Új privát üzeneted érkezett!

Itt a masik link, lemaradt az elozo uzenetembol, elnezest :)

http://www.babyactive.hu/index.php?PHPS ... 540bf55bbd

sünciboglya

Szasztok!

Gabi, küldtem a mélt! foggalmam sincs mi lehet a gubanc.... lehet egy régebbi word-öd van :roll:

Dolli, hova sétáltatok Gézuval délután? Csaviztatok? Mellettetek mentünk el autóval, még kopogtam is, de nagyon telefonáltál... :wink:
Okés, akkor Géza és narancs! :lol:

Hajni, mi volt a dokinál?

Brigi, egykor aludt el Dorci?! Húúúú :shock: jól bírta!!!! :lol:

Lini, hova utaztok?

Zsand, elég nehéz helyzet.... nem is tudom mit csinálnék.... :?

Mia, képzeld megnyertem egy licitet!!!!!! Az utolsó percben túllicitáltam a másikat! :lol: Vettem egy próbababát 5500ft-ért a teszveszen!!!! Úgy örülök!!!!!! :mrgreen:

Elteszem magam holnapra, mert elfáradtam a tornában....

Jó éjt mindenkinek!!!!
sylph

Jah, feltöltöttem én is a képeimet a Dolli-s és a játszóteres mappákba!!!!
sylph

Anett, vizesek jöttek?

Mostmár tényleg eldugulok....
sylph

Brigi, Zsand, Szilvi:
köszönöm az aggódást Lili szerencsére jól van. Viszont a dokira most nagyon mérges vagyok. Kiderült, hogy a szájpenész ráhúzódott a hangszálaira azért rekedt.
Csak az bosszant, hogy egy hete az oltásnál kérdeztem tőle kell-e bármit tennem vele ( bár akkor még csak a nyelvén volt kicsi) és nem mondott rá semmit. Ha már akkor reagál nem jutunk el idáig. Lehet nekem kellett volna erőszakosabbnak lennem, ebből is látszik, hogy kezdő anya vagyok még.... :oops:
Kaptunk ecsetelőt, minden evés előtt a száját és a cicimet is kenni kell. :?

Zsand: én a helyedben megkérdezném a gyerekdokit. Ha azt mondja figyeljetek oda arra már nem hiszem, hogy haragudna a párod. Sőt talán örülne, hogy Te nem hagytad annyiban. Ha meg nincs baj akkor legalább megnyugszol neki meg nem is kell tudnia.

Lini: remélem jövő héten összehozzuk a Liliket a játszón. Az én Lilim ma különösen aluszékony és nyugodt volt. A doki néni nevetett is rajta, hogy nekem az a fura ha Lili nyugodt. :)

Eddig nem akartam elkiabálni de mivel már három napja így van elújságolom:
Képzeljétek Lili végre átalussza az éjszakát. :lol:
Három napja leteszen este 8-9 körül és reggel 4 - 5-ig alszik. Még ma is elaludt fél 9-kor ( na jó a cicin.... ) pedig ma tök sokat aludt napközben is. Remélem ez most már így is marad... :P

Nektek is jó éjt! :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Olyan jó volt ma találkozni Veletek!
Gabi, Brigi, örülök, hogy megismerhettelek Titeket!
A jövő heti találkozóra nem biztos, hogy tudunk majd menni, mert Ádám megint szabin lesz egy hétig, és csavizunk majd minden felé, de ha épp itthon leszünk, akkor megyünk majd mi is.

Szilvi!
Képzeld, nem voltak a vizesek!!! Hacsak nem éppen akkor, amikor ott voltunk a játszón... :evil:
Amikor hazaértünk, néztem a postaládát, hogy van - e benne értesítő, hogy itt jártak, de semmi. Úgyhogy szerintem nem voltak!

Hajni!
Gratula az éjszakákhoz! Nagyon ügyes LiliBaba. Remélem, hogy legközelebb már tudtok jönni!

Lini!
Jó nyaralást Nektek! Tirolba mentek?! Az nagyon jó lehet! Még sosem jártam arra.

Mia!
Most láttam, hogy Te már a 30. hétben jársz??! Azta! Hogy telik az idő?!
Jó költözést Nektek holnapra!
Így, hogy most egyedül maradsz a hétköznapokban, hogy ha valamiben tudok Neked segíteni, csak szólj nyugodtan. Én kb minden másnap megyek InterSparba, úgyhogy ha boltba kell menned, hozzánk csatlakozhatsz!

Dolli, ez neked is szól! Tényleg szóljatok nyugodtan!
Te meg átlépted a bűvös 12. hetet?! Innentől biztos csak egyre jobban leszel már!

Zsand!
Jobbulást és sok kitartást kívánok a kisfiúnak!
Húú, ez elég nehéz helyzet, de én biztos, hogy beszélnék a gyerekorvossal, kikérném a véleményét a dologról.

Na megyek aludni!

Sziasztok!

Anett

Kép
Kép
anett_

Aaaaaaaaaaaaaaaaw, meghozta parom a vasarolt cuccokat (TeszVeszen osszebaratkoztam egy lannyal, mindig kuld e-mailt ha jonnek uj cuccok es elsokent licitalas nelkul jutok hozzajuk.) Alomszep minden!!!!! Es annyira olcsok voltak a dolgok, raadasul 2 kivetelevel minden uj. HURRA! :D

Szilvi:
Meglestem a TeszVeszen, nagyon jo vetel volt!
5500? WOW !!!!Tenyleg nagyon olcson jutottal hozza! Anno pont ilyet vett a baratnom, 2005-ben 8500-ert.
:D:D:D:D

Hajni:
Jaj szegeny Lili!!! Ugye hamarosan jobban lesz az ecsetelestol. Riaszto dolgok ezek. En meg nem is hallottam soha ilyenrol! Jobbulast kivanok!

Gratula a hosszu alvashoz !!!! :D

Holnap hajnal 6-kor jonnek a koltoztetok..... bar en nem megyek ki szerintem, de akkor is fel fogok ebredni az izgalomtol, pedig nem is en koltozom. :D

JOejt lanyok!

sünciboglya

Meg egy gyors reakcio:

Anett:
Egy idoben irhattunk szerintem igy csak most vettem eszre!

Aham, szepen haladunk hala Istennek. :)
Nagyon koszonom a segitseg felajanlasat! Jol esik! Biztosan kicsit elhagyatottnak fogom magam erezni az elejen... (Aztan johetnek a vetkozos fiuk meg a rezesbanda bulizni) :D:D:D:D

Sajnos csatlakozni nem tudok a Spar-ozashoz, pedig szivesen tennem. :( De szigoru fekves van mert elvekonyodott a mehszajam. Igy hat nincs mocorgas, max a babanak. Meg ulni sem igazan lehet. Pffffff!

Parom mindent bevasarolt, kiszamoltuk, remelhetoleg eleg lesz a zsak kaja 10 napig, amig tavol lesz. :D
Azt nem tudom fozni hogy fogok, majd max lefekszem kozben a szofara, az meg hatareset szerintem. Bar kaja is van most kb 5 napra. :D

Na most mar tenyleg elhullok aludni! JOk legyetek!!!!!!

joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Kislányom 2 éves 3 hónapos és keresek neki valamilyen tornát Érden vagy környékén. Tudtok ebben segíteni!

Köszönöm!

Köszönöm szépen.
tata

Jó reggelt!

Megint csak gyors próbálok lenni, ezer+1 dolgom! :roll:

Szilvi! Lebuktunk! :lol: Tegnap du azt hiszem meghibbantam. A délelőtti sparozas után még lementünk apa elé az Érdligeti állomásra! :roll: :D Olyan jó kedvem volt, csak minimális rosszullét volt délután is és erőm meg majdnem hogy sok is! Lehet, hogy van valami a bűvös 12-ben? :D
No majd meglátjuk, mert egyszer már volt 2 ilyen napom, oszt visszaestem.
Gézu látszik, hogy elszokott a sétától, nem bírta a bő 2 km-t, hazafelé egy picit vinni kellett apának! :)
Mondjuk én is eléggé elfáradtam, pláne, hogy a délutáni alvásom is ki volt lőve, mert jött apukám. De olyan jólesett! :D
Olyan jó nézni a talis képeket! :)
Próbababa! Hurrá! :D

Anett! Nagyon aranyos vagy, észben tartom szíves felajánlásodat, de azért remélem, hogy most egy kicsit fel tudok pörögni... aztán majd megen visszalassulok! :)
Hogy én hogy átkozom magam mostanában, hogy nincs jogsim! :evil: Pedig az autó itt áll, mióta apa tömegközlekedik, csomó mindenben könnyebbség lenne!
Nálatok hogy alakulnak az éjszakák?

Mia! Jaj, ez a fekvős dolog. :( No ilyenkor is jó lenne, ha lenne jogsim! Átmennénk szórakoztatni! :)
Költözéshez sok erót anyudnak! Meg neked is!

Hajni! Csak így tovább az éjszakákhoz! :)
Szájpenészre mi rögtön kaptunk ecsetelőt és nem is volt baj utána.

Lini! Mennyi időre mentek?

No majd még próbálok jönni, de készülődnöm kell!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Reggel 6-kor megerkeztek a koltoztetok, en fel sem ebredtem!!! 7-re minden ossze volt pakolva, anyu cuccai fenn a kocsin, el is mentek. Csak arra ebredetm fel hogy anyu fejott elkoszonni. Hiaba, profik ezek a fiuk!
Parom elvitte anyut autoval utana visszajon meg a cuccat bepakolni es indul Szloveniaba 10 napra. Klassz. De majd csak kibirom, nem olyan sok az .(jaaaaaaaaaaj dehogynem!!!!) :D:D:D
De ugy igerte hogy megprobal nagyon gyorsan vegezni es elobb hazaerni. Jo lenne.

Dolli:
Ejszakak? A mostani egesz jol sikerult, tudtam aludni valami csoda folytan. ( a pocakkemenyedeseket leszamitva, de az szokasos.)
Meg azt sem vettm eszre hogy hajnalban (vagy nem is tudom mikor?) esett az eso....
Remelem nem horkoltam le apa fejet..... mar vagy egy hete irtozatosan horkolok allitolag, igy o tutira nem tudja kialudni magat...... Szegeny, lehet jot fog tenni neki ez a Szloveniai munka, legalabb a szallodaban nem lesz egy horkolo elefant mellette (legalabb is remelem, hehehe.)

Na en visszahullok aludni....... koran van meg nekem!

sünciboglya

Sziasztok!

Zsand!Jaj,szegény kicsi!Jobbulást Neki!Én mindenképpen megkérdezném a dokit.

Hajni!Milyen doki ez? :shock:
Gratula az alváshoz!Most is végig aludta?

Sylph!Nem nagyon tetszett Neki,hogy viszem aludni,éppen annyi dolga volt.De láttam rajta,hogy ko.Amúgy 2 körül szokott,szerintem tegnap volt valami front.

Dolli!Átlépted a 12őt! :lol: Azért csak óvatosan!
De jó is lenne néha a jogsi!!Tegnap lett volna a vizsgám,ha mehettem volna az unokatesómmal. :? Párom megígérte,hogy jövőre elmehetek,vigyáz Dorcira is!Na,kiváncsi vagyok!Már akartam kérdezni,nem megyünk e együtt,de a Picur miatt gondolom neked felejtős. :( (Olyan smile nincs is,amit ideraknék :roll: )

Kép
tierno

Sziasztok!

Brigi: képzeld nem kiabáltam el ezt az alvós dolgot és ma is 4-ig aludt. Aztán még fél 8-ig úgy, hogy magam mellé tettem az ágyba és időnként cicizet. :)
Most meg már fél órája gügyörészik az ágyában. :)

Képzeljétek tök édes dolgokat szereztem a tesz-veszen. Lilinek még alig vannak játékai itt meg tök jó dolgok vannak.
Kép Kép " kelj fel jancsi" katica
Kép Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kép Kép alvós rongyi

A legjobb az, hogy az egész megvan 5000 Ft-ból. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni:
Nagyon jok a cuccok, jol boltoltal! :D

sünciboglya

Sziasztok!

Hajni!De jó!Akkor tudsz kicsit pihenni!Olyan megváltás 1 huzamban 5-6 órát aludni.Nem?Dorci is kb 2 hónapos volt,mikor végig aludta az éjszakát és ugyan így csináltuk,hogy hajnalban fölkelt szopizni,aztán még együtt aludtunk 1-2 órát.Azok a régi szép idők. :cry: :)
De jó cuccokat vettél!

Látom megy a teszveszelés itt!Én is folyamatosan figyelem,mit tudnék venni.Aztán meggyőzöm magam,hogy nem kell.

Voltam ma a Spar melletti turiban,vettem Dorcinak 3 gatyát,barátnőm kislányának 1 nadrágot+2 felsőt és ezer valamennyit fizettem. :wink:

Dolli!Ha helyére kerül a falvédő,teszel föl képet róla?Olyan kiváncsi vagyok!

Kép
tierno

TeszVesz:

Annyira orulok hogy parom mar nem zarkozik el a hasznalt cuccoktol (en mar evek ota nagy turimanias vagyok egyebkent is.) Sok mindent meg tudtunk vasarolni igy.

Jaj egy kerdes, nagyon vacilalok a mellszivon, hogy milyet vegyek...
Eloszor a dupla szivofejeset akartam, de rajottem ha kepes leszek szoptatni cicirol (kell hogy kepes legyek!!!!!) akkor eleg lesz a szimpla szivofejes is....
Elektromos kell mert a kezeim nem igazan erosek.
De akkor meg mindig itt a kerdes hogy Medela vagy Avent.
Mindenki masra eskuszik....
A Medela Swing-et neztem ki, vagy a Mini Electric-et.

Van valakinek tapasztalata? Rossz, jo, barmi johet :D

sünciboglya

Sziasztok!

Zand! Én is a gyerekorvossal beszélnék erről, és ha ő azt mondja, hogy egy vizsgálatot érdemes csinálni, akkor az megérne egy ajtócsapkodást a férjemmel, hogy nyugodtan tudjak aludni!

Mia! Nekem kézim van, aventes, elektromosban nem vagyok otthon...
Minden rendben volt a költözésnél?

SZia Tata! Csiribiri torna ha jól tudom a neve, a szomszédom Diósdra viszi a lányait, de Érden is van ilyen.

Brigi! Nem, nem teszek fel képet a falvédőről! Aki látni akarja, az idejön és megnézi! :wink: Na jó, nem leszek irigy kutya! :lol:

Nálunk: méhszáj zárt, CRL: 6,2 cm, minden végtag tökéletesen látszik, az orrcsont is, a tarkóredő is tökéletes! :) Hát majdnem bőgtem az uh közben, úgy megkönnyebbültem! :D
És mehet majd módjával a sport és az uszi is! :D
Havi 1 kilo "engedélyezett" sacc per kb! Hát majd meglátjuk, hogy sikeredik! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok, rovidke leszek, mar lement a nap, legkozelebb csak holnap este jovok. :)

Dolli:

Aham, minden siman ment a koltozessel, olyan halkan pakoltak a koltozkodo fiuk hogy nem is ebredtem fel, csak amikor mar elindultak, anyu bejott bekoszonni. Ott is szepen kipakoltak, felcipekedtek a 10. emeletre. Minden a helyen van, persze a kupi elakaritasa lesz vagy 1 het anyunak....
Itt is lesz egy jo ido amig minden a helyere kerul....
Ma azert kitakaritottam a konyhat! Olyan rend van hogy magam sem hiszem el. :) Igy szeretem! :D

joejt es jok legyetek :)
puszka!

sünciboglya

Látom mindenkinél zajlik a hétvégi program.
Egész nap sehol senki. :cry: :lol:

Azért én elújságolom, hogy Lili este 9-től reggel 7-ig aludt!!!!! :lol:
Amióta teherbe estem nem aludtam ennyit egy huzamban. :D

Most pedig elmegyünk sétálni, azt hiszem Szilvi épp felétek. MAjd jól megkuksizlak. :lol:

További szép napot.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Mi ez a pangás kéremszépen?

Dolli!De jó,hogy minden ok.Kép nem készűlt?

Hajni!jeee :)

Mi ma elvonatoztunk barátnőmhöz.3kor indultunk otthonról,biztos,ami biztos alapon.4kor indult a vonat.De mi már félkor ott ültünk a padon,a jegy megvéve,még a Fornettisnél is voltunk.Pedig csak 5 percet cipeltem Dorinát,aztán leraktam,mikor láttam,mennyire ráérünk.Jaj,nagyon élvezte a vonatozást.Voltunk játszótéren is.Hogy ott milyen szuper!Albertfalván.Tiszta,rendezett.Közös homokozó játékok vannak,van csap is és árnyék is.Dorci megint megszeretgette a gyerekeket,meg összesarazta a nadrágját,le is kellett venni róla.
Mai nap képekben:
Kép Érd... Kép ezt a babának is látni kell Kép Képna de fiatalok! Kép Kép Kép

Megyek,várom a Párom.
Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

tierno:
Nagyon edesek a fotok! :D

Hajni:
Gratula az ismetelt hosszualvashoz! Majd megyek hozzad iheletet lopni, nekem fogalmam sincs mit fogok a babaval buveszkedni hogy aludjon ejszaka...... mert ahogy elnezem, a pocakban mindig hajnal 1 korul elevenedik meg totalisan, van hogy 1-2 ora hosszat is kepes mocorogni. :shock:

Buli van a kornyeken valahol, mar delutan ota....... az osszes kutya meg van orulve. Lassan en is! Ha nem lennem agyhoz kotve, megkeresnem a cimet pontosan ahonnan jon a zaj. Szepen, mosolyogva megkernem oket hogy fejezzek be. Utana uriasan feljelentenem oket :D

Joejt!

sünciboglya

Jó reggelt!

Brigi! Szerintem Orsinak és Andinak akarunk kedveskedni, hogy ne kelljen sokat visszaolvasniuk! :wink:
Nagyon szupi helyen voltatok! Milyen cuki Dorina! Hihetetlenül helyes, hogy mindenkivel így ismerkedik és mindenkit megszeretget! :)
Kép készült, majd párom kedden megkérem, hogy szkennelje be! Szerintem tök jól látszik a bébike! :)
Jogsi... Hát most nekem kicsit megint megcsúszik! :( Már gondolkodtam, hogy veszek az Ecserin! :) Szerintem nyár előtt nálunk ez felejtős lesz, ki tudja, hogy alakulunk majd a picúrral.

Mia! Gézu is harmadik napja átalussza az éjjelt! Csak ő nem 2 hós, hanem 2 éves! :)
Konyhatakarítást fekvő pozícióban végezted? :wink: Ejnye, Te lány! :)

Hajni! Ki kell használni ezeket a hosszú éjjeleket! Nálunk csak 1-1 ilyen éjszaka volt, de nagyon tudtam értékelni! :)

Szilvi! Köszi a tegnapi segítséget! Egyedül még mindig ott állnék az anyagok felett! :) Bálintot meg puszilom, hogy bírta még egy percet! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia! Ha fogytán a kajakészlet szólj, megoldjuk a beszerzést! :)
Tudtál aludni a bulitól? :roll:

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

Mosott-sz@r szindromam van, pedig a front mar elvonult.
Alig tudom nyitva tartani a szemem helyen levo 2 rest...

Dolli:
Koszi szepen a kajamunicio-potlasban valo segitseg felajanlasat. :)
Nyersanyag van egyebkent eleg, csak valakinek meg kene fozni :D:D:D
Holnap lesz a napja hogy nekiallok valamit kotyvasztani, ma meg van ebedre cucc.

Buli: Hat en szepen bezartam az osszes ablakot estefele es beinditottam a legkondit, + a hangos ventillatort amin nem igazan lehet athallani meg a bombarobbanast sem. Igy nem zavart a buli. De 11-kor meg ment a tam-tam, a furdobol kristalytisztan lehetett hallani. Micsoda pocsek kornyek !!!!!
Mar alig varom hogy a Bagoly utcaban legyen a fohadiszallasunk. :)

Jah, lassan en is elgondolkodom, milyen lehet 8 orat aludni..... bar most meg nem szolhatok semmit, ejjelente megvan a 6 ora, utana meg ranyomok 3-at.... gyurok a szules utani nem-alvasra. Asszem visszasirom en meg ezerszer a mostani allapotot!!! :)

Megyek TeszVesz-elni kicsit. :D

sünciboglya

Sziasztok!
Nem tűntem ám el.Olvasgatok,csak válaszolni már nincs időm..
Mire válaszolnék,felébred a Regi :lol:

Tök jó,hogy tudtatok talizni.Irigy is vagyok de nagyon!!
Mi holnap megyünk a Velencei tóhoz pancsizni.Ha valakinek van kedve csatlakozni,akkor hajrá!! :lol:
Még a héten a párom itthon lesz így tudunk még csavarogni.

Csajok,nincs véletlen valakinek valami jó hordozó kendője véletlenül kölcsön??

mimi12

Noemi:

De jo hogy irtal! Orulok hogy minden rendben van!
Regi gondolom jokorat nott! :D
Ha van uj foto, kerunk szepen!!! :D

(en mennek szivesen mindenfele, de asszem ez vizszintesen nem valosithato meg. Turoba!!!) Jo lenne mar ha Oktober lenne..... Legalabb felkelhetnek, hehehe. :D

Puszka!

sünciboglya

Mia!
Kitartás!!
Szerintem kb 1hónap múlva már nyugodtan felkelhetsz.Akkor 35hetes terhes leszel,ha Patrik akkor születik,akkor max 1 hét kórház.De néztem,hogy már most is tök jók vagytok.
Csajok,képzeljétek.Nem folyik le a mosogatónkban a víz.Valósínű valami trutyi vissza folyt a pöcéből.A párom megnézte és tele van betéttel a pöcegödör :roll:
Tök jó!! A Fanni ob-t használ és meg terhes voltam,és amúgy is mindent a szemétbe dobunk.
Pampog is a párom,hogy miért nem visszük ki minden nap a wc-ben a kis szemetest??
ÁÁÁÁÁ,dehogy húztam fel magam ezen....

mimi12

Noemi:

Ferfiak!!!!! Egyszer kellene menstrualniuk, csak 2 napra! Majd meglatnak milyen "egyszeru" a mi eletunk......

Kulonben is, a szemetes kivitele az o dolguk alapbol :D:D:D:D:D

(Megoldom en a gondokat keremszepen!) :mrgreen:

sünciboglya

Mimi!Akkor hogy kerül oda a betét? :shock: Közös a pöce,akivel laktok?Azért ez durva!
Mi újság Regivel?Még mindig tündér baba?

Kép
tierno

Szasztok!

Hajni, szájpenész.... :? :( szegénykém!
Na, megkuksiztál minket? :wink:

Mia, Boldog névnapot!!!! Tegnap tartottad?
Kép
Tegnap elhoztuk a próbababát! :lol: Rögtön fel is avattam! :lol:
Tíz napig egyedül? Szegény Te! :(
Nekem avent mellszívóm volt, én nagyon szerettem!

Dolli, szivesen!!! :lol: Képzeld már az alapok megvannak!!! Tök tuti lesz! Majd küldöm a fotót!!! Csak sajna nem tudtam folytatni, mert nem volt narancs cérnám.... így gombitűbe maradt a háttér. :D
Tök jó, hogy már jobban vagy! Lassan mehetsz mindenfelé!
Most nem tudod elkezdeni a jogsit? Még a baba előtt?

Brigi, annyira cuki Dorina a képeken! És, hogy így szereti a babákat.... :) Ilyen felsője van Lilinek is! :lol:

Mimi, de jó, hogy jelentkeztél! Regibaba hogy van?

Orsiborsi, látom bejelentkeztél...... milyen volt? Lazultatok egy nagyot?
sylph

Ja, a jógyerekekről jut eszembe, akik szépen végigalusszák az éjszakát...

Lili, már egy jó ideje mindig felkel éjjel fél2 körül és alig akar visszaaludni... :shock: :? :cry: Szól, hogy szomjas, most épp viszket, én is szejetjek, tele a pelus, beütöttem (nem is ütött be semmit...) simi hátam...... kész vagyok tőle..... Forog össze vissza, takarjam be, aztán lerúgja a takarót.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...............
sylph

Szijasztok! :D

Megérkeztünk! Nagyon-nagyon-nagyon szupi volt a 4 nap Andiékkal! :D
Majd mesélünk, csak gyorsan annyit, hogy lehetne a jövőhetes tali kedden????? :oops:
Én is annyira szeretnék Veletek találkozni máááár! :cry:

Huenita hazaértetek????Most kezdek mosni! :?
Zsombi aludt végig????

Este jövök.... :wink:
Vendég

Huanita Esmeralda jelenti igen, már a felénél tart nálam is a mosógép. Zsombor egyszer felébredt amikor hirtelen beállt a sor és majdnem nekimentem Robinak :oops:
Nagyon jól éreztük magunkat, ettünk-ittunk jól mulattunk ahogy Boribon mondta :D
Dolli, köszi hogy emlegettél minket. Megyek én is kipakolni. Este sürgősen tornáznom kell mert túl sokat ettem az elmúlt 4 napban :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Végre megint van itt élet. :) Orsi, Andi unalmas volt nélkületek. :)

Mimi: az első pár hétben nekem is csak a sutyi olvasgatásra volt időm. :) De azért tudjuk, hogy lélekben velünk vagy. :lol:

Szilvi: Igen megkuksiztalak. Téged és Anettet is. Jól el is fáradtunk mire hazaértünk. :o
Én is félek, hogy nem fog sokáig tartani ez az éjszakai alvás :roll:

Igen,igen,igen legyen kedden tali! :lol: :lol: :lol: Olyan jó lenne látni már Titeket végre!!!!

JA igen, a szájpenészt leküzdöttük, a rekedség múlóban.
Ma elmentünk sétálni Martonvásárra a parkba. Hogy az milyen szép hely...

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi, Andi, VELCOMMMMBEKKK :D

Szilvi:

Haaaaat, en igazan nem tartok nevnapot. A kulfoldon toltott 15 evem alatt leszoktam rola, azota sem tartom. :)
De azert nagyon jol esett es koszonom szepen a csodas cyber viragokat! :D

Probababa: eppen ma morfondiroztam hogy 38-as. Hat en is ezt a meretet celoztam meg, hogy ismet beleferjek. (legalabb az also reszem, ha a felso nem is...) :D

kostyika:

Ahogy elolvastam Boribon nevet, azonnal felcsillant a szemem! Szoval te ismered! Eddig nem jartam vele senkinel sikerrel! Nem tudod veletlenul honnan lehetne Boribon konyvet szerezni? ;)

sünciboglya

HAHHH!

Megtalaltam a Boribon konyveket, meg is lehet rendelni mind a nyolcat!!! :D:D:D:D
Legeslegkedvencebb mesem volt gyerekkoromban. :D

sünciboglya

Mia,
Megelőztél :D Nekünk is van 7, ez volt Veronika első kedvenc sorozata. Én az Alexandrától rendeltem mindig. Utána jött Bartos Erikától a Bogyó és Babóca kötetek, most meg az Anna, Peti és Gergő.

Köszi mindenkinek aki hiányolt :D Orsival nagyon jó együtt lenni mert csupa élet és pörög ezerrel, közben pedig hót lökött :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mia!Boldog névnapot kívánok!(ha nem tartod,akkor is) Kép

Hajni!Oda tervezem én is a sétát,még idén.Messze van az állomástól?

Én lehet,hogy kedden kihagyom a találkát.Csüt,péntek jobb lett volna.Legutóbbin úgy is ott voltunk...Legkésőbb hányra érdemes oda érni,hogy ott is érjek valakit?

Jó éjt!

Kép
tierno

tierno:
Koszi szepen:D Igy a Boribonos keppel nem lehet ellenallni egy nevnapnak :D

Tenyleg, elfelejtettem mondani, ha minden jol megy, hetvegen parom jon haza es hozza anyosomat is 2 napra :D:D:D:D:D:D:D
Karacsony ota nem talalkoztunk, tok jo lesz latni ismet. :)

Tud valaki valamilyen hatasos kutyakussolatato altatodalt?????? Van itt egy kutya, aki szinte nyavog! Komolyan mondom! Ilyenkor szokott 11 utan rakezdeni..... mint az oramu, olyan! (Kakas mutans?)

Asszem marad a jo oreg legkondi ma ejjel is mert ezt nem birom ki nyitott ablak mellett epp esszel!

joejt es jok legyetek :mrgreen:

Megyek kutyat nyuvasztani....

sünciboglya

Mia!

Boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!
:D

Kép
Vendég

Én meg ki vagyok akadva! :cry:

Nem megyek ma suliba, mert tegnap este kérdezem anyóst, hogy jó lesz-e ma ebédre a rakott karfiol, erre: -"Miért? Mennem kell??? :shock: Nem szóltál, meg azt mondtad,nem kell már menned, csak mehetsz ha akarsz...... :? "

Meg Őt nyúzza a Lulu hogy menjen dolgozni...... :shock:
Említette nekem,hogy lehet, hogy néha 1-2 órát majd besegít egy turkálóban, de azt mondta a csajnak, hogy csak szeptembertől tud menni, mert a menye suliba jár.
Annyira kivagyok! :cry: :cry: :cry: Persze utána mondta, hogy jön, de annyira megbántott, mert amúgy is elég car helyzet ez, hogy állandóan szívességet kell kérnem, anyós meg már múlthéten elkezdett szurkálódni! :?
Mondtam neki, kifizetem én is amíg itt van, de ne csesszen ki velem most a suli végén!Nem fogad el pénzt!Ha most nem viszgázom le, akkor már csak decemberben! :cry: :cry: :cry:

Zsandi! Mikor jösz körmözni? Nem tudsz 10-én eljönni modelnek a vizsgámra?????????????????Andika mégsem tud jönni én meg itt vagyok model nélkül! :cry:

Na nem kesergek, legalább haladok a tonna mosással és az egész házat ki kell takarítanom, mert már hatalmas kosz van!

Andika! Örülök, hogy így érzel! Én is nagyon jóléreztem magam Veletek, jók voltak ez esti breezer-es beszélgetések :lol: , meg a hintaágyas, vanilliáskarikás csillaghullás nézés! :wink:
Csimók nagyon jóóóóók voltak, én tök jól kikapcsolódtam a 4 nap alatt az meg szerintem csúúúcs, hogy ilyen jól összehangoltuk a napirendjüket!Remélem még nyaralunk együtt! :wink:
A pörgésért meg bocsi :oops: , amúgy ezt sem nézi mindenki jó szemmel, de ha valamit meg tudok csinálni gyorsan, miért totojázzak vele? :lol:
De tényleg valahogy minden olyan zökkenőmentesen, vidáman ment!

Hajni akkor mi biztosan megyünk kedden játszóra! :wink: Remélem talizunk!
Többiek?
Brigi a csüt-péntek az a 20-21 és akkor otthon vannak az Apák! :wink: Nekem a barátnőm jön csütörtökön, a sógórnőmék pénteken!

Szilvike merre vagy? Ti tudtok jönni holnap???
Dolli?Anett? Remélem Gabi megint el tudsz jönni, úúúúgy sajnálom, hogy nem találkoztam Veled! :cry: Megnéztem a képeket! Banyek Gabi Te milyen csini vékony vagy!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Na megyek elkezdem a melót, csak fáj a fejem, illetve a szemgolyóm! Mitől lehet ez???? :o
Vendég

Kicsit megnyugodtam anyós miatt, lehet ki tud jönni szerdán Apukám vigyázni a 3 csimóra! :D Akkor egész héten nem kéne igénybe venni a szolgáltatásait! :wink:
De nem iszunk előre a medve bőrére csak akkor szólok neki ha már tuti a dolog!

A másik stressz, hogy szóltam burkolónak számoljon, mert lassan fizetnünk kell! HÁÁÁT SZÁMOLT! :shock: :shock: :shock:
Bakker az elmúl két évben elég borsosra szabta az árait, persze nem szólt előre, mi hülyék meg nem kértünk árajánlatot! :?
Vendég

ANDIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Fél órát röhögtem ezen a képen! Én észre sem vettem, hogy lefényképeztem A KÜRTÖSKALÁCSOST! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Na akkor dobok még pár képet, olyan jó hangulat fogott el ezeket nézegetve! :wink:

Pl közös evések a teraszon 5 gyerekkel!
Kép
Kép
Kép

Kép
Vendég

Kép Strand, naplemente, fűzfááák és a VÍZ......
Kép Zsombi szereti a jégkrémet
Kép Vasárnapra bepasiztunk! :-))))))
Vendég

Laptető! :lol:
Vendég

Orsi,
Ha apukád nem tud kijönni, szóljál nekem, átmegyünk és vigyázok én rájuk amíg hazaérsz. Törlesztem a 25-öt :D Pont az a a jó hogy pörögsz mert legalább húzol magaddal. Bár a tempódat nem tudom felvenni de igyekszem :D

Kedden mi nem tudunk menni mert megyünk anyumhoz névnapja lesz és a barátnőm is mindenórás, még szeretném látni mielőtt megszül.

Kép[
Kép[
kostyika

Kép Uzsonna Kép Két vigyori

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi, Andi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem vagyok ám irigy! :lol:
Az az 5 gyerekes kajcsizós kép... Nagy családot AKAROK! :wink:

Orsi! Sajnálom ezt az anyós dolgot! :( Nem is értem, hogy hogy lehet ennyire elfelejteni/félreérteni valamit... Nem csodálom, hogy ezek után nem szívesen fogadtad el, hogy segítsen.
Azt értem, hogy neked miért van tonna mosatlan (3 gyerekkel hosszú hétvége után)... De hogy nekem? :-o
Mi még nem tudjuk bevállalni a játszót sajna. :( Bár egyre többet bírok, de vigyáznom kell, mert könnyen túlhajtom magam.

Lányok! A gyomorégéshez nincs még korán? Tegnap délután/este úgy égett, hogy jajj! :?

Mimi! De jó, hogy jelentkeztél! :)
Nekem kötős kengurum van, azt szívesen kölcsönözzük, nézd meg a honlapjukat, hogy nektek jó-e:
http://www.babakozelben.hu/hasznalat/hasznalat_meitai.htm
piros/narancs virágos színű...

Mia! De jó környéken laktok... hol buli, hol idegen nyelvet gyakorló kutya... :?

Hajni! Martonvásár gyönyörű hely! :)
Brigi! Nincs messze az állomástól, érdemes betámadni! :)

Szilvi! Hú, de kíváncsi vagyok már! :)
Jogsi... Hát nem tudom. Jó lenne, még nem tudom, hogy alakulunk anyagilag, mert az is egy 100-as lenne. Sorrendet kell állítanunk. Már megy az agyalás.
Lili alvása. :(
Ma éjjel Gézu is ébredt. Én nem. :roll: Nem is hallottam semmit.

Jajj, én olyan éhes vagyok, pedig már reggeliztem. :?

Szép napot lányok!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?