Na hát kivel is kezdjem.....kezdek inkább ABC sorrendben
Adri!
Nem vagy vaksi!!!
Nem tettem fel képeket mostanság. De majd igyekszem!
És örülök, hogy jöttél!
Meg hogy már Mindenki meggyógyult!!!!
Andi!
Nagyon édes Balu! Meló? Mostanság kéne visszanézned Mamutba is? Vagy esetleg maradhatsz ott ahol most vagy??
Aproo!
Akinek nem inge,nem veszi magára!!!! És milyen stílusról beszélsz? Talán durva voltam a "senki nem köszöntötte meg" - "beszólásommal"?!?!?!?! Vagy mire gondolsz? Hallottad a gondolatot a fejemben, vagy a hangsúlyt a billentyűzetemen mikor bepötyögtem?? Egyébként nem említettem meg 250-szer!!!! Csak az illetékesnek válaszoltam a kérdésére, hogy ez most hogy jutott eszembe!!!
Az meg, hogy kinek milyen a stílusa.....hát arról beszélhetnénk nem is keveset!!! És kinek és miért van oka hallgatásra?? Na ezt viszont nagyon nem értem.
Mert ha esetleg arra gondolsz, hogy ezért nem jöttem egy pár napig, akkor tévedsz!
De tudod Zsó, ha már itt tartunk, akkor az sem volt szép dolog, mikor Orsi jó apró betűvel írta, hogy "jó volt veled találkozni, remélem olvasod és máskor is találkozunk" vagy valami hasonló......és Ancsa is meg én is meg még valaki kérdezte Orsit, hogy ki volt a "titokzatos emberke", akivel taliztatok a játszóházban, de Orsi észre sem vette a kérdést! (bezzeg engem leteremtett, hogy nem válaszoltam az ő kérdésére, hogy akkor mondjak neki fiúneveket!) Ez sem baj, csak akkor ne említse meg így a dolgot, ha nem akarja felvállalni, hogy találkoztatok Enivel! Semmi baj nincs ebből sem!!! Mindenki azzal talizik akivel akar!!! Csak ha már egy páran megkérdeztük, hogy ki volt ott, akkor illik rá válaszolni. Ha nem akar, akkor írja meg azt. Akár privibe is. És azért vannak itt egy páran, akiknek tutira rosszul esik, hogy Eni nem jön két szóra sem, hogy mi van velük pedig hányszor kérdezték már! Szóval legalább őket nem kéne ezzel "húzni"..... az apróbetűvel..... ha már a stílusról meg a modorról beszélgetünk!! De az meg Eni dolga, hogy jön-e ide vagy sem! Szíve joga eldönteni!!! Mint ahogy akárki másnak is!!!!
Judy!
Köszi, hogy kiálltál mellettem! De úgy látom, hogy itt csak bizonyos emberek "szólhatnak be" a másiknak.
Van aki érti amit írtam és nem veszi "vérkomolyan" és van aki nem és végre talál valami okot a kötözködésre!
Sajnálom, hogy sz@r a hangulatod, remélem ha elutaztok megjavul!!!
Kívánom így legyen és érezzétek jól Magatokat!
Legközelebb, meg összehozunk valamit!
Autó klimaxa
egyébként sikeresen megjavult?? Meg tudta csinálni a szaki?
Kriszta!
Igen! Átadom!
És nem minden testvér egyforma!!!
(bár tudom, hogy ez a kérdés nem nekem szólt!) Majd meglátod az enyémeket!!!
Az egyiket vettem a másikat kaptam!!!
Orsi!
Ezt a kötözködős dolgot a Rennek való gratulációhoz szintén nem értem.
Teljesen mindegy nekem, hogy mikor gratulász neki és az is, hogy egyáltalán megteszed-e! Én nem mondtam illetve írtam semmi olyasmit, hogy "kötelelző lenne azonnal, hogy Rita vagy én megírtam a hírt". A "Na ki lesz a következő?" az csak egy poénos mondat volt tőlem. De úgy látszik, hogy mostanság nem tetszik itt egy pár emberkének a pofám! Evvan. Akkor nem kell velem törődni!
Tenci!
Kérdéseid mik voltak? Már nem találom őket. Bocsesz! Egyedül a képekre emléxem.
Igyekszem!
Tünde!
Hát amióta itten vagyok, az tuti, hogy tőled nem sűrűn kaptam két jó szót sem. Nem baj, nem kell, hogy "szeressen" engem mindenki! Én is így vagyok ezzel. De azért igyekszem nem belekötni azokba az emberkékbe, akik esetleg nem olyan szimpik a hozzászólásaik alapján.
Én nem szólogatok be senkinek 2 napja!!! Egyszer írtam le Lillusnak, mikor rákérdezett! Azt amit meg a többiekkel beszéltem még esetleg erről vagy másról.....az meg azokra vonatkozott, akiknek írtam. És tudod a mondás....akinek nem inge nem veszi magára!!!
Egyébként meg örülök, hogy megértetted. Végülis te pont azok közé tartozol, aki csak a számodra szimpatikus emberkéknek a gyerekeit köszöntöd meg. Ez sem baj! Semmi sem kötelező!!! Azt sem írtam, hogy meaculpázni kéne!!!! Ezt csak te vetted le így. És Lillus sem várja el senkitől sem!!! Egyébként szerintem meg, ha nem szívből jön, a szülinapi köszöntés egy gyerek (vagy bárki más) részére, akkor nincs is rá szükség!!!
De azért elég érdekes, hogy ha én hozzászólok bármihez is te tuti, hogy az ellenkezőjét mondod annak, amit én. Ez sem baj!! Nem vagyunk egyformák! (még jó!) Csak feltünt, hogy ezt állandóan az orrom alá dörgölöd, hogy az nem jó, ahogy én gondolok dolgokat!! Bezzeg a te elveid.....véleményeid....
Elhiszem, hogy nem tartozom a kedvenceid közé, bár lövésem sincs, hogy így ismeretlenül is miért kötsz belém általában. A legelejétől fogva amióta ide járok. De ez is a te dolgod.....csak nem értem. Különbözőek vagyunk különböző véleményekkel.
Olvastam és hallottam is dolgokat régebbről, emberekről. Nem ítélek én el senkit, csak néha mindenki szálljon magába és gondolkodjon el.....
Szóval, ha ennyire nem bírsz nem kell nekem irogatni semmit sem! Lépd át, el se olvasd amit írok. És akkor talán nem is bosszantod fel magad rajtam.
Na ismét vihar van kavarva!!! Bocsánat, de most már nem tudtam magam visszafogni!!!