Jó reggelt!
Köszönjük a Laló dicséreteket.
Dita!
Már nem fogytam tovább, most csak a súlyomat tartom a sok lótifutival. De olyan jó, ahogy iszkol
Sajnálom,h a nagy pocakkal ilyen sokat kell várnod. Sajnos tényleg kevesen segítőkészek. Én buszoztam nagy melegben a pocakkal, mindenki csak nézett tátott szájjal, de megmozdulni már nem akart.
Kitartás és drukk a mai vércukis vizsgálathoz.
Lackó 51 centivel született, az 56os rugik még nagyok voltak, nyárra viszont már a 80as kellett.
Zsuzska!
Hú, nem semmi, h Olcsi most 10 kg és 80as cuccokat hord. Lalcsi most váltott 86ra, és csak 1 kg-val jár előtte.
Biztos fog neki ízleni a sok finom zöldség, főzelék.
Timikém!
Neked külön köszi, h benéztél!!!! A Coelho idézeted csúcs! Imádom őt, az egyik kedvenc íróm.
Twist!
Igaza Boninak, többször rejt a fals AFP jó eredményt, de sajnos én tudok ellen példát is mondani! Remélem nem lesz gubanc nálatok.
Boni!
Hú, nálunk a legútóbb leírtakhoz képest nagyon átalakult Lackó étkezése. Hiába no, lassan kész férfi
Reggel, 6 előtt táppal kezd, ezután vissza alszik még.
Fél 9 körül jön a reggeli: vajas kenyér, sonka, sajt, paradicsom, vagy virsli. Májkrémes kenyeret még nem kapott.
10 körül szokott még barackot enni, csak úgy harapja, lecsúszik egy kis könnyű és finom, yogobella, v. szívescskés joghurt. Ha úton vagyunk, akkor kiflit csócsál, néha 1-1 fagyi tölcsért.
Ebéd dél körül (1/2-12-12), főzelék, v. a mi kajánkból kap. Imádja a fasírtot és a grillezett csirkemellet, de a petrezselymes krumpli is nyerő. A főzeléket már úgy eszi, ahogy magunknak készítem.
3 után megint vmi könnyűt eszik, kis kenyér, sonka, sajt, zöldség, gyümölccsel lezárva.
6 után ált. főzelék, de van, h az ebédre főzöttből kap, fürdés után lecsúszik még táp, utána egy kis víz és pupu reggelig.