Sziasztok!
Ági
2.200 Ft-ba kerül a 2 doboz BEBA HA, ez = 4 zacsi ez nekünk kb. 1 hónap, mivel Peti (egyenlőre) csak kiegészitésnek kapja.
Nuska
Nálunk a Patikában Start egyáltalán nics, a HA-ból pedig az utolsó 2 kisdobozt hoztam el tegnap recept nélkül...A HA 2 már van, az nem hiánycikk.
Mariann
Nádjának tényleg hamarosan kilóg a lába a kocsiból
Nyúlánk egy leányzó, tiszta mamája, ugye a képeken jól láttam, hogy Te vagy ilyen magas? Mi is hasonló helyzetben vagyunk, de remélem, mire kinőné a szép babakocsit, addigra már féligmeddig ül és állithatok majd a támlán.
A kocsiválasztásban igazad van, az előzőt úgy válaszottam: melyik márkának van sárga szinű és sportos felszereltségű autója...
Akkoriban sárgalázban éltem, ez azóta "beérett" most a vörös, a bordó, a narancs és a pink a kedvenc. Ez meg is látszik a lakáson, kapok is érte mindig
Bogika
Nekem ez igy nagyondenagyon tetszik, akkor nembaj, ha igy irok majd Neked? Egy kolléganőm a kislámyát Bogicának hivja és az is olyan szép! A verseskötetedet lehet kapni könyvesboltban? Szivesen megvenném, mert szépek és szeretem a verseket.
Sylvi
Ami még fontos: jó szomszédokat kívánok Nektek
ha társasházban laktok, jól jön, ha rendesek a lakók
Jó rendezgetést, csinosítást, ez a költözés legtutibb része
A karambolom szerencsés kimenetelű volt, pont a kivitelezővel lett volna találkozóm és oda siettem, a Fogarasi úton egy kamion sajnos nem vett észre mikor sávot váltott igy egészen egyszerűen lepaszirozott az útról, egy villanyoszlop állított meg.
Barack
Navégrevégre
Szoptatsz? Nekem a szoptatás és a 3. emelet napi 3-4-szer kiváló fogyókúrának bizonyult, még több is lement a kelleténél. Igy lesz ez Veled is a 2 gyerkőccel
A túrórudikról meg le ne mondj!!!!!
És egyél is rendesen, hogy legyen tejed. Az aébumod címét ird már ide lécci, mert a profilodban nincs és szeretném megnézni a gyermekeket
Képzeljétek, az én édes kisfiam fogzási tüneteket produkál már majdnem egy hete. 2-3 ujjacskáját nyomja a szájába, de nem szopja, hanem az inyének támasztja és rágja. A szájából literszám ömlik a nyál. Amit megkaparint, legyen az zsepi, Pampers napocska, gumikacsa, a ruhája, a lábacskája zoknistól vagy az én ujjam: tömi bele a szájába. Napközben nem nyűgös, ám 4. napja megébred éjszaka, felsir, de ha megsimogatom, kicsit kiveszem, pár korty cici után visszaalszik. Benyúltam a szájába, nem éreztem még alul semmit, de az inyével jól ráharapott az ujjamra. Ti tapasztaltok ilyeneket? Tomikánál, Andriskánál vagy a Liliknél? Rékák? Ti vagytok hasonkorúak
Tündi
Tomika nagyon ügyes kis mocorgó lett
Hát kösd fel a gatyód
Petit minden reggel fordítva találom a kiságyban ma le is fotóztam Nektek, de a félhomályban vacak lett a kép. Totál 180 fokos fordulatot vett és az egyik felső sarokban kucorgott, lábai beszorulva az ágy fejvégénél a rács és a fejvédő közé. Ott rúgkapált reggel és röhögött. Szopi és cumizás közben pedig ki kell kapcsolnunk a TV-t mert azt nézi. Büfizéskor pedig a vállamon át a polcon a szines kerámiákat. Tisztába tenni pedig szinte lehetetlen!
Lábai a nyakában, tépi ki a kezemből a pelus tépőzárját. ha a popiját kenném, akkor bezzeg kinyújtja a lábát. És röhög.
Betétlapot kaptatok a kocsihoz? A sárvédő+lámpa nem 2 fillér
Tényleg nagyon édesek már igy 3 hónaposan. Csupa öröm, amikor elég csak ránéznem és fülig szalad a szája, behúzza a nyakát, felemeli a kezecskéit és nevet. Vagy ahogy kapkodja a kis fejét ide-oda, mikor este a párommal egymással beszélgetünk. Vagy gurgulázva kacag, ha a nyakát puszilgatom. vagy ahogy reklamálja a következő falat banánt
Igazán számomra most lett öröm a kisbaba. És ez napról-napra csak jobb lesz
Persze, ha megkérdeznétek, szülném-e holnap a másikat, én még azt mondanám, hogy nem
Na megyek, Apa mindjárt itthon lesz, megyünk sétálni, Ő pedig a kocsit molyolni.
Puszi Mindenkinek
Szilvusék