Sziasztok! Jelentem van netem. Jól vagyunk, jólesik amit irtatok, köszi, el is érzékenyültem, ami nem ritka dolog mostanában nálam
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
De pikkpakk jobban leszek, amikor Barnabás fent van, nincs is idő meg lehetőség szomorkodni!
Berendezkedtünk, belaktuk a lakást, most már jól is alszunk, Barnabásnak kellett pár éjszaka megszokni, felfedezzük a környéket, rengeteg játszótér van a környéken, mivel a sok panelban nem kevés gyerkőc él. Még keressük a nekünk való jobb társaságot, mert itt elég sok a nemnormális szülő és gyerek sajnos, kész őrültekháza tud lenni, mikor a gyerekek és szülők is orditoznak, mindent szabad nekik, anyuka kint cigizik, a gyerek meg randalirozik. A kicsik meg persze ezt látják el. Tisztelet a kivételnek.
Holnap nyárbúcsúztató fesztivál lesz nem messze a parkban, csomó program, tűzijáték, koncertek, bohóc, arcfestés...
Aztán a suli indultával a művházban is indulnak a programok, az is itt van 2 percre, baba-mama torna, zenebölcsi, csiribiri torna... Eleinte biztos megyünk mindre, már csak az ismerkedés miatt is.
Szombaton jövünk Kaposvárra, hétfői vagy keddig asszem.
Jók legyetek!
Ja, láttam még Kaposváron a múltkor a tesconál GyócsiA-t, már jobbkormányos autóval, szóval sanszos hogy maradnak.