Sziasztok!
Linácska!
Levi gyönyörű kisfiú, és a lábujja lesz a kis szexepilje
Nekem tetszik
Twist!
Hatalmas gratula Dorka babához, nagyon formás pici lány!
Pocisimit küldök neki
Örülök, hogy megnyugodtál AFP ügyben!
Danikának utólag
, Olivérnek előre boldog feledik szülinapot kívánok!
Czinki!
Jaj, de sajnálom, hogy nyűgös napjaitok vannak. Nincs kedvetek egyik nap átkirándulni hozzánk bandázni egyet? Nyugodtan tudnánk dumcsizni, mert a Dóri csavarogni van
Etetőszékünket megmutatnám, sőt, csekkolhatnátok is
Fütyi-téma: nekünk azt mondta a dokinéni, hogy óvatosan húzogassuk az Ádámnak. Ívben pisilni tud, fürdés közben renszeresen higítja a fürdővizet. Az ívben pisilés azért fontos, mert ha túl szűk a járat, akkor csak lassan tud a pisi kifolyni, sokszor felfúvódik a sok pisitől (ballonosodik). Ha ívben csövel, akkor van elég helye a pisinek nagy nyomással távozni. Nekem rémálom ez a kuki téma, annyira féltem a pici fiam cerkáját. Egyébként két megkérdezett dokinak tuti eltérő lesz a véleménye a huzogatás-békén hagyás, felrántás-nem felrántás témában
Dita!
Sajnálom, hogy te is depis vagy
Ölellek!
Monic!
Köszi, hogy leírtad, hgy anyukád hogy etetett titeket! Már nekem is megy az egyszerre kanalazás, lassan fel tudom venni a tempójukat, de kanálcserére tényleg nincs idő, ezt tanúsíthatom... A hajamat leordítanák, ha még kanalat váltogatnék két falat között
Képzeljétek, a nagylányom nyaral egy hétig a mamánál. Pénteken jött érte anyósom, és vonattal utaztak hozzájuk. Dóri olyan lelkes volt, már alig várta az indulást, sose ült még vonaton. Mamánál istenien érzi magát, de nekünk már őrületesen hiányzik... Anyósom nagyon ért a Dóri nyelvén, és imádják egymást, szóval nem is lehetne jobb helyen, de azért lehetne már péntek, akkor megyünk érte
Ádámdrágám meg szombat óta lázas. Remélem csak a 3 napos láz, mert semmi egyéb tünete nincs, férfiasan zabál, ahogy Boni mondaná, és a kedve is jó. Akkor nem lehet nagy baj, nem? Védőnő szerint sincs gond egyelőre, csak csillapítsam a lázat.
Adós vagyok az égnek álló seggű Ádámmal, és ráadásként még néhány:
Bocs a kajafoltos ruháért, erre egyébként nagyon kényes vagyok, és egy képen mégis előfordult
Bár lehet, ha nem szólok, senki nem veszi észre...