hát akkor neki állok újra...
Gigi! erre a pozitív hozzáállásra gondoltam!
sok olyat hallani, hogy a második baba már természetes úton sikerül!
jó, hogy írtad ezt a kétnapos hazamenetelt, mert én nem tudtam. lehet, hogy ez lesz.
a látogatással kapcsolatban én csak azt fájlalom, hogy az apukák és a tesók nem jöhetnek be, tudjátok, az én férjem olyan kis gondoskodós, reggel megfőzné nekem itthona szopiteát, behozná, odaülne az ágymahoz... szerintem még váltóruhát is hozna, csak bejöhessen
hát, ez fog hiányozni. a többi rokonság nekem se hiányzik a szobában!
Székrekedősök! nekem van egy tuti receptem: mák minden formában (süti, fagyi...) én nagyon szeretem, így sokszor reggelizem mákos sütit, és a hatás nem marad el!
Pat! köszi az infót a rendelésről! majd odamegyek, és választok egy nevet, meg egy időpontot
Moosejaw! szerintem tök normális, hogy parázol, hogy el tudod-e majd látni a picit, ezzel mindenki így van! lesz valaki segítséged az első napokban? anyukád? anyós? az azéert megnyugtató lenne!
a tápszert illetően egyetértek a többiekkel: tök felelsleges előre készülnöd ezzel. a forralt víz szerintem nem akkora katasztrófa, főleg, hogy negyven fokokat jósolnak a következő hetekre!!! arra viszont jó, ha felkészülsz (lelkileg), hogy a cicid eleinte mindenképp fájni fog, mikor a baba szopizik, és ez teljesen független az éhségétől. a mellbimbó egyszerűen nincs hozzászokva ahhoz a baromi erős szíváshoz, amit a baba produkál. majd tedd az egyik ujjadat a szájába, és megérted miért!
de aztán elmúlik szépen ez is (én az első hetekben minden mellretételnél bőgtem...)
Csicser! akkor ezek szerint a tesópuszi megengedett?
Gigi! a gyerekdoki és avédőnő már tényleg a hazamenetel napján kimennek. a dokinak látnia kell az újszülöttet (ez részben adminisztrációs dodlog is), meg fölír egy csomó hasznos receptet. a védőnő meg okoskodik egy sort, meg kiváncsiskodik, a szülésről (gondolom, hogy tudjon majd mit pletykálni
)
sziasztok!
Ági