Új privát üzeneted érkezett!

Vita lezárva!
Bár ahogy Tündét és magamat ismerem.....egyenlőre! :oops: :roll:

Vali!

No commentek? :shock: Így többes számban?
Egyet találtam "visszakeresés" közben, az pedig az, amikor Briginek írtam,...... mert kérdezte, hogy végülis Ren kivel szült ......hogy "nem kommentálom" Szabó dokit és Margót! Ez pedig azért van, mert szoktak/voltak itt "nagy sértődések lenni" abból, ha valakinek nem tetszik a másik dokija/szülésznője. Akárcsak hallomásból is, tapasztalat nélkül!!!! :?
Egyébként nincs bajom.....miért is lenne?.....a két említett személlyel, "semmi közöm hozzájuk" , nem vizsgáltak vagy tettek "ellenem vagy mellettem" semmit, de egyiknél is másiknál is láttam/hallottam "rosszat". Ennyi. :roll: 8)

Judy!

Ürülök :lol: :wink: hogy klimax ilyen jól szuperál!!! Remélem nem fogja kiengedni a gázt sehol sem és ez csak azért volt, mert "kifogyott"!!! 8)
Eltávot meg megkapod!!! :lol: :wink: Érezzétek jól Magatokat! :wink: És megkérdezhetem, hogy esetleg "köszönthetem Benned" Hanna leendő keresztmamiját??? :wink: :lol:

Most mennem kell! Szép hétvégét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

wazzeg Tenci!

Most meg Vali...... :lol: :wink: :twisted: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vali!
:D nem volt semmi különös. Voltak hastáncosok, meg egyébb látványtáncosok + millió kaja. Svédasztal!!! :D jó ha a felét meg tudtam kóstolni. :lol: Pl. nagyon ízlett a joghurtos ubileves friss kaporral, meg a libamájjal töltött falatkányi császárzsemlék ... na jó inkább nem sorolom, mert hízok +2 kilót :lol: Furcsa volt, hogy nem kell folyton megszakítani a vacsit valamelyik zsivány miatt :D
viszont igazán édes kis férjem van!!! :oops: ma reggel meg közölte, hogy ő most szombaton elutazik angliába és csak aznap jön haz, mikor utazunk ki a szüleimhez Svájcba!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: és még addig lehet hogy a 4 gyerekes húgáék is itt alszanak nálunk :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: teljesen ki vagyok most borulva :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VITA LEZÁRVA-KÖSZÖNJÜK.....

TIMI-ha megjöttél Reniéktől,egy picit mesélj milyen volt piciLinda.... :lol: :lol: -de gondolom holnap már mehetnek is haza...... :wink:

VERÓ-szóval arab est+korzózás???-igen élni tudni kell...csajokra ki vigyázott???-jó szöveg jött értem férjem...mint a régi szép időkben ,mikor jöttek a pasik a randira-persze akkor nem volt késés...na megy gyerkőcök sem...de szép idők voltak :lol: :lol: :wink: :wink: de ami most van az hozzá sem fogható :wink: :wink: :lol: :lol:
és milyen kicsi fekete könyved van???? :wink: :wink: :wink:

JUDY-jó pihizést...és babázz sokat :wink: :lol:

LILLUS-Hunor? minden ok???

STEFF-azért még Sopron előtt idepattanhatnál.... :wink: :wink: :lol: :lol:

ANCSA-gondolom már otthon,és innen jobb a kapcsolat... :lol: :lol: szobaképek folyamatba.... :wink: amúgy minden oks veletek???? :wink:

KRISZTA-te merre kolbászolsz???most Petya ül a gép előtt??? :lol: :lol: :lol: vagy még keresed a vasalnivalót???? :wink: :lol: :lol:

ADRI-köszi az infókat-de gyere méééég!!!!!!elég mozgalmas nyaratok volt látom...és mit fogsz tanulni???-meló???? :wink:

ANDI-Balu-nem semmi :wink: :lol: :lol: :lol: mekkora már....

VALENTINA-írhatnál mi van veletek...Viktor is már kész nagyfíú,nálam Mikey nagyon ördög...sőt ördög triplázva :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Halihó!
Csak egy szóra!

Veronikusz!
Intercontinental? Wow! Csak nem jön négyeske?! :lol: :lol: (csak mert Zsófinál is odamentetek ünnepelni...)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci!
nagynéném szemből vigyázott rájuk :D könnyekig meghatódott, hogy milyen aranyosak voltak :lol: (Zsófi megtanulta kihúzni az éjjeli fényt a falból tegnap este!!! :shock: :lol: szuuuper :oops: )
kis fekete könyv: :lol: szeretnéd tudni, mi? :lol: :lol: :lol: az szuper titkos!!!! :lol:

Steffi!
látom te is emlékszel, mikor Emese megjegyezte, hogy ha megint InterContinentál lesz, akkor jobban oda fog rám figyelni, mert az +1 gyereket jelent!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hát! Laci megint feldobta a témát a vacsinál :? :D :lol: :lol: szeretnék én is de .... nem is tudom! :oops: :? :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tenci!

Naggyon édi!!! :lol: :wink: És nagyon csajos forma. :wink: És tiszta haj a feje!!! :lol: :wink: Reni is jól! Bár gátseb kicsit fájdogál! :oops: :? Köszön mindent! Főleg a palacsintát!!! :lol: :wink: Két napja nem ebédelt, mert tegnap tökfőzi ma meg spenka volt az ebéd! Úgy hogy életet mentettem!!!! :lol: :wink: 8)
És igen. Holnap spuriznak haza. Aztán majd jön és mesél és tesz fel képeket is! :wink:

Puszik átadva! Köszöni szépen. De majd holnap jön....ha csak két szóra is....és majd mondja mi volt.

Most megyek én is aludni, mert holnap megyünk Balcsira és asszem hosszú napom lesz!

Jó hétvégét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Tigrincs: Köszönjük a híreket Renátáról!! Örülök,hogy mindketten jól vannak! Várjuk a beszámolót Renátától!

Tenci: Általában éjjel 2X vagy 3X szopizik Beni. Lilaakác is bejátszik nekem!

Tünde: Rendben, akkor kisdedet viszem, a nagyok elpasszolom :lol:

Steffi: jó pihenést!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:50-kor.
Vendég

Lilluska! szép a kert és a virágaid is, ilyenkor mindig siratom az enyémet :( . ti merre laktok??

Veronikusz
négyeske? :shock: :lol: lehet h már ott figyel :wink:

Kép
gablaty

most értünk haza Pomázról,voltunk barackot meg almát szedni, délután lekvárfőzés lesz :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gablaty

Lilluska!
Jaj de jó!!! Örülök, hogy Hunor ilyen kis vasgyúró és legyűri "egyedül" a kórt!!! További jobbulást neki!!!

Kertre ne panaszkodj!!! Sokan megirigyelnék!!! :D gyönyörű!!!

4-eske: Mikor megismerkedtünk, férjem mondta, hogy ő kettőt szeretne. Mivel mondtam, hogy én meg 3-at, azt mondta, hogy oké, a 2. után meglátjuk. Hát most nem bírja abba hagyni!!! :lol: :lol: mondtam neki a vacsin, hogy többet kéne kettesben lennünk, mert milyen jó, erre röhögve megjegyezte, hogy minek, ha nem akarok négyeskét!! :lol: :lol: :lol: erre fel már pénteken átküldte a szülinapjára kapott kedvezményes vacsi voucher-ét!!! :lol: megnyugodtam! :lol:

Tigrincs!
Örülök hogy Reniék jól vannak!!! :D

Gabi!
De jó képek! Milyen sokat nőtt Enci!!!! :shock: Mikor keltetek, hogy ilyen hamar megjártátok? :shock:

Négyeske ott figyel??? :shock: nem hinném :lol: most múlt el :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Csajok :D
Tegnap 1/2 9-kor kidobtak minket :wink: Isteni itthon, bár bazi nehéz :roll: Iván imádja Lindát ezzel viszont nem hagyja elaldudni :roll: De olyan cuki! Folyton puszilgtaja és dörgölőzik hozzá :D
Több tejcsit LÉCCIIIIIIIII ne kívánjatok :) Már most bőven fulladozik benne szegény királylány :? Meg hát szét durranok....Tegnap éjjel 50-et :!: nyomott be. azt hittem azért sír,mert kevés...de pont nem :shock: Szóval zabamarcella :lol:

Szülésről majd írok...Gyors volt, de annál rosszabb :( :( :cry: :cry: Azt mondtam soha, de soha többet....Sebaj...MAjd remélem Lindának megadatik a szép szülés 8) Én meg dolgozgatom az "élményt". Csak a szépre koncentrálok! Mert annál azért nins szebb, mint mikor odaadják a kis maszatos, magaztvíz illatú kis testecskét :D :cry: :D

Majd képeket is doobok...remélem nem 20 év múlva tudok legközelebb jönni, mert sajna Linda is olyan, mint Iván volt....Nehezen elalvós, hasfájós típus, akit nem lehet átverni...anyuszag kell, akkor anyuszag kell...ha megzörren a falevél és még nem alszik elég mélyen akkor....vége....csak cicin hajlandó elaludni...
Szal gatyát felkötöttem :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

És persze köszi a sok jókívánságot!!!!!!!
Majdnem lemaradt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kaptam fél percet :D Dobok képet ;)

Kép
Ez az a pillanatt, amiért a legjobb nőnek lenni!!!!

Kép
1 napos

Kép
1x Linda

Kép
1x Iván

Lehet találgatni, hogy mennyi a hasonlóság :lol:

Kép
Szerelem első látásra :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Renáta: Nagyon cuki a kiscsaj! Gratulálok!! Tényleg hasonlítanak Ivánnal!
Te is az utolsó szülőszobában szültél?
Szerencsés vagy,hogy nem olyan megkötös hálóinget kaptál, én igen és rosszul is kötöttem meg :oops: Rita mikor meglátta, azonnal a segítségemre sietett :lol:
Üdv a klubban :-) Az én fiam is csak cicin hajlandó elaludni és nem alszik mélyen, van úgy, hogy szinte egész nap kézben van. Nekem Petya nem volt ilyen, ő evett-aludt...Bezzeg most....

Miért kell emésztened a szülést?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!
Most jöttünk meg Balatonról, úgyhogy Reni ne haragudj, hogy csak most, de nagy szeretettel gratulálok, remélem a szülés gyors volt és laza, nagy a boldodság otthon és mindenki makk egészséges!!!
Pusz nektek

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Reni, szépek vagytok, gratulálok mégegyszer!

Kriszta, ha erre járnál, nálatok volt vmilyen mellékhatása a meningitec oltásnak?? Ma megyünk, de utazunk is el a hét második felében és ezért kicsit vacillálok. Hm?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Renáta, nagyon nagyon aranyos ez a lány. Ivánpuszi! :D
snooopy

Csak gyorsan!

Orsi!

Első rész elment. Kérlek várd be a többit is! Köszi!

Majd még jövök.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Aproo!
Nem volt semmi mellékhatás. A Neis-Vac-ot kapta Petya. Annyit mondtak, hogy aznap meg másnap ne menjünk napra vele. Hétvégén anyóséknál voltunk a Somlyón, ugyanúgy rosszalkodott, mint máskor. Sógornőm azt mondta, hogy a lánya egy kicsit nyűgösebb volt, de oltás után négy nappal ők is elmentek a Balcsira.

Renáta!
Nagyon szép ez a lány! Gratula még 1x.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Orsi!

Ment ketteske!! :lol: :wink: De hármaskát még várjad! :wink: De előbb ebédeltetnem kell. Meg nekem is!!! Nehogy má lefoggyak!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Ren!

Látom vagy!!! :lol: :wink: 8) Engedélyt kaptál a Lurkóktól, hogy most jöhetsz?!?!?! :lol: :wink: Képek nagyon édesek!!! És tényleg hasonlítanak nagyon!!! Csak az én Gyerekeim nem!!! :? :lol: :wink: Mondom, hogy az egyiket kaptam, a másikat meg találtam!!! :lol: :lol: 8)
De majd délután rakok én is képet!!!

Emese!

Balaton? Hol? Mikor? Miért??? Ilyen sokáig??? :lol: :wink: Ha a mosás és vasalás után :lol: :wink: lesz egy kis időd, gyere és mesélj!!! És tegyél képeket is!!!

Most robogok ebédeltetni! Szép napot addig is Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Oké Timi, bevárom a 3. részt. :D
snooopy

Köszike Kriszta, mi nem azt kaptuk, mi a Meningitec-et. De Nektek is agyhártya c elleni, ugye?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen, agyhártya c ellen. Lányom is ezt kapta négy éve.

Kép
Kép
kriszta36

Szervusztok!

Még új vagyok nálatok, remélem, hogy tudtok segíteni...
December végére készülünk programcsászárra a kútvölgyibe és egyáltalán nem ismerem a kórházat. Két lánykám hét és öt éve a máv-ban születtek (szintén császárral).
Szóval arra kérnélek Titeket, hogy ha lehet, adjatok infokat a kórházról, a nővérekről, a csecsemős osztályról, a látogatási és egyéb tudnivalókról.

Előre is köszönöm
Gabi
fehérgabi

Orsi!

Ment a harmadik......és még nincs vége!!! :shock: :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

szüléstörténet
Szóval 16:54-kor kérdeztem a nyákdugót...a köv. pisi 1/4 óra múlva, akkor már nem volt kérdésem :D Tudtam, hogy az előbbi a kezdet volt, de most ki is csusszant. Azonnal hívtam Ritát 17:20-kor. Mondom semmi, csak a nyákdugó, hogy tudd...fájás? Nincs, de most, hogy kérdezed...valami jön :wink: Oké, akkor 15 perc múlva újra hívjam. Közben Anyut is megcsörrgettem, hogy merre van, mert lehet....mire elmondta merre van, mondtam, hogy INDULÁS, mert ugyan 5 perce tettem le Ritát, de most megint jön egy fájás :shock: Gyorsan Ritát hívtam 17:35-kor, hogy 5 percesek...azonnal DE AZONNAL induljunk, ha gáz van hívjam, ő is indul, siet, próbál beérni, de a dugó...ettől kicsit én is tartottam :roll: Anyu 17:50-kor ért ide, a lépcsőházban futottunk össze, mondom fordulj vissza! Mire ő...Nincs itt a taxi! Nem hívtunk, Te vezetsz!!! Szegény elsápadt, mert krírizs helyzetben képes az egyenes úton is eltévedni és amúgy is ivott eg ypohár bort. Mondom mind1, menjünk. Első emelet. Mire leértünk 3 percesek. Anyúúúúúúúúúúúúú, NYOMJAD NEKÍÍÍÍÍÍÍÍ. Kolossy tér...már érzem, nagyon gáz van, Zsolti kicsit hátrébb hajtja az ülést, picit jobb. Én, aki azért kínosan figyelek, hogy gyerek előtt ne, most káromkodom ki az ablakon minden "betolakodónak", de azért csak finoman
:oops: :oops: :oops: Rózsakert. Nagy gáz van :!: Érzem, hogy furakszik a buksi, de egyre jobban! Mostmár nagyon koncentrálni kell, hogy ne nyomjak. Rémes, csajok RETTENETES érzés volt! Tudom, van köztetek, aki nagyon jól tudja Innen még kb. 10-15 perc, mire ott vagyunk. Iván egy szót sem szólt, Zsolti nyugtatott, Anyu meg csak nyomta...Dehát 60 ló, az nem 100, főleg hegynek fel...Végre...kipattantunk, Zsolti az uccsó pillanatban kapta el a liftet. Szerencsére mindenki az 5. főlé ment. Látták, hogy nagyon helyzet van...Megértően mosolyogtak :) Liftből ki, azonnal rúgtam le a pacskert és futás a szülőszobára. Üres. Zsolti kicsit könyörgött, mire kijött Margó a nővérszobából :? Majdnem a Holdfényben kellett szülnöm :roll: Pedig mind3 szoba üres volt :twisted: Mind1, Móni rendi volt, mert kértem, hogy inkább Napsugár...azonnal áttolta a kocsit. Aztán jött Szabó doki, közben odacsörgött Rita, mindjárt odaér...Nem ért. Volt burokrepesztés, gátmetszés, fekvevajúdás :( :cry: :twisted: Eléggé csalódott voltam. Szóval 18:30-kor "vettek fel" az osztályra és 18:40-kor megszületett Linda, aki az Erzsébet nevet is megkapta, Nagyim után :D :cry: Sosem fogom így hívni, tudom...Bár néha, mikor cuki pofit vág, akkor Böbe babázom :D Meg akit nov. 19-én hoztak össze a szülei...Ez pont Erzsébet nap Ez meglepi volt még Anyumnak is :wink: Mikor meglátta a táblát a babakosáron el is pityeredett :D :cry:
Szóval egy nyomás és kint volt a lányzó :D Sajna rövid volt a zsinór, így el kellet vágni, mielőtt megkaphattam :( Olyan jó volt újra érezni a fincsi magzatvíz illatát :D Aztán elvitték, pedig nem akartam :roll: de jött Elvira csecsemősnővérke és ellentmondást nem tűrően közölte, hogy akkor alá kell írnom egy papírt, mert ha a gyereknek baja lesz....de olyan pattogva és kiakadva, hogy azt mondtam vigyék... :( Nagyon el voltam csigázva :( Ugyan alig álltam a lábamon, mert nem ettem 1/2 1 óta és addigra már este 10 volt és még szültem is közben :lol: , de hulla sápadtan, kicsit szédelegve "kironygyoltam" a csecsemősökhöz és magamhoz vettem a kicsi csomagomat :D Addigra szerencsére Elvira el és olt helyette Böbe :wink: Ettől a pillanattól elválaszthatatlanok vagyunk :D
Hát így történt...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Helló Csaj! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kriszta
Volt itt az új védőnő :roll: Anyósodnak üzenem, hogy hiányzik :cry: :lol:

MSE
Pont megsértődni készültem :lol:

Orsi
Szabó doki...nem voltunk egy hullámhosszon.... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Húúúú Renáta, ezt végigizgultam. Azt hittem, 1 órába több minden belefér. :lol: (Már abba, amikor írtad, hogy INDULUNK, meg 18.40 közé) Sajnálom, hogy nem olyan lett, ahogy elképzelted. De azért jó ez.
Én a Holdfényben szültem mind a kettőt. Mi a baj vele?
Elvira melyik?
Böbe tündér. :)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Renáta: Sajnálom, hogy nem úgy alakult minden, mint ahogy vártad.

Kriszta: Elvira szerintem tavaly még nem volt. Most nagyon sok csememős nővér volt ismeretlen a számomra.
Egyetértek Böbe egy tündér!! Sajnálom, hogy most csak 1X találkoztam vele.

Melyik az a Holdfény?
Én mindkettőt a Napsugárban szültem.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Reni!
ez nagyon szép és izgi volt. Akkor most már te is tudod, hogy milyen a "bemegyek és kipottyantom" szülés :lol: :lol: :lol: Linda nagyon édes baba és tisztára olyan mint a bátyja. :D :D Sok boldogságot!!!

mi meg ma voltunk gyerekorvosnál. Semmi komoly, csak mivel elutazunk csütörtök reggel, már most elhoztam a két nagynak az orvosi igazolást az ovihoz + Szofi körme felszakadt, mert Kata vadult a fürdőszobai ajtóval és meg akartam mutatni. (telement homokkal alatta :oops: ) és ha már ott voltunk megmérettem a "kicsikémet" :D Zsófi 77 cm és 9420 gr :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Vero!

Akkor jó utat és érezzétek jól magatokat! Na és persze vigyázzatok egymásra.....Apával! :lol: :wink: A többit a Csajok megoldják!! :wink: :lol: 8)
Kicsikém.....hát ez naggggyon jóóó!!! Szép méretek! :wink: :lol: Na majd két hét múlva én is viszem méretni! De én még csak a 7 hósra! :wink:

Brigi!

Holdfény a középső szülőszoba! Szép világoskék, bár ablaka nincs! 8) Gondom nekem sem volt vele, én Adrit szültem ott. :wink: Sokkal jobb volt, mint a Pirkadat, amiben előző éjjel "fetrengtem" :lol: , mert olyan sz@r volt a szülőágy, hogy nem tudtam rajta aludni!!! :? :oops: :roll:
De hál'Istennek másnapra.....a NAGYNAPRA! :wink: ..... Csilla "kibulizta" :lol: :wink: nekem a Holdfényt! :wink:

Ren!

Ezt én is akartam már kérdezni, hogy Holdfény miért nem volt szimpi? 8)
Szüléstörténet pedig.... :roll: De a lényeg, hogy Csajszi ép és egészséges!!! :lol: :wink: Gátseb meg majd gyorsan meggyógyul! Most mondjam azt, hogy küldöm rá a gyógypuszikat?!?!?! :lol: :wink: 8) Ezt most inkább Zsoltira testálom át!!!! :lol: :wink: 8) De lélekben Veled vagyok!!! :wink: :lol:

FehérGabi!

Kórház szupi, szülésznők....bármelyiket is választod!!!...szupi, csecsemősnővérek is szupik, főleg Böbe és Judit nővér, kivéve talán Elvirát, aki kicsit "sárkány" , de ha jó napja van, akkor ő is rendes! :wink: Látogatni bármikor lehet, de ha nem alapítványi szobában vagy, hanem a "közösben", akkor oda csak Apa mehet be hozzátok "védőfelszerelésben" :wink: amit természetesen a kórház biztosít. Csecsemős osztályon nincs semmi ráderöltetve, amit nem szeretnél. (tápszer, cukrosvíz stb.)
Bár most, hogy a kórház szülészetét privatizálták/privatizálják szeptember 1-től így talán jobban jársz, ha a dokidat kérdezed folyamatosan....mármint ha mész hozzá....hogy mit tud az éppen aktuális helyzetről. Ha van egyéb konkrét kérdésed tedd fel. Úgy könnyebb válaszolni! :wink:
Egyébként lánykáid hány évesek? Hogy hívják őket? És Hármaska mi lesz? :wink: Kisfiú vagy kislány? És ki a dokid? Több kérdésem....egyenlőre......nincs!!!!! :lol: :wink: 8)

Boszi!

Azanyámmindenit!!! Hol kóbászolsz?!?!?!? Minden okés? :roll:

Tenci!

Bocsi bakker.....de képek már csak holnap!!! Beccccsssszóóóóraaa!! 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci!

Gyúrok a laptetőre ezerrel.....de csak nem akar összejönni!!! :twisted: :lol: :wink: 8) 8)
Vagy most már Boszinak jár?!?!?! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na úgy láccik ma magamban dumálok! Má megint! :lol: :wink: 8) Apa kezdődik, Apa kezdődik....!!!! :lol: :lol: 8)

Éjszakai műszak pihizik....hajnali mingyá jön....én meg most megyek. :lol:
Jelentem a mai napi utolsó adag szopi meg volt! :lol: :wink: 8)

Ren!

Neked még annyit akartam, hogy "fénymásolt" :lol: :wink: képek között annyi a különbség, hogy a kiskölök szőke a puncis meg barna!!!!! :lol: :wink: Jól látom??

Na most már tényleg mentem! Szép álmokat Mindenkinek! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Wazzeg Tenci!

Úgy láccik ma is hiába gyúrtam....a következőt is valaki le fogja nyúlni!!!! :twisted: :wink: :lol: 8) Érzem!!!! :cry: 8)

Szép álmokat Neked is!!! Pussz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Tigrincs!
látom ismét jó elvoltál éjjel! :lol: :lol:
mért kell neked annyira ez a laptető?! :shock: :? :D

Tünde! Ancsa! Cukipofa! Heni! Steffi! Durca! Gabi! Andi! .... és akit még nem soroltam, hol vagytok???

Ancsa!
megvan már hogy mit kap Gellért a szülinapjára??? :D én már félig megvettem Lacinak. :D Kap egy szép kivül-belül bőr cipőt és egy sarok-ülőgarnitúrát :lol: :lol: :lol: :lol: Ez utóbbit ma megyek elintézni, drukkoljál hogy még legyen!!!! :D :D :D :D Úgy izgulok, hogy mit fog hozzá szólni :D remélem még ma el is tudom hozni!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

TIMI-én is látom jól elszórakoztál.... :lol: :lol: :lol: de ha van társaság úgy jobb neeeeem????-fent voltam moziztunk :wink: :lol: -a lényeggel hamar végeztünk :wink: :lol: máskor dobj egy sms-t azt jövök... :lol: :lol: :lol: -a képekért már nem is szólók :wink: lassan úgy látjuk Jázt hogy már megy,Adrit meg hogy viszi az iskolatáskát.....úgyhogy....különben... :wink: :lol: :lol: utolsó adag szopi-te nőőő már ma írtad..... :roll: :wink: :wink: :lol:

Veró-milyen kis ügyes vagy!!!! :wink: :lol: miket ki nem találsz???-sarokülő????-na persze, nem csak ülni akartok rajta mi???-nos akkor kinek is vetted???? :wink: :wink: :lol: :lol:-mikor is lesz az ajándékozás???

FehérGabi-üdv itt :lol: :lol: -Timi leírta a lényeget-és tényleg írhatnál picit magatokról :lol: :lol:

REN-nagyon édes kiscsajod van!!!! :lol: és van hasonlóság-de azért Iván kispasis,Linda meg olyan nőőőőcis :wink: :lol: :lol:

LiLLUS-azért ott van a kerted a tutiba :wink: :lol: :lol: milyen lenne ha ráértél volna???? :wink: :lol:

ANCSA!!!!-merre???minden okés???már otthon ugye???küldtem mailt remélem megkaptad....és ha van időd gyere ha csak egy uff-ra is :wink: :lol: :lol:

APROO-merre mentek??

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Na, az éjszakai műszak....

Veronikusz!
Te nagyon ügyes vagy ajándékozásilag! Én nagggyon béna. A végén mindig együtt vesszük meg. :oops: De talán majd ha már vezetek..... :roll: Nem is írtam még, hogy egy VW Tourannal nyomom.... :oops: :roll:

Holnap mi is el egy hétre.

Aproo!
Oltás? Hova mentek?

Fehérgabi!
Szia! Timi nagyjából leírta a lényeget. Kérdezz még! Talán annyi, hogy a szobába bemenős-beöltözős apalátogatás (nem alapítványi) csak délután és csak a folyosón. És a baba éjjel nappal veled lehet. Hármaska is csaj? Ki a dokid? És igen, sajna privatizélés van, kérdezd a dokidat, mi a helyzet.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
Majd gyere, hogy mi volt ma UH-n! Pusz.

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!
Sokat gondolok Memmére, láttam a másik topicban, hogy már 40 hetet betöltötte. Írtam neki privit, de még a kimenőben van. Lehet, hogy...? Rita! Légyszi, légyszi, ha igen, és Memme is úgy akarja, némi hírt hozzál!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
WOW! milyen jó kis járgányod van!!! az komoly!! :D :D :D
ajándék: nem az én ötletem volt, - lévén GYED-ből nem fussa ilyenre - hanem a nagynéném ajánlotta fel, hogy kamatmentesen karácsonyig kölcsönadja nekem ezt a pénzt :D mert már szétesik az, ami itt van IKEÁ-s ágy :? :oops: (milyen jó hogy múltkor ő vigyázott a lányokra a vacsi alatt!? :lol: :lol: :lol: )
Különben meg megvettem ma az ülőgarnitúrát. Már szereztem DU-ra pasikat :lol: :lol: :lol: megyünk érte :D férjem vagy megöl érte :lol: vagy nagyon fog neki örülni!!! :lol: :lol: :lol:

Tenci!
férjemnek Aug.20.-án van a szülinapja!!! :D tud élni! tűzijáték, buli, FAnta ... :lol: :lol: köszöntés meg ... lévén 20.-án elutazunk ... holnap!!! :D
Ti jól vagytok???? nyomjátok még a medencézést??? az a ti medencétek??? mert akkor veszünk belépőt!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Reni: Sajnálom, hogy nem úgy sikerült ahogy szeretted volna, de a lényeg, hogy egészségesek vagytok :lol: Amúgy már kérdezték a többiek, de én is meg kérdezem, hogy mi a baj a Holdfénynyel?
Nagyon szép kislányod van.

FehérGabi: Üdv itt nálunk.

Tenci: Sajnos betegek vagyunk, elkaptunk egy kis virúst így 8 hónap után ez az első komolyabb betegségünk :cry: :cry: :cry:
Még beszélni se akar és sajnos visszaestünk mert a pelenkát kéri, ha nem kapja akkor üvől,de addig amig 39 főlé nem megy a láza :oops: :evil:

Steffi: Hogy vagytok?

Minden kép tetszik,
Most Anyukámnál vagyunk, mert be gipszelték a kezét és segítünk neki amiben tudunk.
Most megyek, este megpróbálok még jönni.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Sziasztok!

Vero!

Ülőgarnitúra mi?!?!?!? :lol: :wink: Főleg sarokba....!!!! :lol: :wink: 8) Remélem kényelmes lesz ülve is!!!! :lol: :wink: Hát ha a mi kanapéink is tudnának mesélni.....!!! :oops: :wink: :lol: 8)
És igen. Laci tudta anno, hogy melyik nap is érdemes megszületni!!! :wink: Na és ha még Pisti is lenne.... :lol: :lol: 8) :wink:
Képet esetleg valahol meg lehet nézni az ülőgarniról? Persze csak olyat, ami megmutatható és publikus!!! :lol: 8) :wink: Akkor holnapra jóóóó Apaköszöntétst.....Neked!!!! :lol: 8) :wink: Lacinak meg....mindeféle jót kívánok....amit csak akar!!!! 8) :lol: :wink:
És jó utat! Még mindig! :wink:
És igen, jól elvoltam egymagam! :wink: De azért, ha a Bagolykák jöttek volna, jobb lett volna volna volna volna!!! :lol: :lol:
Laptető meg...... :wink: :lol:

Kriszta!

Levél addig van a kimenő fiókban, míg az illető el nem olvassa. Szóval még reménykedjél! De szerintem felesleges "erölködnöd"!!! :?
A Touran meg....szép nagy autó!!!! :lol: :wink: 8) A szomszédnak is olyan van! Csak neki 3 Gyerek van bele! :lol: :wink: Látom nem kispályázol!!!! Így is kell csinálni! :wink: Az egyébként saját autótok? És hova mentek holnap? Nektek is jó utat és érezzétek jól magatokat! :wink: :lol:

Tenci!

Ja, majd megint küldöm az sms-t oszt nem mész ki a telódért, azt várhatok itt reggelig!!!! :lol: :wink: Engem többet nem szivatsz meg!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8)
A gyors menetek is isteniek tudnak lenni! :wink: :lol: 8) És mit néztetek a "moziban"? :wink: Nekünk sokkal jobb van!!! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :lol: :twisted: :wink: 8) :lol:

Na most zúztam ebédelni, mert János is megjött. :wink: Bár.....Lányok alszanak....szóval.....!!! 8) :lol: :wink:

Majd még jövök és tényleg rakom már a képeket! :wink:

Addig is pussz!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.08.18 13:17-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vali!

Viktornak és Anyukádnak is jobbulást! :roll: Remélem hamar helyrejönnek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero-Kriszta!

Akartam már nektek írni, hogy vettem a múltkor azt a Karamalz itókát! :lol: :wink: Még hogy sör!!!! :twisted: :lol: :wink: A tisztességes megnevezése: Maláta ital!!!! Úgy hogy legközelebb ne verjetek át lécci!!!!! :lol: :wink: :lol: 8)
És melyikőtöknek nem ízlett annyira a citromos? Mert szerintem az is fini, bár igaz, hogy a "sima" tényleg jobb!!! De azért a citromos is a nyelőcsövemen legurulva a gyomromban végezte!!! :lol: :wink: 8)
Ja és az akartam még megkérdezni, hogy Teccőbe mennyibe kerül? Én nem nagyon járok oda, Ósanba meg Corába még nem láttam. Most meg a CBA-ba vettem és ott 219 froncsi volt. Na persze, ha nem tudjátok, hogy mennyi nem baj, csak kérdeztem. :wink:

Na most már ténlyeg mentem!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boszi!

UH??????????? Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
A Tescoban 179 volt, de most a Metroban láttam olcsóbban. Nekem mind a kettő bejön. Sima és citromos.
Holnap Erdélybe megyünk egy hétre barátokhoz. Jó hosszú út lesz. :roll:
Touran ENYÉM!!! :lol: Mondja apjuk, de azért mindenért lecsesz.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?