Sziasztok!
Újra itthon vagyok. Csak azért nem írom le részletesen milyen frankó volt a nyaralás, mert nem akarom a szíveteket fájdítani ..
Mi teljesen jól birtuk a repülést, nem volt semmi keményedés /igaz én nem is tartottam a repüléstől, tehát teljesen nyugodt voltam/. Visszafelé a hajtómű mögött voltunk, az elég zajos volt, kicsit össze-vissza rugizott a manó, de különben teljesen jól bírta a gyűrödést szegénykém.
A lábam összesen 2* dagadt be a nagy melegben, pedig rengeteget mentük kirándulni, várostnézni stb., de még a "harcedzett" dinnyetermelő sógorjelöltemnek is bedagadt a lába, tehát megnyugodtam, hogy nem én vagyok a süti..
A helyiek különben "meg voltak őrülve" /abszolút jó értelemben/ a ténytől, hogy pocakosan mentem hozzájuk nyaralni, mindenki álllandóan mutogatott a pocimra "baby,baby?" kérdéssel, és majd szét csattant a fejükön a vigyor amikor bólogattam...
Picike sokat mozgolódott, tök furi érzés volt úszás közben egy mocorgó baba a pociban. Különben nem is gondoltam volna, hogy ilyen klassz lesz lubickolni ezzel a nagy pocakkal...
Ez alatt az egy hét alatt is sokat nőtt a pocim, annyira, hogy az egyik lapszoknyát amit betettem az utazásra nem is tudtam már felhúzni a végén, mert nem ért körbe rendesen..
A keményedésekkel kapcs. azt figyeltem meg, hogy kint fizikailag a sok túra, a meleg, úszás, stb. miatt szerintem jobban le voltam terhelve, mégsem keményedett a méhem szinte soha. Hazaértünk, délutánra jött valami kis hűvösebb nyomottabb légáramlatt, egyből úgy összeugrott a pocak, mint egy kislabda. Szóval szerintem a frontok /legalábbis az én pocakomra/ igen erősen hatással vannak. Ezen a nyáron meg aztán egymást érik a frontátvonulások. Szerintem nálunk egy komolyabb frontra fog megindul a szülés, majd amikor jó csúcsforgalom lesz a szlészeteken....
Ma reggel bejöttem melózni, és lendületesen felvettem a "menedzseri" szint munkatempóját: 8-ra beértem, kv-t főztem a srácoknak, megettem a kakaóscsigámat, tartottam egy kis élménybeszámolót, majd 1/2 10-kor "sity-sity" már be is kapcsoltam a gépemet. Aztán leültem visszaolvasni a happeningeket itt a babaneten, ami eddig tartott. Szóval ezidáig kőkemény produktív, termelő munkát végeztem
Közben hallgattam a rádiót, és mondták, hogy a lábad pontosan akkora, mint a csuklótól a könyékhajlatig a karod hossza. No, nekem sem kellett több cipő lerug, előrehajol, és bal lábat a jobb karhoz hozzámértem... Nanáááá hogy épp akkor lépett be az irodába a kisfőnök..
Muris helyzet volt
Lau vigyázz magatokra!
Azt hittem mire visszajvövök fixen megbeszéltek valami tali időpontot + helyet.... Szóval?
Üdv:
egy szószátyár, kipihent, majdnemteljesenhappy /a hazajövetel ténye azért levesz a boldogságból/
Macs