sziasztok!
Jó régen voltam már megint
Először is, Encsike, nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is. Becsüllek a bátorságodért, én tuti nem mertem volna leugrani
Ronci, hol vannak a képek???
Mmanya, kivettem a dőlt betűt, de azért tessék néha benézni!
Sziszkó, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, a masszázst meg sajnálom. De majd legközelebb Te kapsz kettőt, apa meg addig vigyáz Martinra
Kinga, hogy állsz a fogyókúrával? Mennyit "kell" leadnod hirtelen?
Encsike, én naplót nem írok, én blogolok. Sokkal egyszerűbb leírni, így nem kell mindenkinek ugyanazt ezerszer elmesélnem
Ez publikus blog, bár vezetek jelszóval védettet is
HAJRÁ LAPTETŐ
Szilvike, én azért drukkolok, hogy kellemes időtök legyen. Nekünk is ugyanez az oldal jósolgatta a nyaralásunkra a rossz időt, és csak annyit jelentett a tengerparton, hogy nem volt kánikula, de meleg volt, kellemes idő. remélem Nektek is ilyen lesz
A párom sem rajong érte, de nem zavarja, tudja, hogy egy pici gyerek mellett jó dolog kapcsolatban lenni a külvilággal. Sőt, amikor Marci megszületett, és én kórházban voltam, ő írt a csajoknak, rakok fel képet, és kinyomtatta nekem, hogy mit írtak a többiek, és hozta minden nap be
Na megyek már én is az iwiw-re, megkereslek Titeket, még csak kevesen vagytok bejelölve. De Sziszkó képeit már láttam
Hát a főzés nálam nagy kérdőjel ma. Még diétáznom kellene, de már nem bírom
Szerintem valami tészta lesz