Sziasztok!
Jöttem kicsit, bocsi mindenkinek, de panaszkodni fogok!
Ahhoz képest, hogy három gyerekm van tök jól vieselném, ha nem lennének a rokonaim! Teljesen átmentek idiótába, úgyhogy most ki lettek tiltva, mert túl sok volt már, még az anyukámból is!
Tegnap voltunk a gyerekorvosnál, mindent rendben talált és híztunk is, amennyit kell! Na de délután a csendes kisororszlánom átváltott nyűgösbe, egész délután szinte kézben volt, állandóan bújt, mint egy kiscica! Éjszaka szintén balhé 4-ig, állandóan szopizni akart!
Reggel evett 9, 9,30 körül és onnantól kezdve nyugodtan nézelődött, nagyon ari volt! Aztán pont mosogattam, amikor szóltak a gyerekek, hogy bukott Minike! Rengeteget bukott és mire felkaptam folyt orrán, száján, és úgy fuldoklott, hogy az valami brutális volt! Először nem ijedtem meg, de negyedóra elteltével is fuldoklott és csak néha-néha bírt sírni! A végén már megijedtem és hívtam apát, hogy húzzon haza, menni kell a dokihoz(5 percre van tőlünk és pont rendelt, hivtam, hogy megyünk) hazajött motorral, beültünk a kocsiba, de az meg b@szott elindulni, be kellett tolni! Ilyen még nem volt, persze mikor, ha nem most! Megvizsgálta és azt mondta nincs nagy baj, de emeljük meg az ágyat és kaja után lehetőleg inkább tegyem a hordozóba! Ja és az a baj, hogy 100 g-ot eszik és ő 2660 g volt tegnap, tehát neki az nagyon sok! Most vissza kell fognom egy picit! Hát nem lesz könnyű! Csajok én annyira megijedtem ,pedig nem szoktam, de utána teljesen kész voltam!
bocsi, hogy így rátok zúdítottam, de kész vagyok nagyon, minden összejön most nagyon!
rilla: drukkolok nagyon, hogy minden rendben menjen! Lehet, hogy már meg is született a bébije?!
sissi: Ati nagyon kis ügyes, hogy ennyit hízott már! Nagy puszi neki!
ja a kiscsajom azt játsza, hogy nem szeretett a jobb cicimből enni, most nagy kinlódások árán már egyre többet eszik a jobb oldaliból is! Azt hiszem irdab írta, hogy ő is ezzel küzd! Ne ijedj meg, ki kell tartani és egyre jobb lesz!
margit: remélem minden rendben ment a szülésednél, már most biztosan babázol! jó lenne tudni, mi van veled!
sajnos kevés időm van a három manó melett, olvaslak benneteket, de nem nagyon tudok írni, segítségem nincs, de tennivaló az akad rendesen!
De megpróbálom a szüléstörténetemet ma leírni nektek, mert olyan tök jó volt!