Új privát üzeneted érkezett!

TWIST
Sárga vagyok az irigységtől!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Örülök hogy azért nem vészes a helyzet. Az afp-m nekem tökéletes lett, és a kombinált teszt sem volt nagyon gáz, de mégis javasolta a dokim a KOROM MIATT a négyes tesztet. Mondtam hogy CSAK EZÉRT nem fogom megcsináltatni. Ennek ez a mániája. Mintha én akartam volna közel a 34-hez szülni. :twisted:

Nagyon szép a kiscsaj. :)
Néha kölcsönadhatnád! :wink: :lol:

dita75

Hoztam pár képet, aztán indulok csavarogni. Levi most aludt el, tehát van 3 órám. Elmegyek Auchanba, mert apa nem talált tegnap hosszú ujjú body-t, aztán rájöttünk, hogy nem ártana az sem.

Szerintetek hol van a gyerekemen a 4,5 kiló (na jó, a fejét kivéve)? Most is 50-es rugiban van.
Kép

Ujjszopi
Kép

Összenőtt lábujjam
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, szépséges a kiskrapek!:) Hányas méretű rucik kellenek neki? A lábujjacskájával mi a teendő?
Nagyon ügyesen szopizza az ujját:))

Zsuzska, Dituli, köszi szépen Dorka nevében a dícséretet:) Alig várom, hogy copfos kiscsaj legyen. Veszek neki katicás csattot:)
Amúgy lehet, hogy mikor kibújik fiú lesz, hallottunk már ilyet. Akkor Márk baba lesz.
Persze, hogy kölcsönadom Ditus, majd cserélünk néha, hogy én meg "pasizhassak"!!:)
Vendég

Twist,
ha hiszed, ha nem, Levi ma is 50-es rugiban van. Fogalmam sincs, hol van rajta a 4,5 kilója. Szerintem ugyanúgy a csontjai nehezek, mint a családban mindenkinek. A lábával nincs semmi teendő, én is jól elvagyok így 32 éve. Apu nagynénje meg 82 éve :lol: Apué is ilyen, nagypapámé is ilyen volt, bár eddig én voltam az utolsó, akinél megjelent, meg most 32 év után Levinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Gyönyörű ez a fiú. Az ujjacskák arra jók voltak, hogy ne keverd össze másik babával a kórházban. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Linácska, Vicky jól mondja, tuti nem keveredik el Levi baba:)) :wink: Csak 50-es ruhácskák kellenek neki? Akkor tényleg csak a nehezebb csontok lehetnek:)
Jól eszik, sokat alszik? Hagy téged aludni?
Vendég

Sziasztok,

Linácska,

Levi baba gyönyörű. aranyosak a lábujjak is.

DIta,

minden oké? Remélem már megnyugodtál.

Twist,

örülök, hogy minden rendben a kilányotokkal. Nagyon szép baba. :wink:

Mi ma lementünk apukámhoz a Dunára ott van 1 hétig pecázni, sütött nekünk halat. Danci is nagyon jólérezte magát, tetszett neki a nagy víz.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Danci, Boldog féléves szülinapot, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Sziasztok!!!

Linácska gyönyörű Levi baba!!!

Monic grat a 6 hónaphoz:)

Twist aranyos babód van

A körömvágásra annyit tudok mondani hogy azt a pedikürősöm csinálja a borotválást api végzi amit nem tudok és nem látok.

A Balcsin Voltunk Siófokon (siójut)ami egy pici falu Siófoktól 6 kmre van.
amikor jó idő volt mentünk fürdeni amikor rossz idő volt akkor nem csináltunk semmit.csak pihentünk.

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok,

Linácska: Levi nagyon édi!!! és h már megtalálta a hüvelykujját!! nagy étvágyú kiskrapek!

Boni, Viki: de jó étvágyuk van a fiúknak!! édik lehetnek, ahogy nyammogva kézzel esznek. ma Nándus kezébe adtunk egy szelet sajtot , h megnyalja, de csak gyurmázta és fintorgott, majd amikor a párom megmutatta, h kell enni, akkor is csak fintorgott tovább. először lehet,h azt gondolta,h milyen hülye játék, majd mikor a párom ette, lehet, h azt gondolta, h most megeszed a hülye játékot? tudom,h még nem ehet egészbe, csak meg akartuk vele nyalatni.

Ditácska: sajnálom a cukrot! rem minden ok lesz! szopipárnás csajszit szard le!

mi jól vagyunk, csak nyűgös napjaink voltak a felső 2 fog jövetele miatt. de játszón voltunk, du meg nagyot sétáltunk, pénteken anyóséknál voltunk, amúgy meg hulla voltam.
tegnap vettünk egy etetőszéket, amit az asztalra lehet felrakni, hát se anyósékhoz se hozzánk nem jó, mert bővithető asztalaink vannak és az asztallap alján van egy magas vmi ami miatt nem lehet felszerelni az etetőt. holnap vihetem vissza.
kinek milyen etetőszéke van, mert én eddig fában (asztal + szék) gondolkodtam, de aztán most inkább mégis műanyagot veszünk, de a jobb, amit megvennék kb 20 e, annyit meg nem adnék érte.
másik: csajok ti húzkodjátok a fiúk fütykösét? mert párom aggódik, h most az a módi, h nem kell húzkodni, majd a természet rendezi a dolgokat. le is vittük a minap drnénihez Nándust, és azt mondta, h valóban szűk neki, de nem vészes, és ne húzkodjuk 1,5 -2 éves koráig. kérdezte, h sugárban pisil e?? :shock: pelusban van, honnan tudjam? ha le is venném róla a pelust, tartsam kézben ,h tudjam,h mikor pisil és nézhessem?? és drnéni azt is mondta, h nem szabad erőltetni, mert felszakadhat, és akkor 2odlagosna nőhet le. szóval fasza. most fürdés után , amikor jól ki van ázva, húzkodjuk neki finoman, de van, h szinte nem is látszik neki a lukica. a szomszéd kisfiúnak is most kellett részleges metélést csinálni, és szenvedtek vele rendesen, hát én ezt el akarom kerülni.

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Tegnap nem volt kedvem írni mert nagyon depis voltam és nem akartam megint csak panaszkodni.

MONIC
Utólag is boldog félévet Dancinak!

CZINKI
Hát ez is felmerült amikor megtudtam hogy kisfiam lesz hogy fogalmam sincs mit kell csinálni azzal a bizonyos területtel! :roll:

Én olyan asztal+székeset vettem. Kipróbálni majd csak jövőre tudjuk! :D

Ha műanyagot szeretnél esetleg nézz körbe a teszveszen, vannak alighasználtak olcsón. Ki kell fogni.

VIUS
Te már voltál dietetikusnál?
Én úgy néz ki hogy holnap megyek ha lesz időpont. De mióta tudom hogy cukim van már csinálom a diétát.
Találtam a neten tápanyagtáblázatot és az alapján úgy ahogy összeállítok egy-egy étkezést. Hát nem vagyok valami boldog tőle mert pont azokat lehet enni amit nem igazán szeretek, pl. hús, de hát muszáj lesz ha nem akarunk Bogyival éhenhalni.

Bátor vagy hogy fürödtél én nem mertem. :roll:

LINACSKA
Nagyon szép a kisfiad, az ujjacska is aranyos.
Kaptál bodyt?
Köszi az üzit amit küldtél nekem még a kórházból! :wink:

TWIST
Oksi akkor néha cserélünk! :wink:

MONIC
Nem mondanám hogy megnyugodtam mert azzal hogy egész héten tök egyedül vagyok még jobban depis vagyok, azt hiszem most ért el engem az a bizonyos picsogós korszak a terhességben.
Péntek déltől már nem ért rá a barátnőm sem, a másik egész szerdáig nincs itthon, a párom inkább sörözik a haverokkal, ma is pecázni ment. Ha nem kéne jövő héten itthon lennem a védőnő meg a dietetikus miatt már rég anyuéknál lennék. De lehet hogy ebben az állapotban náluk sem érezném jól magam! :roll:

dita75

dita: Mi már végig gondoltuk hogy ha kisfiunk lesz, akkor még a kórházban körülmetéltetjük. Apukának 14 évesen csinálták, mert muszály volt, a fiamnál nem szeretném megvárni ezt a pontot. Szerintem nem fog neki hiányozni és így csak az a pár nap lesz szenvedős, amíg be nem gyógyul. Lehet hogy drasztikusnak tűnik, de a párom elmondása alapján nem várjuk meg, hogy örökli-e a hajlamot. Ha lány lesz, akkor ezzel nem kell foglalkoznunk. A párod egyébként akkor megint kitesz magáért, hogy ennyire egyedül hagy. Pont most, amikor szükséged lenne rá. Nem értem, de mindegy. Ne keseredj el, gyere és írogass.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!

Édes Dancinak
Boldog Feledik Szülinapot! Kép
20150601134430

Sziasztok,

köszönjük szépen a köszöntéseket. Hihetetlen, hogy már fél éves elmúlt a nagylegény :lol:

Dita,

ezen a picsogós időszakon minden terhes nő átesik. Azért a párod lehetne egy kicsit figyelmesebb veled, hogy ne legyél annyit egyedül.

Czinki,

hát ami nekem tetszik etetőszék 31 ezerbe kerül, ezért is nem vettük még meg :shock: Pedig már nagyon nagy szükség van rá mert a hordozót már leette egy párszor és ki kellene mosnom, de akkor nem tudom hova ültetni Dancit.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Czinki!
Nekünk ehhez hasonló van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=etetoszek&empty=1&productid=223674&pageno=1&whid=25

Mi 12 e Ft-rt vettük. Nagyon szeretem, könnyen takarítható.

Ditám!
Kép
20150601134430

Vius, ügyesen megoldjátok a körömvágást, borotválást :wink:

Monic, gratula Danika féléves évfordulójához!
Zsuzska, nemsokára már ti is ott tartotok!:)

Dituli, fel a fejjel. Ha jól olvasom, akkor legalább nincs a nyakadban a párod fia. Végre egy kicsit:)
Vendég

Ditulika drága: sajnálom, h egyedül vagy és ráadásul depis!! a sok egyedüllét sajna kihozza ezt néha, de gyorsan átlendül rajta az ember. sétálj kicsit ha már kevésbé van meleg, az jót tesz!!
remélem nem kell majd legközelebb a postán sorba állnod, és házhoz megy a postás!! :wink:
cukorral nem lesz gond, ne aggódj miatta, diétát tuti tartani fogod tudni, ha Norbit updatet is csináltad, ez is menni fog.

Viki: köszi! és fütykös, ti huzogatjátok ?

hát mi el akarnánk kerülni a metélést, de lehet, h részlegesre szükség lesz. :cry: de a párom azt látja, h nagyon szivesen csinálják most ezt a dokik.

Monic: boldog féléves évfordulót! én eddig kézben etettem Nándus, mert ügye cumiból kapta a kajcsit, de most már kellene kanalazni, és jó lenne a szék. amikor kezdtük mi is a kajcsit én is a babahordozóba raktam és tettem alá egy régi nem használt nagypárnahuzatot, de sajna igy is lett 1-2 paca.

nem tudom, h front van e , de Nándus 2szer aludt 1 órát és 1szer 40 percet, tök nyűgös volt egész nap. hulla vagyok. sajna mostanában ilyen napjaink vannak, nem tudom , a fogak a frontok a meleg msot kikésziti az egész családot. a párom nyugodt emb er, nehéz kihozni a sodrából, de ebéd után ő próbálta elaltatni Nándust, a csukott nappaliból kihallottam a konyhába, h kissé ingerülten mondja Nándusnak, h aludjon most már, mert hulla fáradt (mármint Nándus fáradt) de mégsem tudott elaludni. nagynehezen elaltattam , és aludt kemény 40 percet.
és akkor még nehezen is eszik, szóval kemény napokat élünk. :cry: remélem nagoyn gyorsan elmúlnak ezek a napok. :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

a fütyit mi nem húzogatjuk, egyenlőre a doki nem mondta, hogy kellene. Én is nézegetni szoktam, hogy elég szűk rajta a nyílás, remélem nem lesz szükség semmilyen beavatkozásra. És Nándusnál sem. Nekem az egész elég szörnyen hangzik. :roll:
Sajnálom, hogy Nándus nyűgi. Danci ma szerencsére jó sokat eludt délután, 2,5 órát, én addig gazaltam a kertet, de nem nagyon látszik az eredmény :oops: Pedig bele kell húznom mert 20.-a után jönnek csinálni, hogy tavaszra mire Danika járni fog már szép fű legyen.

Vius,

én nem hallottam sehol, hogy az újszülöttet körülmetélik még a kórházban. Nem drasztikus az egy kicsit? Szegénykének új minden, kikerült a biztonságos pocakból és még körül is metélik? :roll:

Kép}
monic80

Hali!

Monic nem én akarom körül metélteni a ha fiú lesz hanem Vicky:)

Kép

Kép
vius
Baja

Tényleg, én erre a fütyi dologra még nem is gondoltam. Mi nem csinálunk vele semmit. De én úgy látom már most elég nagy lyuk van rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj Istenem csajok, miket olvasok, már délután szörnyülködtem és néztem Olcsát hogy körülmetélés??? Isten őrizz, nagyon durva. Jó hogyha bármi olyan oka van ami miatt muszáj ok, de igy, jaj istenem. Pici Olcsi kukiját mindig nézem , doktornéni mondta havi egyszer huzogassam pucoljam ki, és ennyi, de nem látom hogy a fitymaszűkület veszélye lenne, mert ugye ilyenkor azt nézik. :roll:

Vicky, nálatok miért muszáj :cry: :oops: :oops: ???

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Etetőszékek

én ezt javaslom! olcsó és Jó könnyen takarítható! ha már ül a gyerek ikeában 3900 ft tálcával cakkumpakk http://www.teszvesz.hu/item706693529_ik ... oszek.html

nekünk hasonló van, kinntről hozta egy fórumtársam..imádjuk, oda lehet húzni az asztalhoz teljesen.. és sokáig lesz jó!
http://www.teszvesz.hu/item710161563_ro ... ab_uj.html

NEKünk ilyen volt Peg PErego MErenda teszveszeltem

ZSiga szerette, kényelmes is lehetett, de utáltam hogy teljesen elkülönül tőlünk., nagy helyet foglalt bár összecsukható de azért valljuk be nem szoktuk minden etetés után elpakolni.. .nem lehetett közös étkezést csinálni, mert távol ült az asztaltól, ..

http://www.babalink.hu/object.8BF8875A- ... 5D0CD8.ivy

amit még szerintem javasolhatok az az ülésmagasító

http://www.teszvesz.hu/item713327135_ul ... marka.html

no ennyi :lol:

kuki téma: én megértem Vickyt mert a családban hasonló problémákkal küzdöttek a fiúk és inkább az elején csinálják meg amíg nem emlékszik rá..

nálunk naponta kell mozgatni, de így is esélyesek vagyunk a műtétre

:roll: :cry:

Lina gyönyörű a fiad és a lábujja is gyönyörű! :lol:

twist éljen éljen :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát ez a körülmetélés nekem is durván hangzik.
Ha nem muszáj akkor mi sem csinálunk ilyet Milóval!
A mi családunkban senkinek nem volt erre szüksége, de egy baráti házaspárnál voltak gondok de ott azért mert a kisfiú nem engedte hogy húzogassák neki a szülei, vagy a férfi nem engedte már nem is tudom, na fura egy család volt annyi szent.

MONIC
Én is gazoltam elől a kertet, de megbántam mert estére visszatért a szeméremcsontfájdalmam, pedig hamar végeztem vele. Az egyik karikában amiben virágok voltak annyira ellepte a gaz hogy teljesen elnyomta a virágokat, így az most szinte üres, de a másik két karika az egész normálisan virágzik.
Mi is jövőre akarjuk a hátsó kertet megcsinálni, idén már nem volt rá keret, se idő.

CZINKI
Frontról nem tudok állítólag egész héten ilyen idő lesz 27-33 fok közötti, néha egy kis zápor.
Lehet hogy megint a fogacskák a ludasok a nyügiben, vagy a meleg.

Ma a délelőttöm legalább elmegy, mert megyek a városba, meg még mielőtt elutaznának a barátnőmék Olaszba dumcsizunk egyet. Nem is tudom mi lesz velem egy hétig hogy nem lesznek itthon.
Még jó hogy a 4 nap közben lesz és anyuékhoz is megyünk.
Igaz itt lesz a kölök, úgyhogy lehet hogy inkább jobb lenne mégis egyedül??? :roll:

Puszi mindenkinek! Megyek reggelizni, mindjárt jön a barátnőm és útrakelünk.

dita75

czinkeb: És erre a részleges metélésre mit mondtak? Ez milyen? Mert lehet hogy ez nekünk is elég lenne, bár lehet hogy egyszerűbb újszülött korban a teljes, mert még olyan kis pici. És anyu rögtön le is akar vágatni belőle. De a párom azóta is biztos, hogy lánya lesz, úgyhogy nem aggódom. :D Sajnálom, hogy Nándusnak és nektek is ilyen rossz napjaitok vannak. Biztos valami front.

monic: Én mondtam a körülmetélést. Én úgy tudom, hogy megcsinálják, ha kérem.

zsuzska: Nem akartalak elborzasztani. Majd az anyóstól megkérdezem, hogy mikor jött fel náluk először, hogy a páromat körül kéne metélni, de szerintem elég későn lehetett, ha eddig vártak.

Teljességgel megértem, akik idegenkednek a körülmetéléstől. Hát nekem azért nem tűnik annyira drasztikusnak, mert 1.úgysem fog rá emlékezni és 2. a párom által elmondott kamasz kori beavatkozást kizárt hogy megvárnám. Az ő családjában a fitymaszűkület öröklődik, tehát elég valószínű, hogy valamikor meg kell csináltatni. Az meg megint nem az igazi, ha mondjuk 3 éves koráig kínlódunk vele és akkor csinálják meg. Arra már emlékezne. Majd ha ez aktuális lesz, akkor megkérdezem a kórházban a gyerekorvost. De még nem is biztos, hogy fiú.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok,

VIus,

bocsi, elnéztem :oops:

Vicky,

értem, hogy ha öröklődik és fennáll a veszélye akkor meg kell csináltatni, csak nekem akkor is nagyon szörnyen hangzik.
Az mit jelent, hogy anyukád rögtön le is akar vágatni belőle? :shock: Ez a higiénia miatt szükséges vagy esetleg a vallás miatt? Furcsa nekem, hogy egy nő javasol ilyet amikor neki sosem lesz benne része...

Egész éjjel ezen a témán gondolkodtam. Dancinak is elég szűk a nyílás, nem is nagyon lehet fe lhúzni, erőltetni pedig nem merem.
Remélem, hogy nem lesz nálunk szükség ilyesmire...

Zsuzska,

mivel holnap már mentek a Balatonra, ezért ma szeretnék előre Olinak 19.-e alkalmából nagyon sok boldog feledik születésnapot kívánni.

Kép

Kép}
monic80

Sziasztok!

Linácska!

Levi gyönyörű kisfiú, és a lábujja lesz a kis szexepilje :) Nekem tetszik :)

Twist!

Hatalmas gratula Dorka babához, nagyon formás pici lány! :) Pocisimit küldök neki :) Örülök, hogy megnyugodtál AFP ügyben!

Danikának utólag :oops: :oops: :oops: , Olivérnek előre boldog feledik szülinapot kívánok!

Czinki!

Jaj, de sajnálom, hogy nyűgös napjaitok vannak. Nincs kedvetek egyik nap átkirándulni hozzánk bandázni egyet? Nyugodtan tudnánk dumcsizni, mert a Dóri csavarogni van :) Etetőszékünket megmutatnám, sőt, csekkolhatnátok is :)
Fütyi-téma: nekünk azt mondta a dokinéni, hogy óvatosan húzogassuk az Ádámnak. Ívben pisilni tud, fürdés közben renszeresen higítja a fürdővizet. Az ívben pisilés azért fontos, mert ha túl szűk a járat, akkor csak lassan tud a pisi kifolyni, sokszor felfúvódik a sok pisitől (ballonosodik). Ha ívben csövel, akkor van elég helye a pisinek nagy nyomással távozni. Nekem rémálom ez a kuki téma, annyira féltem a pici fiam cerkáját. Egyébként két megkérdezett dokinak tuti eltérő lesz a véleménye a huzogatás-békén hagyás, felrántás-nem felrántás témában :roll:

Dita!

Sajnálom, hogy te is depis vagy :( Ölellek!

Monic!

Köszi, hogy leírtad, hgy anyukád hogy etetett titeket! Már nekem is megy az egyszerre kanalazás, lassan fel tudom venni a tempójukat, de kanálcserére tényleg nincs idő, ezt tanúsíthatom... A hajamat leordítanák, ha még kanalat váltogatnék két falat között :roll:

Képzeljétek, a nagylányom nyaral egy hétig a mamánál. Pénteken jött érte anyósom, és vonattal utaztak hozzájuk. Dóri olyan lelkes volt, már alig várta az indulást, sose ült még vonaton. Mamánál istenien érzi magát, de nekünk már őrületesen hiányzik... Anyósom nagyon ért a Dóri nyelvén, és imádják egymást, szóval nem is lehetne jobb helyen, de azért lehetne már péntek, akkor megyünk érte :)

Ádámdrágám meg szombat óta lázas. Remélem csak a 3 napos láz, mert semmi egyéb tünete nincs, férfiasan zabál, ahogy Boni mondaná, és a kedve is jó. Akkor nem lehet nagy baj, nem? Védőnő szerint sincs gond egyelőre, csak csillapítsam a lázat.

Adós vagyok az égnek álló seggű Ádámmal, és ráadásként még néhány:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs a kajafoltos ruháért, erre egyébként nagyon kényes vagyok, és egy képen mégis előfordult :oops: Bár lehet, ha nem szólok, senki nem veszi észre...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Esetleg, ha még nem próbáltátok, az alma-cékla rizzsel és csirkehússal isteni. Kölkeceim fél litert toltak az arcukba belőle, persze ketten együtt, és ráadásul 1 órával szopi után...És még egy, ami nagy sikert aratott: krumpli-répa-cukkini csirkehússal. A cukkini üveges, és krumpli-répa főzővizébe tettem két gerezd fokhagymát és pár kocka zellert. Zajos sikert aratott ez is.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

annyira de annyira aranyosak a gyerekeid. Biztos fárasztó, de ugyanakkor nagy boldogság lehet, hogy 3-man vannak körülöttetek.
Lehet, hogy vak vagyok de én nem látom a kajafoltot. :oops:
Kajatippeket köszi szépen.
Dorcinak nagyon jó nyaralást kívánunk. Anyósodék is ugyanabban a városban laknak mint ahonnan te származol? Az jó közel van hozzánk :wink: :lol:
Danci is ívben pisil, jó messzire el tud lőni én meg nem győzöm feltörölni. Fürdővíz nálunk is mindig hígítva van. :lol:

Kép}
monic80

Dita,

megkaptuk postán a csodás tigrises pelust. Danika nevében nagyon-nagyon szépen köszönjük, már mosom is ki, ebben a melegben hamar megszárad és a délutáni alvásnál már ölelheti is :lol: :lol:

Kép}
monic80

Monic!

Köszönjük szépen a gyerekek nevében :) Tényeg fárasztó, de minden pillanatát imádom! Nálunk sosincs pl. csend, mert ha a kicsik alszanak, akkor a Dóri bugyog folyamatosan, úgyhogy furcsa is most, hogy nem hallom az állandó csacsogását :) Anyósék is Baja mellett laknak, tényleg közel vannak hozzátok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monic: Hát maga a beavatkozás nekem is szörnyen hangzik. Még rágódunk rajta, ha kiderült a neme. Én úgy gondoltam, hogy a baba anyukája rögtön le is akar neki vágatni belőle (vagyis én). :D Hiszen azért csak megrövidítik egy kis bőrrel. Csak az örökletes dolog miatt csinálnánk, semmi másért. Szerintem te még ne agyalj ezen, Daniká kukijának még van ideje "tágulni".

Évi: Sajnálom, hogy Ádám lázas. Gyors gyógyulást neki. Elhiszem, hogy Dorci hiányzik. Nemsokára jön haza. Gyönyörűek a porontyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Moncsi, nagyon szépen köszönjük előre is!!!!!!!!!! Már várjuk hogy félidős legyen Olcsa.

Ditus, értekezünk majd sms-ben.

Évi, nagyon cépek a gyermekeid.

Kép
pgsuska

Vicky,

értem már :oops: :lol:

Kép}
monic80

Dita, Boni mami, Viki mami, Ancsi, Nellike, Nemone (és mindenki aki hirtelen nem jutott eszembe :oops: ,

merre?

Kép}
monic80

Nemrég értem haza, ez a nap legalább hamar elment és mozgalmas volt, jól el is fáradtam. Mindjárt visszaolvasok, de előtte

CZINKI
Köfi szépen a meglepit, nagyon aranyos, és te is hogy gondoltál rám! :wink: Bogyónak biztos nagyon fog tetszeni! :lol:

dita75

MONIC
Örülök hogy vitte a Józsi a pelust, remélem jót aludt vele Danika! :)

ÉVI
Sajnálom hogy Ádi beteg, a képek viszont nagyon tutttik! :)
Nem tudom nagyon ragozni, gyönyörű az egész pereputty. :lol:

SUSKA
Oksi! Jövő héten érkezem, bár még nem tudom hogyan de majd valahogy megoldom. Pusszanat addig is! :)

26-ára kaptam időpöttyöt a dietetikushoz, sokkal későbbre akart adni de felháborodottan közöltem vele hogy terhességi diabéteszem van és nem gondolja hogy egy hétnél tovább fogom húzni a dolgot, már így is totál ki vagyok akadva az egésztől, úgyhogy legkésőbb jövő hétre kérek időpontot, mindjárt volt. :wink:
Szerdán meg védőnőhöz megyek.

dita75

Ezt most csak erős idegzetűeknek, most készítettem:

Kép

dita75

Dita,

Danci nagyon jól aludt, végig szorította magához a pelust. Ma nem sikerült lefotózni, de holnap megpróbálom.
A mai gazalásomnak lőttek, mert amikor egy barackot akartam felvágni kis híján levágtam az egyik ujjamat. Úgyhogy most be van kötve, de így nem merek kimenni a kertbe nehogy piszok menjen a sebbe. :?
Ügyes vagy, hogy kiharcoltad magadnak az időpontot!

GYÖNYÖRŰ A POCAKOD!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira szép formás és kerek!

Danci kezd egyre gézen-gúzabb lenni. Hihetetlen, minden pillantaban töri valami rosszaságon a fejét. Nem lehet egyedül hagyni egy pillanatra sem.
Most is amíg a kajáját melegítettem addig elmászott a hátán a kutyák táljáig és húzta magához, hogy majd jól beletúr a száraz eledelbe. Szerencsére még időben odaértem, esélye sem volt, hogy hozzáérjen a kajához. Mondtam is neki, hogy szóljon ha éhes, nem kell a kutyák kajcsiját megennie...
Ráadásul a játszószőnyeget arra használja mostmár, hogy módszeresen leszerelje róla a játékokat aztán jól szétdobálja őket a nappaliban 8)

Kép}
monic80

monic: Danika egyre ügyesebb. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

Évi: Ádámnak jobbulást, gyerkőcök nagyon édik, most nagyon depis vagyok, és csüt elutazunk, majd a jövőhéten leugrunk!!

Monic: Danci még miket fog csinálni, lassan pakolhatsz el mindent!!

Dituli: örülök, ha tetszik! szép a pocid!!

Vicky: a teljes, ha az egészet levágják, a részleges, ha a bőr tetejét vágják csak le. a szomszéd kisfiúnak ilyet csináltak. és igazad van, inkább minél előbb ha szükséges, de csak akkor! a szomszéd sem akart szenvedni, a kisfiú nem engedte huzogatni, nem pisilt, meg fájt neki stb...

mi most huzogatjuk kicsit, de nem tudom,h sugárban pisil e , mert fürdéskor nem szokott, amúgy meg pelusban van.
ma vettem etetőszéket az outletben, 13 volt és nagyon szép zsiráfos, szép a szine és semmi extra nem dönthető, nem állitható a magassága, de jó az ülés és a tálca is. szóval praktikus és a célnak tökéletesen megfelel.
a múlt heti nyűgösködés vas csúcsosodott, de ma jött ki rajtam az egész, tök ingerült és depis voltam. anyóséknál voltaunk és Nándus ma semmit, de szinte semmit nem evett. reggel volt cici + tápi, aztán evett egész nap 30 gr gyümit és 30 gr főzit, de megivott vagy 3 dl vizet. egyszerűen nem volt hajlandó semmit enni. 18kor evett végre normálisan jóétvággyal kb 150 tejpépet. anyós is tett 1-2 kedves megjegyzést, de a biztositékot az vágta ki, amikor panaszkodtam, h milyen rossz hetünk és hétvégénk volt és a párom sem pihent, és az anyós azt mondta, h én menjek Nándussal anyukámékhoz, h a párom pihenhessen. :shock: :shock: pislogtam nagyokat!! és én hova menjek, ha pihenni akarok, kérdeztem. hát anyuékhoz, jött a válasz. hát én ottho n pihenek a legjobban, és nem szándékozom máshova menni pihenni. :twisted:
remélem ez a rosszszéria nem fog folytatótni, és az új etetőszék meghozza Nándus jó étvágyát.

puszi mindnekinek

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

MONIC
Látszott a szemén és a mosolyán amikor személyesen találkoztunk, hogy nagy csínytevő lesz a kiscsávó! :wink: :lol: :lol: :lol:
Várom a képet! :)
Sajnálom az ujjadat, én meg mostanában folyton leeszem magam, úgy nézek ki mint egy disznó, naponta 2-3x ruhát kell váltanom.
:oops: Elég ügyetlen és tohonya vagyok mióta ekkora darab lettem.

dita75

Czinki,

nem egyszerű eset a te anyósod sem...
EZen én is mindig kiakadok, hogy mindenki azt akarja, hogy a párom pihenjen, de hogy én február óra még nem aludtam egy jót senkinek nem számít. Na mindegy, dobom is a témát mert én is depis leszek.

Dita,

amikor még kicsi volt a hasam a barátnőmet láttam akinek akkor már nagyobb volt és folyton leette magát. Mondtam is itthon a férjemnek, hogy milyen durva, hogy nem tud úgy enni, hogy ép maradjon a ruhája. Aztán a pocakom megnőtt és nálam is folyamatos lett a napi 3-4-szer való átöltözés mert folyton leettem magamat. :oops:
És NEM vagy tohonya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én láttalak és megtestesíted a csinos kismami fogalmát, úgyhogy ne légy depis, mert nagyon csinos vagy!

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Moncsim!

Kép Köszönöm a hiányolást. A napjaink nagyon pörgősek, gép elé csak akkor jutok, ha alszik Lacus, max. frissítek napközben, ilyenkor ő is jönne a géphez. Gondolom újra akarja telepíteni.

Danci szívem nagyon huncut!

Czinkém!
A mi dokink szerint 1 éves koráig nem kell a kukihoz nyúlni, most már húzogatjuk neki.

Sajnálom a nyügös napokat! Anyósnak toll a fülébe!

Tetszett Nándinak az etetőszék?

Dita!
Gazolás? :shock: Nem akarlak rémisztgetni, de nekem a sok hajolástól, pakolástól és cipeléstől nyílt ki a külső méhszájam a 34. héten, és onnantól csak!!!!! feküdhettem. Vigyázz magadra csajé!

Nagyon szép a pocód!!!!

Évi!
Gyönyörűek a gyerekeid! Kép Én is! Én is! Én is akarok!!!!

Egészségükre a hami!!!!! Napnta hányszor ciciznek még?
20150601134430

Sziasztok!

CZINKI
Apának is mutiztam, neki is tecc. :)

Hát hallod anyósodnak van egy dumája.
Nálunk is biztos lesznek beszólások ha nem is ilyen téren, mert már most többet várnak el tőlem mint amennyire képes vagyok.
Egész nyáron egyszer sem vitték el a párom fiát sehová és amikor megkérdezte a gyerek hogy papa elviszel a búcsúba úgy rávágta hogy nem, hogy még a gyerek szinte be sem fejezte a mondatot, és megkérdezte hogy miért nem ÉN VISZEM KI. Kb. 40 fok volt és majdnem mindennap rosszul voltam (most már tudom hogy a cukor miatt) és én vigyem el a hülyegyereket a tűző napra.
Aztán amikor kikértem magamnak hogy miért pont én vigyem csak csóválta a fejét. Hát csessze meg!

MONIC
Köszi ari vagyol!
Tegnap amikor mentem a szomszéd kismamival a tescoba akkor láttam magam a tükrös üvegben mellette és hát ő sokkal vékonyabb meg jóval kisebb a hasa. Hát mellette nagyon nagy trampli voltam, még mondtam is neki hogy úristen mint egy tehén.
Na mindegy, elvégre kismami vagyok. :)
A Zone Reality-n szoktam nézni a szüléses műsort, hát ott még nem láttam egy vékony kismamát sem, kétszer akkorák mint én.
Ha hozzájuk hasonlítom magam hát akkor tényleg nagyon csini vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VIKI
Nem nagyon hajolgattam. Sámlira ültem meg egy párnára és a hátam mögé dobáltam a gazt, de egy kis zsebkendőnyi kertünk van elől úgyhogy tök hamar végeztem. Viszont többször már nem hiszem hogy csinálni fogom mert a sok pihi után még így is kicsit megterhelő volt. Mostanában szinte semmit nem csinálok az alapokon kívül, de úgy hiszem az is épp elég.

Már tegnap visszatekertem megnézni hogy kié ez a szép új vonalzó, nagyon aranyos, nagyon tetszik.

Szóval azt mondod hogy a gyerekeink egy éves kora után még annyi időnk sem lesz mint azelőtt? Bíztató! :wink: :lol:
Lassan kihal akkor a topic és csak én maradok benne! :(

dita75

Ditus!
Sztem Boni is tudna már mesélni, mennyire igénylik a figyelmet a gyerlőcök. Van olyan, h eljátszik magában, de ez a kevesebb. Meg most van az az időszak,amikor baromi sokat tanulnak.

pl. elég volt 2szer megmutatnom neki a harkály képét a könyvben és megjegyezte, v. elkezdek egy mondókát, aminek a csiklandozás is a része, és már az első sornál kacag.

De van, h csak összekucorgunk, simogatom a pocakját, sonka lábikóját, ő meg mosolyog. Imádom.
20150601134430

Csajok,
én ma akkorát aludtam :lol: Este 10-kor lefeküdtünk (Levi fél 8-kor evett, 10-kor nem), és csak hajnal 3/4 2-kor kelt fel, vagyis 6 órát bírt kaja nélkül. Akkor fél óra alatt lerendeztük a kajcsit. Negyed 3-tól aludtunk fél 5-ig, akkor felébredt nézelődni, én meg észrevettem, hogy teljes ruhacserésre bekakilt. Keltettem apát, ketten gyorsan kimosdattuk, öt körül evett, negyed hatkor visszaaludt, és még mindig alszik. Én azért 8-kor felkeltem, mert Lili felkelt, és nem akartam tovább dögleni, meg amúgy sem vagyok fáradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Reméljük Levi baba alvókája ilyen jó marad. Nagyon jó, hogy ennyit tudtatok pihenni. Lilinek hogy tetszik a kistesó? Kiskutyátok hogy van? Csak hogy ne mindig csak ezzel a tündérrel foglalkozzunk. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert mostanában nem egyszerűek a napjaink...
A Balaton nagyon jó volt, Réka nagyon élvezte az egészet, és még szépen is evett! Csak! Mivel egy szobában aludtam vele felébredtem amikor a hordozható kiságyat éjjel 1/2 3-1/ 4-kor kapargászta. Odamentem, hogy megnézzem mit csinál, és rögtön elkezdett "repülni" (kapálózik) az örömtől, és természetesen ki kellett vennem. Kb. 1 óra volt mire visszaaludt... Ezt játszottuk még 2 napig, aztán a 4. éjszakára vittem be melegített vizet, és tápit, és amikor felébredt összekevertem, és megpróbáltam megetetni. Hát, a legnagyobb meglepetésemre szinte mind megette! Emiatt az éjszakai evészetek miatt viszont teljesen felborult a napirendünk, meg az én kipihentségem, de szerencsére ma már csak 1/2 6-kor ébredt, úgyhogy remélem, nemsokára visszaáll a régi rend, és én is ki tudom magamat pihenni végre.
Ha lesz egy kis időm rakok majd fel képeket is, mert nagyon sok készült ám a kisasszonyról!

Linácska,
Nagyon szép Levi baba!

Dita,
Sajnálom, hogy magas lett a terheléses cukrod! :(
Gyönyörű a pocakod!!!

Évi,
Nagyon édik a gyerkőcök! Boldog 7. hónapot!
Én már lejebb rakattam a kiságyat, mert annyira mocorog Réka, hogy félek kiesik (egyszer azt álmodtam :shock: , és vele kapcsolatban sok mindent megálmodtam már).

Monic, Zsuzska,
Boldog 6. hónapot! :lol:

Mindenkitől elnézést, de igaz, hogy olvasgatni olvasgattalak Titeket, csak írni már nem volt erőm, és másra nem emlkékszem, de ígérem nemsokára én is jövök rendszeresen újra! Mindenkit puszilok!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NÉMÓKA
Jó hogy újra itthon, majd ha lesz időd szeretném a te segítségedet is kérni cukkerügyben. Neked jó kis táblázataid vannak ha jól emléxem.
Nagyon várom a Rékuci képeket!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, remélem a napirend hamar visszazökken a rendes kerékvágásba.

LINACSKA
Nagyon ügyes kisfiad van. Te meg továbbra is nagyon energikus. Honnan ez a sok erő és energia???

VIKI
Puszi Lackó okos kis buksijára!

dita75

Sziasztok!

Ma megyek Pécsre délben indulunk remélem megmutizza magát a kincsem.
Szüleim reggel elutaztak így az öcsém rám/ránk van bízva de ő már nagy gyerek (20)éves.szerencsére segít amiben kell ritka az olyan 20 éves aki elmosogat vagy kitereget stb...

Én megint érzem a frontot a szívem úgy dobog mint a fene.
Képzeljétek reggeliztem és a vizemet amivel a gyógyszert szedtem volna be az egy az egyben magamra borítottam.
jött is tesom segiteni.
mondtam neki tudom hogy lesz keresztelő na de ilyen gyorsan?

Kép

Kép
vius
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?