szüléstörténet
Szóval 16:54-kor kérdeztem a nyákdugót...a köv. pisi 1/4 óra múlva, akkor már nem volt kérdésem
Tudtam, hogy az előbbi a kezdet volt, de most ki is csusszant. Azonnal hívtam Ritát 17:20-kor. Mondom semmi, csak a nyákdugó, hogy tudd...fájás? Nincs, de most, hogy kérdezed...valami jön
Oké, akkor 15 perc múlva újra hívjam. Közben Anyut is megcsörrgettem, hogy merre van, mert lehet....mire elmondta merre van, mondtam, hogy INDULÁS, mert ugyan 5 perce tettem le Ritát, de most megint jön egy fájás
Gyorsan Ritát hívtam 17:35-kor, hogy 5 percesek...azonnal DE AZONNAL induljunk, ha gáz van hívjam, ő is indul, siet, próbál beérni, de a dugó...ettől kicsit én is tartottam
Anyu 17:50-kor ért ide, a lépcsőházban futottunk össze, mondom fordulj vissza! Mire ő...Nincs itt a taxi! Nem hívtunk, Te vezetsz!!! Szegény elsápadt, mert krírizs helyzetben képes az egyenes úton is eltévedni és amúgy is ivott eg ypohár bort. Mondom mind1, menjünk. Első emelet. Mire leértünk 3 percesek. Anyúúúúúúúúúúúúú, NYOMJAD NEKÍÍÍÍÍÍÍÍ. Kolossy tér...már érzem, nagyon gáz van, Zsolti kicsit hátrébb hajtja az ülést, picit jobb. Én, aki azért kínosan figyelek, hogy gyerek előtt ne, most káromkodom ki az ablakon minden "betolakodónak", de azért csak finoman
Rózsakert. Nagy gáz van
Érzem, hogy furakszik a buksi, de egyre jobban! Mostmár nagyon koncentrálni kell, hogy ne nyomjak. Rémes, csajok RETTENETES érzés volt!
Tudom, van köztetek, aki nagyon jól tudja Innen még kb. 10-15 perc, mire ott vagyunk. Iván egy szót sem szólt, Zsolti nyugtatott, Anyu meg csak nyomta...Dehát 60 ló, az nem 100, főleg hegynek fel...Végre...kipattantunk, Zsolti az uccsó pillanatban kapta el a liftet. Szerencsére mindenki az 5. főlé ment. Látták, hogy nagyon helyzet van...Megértően mosolyogtak
Liftből ki, azonnal rúgtam le a pacskert és futás a szülőszobára. Üres. Zsolti kicsit könyörgött, mire kijött Margó a nővérszobából
Majdnem a Holdfényben kellett szülnöm
Pedig mind3 szoba üres volt
Mind1, Móni rendi volt, mert kértem, hogy inkább Napsugár...azonnal áttolta a kocsit. Aztán jött Szabó doki, közben odacsörgött Rita, mindjárt odaér...Nem ért. Volt burokrepesztés, gátmetszés, fekvevajúdás
Eléggé csalódott voltam. Szóval 18:30-kor "vettek fel" az osztályra és 18:40-kor megszületett Linda, aki az Erzsébet nevet is megkapta, Nagyim után
Sosem fogom így hívni, tudom...Bár néha, mikor cuki pofit vág, akkor Böbe babázom
Meg akit nov. 19-én hoztak össze a szülei...
Ez pont Erzsébet nap Ez meglepi volt még Anyumnak is
Mikor meglátta a táblát a babakosáron el is pityeredett
Szóval egy nyomás és kint volt a lányzó
Sajna rövid volt a zsinór, így el kellet vágni, mielőtt megkaphattam
Olyan jó volt újra érezni a fincsi magzatvíz illatát
Aztán elvitték, pedig nem akartam
de jött Elvira csecsemősnővérke és ellentmondást nem tűrően közölte, hogy akkor alá kell írnom egy papírt, mert ha a gyereknek baja lesz....de olyan pattogva és kiakadva, hogy azt mondtam vigyék...
Nagyon el voltam csigázva
Ugyan alig álltam a lábamon, mert nem ettem 1/2 1 óta és addigra már este 10 volt és még szültem is közben
, de hulla sápadtan, kicsit szédelegve "kironygyoltam" a csecsemősökhöz és magamhoz vettem a kicsi csomagomat
Addigra szerencsére Elvira el és olt helyette Böbe
Ettől a pillanattól elválaszthatatlanok vagyunk
Hát így történt...