Én meg ki vagyok akadva!
Nem megyek ma suliba, mert tegnap este kérdezem anyóst, hogy jó lesz-e ma ebédre a rakott karfiol, erre: -"Miért? Mennem kell???
Nem szóltál, meg azt mondtad,nem kell már menned, csak mehetsz ha akarsz......
"
Meg Őt nyúzza a Lulu hogy menjen dolgozni......
Említette nekem,hogy lehet, hogy néha 1-2 órát majd besegít egy turkálóban, de azt mondta a csajnak, hogy csak szeptembertől tud menni, mert a menye suliba jár.
Annyira kivagyok!
Persze utána mondta, hogy jön, de annyira megbántott, mert amúgy is elég car helyzet ez, hogy állandóan szívességet kell kérnem, anyós meg már múlthéten elkezdett szurkálódni!
Mondtam neki, kifizetem én is amíg itt van, de ne csesszen ki velem most a suli végén!Nem fogad el pénzt!Ha most nem viszgázom le, akkor már csak decemberben!
Zsandi! Mikor jösz körmözni? Nem tudsz 10-én eljönni modelnek a vizsgámra?????????????????Andika mégsem tud jönni én meg itt vagyok model nélkül!
Na nem kesergek, legalább haladok a tonna mosással és az egész házat ki kell takarítanom, mert már hatalmas kosz van!
Andika! Örülök, hogy így érzel! Én is nagyon jóléreztem magam Veletek, jók voltak ez esti breezer-es beszélgetések
, meg a hintaágyas, vanilliáskarikás csillaghullás nézés!
Csimók nagyon jóóóóók voltak, én tök jól kikapcsolódtam a 4 nap alatt az meg szerintem csúúúcs, hogy ilyen jól összehangoltuk a napirendjüket!Remélem még nyaralunk együtt!
A pörgésért meg bocsi
, amúgy ezt sem nézi mindenki jó szemmel, de ha valamit meg tudok csinálni gyorsan, miért totojázzak vele?
De tényleg valahogy minden olyan zökkenőmentesen, vidáman ment!
Hajni akkor mi biztosan megyünk kedden játszóra!
Remélem talizunk!
Többiek?
Brigi a csüt-péntek az a 20-21 és akkor otthon vannak az Apák!
Nekem a barátnőm jön csütörtökön, a sógórnőmék pénteken!
Szilvike merre vagy? Ti tudtok jönni holnap???
Dolli?Anett? Remélem Gabi megint el tudsz jönni, úúúúgy sajnálom, hogy nem találkoztam Veled!
Megnéztem a képeket! Banyek Gabi Te milyen csini vékony vagy!!!!!!!!!!!
Na megyek elkezdem a melót, csak fáj a fejem, illetve a szemgolyóm! Mitől lehet ez????