Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska, akkor jó :):) Na nem mintha hatalmas gyakorlatom lenne benne, de ha tavaly rókáztam egy ilyen 4 személyes gépen, akkor elvileg most is kellett volna, de mégsem :):) Senkit sem láttam fal fehéren lejönni, úgyhogy gondolom másnak sem volt gondja vele :lol: :lol:

Kitaláltam, hogy naplót fogok írni a gyerekünknek arról,hogy hogyan készültünk rá, és hogyan vártuk stb... Mivel nálam vannak páran, akiknek ezt nem kéne olvasni, így nem akarok a neten írni, mert csak meghívós blogom lehetne, azt meg nem akarok, így ma vettem egy tök szupi füzetet, ilyen kemény borítós és abba kezdtem írni. Majd ha lesz egy pozitív tesztem, akkor többet fogok írni, most még csak a kezdeteket írtam le.
Ti írtok valami naplót? Akár gépen, akár füzetben? Vagy blogot?

Kép
encsike87

Laptető :lol: :lol:

Kép
encsike87

Sziszó!

NIncs egy Nyuzó Melinda nevű tesód?:)

Köszi lányok, most sajnos mindehol esőt ir egész Olaszo-ra, de meleg is lesz egyben.

http://www.wunderground.com/global/stations/13105.html
ez egy jó oldal, ide bármilyen várost beirsz, 1 hétre előre is időjárást

eddig mindig bejött:(

már szinte útra készen, még pár dolgot kell kivasalni, itthon kitakirani,párom is ellátni némileg:)

Ő 19.-én jön utánunk:)
Vendég

Szilvike!
Nincs tesóm! :cry: Pontosabban van egy,de ez hosszú történet.Csak anyukám révén testvérem,de nem tartjuk a kapcsolatot,de Ő amúgy is fiú.
Jó utat Nektek és érezzétek jól magatokat! 8) :lol: 8) :lol:

Encsike!
Bizony laptető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet nem is vártok szeptemberig? :oops: :lol: :wink:
Ha jól emlékszem Te írtad,hogy szeptembertől akartok a babával próbálkozni????Vagy keverlek Susyval!? :roll: :roll: :roll:
Nagyon tuti volt a videó!Párommal együtt néztük meg,tényleg jó lenne egyszer kipróbálni! :roll: :)

Kinga!
Visszajelöltelek! :lol: :lol: :lol: :wink:
Bocsi,de elfelejtettem,Ti hol is voltatok most nyaralni?És jó időt fogtatok ki? :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga!
Visszaigazoltalak :wink:
Jók a képeitek!

Encsike!
Én is a férjemmel néztem meg. Nincs odáig a babanet és társai tekintetében, de ezt Ő is érdeklődve nézte :lol:

Sziszkó!
Megnéztem a képeiteket! Hatalmas a pocakod. Nagyon csinos, hatalmas pocak! :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Szilvike,
azért remélem rendes lesz az időjárás, és esni nem fog! Érezd jól magad! Jó nyaralást :)

Sziszkó,
Igazából októbertől lehetne próbálkozni, mert egy hónapot még tovább használtam a fog.gátlót az ugrás miatt, nehogy terhes legyek addigra. Mi nem védekezünk úgymond semmivel, legfeljebb, amikor pé-m van, akkor kihagyjuk :):) De így azért elég könnyen összejöhet a baba.
Majd, ha Martin megszületett próbáljátok ki :wink:

Gani,
:lol: :lol: A pasik valamiért nem szeretik az ilyen babanet és hasonlókat. Párom mondjuk nem foglalkozik vele túlzottan, nem zavarja, hogy írogatok, csak neki ne kelljen :D:D
Bejelöltelek iwiwen! :)

Kinga,
Téged nem talállak meg iwiwen, totál béna vagyok ma hozzá :)
Én Mészáros Enikő néven vagyok fent Tárnokon. Ebből csak egy van :D
Ha bejelölsz meg tudnám nézni a képeiteket!

Kép
encsike87

Encsike, minden elismerésem az ugrás miatt :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok,szép jó reggelt!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, ott nem tűnik ennyire félelmetesnek... vagy ott már tök mindegy?! :lol: :lol: :lol:

Mit főztök ma?
Én tegnap spagettit csináltam meg egy rakás palacsintát :)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Encsike
Irigyellek az ugrás miatt. Két éve mi is terveztük a barátnőmmel, de előbb sikerült összehozniuk a babát, így elmaradt a dolog.
Amúgy én is vettem füzetet és napló jellegű dolgot vezetek, beragasztva mindent, amit fontosnak találok. :lol:

Szilvike
Jó nyaralást. Az nem baj, ha nincs túl meleg. Biztos jól fog sikerülni a pihid.

Iwiw-en megkukkoltam mindenkit, de nem jelöltem be senkit. Gondoltam én még nem vagyok annyira jó ismerősötök. De majd idővel. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

sziasztok!

Jó régen voltam már megint :oops:

Először is, Encsike, nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is. Becsüllek a bátorságodért, én tuti nem mertem volna leugrani

Ronci, hol vannak a képek??? :wink:

Mmanya, kivettem a dőlt betűt, de azért tessék néha benézni!

Sziszkó, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, a masszázst meg sajnálom. De majd legközelebb Te kapsz kettőt, apa meg addig vigyáz Martinra :wink:

Kinga, hogy állsz a fogyókúrával? Mennyit "kell" leadnod hirtelen?

Encsike, én naplót nem írok, én blogolok. Sokkal egyszerűbb leírni, így nem kell mindenkinek ugyanazt ezerszer elmesélnem :lol: Ez publikus blog, bár vezetek jelszóval védettet is :wink: :lol: HAJRÁ LAPTETŐ :wink: :lol:

Szilvike, én azért drukkolok, hogy kellemes időtök legyen. Nekünk is ugyanez az oldal jósolgatta a nyaralásunkra a rossz időt, és csak annyit jelentett a tengerparton, hogy nem volt kánikula, de meleg volt, kellemes idő. remélem Nektek is ilyen lesz

A párom sem rajong érte, de nem zavarja, tudja, hogy egy pici gyerek mellett jó dolog kapcsolatban lenni a külvilággal. Sőt, amikor Marci megszületett, és én kórházban voltam, ő írt a csajoknak, rakok fel képet, és kinyomtatta nekem, hogy mit írtak a többiek, és hozta minden nap be :lol:

Na megyek már én is az iwiw-re, megkereslek Titeket, még csak kevesen vagytok bejelölve. De Sziszkó képeit már láttam :wink:

Hát a főzés nálam nagy kérdőjel ma. Még diétáznom kellene, de már nem bírom :cry: Szerintem valami tészta lesz

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na most már én is körülnézek az iwiwen :wink:

Encsi, szerintem ilyenkor már tökmindegy, valahogy úgyis lejut az ember, bár én tudok olyat, akit a gép hozott le és nem az ejtőernyő :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hello!

Voltunk felpróbálni a ruhácskát. Bogi odáig meg vissza volt tőle :lol:
Már nagyon várja a szombatot.
Tegnap esti aranyköpés!
Nézzük a riportot, a kislányról, aki új szivet kapott és már hazamehetnek.Bogi:
-Jaj!Anya!Mi lesz ha hazamennek és otthon letörik az ujja.
-Miért törne le? Nem törik az le csak úgy!
-De most mondták,hogy új(j)at kapott!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Encsike!
Nagyon klassz helyeken jártatok! A Maldívi képek különösen tettszettek :wink:

Én férjem is úgy van vele, hogy írogassak, csak neki ne kelljen :lol:
Mondjuk amit mesélek neki rólatok, azt meghallgatja illedelmesen, hozzáfűz valamit és ennyi. De jól van ez így.

Anita
Kép

Kép
gani

Szisza, nyugodtan jelölj be, majd aztán megismerünk :lol: :lol: :lol:

Hékás, igen, szoktam is olvasgatni a blogodat :)
Te is jelölj be, mert téged végképp nem foglak megtalálni :)

Ildi, az azért már ciki, ha a gép hozza le :) Legalábbis én tuti hülyén éreztem volna magam :) Te is jelölj be :):)

Aztán majd mindenkit visszajelölgetek :)

Gani, nem semmi Bogi :lol: :lol: :lol: (elfelejtettem bejelölni, de otthonról pótolni fogom :D ) Gondolom jót nevettetek rajta :)

Majd Maldívos képet rakok ide fel, ha gondoljátok, csináltunk úgy 1200 képet :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Gani!

Nagyon jó volt Bogi!

Szilvi!

Köszönöm az időjárásos linket, szombaton megyünk nyaralni, úgyhogy kapóra jött.

Képzeljétek, apa álmában látta a 3. gyerekét és lány lesz valószínűleg, mert piros rugdalózóban volt és szerinte nagyon szép volt (Majánk tarkopasz volt sokáig, Miksa meg 3 hónaposan 8 kiló) - mert apaként ő csak lányt szeretne magának - meg is értem, van aki körülcsodálja velem együtt :D . És ezt úgy jelentette be, mint a világ legtermészetesebb dolgát.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Gani micsoda szöveg Bogitól!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bogi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Encsike, bejelöltelek, bár engem könnyű megtalálni. Becenévhez beírtam a Hékást :lol:

Mmanya, hova mentek nyaralni? Apának milyen álmai vannak :shock: Önbeteljesítő álom volt vajon? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!

Mostanában nem nagyon volt időm, a vendégsereg, meg minden nagyon lefárasztott!
Képek::: jönnek igérem, de valahogy örültem ha találkoztam párommal napközben, valahogy olyan sűrűre sikerültek az utóbbi napjaink. Nem is nagyon voltam itthon..
Holnap meg megyünk a balcsira és majd csak 24-én leszek újra. Úgyhogy addig bírjátok ki, aztán igérem jönnek a képek: babáról is, meg óriás pocakról is.
Szombaton úgy fájt a hasam, hogy megállapítottam, hogy vakbelem van, teljesen megrémültem: minden tünetem meg volt, amit vizsgálni szoktunk, aztán 2magnéziumra, meg párom nyugtató kezére pár óra alatt elmúlt.. nem tom mi volt, de rossz volt.
Kaptam tegnap csúnya kiskönyvet. :lol: :lol:
Párom levette a vérem a laborokhoz este, aztán ma reggel beadtam a vérőnőnek. Szétdurrant a vénám, pedig rettentő jól tud szúrni Sanyi..csak valamiért most annyira féltem, mint még soha és az lehetett a baj..
iwiwen: Nagy Veronika, Ebes : így vagyok megtalálható..
ha haza jöttem mindenkinek utánna nézek, csak most még be kell fejeznem a csomagolást: délelőtt még vizsgáztattam, ugyhogy még nincs kész minden..
képzeljétek már a 4.hónapot is megkezdtem!!!/nem ma, de akkor is!!!/ Tiszta furi! :lol: :lol:
24-én jövök, addig vigyázzatok magatokra és akit érint: babásodjatok!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, már pont aggódtam érted :wink: Te sűrűbben szoktál jönni, de akkor megnyugodtam.
Nekem is csúnya kiskönyvem van, de hát úgyse ez a lényeg :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én is bejelöltem, akit megtaláltam. :lol:
Hugim a kiskönyvét szépen felmatricázta, mert neki sem igazán tetszett így. Hétfő óta kórházban van a vérnomyásával. Péntekre van kiírva a kiscsajjal, de még teljesen zárt a méhszája, nem nagyon akaródzik kijönni.

Szilvi
Kép
szisza75

Visszaigazoltam a jelöléseket!

Szisza!
Nagyon jó a Thaiföld-i képed!
Az esküvőtök pedig nagyon szép lehetett! Vagány csajszinak tűnik a képeken a hugod :wink:

Ronci!
Először nem tudtam ki vagy :oops: Nem szerepelt a beceneveid között a Ronci és ez nekem nehézséget okozott :lol:
Ebesről nemrégen hallottam, hogy milyen jó kis hely. A kolléganőmék voltak ott esküvőre hívogatni rokonokat, Ő mesélte milyen szép falu.

Encsike!
Jöhetnek a Maldívi képek!

Kinga!
Mikor mentek esküvőre? Ti is szombaton?

Anita
Kép

Kép
gani

Ronci, jó pihenést! :)

Visszajelölgettem mindenkit :)

Mmanya, ne ezek után kiváncsi leszek, hogy lányotok lesz e majd :D

Gani, teszek majd fel, csak az CD-n van mind és ki kell válogassam :) De szerintem holnap délután megoldom :)

Kicseréltem az avataromat, mert azt nem szerettem, de jobbat meg nem találtam :)

Kép
encsike87

Encsike, nekem tetszik az új avatarod!

Ronci, Neked jó pihenést! Hogy repül az idő... Már a 4. hónap??? Lehet, hogy mondtad már, de Te mit szeretnél inkább? Kislány vagy kisfiú legyen? Névötletek vannak már? (Ildi, ezek a kérdések Neked is szólnak :wink: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="gani"]V írta:ganiisszaigazoltam a jelöléseket!
Szisza!
Nagyon jó a Thaiföld-i képed!
Az esküvőtök pedig nagyon szép lehetett! Vagány csajszinak tűnik a képeken a hugod :wink:

Kösziiiii. Nagyon jól sikerült az esküvőnk. Mondhatom, hogy szinte minden tökéletes volt (az időtől eltekintve).
Hugim pedig egy igazi nagyszájú, vagány kiscsaj. Imádom. :D

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Szisza!
Én is visszajelöltelek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Ugye ott vagyok az októberi topicban és már párokat keresgélünk,hogy ki-kinek dob egy sms-t ha megszül.Azon filóztam,hogy én itt közületek kinek írhatnék!?
De persze csak ha kíváncsiak lesztek rám(ránk)! :wink:

Encsike!
A régi és a mostani avatarodon is nagyon szép csajszi vagy! :lol:
Néztelek az iwiw-en is,szerintem mindegy melyik képedet rakod ki,mindegyiken jól nézel ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Jó nyaralást! :lol: És várunk vissza nagyon! :lol: :wink:

Gani!
Ti helyileg hova is mentek esküvőbe? :roll:
Bogi biztos álomszép kislány lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaja:Én holnap pörit csinálok tésztával. :P
Hétvégén meg palacsintát! :P :P :P (túrósat,dióst és lekvárosat)
Már a nyaraláson is nagyon kívántam,akkor egyszer ettem,de azóta is nagyon kívánom! :P :P :oops: :oops: :wink:
Már rég volt ilyen kívánós időszakom! :roll: :roll: :roll: :lol:

Képzeljétek ma végre sikerült barinőmmel bemennünk szülőszobalátogatásra.A kórházi védőnő vezetett végig minket,meg mondott egy csomó okos dolgot.Igaz,csak az apás szüléskor használt szobát mutatta meg,mert a másikban épp szüléshez készülődtek,de nekünk ez volt a lényeg.Nikivel is bennt lesz a párja és velem is! :wink: :lol:
Érdekes,eddig igazából bele se gondoltam,milyen lesz majd a szülés,de ma ahogy bennt voltunk a szobába és ott beszélgettünk a védőnővel azért a gombóc ott volt a torkomban! :roll: :oops: :oops:
Na,majd kiderül milyen lesz! :wink:
És ugye kérdeztük,hogy milyen papírokat kell majd szüléskor bevinni.És kiderült,hogy nekem a 16.-ik héten(amikor az AFP-t is csinálják) nem csináltak HBSAG (hepatitis) vizsgálatot.Ez annyit jelent,ha ez a papír nincs meg,akkor a baba szülés után 3 oltást kap.És hát miért kapjon szegénykém ha nem muszály! :roll:
Még jó,hogy ma bementünk erre a szülőszobára,mert csak szüléskor tudtam volna meg! :roll: :shock: Így jövőhéten úgyis megyek uh-ra meg vérvételre,akkor ezt is megcsináltatom.

Na jó éjt Lányok! 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, én szívesen leszek a hírhozó :lol: , most sietek, de délután majd átküldöm a számom :wink:

Brigi, mi lányt is, fiút is szívesen vesszük. Tényleg mindegy. Most kicsit lány érzésem van, de akkor se leszek elkeseredve, ha kukacot növeszt, csak rendben legyen minden.
Nálunk ha fiú lesz Apa után a Gáspár név tuti. Lány még több befutós, nekem az Anna tetszik nagyon. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szép jó reggelt :)

Szisza, az a jó, hogy minden tökéletes volt az esküvőtökön! :wink:

Sziszkó, nekem is írhatsz sms-t, majd átküldöm a számom priviben! Én pont tegnap este gondolkodtam ezen, hogy vajon írni fogsz e nekünk, ha mész szülni :)
Köszönöm a bókot :lol: :lol: :oops: :oops:

Szülőszoba: Elhiszem, hogy ott volt a gombóc a torkodban, de nyugi, valahogy kijön a kisfiad :) De biztosan ügyes leszel, úgyhogy ne aggódj, meg mi is szorítunk majd neked :wink: :wink:
Azt a hepatitises vizsgálatot bármikor lehet? Mert tényleg nem kéne akkor feleslegesen szúrkálniuk Martint....

Kép
encsike87

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! 8) 8) 8)

Köszi lányok a számokat! :wink: Jól esik,hogy kíváncsiak vagytok ránk!Ígérem valamelyikőtöknek bizti dobok egy üzit! :wink: :lol:

Ildi!
Az Anna jó választás lenne!Nagyon szép név! :lol:

Encsike!
Ez a hepatitises vizsgálat egy vérvételből áll.Én gondolom,hogy bármikor meg lehet csinálni.De épp ma megyek a védőnőhöz,majd megkérdezem! :roll:

Szép napot Nektek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Készül a lasagne, addig gyorsan bekukkolok.

Sziszkó!
Akkor Én már el sem küldöm a számomat:lol:
Miskolcra megyünk.

Holnap reggel elmegyünk, ott fogunk aludni a szüleimnél, majd vasárnap este jövünk haza. Vasárnap du. még egy babazsúrra is megyünk. Uncsitesóm San Diegoban él, most jöttek haza 2 hete és pont itthon tölti be a kisfia az 1. évét. Neki lesz egy kis partija.

Holnap de. kozmiba megyünk anyával meg Bogival, du. jön házhoz a körmös, szombat de. pedig fodrászhoz megyünk. Egészen csajos lesz :lol:

Kinga!
Mi van veled? Mi újság van a bankban?

Kitty miatt aggódom egy kicsit. Remélem nem az anyukája állapota miatt nem jön :?

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi!
Nálunk is, a fiúnév tuti. Apa szeretné ha az Ő nevét kapná.
Nálatok is a férjed ragaszkodik hozzá?
Különben a Gáspár szép név. Nekem tettszik.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, Kitty mintha irna néha a Babát fiatalon topicba, de azt hiszem most mentek nyaralni, nem?

Jó kis csajos napotok lesz :wink: Jó is az olyan! Teljesen megújúlva jöttök akkor vissza :) És az apáknak mi jár? :D:D

Kép
encsike87

Anita, igen Apa szeretné, de nekem is teszik, így ez tuti. Meg a Gaspi becézéssel szerintem aranyos is :wink:

Az Annát főleg én szeretném, de mivel Apánál is dobogós, így lehet ebből is lesz valami :wink: Ami baj vele, hogy kicsit tucat név mostanában, de nagyon szép jelentése van, úgyhogy szerintem maradunk majd ennél... A másik elképzelés az L betűs lánynevek jöhetnek még számításba.

KépKép

KépKép
beneildi

Encsike,Ildi!
Köszi a számokat,megkaptam! :lol: 8) :lol: :lol: :lol:

Gani!
Holnapra kellemes szépítkezést! :lol: Biztos jól fog esni! :wink:
Írod,hogy holnap reggel már indultok,akkor kívánok nagyon kellemes hétvégét!Érezzétek jól magatokat az esküvőn! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Köszönjük szépen. Még jövök majd. Szerintem anyukáméktól is be-bejelentkezem majd :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

hékás: bejelöltelek iwiwen ha nem baj :oops: begalla györgyné néven.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Nem nagyon van időm, bár olvaslak benneteket. Nagyon gyorsan változik most minden körülöttem, egyelőre dolgozom fel a dolgokat :) De semmi szomorú, vagy ilyesmi!!!

Anita, köszi a kérdést: még semmit nem tudunk a bankban. Azt hiszem, holnap lesz a nagy nap, de még ezt sem tudjuk pontosan. Tudni fogjátok a sajtóból is, de este majd megírom.
Esküvőre mi is szombaton megyünk, de Bendi nem jön, mert bulis esküvő lesz, hajnalig szeretnénk maradni :) Az meg sok lenne a Bubócinak.

Sziszkó, Siófokon voltunk.

Brigi, most 3 nap alatt 2,9 kilót fogytam. Tudom, hogy baromira nem egészséges, de ez most SOS alkalom. Megtartani úgysem ezzel akarom, és egyelőre nincs bajom tőle. Még egy nap van ebből az őrületből. Egyébként fehérje diéta.

Én is jelölgettem iwiw-en, és Keresztes Rózsa Kinga néven vagyok, szerintem az egyetlen, bár még nem kerestem magamra. Egy Keresztes Rózsa van, de ő soproni. Kőszegdoroszlón nincs több belőlem.

Sziszkó, küldj nekem is sms-t, ha gondolod :) Bár már eléggé elárasztottunk a számokkal :)

Aki írt, és most nem válaszoltam, annak hatalmas BOCS, ígérem, pótlom egyszer!

K.

Kép

Kép
kinga82

Surmi, pont kérdezni akartam, hogy Te jelöltél-e be. A képek alapján volt egy ilyen tippem :wink: :lol:

Kinga, Jó bulizást Neked, immár nádszálvékonyan :lol: Milyen ruha az, ami ennyire megéri a szenvedést? :wink:

Sziszkó, megadnám én is, de már annyid van, hogy győzz válogatni közülük :wink: Szerintem nekem vagy apa fog bejelentkezni, vagy egy Marcis topictársam fog írni Nektek is. De nekem még nagyon messze van...

Ilid, nekem a második nevem Anna :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk szerencsére nem ragaszkodott apa, hogy az ő nevét adjuk (Sándor). Én mondtam, hogy nem szeretném, ő mondta, oké. Anyós párszor bepróbálkozott, de mondtam neki is, hogy nem akarok IV. Sándort :lol: :lol: Ő mindkét gyereknél bele akart szólni, hogy mi legyen a neve, de mi sosem hagytuk magunkat. Mindkettő olyat kap(ott), amit mi választottunk, mert nekünk tetszik

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ígértem maldívos képeket... most csak azokat teszem fel gyorsan, és majd holnap írok...:)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
encsike87

Kép
Kép
Kép
Kép A bizonyíték, hogy ott voltunk :D:D (3 éves kép)
Kép
Kép

Kép
encsike87

Esküvősöknek jó mulatást! :) Érezzétek jól magatokat!

Kép
encsike87

Sziasztok!
Kinga!
Gondolok ma rád! Bár, már amikor ezt elolvasod, okosabb leszel!
Jó szórakozást magunknak:lol:

Encsike!
Eszméletlenül jók a képek! Itt csorgatom a nyálamat :lol:
Veszek is ma egy lottót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, nem rossz ötlet a lottó :) Én is veszek :D De ha te nyered meg a nem tudom én mennyi milliárdot, akkor elviszel engem is, ugye? :) :lol: :lol: Ha én nyerek, akkor jöhet velem innen mindenki :lol: :lol: :lol:

Kinga, kiváncsi vagyok milyen dolgok alakulnak körülötted, de ha jók, annak csak örülök :wink:

Kép
encsike87

Még a maldívhoz: Szerintem gyönyörű hely, és annyira másvilág! Én totál beleszerettem! Mindenki nagyon kedves, a személyzet többnyire férfi, két nőt láttunk csak, ők a homokot sörpögették :shock: . Volt rájaetetés esténként, ott sokszor láttunk cápákat is, elég szép méretűeket, meg olyan felfújódos halat, de hiába próbálkoztunk, nem fújódott fel :lol: :lol: Az idő nem volt hú de szuper, mert esegetett többnyire, de ettől még nagyon meleg volt és a napozáson kívül bármi lehetett csinálni. Elmentünk sznorizni is, az nagyon szép volt, bár én elsőre nem mertem beugrani a vízbe, mert a hajó alatt tele volt korallal, én meg féltem, hogy ráugrok egyre :lol: :lol: Aztán már ciki volt egyedül ott lenni, így beugrottam :lol:
Láttunk delfint is, de azt sajnos csak a partról...Repülőkutya is rengeteg volt, meg gyík és hasonlók :) Sikerült murénát is látnunk, na akkor rohantam is kifele a vízből, mert ott tekergett a rájaetesénél a kb 15 cm-es vízben, én meg irtózom tőle :D De az tény, hogy ez volt az eddigi legszebb-legjobb nyaralásunk!

Ez a vonalzó most az írja, hogy 3 nap van hátra a pé-ig, úgyhogy ma csinálok otthon egy LH tesztet. Kiváncsi vagyok, hogy valóban ott tartok e :)

Hétvégén mit csináltok? Már akik, nem mennek esküvőre :D
Hozzánk jönnek párom nagyszülei, úgyhogy ma még vásárolni is kell menni, meg főzni sem ártana. De én olyan álmos vagyok, hogy akármi legyen én 9-kor ágyban leszek :lol: :lol: (bilibe lóg a kezem :D )

Kép
encsike87

Brigi, nálunk véleményezhettek a dobogósokból, de azért javasolni nem ér (volt rá Lillunál is próbálkozás :lol: )

KépKép

KépKép
beneildi

Név kérdés: Nálunk már régen eldöntött nevek vannak, de aztán lehet, hogy majd mire valóban mondani kéne, addigra más lesz :)
Igazából én szeretnék 2 nevet adni, ha fiú lesz, ha lány...
Az eddigi fix nevek: Botond és Amira :)
Nálunk nem hiszem, hogy bárkinek lenne beleszólása a nevekbe, úgy ahogy Ildi mondja, vélemény lehet, de ennyi :):) Úgyis én mondom meg a szülőszobában a gyerek nevét :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Encsike, de gyönyörűűűűűűű. Mázlista vagy, hogy ilyen helyre eljutottál már. Nekünk a nászútnál került szóba valami hasonló, de nyáron ugyebár nem épp turista-szezon van ott...

Mi itthon vagyunk hétvégén, most abszolút pihenős hétvége van. Tesómék jönnek köszönteni valamikor, de még nem tudják, hogy holnap vagy vasárnap, majd csörögnek, ha indulnak :? De legalább nem kell készülődnöm :wink:

Főznöm nekem is kellene valamit, de nincs ötletem. Az tuti, hogy cukkinit szeretnék, csak nem tudom még, hogy milyen formában. Majd keresek szerintem valami új receptet.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, nyáron sem lehet rossz menni oda, csak a monszunnal kell vigyázni.... Igazából decembertől áprilisig van a főszezon, ilyenkor tuti jó az idő, de az árak is jóval magasabbak. Mi november elején voltunk, úgyhogy még kaptunk a monszunból kicsit, de nem volt vele gond.... Mi egyetlen magyar párral találkoztunk csak, de egyébként nem hallottunk magyar szót :) Rajtunk mindenki el volt csodálkozva, hogy milyen fiatalon egyedül elmentünk oda (nem szokás 19-24 évesen odautazni :D ) Azt tudom, hogy gyerekeket 2 éves korig kb 30.000 Ftért el lehet vinni, úgyhogy majd lehet megpróbáljuk kihasználni :D
Nászútra én is ilyen helyre szeretnék menni, pontosabban ide vissza, ahol voltunk :) De hát ez még odébb van :lol: :lol:

Cukkinis recepteket múltkor néztem én is, találtam ilyen jónak tűnő cukkinis csirkét.
A nosalty.hu oldalon szoktam nézelődni, ott jók vannak.

Kép
encsike87

Encsikemeseszééééééééééééééééééép képek!!!!!!!!!
sms.....akinek megvan a száma írni fogok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Encsike, mi augusztusban megyünk nászútra, úgyhogy szerintem mást nézünk :cry: Ide majd kb 10 év múlva megyünk el :lol: :lol: :lol:

Találtam már jó receptet, megyek is gyorsan összedobom az ebédet, amíg alszik Marci.

Nitácska, Te még ne akarj sms-t küldeni, jó????? Mikor mész dokihoz, hogy áll a méhszájad?

Ha már ilyen nagy esküvős hétvége van, lenne egy kérdésem. Egy pincészetben akarjuk tartani, ahol gyönyörű esküvőket is rendeznek. A vacsorán csak a szűk család lenne, kb 40 fő, de a szertartásra arra gondoltunk, hogy meghívjuk a barátokat, ismerősöket, kollégákat is. Meg lehet csinálni azt, hogy ne legyen sértődés, és vacsi előtt hazamenjenek a csak szertartásra hívott vendégek? Arra gondoltunk, hogy az ő a meghívójukra azt írnánk, hogy a szertartás, és utána egy koccintásra szívesen látjuk őket. Mellette még amikor érkeznek a vendégek, akkor a koktél mellé kapna mindenki egy "forgatókönyvet", amiben a vacsorához az lenne odaírva, hogy a szűk család részére. És persze amikor átadjuk a meghívót, el is mondanánk. Vagy ez így bunkó megoldás?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, nem! Ez egy teljesen bevett szokás. A meghívó általában rá szokták írni, hogy a szertartásra és az azt követő vacsorára. Akinek csak a szertartás van odaírva, az egyértelmű, hogy csak arra van meghívva. De abból nem lenne sértődés, ha tényleg csak a szűk család lenne ott a vacsin. Abból már lehet, hogy lenne, hogy mondjuk még egy két közelebbi barátot is meghívtok oda, és esetleg valaki úgy érezné, hogy ő is olyan, de mégsem hívtátok. Szóval ez így teljesen jó, hogy oda csak a család megy, és ezt fel is tüntetitek valahol.

Kép
encsike87

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?