda nagy a pocakod!Ha kész a ház,fotót kérünk!Hogy bírod Benedekkel a pocakot?

Kriszta!
Grat a fogacskához!Nagyon édes a fiad!

Agnese!
Gyönyörű,okos és ügyes gyermekeid vannak!

Nyunyi!
Hatalmas grtaula a spontán babához!Gyere már többször!

Szandra!
Nagyon helyes Mietta!

Napcsi!
Nagyon szép család vagytok!Mesélj,hogy vannak a napjaitok és még képeket!

Nika!
Édes a nagyfiú Ati!
Vendég

Benszi!

ezen én is gondolkodtam de talán még korai..., de a bilit viszem mindenhova, a kocsi elbírja :lol: Az orvoshoz nem vittem csak, nem gondoltam, hogy balesetünk lesz... Sétálni nem szoktuk vinni, de édi mert sokszor már kivárja míg haza érünk... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rólunk!

Ördögök jófejek csak nagyon kemény akarattal rendelkeznek és eléggé tudjuk szívni egymás vérét!Főleg Balummal!
Kb.1hónapja pár nap kivételével átalusszák az éjszakákat!Halleluja!
Azt hittem ez a nap sosem jön el!
A hidegfrontoknál kergemarhát játszanak,megbolondulnak és nem lehet velük bírni!Olyankor egésznap nyűgnek és semmi nem jó nekik!
Puzzleznak rengeteget,rajzolgatnak zsírkrétával meg sima krétával!Sajna nem csak a betonra!Rengeteget játszanak egymással!Baromi ügyesen mászókáznak már!

Majd dobok róluk képeket is!
Vendég

Witch!
A wc-hez csak szűkítőt veszel,oszt ennyi!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Bibar, le a kalappal, hogy ilyen kitartó vagy. Annak idején nekem is sikerült megszabadulnom 12 kilótól szép lassan, de most nem megy :( Pontosabban 64-ről egész flottul lementem 61-re, de 55 akarok lenni, szóval lenne még miből. Nehéz :( Az a baj, hogy nekem a diéta nem elég, sportolni kéne, és az nekem csak úgy menne, ha eljárnék, ezt meg nem tudom megoldani egyelőre. Marad a kopogó szem :)

Gabicsibe, tyű, megint Balcsiztok? De jó nektek! Hova jártok, apartman? Ha bevált, elkérném a címet ;)

Estike, gratulálok a kisfiadhoz, gyönyörű neve van! Sajnos papirozás-ügyben nem tudok segíteni :(

Juci, nézegetem a blogokat, hát le a kalappal... örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! A videókat még nem tudtam megnézni, de pótolom ;)

Witch, a makkáknak 9 életük van minimum... most akkor elmesélem, hogy a mi cirmosunkról is lemondtak a dokik, tele volt vízzel a tüdeje, elvileg leállt a veséje, csak feküdt nyitott szemmel, és már hívtuk a dokit, hogy jöjjön altatni. És akkor egyik pillanatról a másikra elkezdett enni, és rendbejött. És ennek már 3 éve, él és virul.

Kriszta, gratulálok az első foghoz és a felálláshoz és a kakihoz, és Uche hihetetlen :D Tök korán elindult!!! És olyan férfias!

Nika, csodás a kékszeműd ;)

Bikmakk, hajráhajrá, szorítok!!!

Benszi, már puzzleznak??? Hát megőrülök! Nagyon ügyesek. Várom a képeket ;) Ja, megihlettél és ma én is vettem egy csomag zsírkrétát Gabinak, kiváncsi leszek :)

Rólunk: Gabi csak 2 éjszakán volt lázas, pénteken már nem lázasodott be napközben sem és éjjel sem, a hasmenés is elmúlt. A takony az viszont ezerrel kitart. Ma az első nap, amikor azt hittem jobb, de most este megint annyit szívtunk le, hogy csak pislogtam, hogy ez már a gyerek agya? Fújom neki Sterimarral is és nagyon remélem, hogy elfelejthetjük nemsokára ezt az egészet. Ha nem lenne elég baja szegénynek az orrával, a foga sem hagyja békén. Ma reggelre áttört a bal alsó kettes metszőfog, tehát most már hivatalosan is 8 foga van. Mostantól jön a bulis rész, az őrlőkkel meg a szemfogakkal, na nem mintha eddig unatkoztunk volna :)

Dobok egy nyári képet, Margitsziget, a Piros pöttyös az igazi:

Kép

Kép
elan

Köszi a dicséreteket!:)

Benszi!

Gratulálok az alváshoz! :)
A frontoknál nálunk is bolondok háza van.
Gondolom, hogy nem egyszerű a két kis ördögöt megzabolázni.
Várom a képeket! :)

Elan!

Örülök, hogy jobban van Gabi! :)
A múltkor nekünk csak náthánk volt, de minimum 2 hétig tartott, pedig a doktornő szerint egy hét alatt elmúlik. :?
Szörnyű, hogy mi tud kijönni ebből a kis nóziból.

Nagyon jó a kép! :)

Kép
nika28

Szijjasztok csajok:)

Csudi jók a képek a babucikról:) Legyen szép a napocskátok:) :) :) :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Az ígért képek :)

Kép Tölcsért eszek

Kép Anyával Lellén

Kép Bilin

Kép Asszem kész vagyok

Kép Az udvarlómmal

Kép Csiniben

Kép Mosolygósom

Kép élvezem a pancsit

Kép A balcsi parton

Kép huncut

Kép játékok rengetegében

Kép Kérek még Slambucot

Kép Micimackósba

Kép Papával a parton

Bocsi ha kicsit sok voltam, igérem eldugulok :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Anyám milyen sonkái vannak ennek a lánynak! :P :P :P Jó a bilizős kép!Nagyon helyesek vagytok!

Elan!
Grat a fogakhoz!Most lehet pici szünet a fogzásban,de az örlők azok kicsit keményebbek lesznek!Legalább is nálunk úgy volt!
A rajzolást soha nem lehet elég korán elkezdeni :wink:

Nika!
Nem könnyű,mert ők nagyon nyilasok!De nem hagyjuk magunkat! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?