Sziasztok! Jelentem van netem. Jól vagyunk, jólesik amit irtatok, köszi, el is érzékenyültem, ami nem ritka dolog mostanában nálam
De pikkpakk jobban leszek, amikor Barnabás fent van, nincs is idő meg lehetőség szomorkodni!
Berendezkedtünk, belaktuk a lakást, most már jól is alszunk, Barnabásnak kellett pár éjszaka megszokni, felfedezzük a környéket, rengeteg játszótér van a környéken, mivel a sok panelban nem kevés gyerkőc él. Még keressük a nekünk való jobb társaságot, mert itt elég sok a nemnormális szülő és gyerek sajnos, kész őrültekháza tud lenni, mikor a gyerekek és szülők is orditoznak, mindent szabad nekik, anyuka kint cigizik, a gyerek meg randalirozik. A kicsik meg persze ezt látják el. Tisztelet a kivételnek.
Holnap nyárbúcsúztató fesztivál lesz nem messze a parkban, csomó program, tűzijáték, koncertek, bohóc, arcfestés...
Aztán a suli indultával a művházban is indulnak a programok, az is itt van 2 percre, baba-mama torna, zenebölcsi, csiribiri torna... Eleinte biztos megyünk mindre, már csak az ismerkedés miatt is.
Szombaton jövünk Kaposvárra, hétfői vagy keddig asszem.
Jók legyetek!
Ja, láttam még Kaposváron a múltkor a tesconál GyócsiA-t, már jobbkormányos autóval, szóval sanszos hogy maradnak.