Új privát üzeneted érkezett!

Ditus általánosságban írtam, magamból kiindulva pelenkatartóra, az elektromosan működő hintára, szobahintára, benti ugrálóra stb extra járássegítőre, bébikompra stb stb...

mert én is képes lettem volt az elején olyan hülyeséget megvenni, de szerencsére párom visszafogott :lol:

pl pelustartó , szobahinta.., fürdetőkarika, FP oroszlános járássegítő... ezek már mind gazdára találtak teszvesz segítségével! :lol:

szerencsére amikor már pár hónapos volt Zsiga rájöttem hogy ezeket felesleges megvenni, mert felnő helyette, meg ha bármit vettem, , csak Teszvesz, Vatera... :lol:

ami bejött és megtartottunk:

Pihenőszék Nattou Brendon ez volt az egyik legolcsóbb, játszószőnyeg mindenképpen olyan ami két íves, mert rá lehet lógatni a játékokat, FP bödönke, a Daloló könyv az FP tól, most a Tescos torony , Bevásárlókocsi, FP-s farmautó az FP játékokat mind ajándékba kapta mástól, de ezeket mind nagyon szereti!

a zenélő körgforgó is bejött,de nem forogva, mert azon felhúzta magát... bébi építőkocka nem feltétlen a LEgo ... vannak jók .

:lol:

járóka is jól jön, fa vagy műanyag,

etetőszék nem feltétlen kell dönthető, mert többnyire pihenőszékben evett, amikor meg ülni tudott akkor felesleges a döntés..nekünk a Peg Perego el van téve, egy egyszerű sima fa etetőszéket használunk, amit oda tudok tolni az asztalhoz, később pedig iróasztalszéknek is jó 12 éves korig

amit imádunk Brendonban kapható FEHN zenélő plüssállatka, azt mindenhova cipeljük, mert az megnyugtatja... ZOáénak is most vettünk teszveszen egy ilyent! imádja ő is!

szivacskocka amit később emóriakockának is jó az most is tetzsik
egy kis csörgő labda is jól jön

szivacspuzzle amit le lehet tenni padlóra kb 1 hónapig használtuk, azóta is szét van széve most akarom eladni egy sima pléd is megteszi
Vendég

Nem volt kedvem jönni,de látom engem sem hiányoltatok nagyon...
:( Szóval,baromira el vagyok keseredve,a vérzés továbbra is van és senki sem tudja,hogy mitől. Holnap megyek kaparásra,de az sem biztos,hogy megoldja a dolgot,mindenesetre kiderülhet,hogy hormonális,miómás vagy valami más dolog. Fel akarnak írni fogamzásgátlót stb.,de sajnos úgy látom,hogy fogalmuk sincs. Már több orvosnál voltam,ötletük semmi,egyedül a kaparás... :(
Nagyon félek,pláne mert a miómás méh kaparása nem is túl veszélytelen...
Szóval,elegem van és nagyon szeretnék már meggyógyulni!
Bocsi,hogy nem vidám ez a hozzászólásom,de azért kérlek szorítsatok holnapra!

Kép
f.ancsi

sziasztok,

kakis pelus tárolására legolcsóbb az auchanos zacsi! már aki ott vásárol persze. mi is vehettünk volna úgy bébiőrt, h van hozzá kuka, de tök feleslegesnek tartottam. és hiába fér bele 30 pelus, nem fogod ott tárolni napokig, minden nap üriteni fogod Dituli úgy is!

Évi : irok majd én is, h miket adok Nándusnak. most brokkoli + srépa+ husi volt, ízlett neki, ráadásul a srépától olyan édes volt, h nem is kellett a banán
grat Ádám2. fogához!! lassan több foga lesz, mint füle! :wink: :lol:

Monic : sajnálom a brokkolit, nálunk bejött, az volt a kajcsi 2 napig + srépa+husi.

Boni: nagyon szép család vagytok, nagyon szép a torta a csiga nagyon édi rajta, és nagoyn aranyosak vagytok 3an!!

mi jól vagyunk, ma Nándus mászot elég sokat, érzem a 4. fogát is, jobb felső. le kellett szerelnem a forgókáját, mert lecibálta ma, tegnap még csak kapcsolgatta, ahog y ütögette. majd később visszaszereljük szerintem mert szerette nagyon, de most semmi értelme, csak kárt tesz magában. állandóan állni akar. de nagyon nyűgös a foga miatt.

mennem kell, pusza!

Ancsi: remélem minden rendben lesz veletek

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Drága Ancsi,

sajnálom, hogy kaparásra kell menned :cry: Remélem minden rendben lesz.
A testvéremnek is csináltak gyógykaparást amikor nem akart elmúlni a mensije, és a kaparás megoldotta a dolgot. Neki hormonális oka volt a dolognak.

Dita,

nekem is Angelcares kukám van és imádom. A légzésfigyelő mellé volt ajándék. És NEM enged át semmilyen szagot, és csak 2 naponta ürítem. Gyakrabban felesleges.
De ahogy nálatok is említettem én is bevásároltam rengeteg felesleges dolgot vettünk mi is, és tényleg van olyan is amit még egyszer sem használtunk :oops:

Évi,

hát nálunk még nem léteznek receptek, egyenlőre én csak egyszerű dolgokat készítek Dancinak.

Boni mami,

FP-s bödönre nekem is nagyon régóta fáj a fogam, ha legközelebb akciós lesz akkor veszek.
Danika kedvenc játéka az alábbi.

Kép

Ő választotta a polcról, a pénztárnál is alig akarta elengedni. Igaz, hogy drága de rengeteg mindent tud és Danikának igazi jó barátja lett, még vele is alszik. És már tudja, hogy ha megüti akkor ugat vagy zenél.
És ráadásul hasznos is mert megy a baba előtt és mászásra ösztönzi.

Denika,

örülök, hogy anyukádnál jól éreztétek magatokat. Remélem Niki is változik majd és megszereti az autózást, Danika ugyanolyan volt mint Niki és most már ha berakom a kocsiba már alszik is.
A nyaraláson is végigaludta a 4 órás utat.

Czinki,

ma visszavittem a mérleget az üzletbe. Háááááááááááááát utána úgy éreztem mintha megfosztottak volna fél karomtól, legszívesebben azonnal visszamentem volna érte. De mostanra már jobb, már csak percenként 500-szor gondolok rá és nem 1000-szer :oops:

Hát lányok, megvan a 3 napja tartó sírás oka az étkezéskor. Nem a brokkoli a hibás, hanem bizony kibújt a 3. foga Danikának, és a 4. fog, is mindjárt kint van, már csak egy nagyon pici bőr takarja el.
Elég korán hozta elő a fogait a kis drága, nem semmi kisfickó :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2009.08.11 18:44-kor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok,

Linácska hírek:

Ma ezt az sms-t kaptam tőle: (szó szerint idézem)

Ha majd netezel, írd meg légyszi Ditának, hogy mostmár tutira üzenem neki, hogy minden kisfiús aggály a múltté, ahogy kicsusszan, nem is érti az ember, hogy gondolhatott anno mást :-)

Amúgy minden oké, mostmár némi tejem is van, de sokat kell pótolni Levi nagy súlya miatt. Ő kezdetektől 4 óránként eszik csak. Puszi mindenkinek!

Lina

-------------------------------------------------------------------------------------

Honap talán telefonon is tudunk beszélni, majd arról is beszámolok nektek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MOncsi üzenem Linának, hogy üdv a klubban :lol:

Czinke jól jönnek! ZSigának 4 után most szünet van :roll:

Ancsi jaja szegénykém! remélem minden rendben lesz veled! puszillak
Vendég

Nemrég jöttünk haza a csavargásból. Basszus áldom az eszem hogy már nem kell olyan sok minden Bogyónak igazából már csak a Máriába akarok menni majd szeptemberben anyuval, a többi hiányzó dolgot meg majd teszveszen. Én annyira de annyira elfáradtam, hogy már fogtam a hasam két kézzel, ha lett volna még kettő a derekamat is fogtam volna és a lábaim leszakadtak, oldalt már szúrt minden.
Alig vártam hogy visszaérjünk már a kocsihoz és le tudjam tenni a seggem. Végülis majd 6 órát nézelődtünk de már a felénél ki voltam.
Most asszem holnap reggelig csak a vécére megyek el gyalog máshová nem.

ANCSI
Nagyon sajnálom ami veled történik és sajnos azt kell mondjam hogy a nővéremen sem igen tudtak segíteni. Neki megvolt a kaparás de azóta egyfolytában hőemelkedése van és nagyon be vagyunk fosva mert az a ráknak az egyik jele hogy ha se le se fel nem szökik a hő hanem egy helyben megáll olyan 37,3 körül van miindig. Nővérem már magára ragasztotta a hőmérőt.
A dokija most jött vissza a több mint egy hónap szabiról, már alig vártuk mert már mindenki nézte tesómat és mindenki mást mondott, végre megjött a doki egyből ment is hozzá tesóm erre mit csinált felírt egy gyógyszert hogy biztos gyulladás, de ha nem akkor majd menjen vissza két hét múlva és lehet hogy műtik. Hát fasza. Nagyon ki vagyunk akadva, mert nővéremnek szept-től lesz egy király állása és ha még két hét múlva lesz a műtét az 6 hét lábadozás tehát semmiképpen nem fog tudni kezdeni a mh-en.
Egész nyáron totóztak vele és még mindig semmi előrelépés nem történt. Szóval megértem hogy ki vagy te is és remélem hogy minden rendben lesz. NAgyon szurkolok!

MONIC
Megjött a pelus, holnap feladom postán.
Köszönöm Linának az üzit biztos voltam benne, de abban még biztosabb hogy én is imádni fogom a fiamat hisz már most imádom így pocakon belül, ráadásul nekem első és rég várt baba. :)
Ma tiszta lelkifurim volt mert kivételesen nem vettem neki semmit.
JA de bocsának egy strandsapit. De magamra most többet költöttem, mert tök jó fülbevalók voltak a C&A-ban és vettem vagy 3-at.

BONI
Köszi a tanácsokat igyekszem csak a leghasznosabb dolgokat megvenni.
Pl párom mondta hogy Ricsinek volt kompja, én mondtam hogy Bogyónak nem lesz mert nagyon balesetveszélyes. Főleg a mi lakásunkban.

CZINKE
Gyógypuszi Nándus fogacskájára.

Daniéra is!

Hát igen én tanusíthatom hogy a kutya nagyon bejön Danikának nem igen akarta kiengedni a kezéből! :)

ilyen a peló:
Kép

dita75

Dituli: már múlkor is meg akartam dícsérni az új vonalzódat, nagyon szupi!!! :wink: pihizz sokat!! ú én mekkorákat aludtam napközben amikor már itthon voltam. visszadőltem reggeli és ebéd után is. ki kellett pihennem ,h éjszakai pisilések miatt nem alszom jól.
de olyan jó most neked, egyik nap a játszón egy kismami pocakja úgy hullámzott , mászkált a kisfia, és eszembe jutott, h milyen jó volt érezni nekem is ahogy Nándus mocorog! és mégnagyobb boldogság amikor kint vannak, de ez a másállapot annyira jó! leszámítva a végét, amikor már az utolsó 3 hétben már azt vártam, h bújjon már ki Nándus, mert már nem bírtam mozogni. :lol:

Monic: kened Danci fogát? Dentinox lidokainos 3szor lehet, és van a gyógynövényes dologél, és végszükség esetén nurofen . ha holnap is nyűgös lesz, akkor én bevetem a nurofent. ma nem bírtam szegénykémmel.

hát csajok ma kemény napunk volt. Nándust nagyon megviseli az, h egyszerre jön a felső 2 foga. a bal már kibújt, de holnap már kibújik teljesen a jobb is, de már érzem. és akkor még front is van állítólag. egész nap alig aludt, du már nem tudtam mit kezdeni vele, gondoltam elmegyünk gyümit venni. gondoltam megyek 100 m-t és beájul, hát a nagy fenéket. 50 perc séta után aludt 30percre. de sebaj, friss volt a levegő, szerencsére nem esett, és nekem is jót tett a 2 órás gyaloglás.

Boni: gyümit nem lehet adni már du??? akkor mit? nálunk 7kor cici+ tápi, 10 gyümi, 13 főzi + husi, 17 tejpép + barack, 20,30 cici+ tápi.
mit adjak gyümi helyett? főzit? hát nem hiszem, h Nándusba tudnék még főzit tuszkolni du is. a tejpép magában meg nem nagy szám, ráadásul vannak gyümis tejpépek, annál viszont jobb a sima tejpép + friss gyümi.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

én annó ezt kaptam a védőnőtöl:

Szópós babáknál 5-6 hótól, tejcsi hiánya esetén 3-4 hótól kezdjük az elválasztást. Nem szüntetjük meg a tejcsi v tápis táplálást, mert a csecsemő 1 éves koráig a kalória bevitelének 40 %a ez. Az elválasztás fokozatosan történjen, egyszerre csak 1 új étel kerül bevezetésre, egy étel kiváltása kb 1 hétig tartson.

Gyümi: alma, őszib., idénygyümi (meggy, cseresznye, körte, hámozott szilva, sdinnye, déligyümi)

Főzi: burgonya (főzővizezel pépesítve, ízesíthejük tejcsivel, tápival, 1 evőkanál gyümivel), utána saláta, cékla, srépa, brokkoli, sütőtök, kelbimbó, spenót, sóska, spárga, zöldborsó, paradicsom, 8hótól: kelkáposzta, karalábé, karfiol
Spenót , sóska magas oxalát tartalma miatt csak heti 1szerda

Hús: 5 hótól, csirke, pulyka, megfőzzük, turmixoljuk, jégtartóba fagyiba, 1-1 kockát adunk a főzihez. Hal előnyös zsírsavösszetétele miatt, de allergiás reakció alakulhat ki. Csirkemáj heti 1szer.

Fehérje: 8hótól főzibe 1 kanál reszelt sajt, 1 túró, keményre főtt tojássárgája. Tojásfehérje csak 1 éves kortól

6 hótól növényi olaj adása szükséges 1 dl főzibe 1 kávéskanál
Ne sózzunk , ne cukrozzunk
7-8 hótol ízesithetünk a zöldséghez illó zöldfűszerrel, hagymafélékkel pl kapor, petrezselyem, zellerzöld, snidling, tárkony, babér, lestyán, pirospaprika, póréhagyma...

Évi: a főzőzacsiba raksz olajat??

én sima olajat használok, nem tudom, h jó e az. de van ,h csak simán megfőzöm a zöldséget. én igazából a husit fűszerezem majorannával és rozmaringgal, nekem az ízes, igy a főzit nem igazán fűszerezem, max hagyma

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Dita,

nagyon szép a pelus, Danika nevében is nagyon szépen köszönjük, biztos imádni fogja. Annyira aranyos, mert úgy alszik el, hogy a pelust odafogja az arcához.
Képek lesznek a csodás fülbevalókról?

Czinki,

én is kenem Dentinox-szal, de igazán nagy változást nem tapasztalok (nekünk is egyszerre jön a 2 felső és az egyik már kibújt, csak nálunk épp a jobb az). Viszont napi egyszer adom neki a Chaomilla ... nevű homeós bogyót, már az első nap átaludta tőle az éjszakát, egyszer sem sírt fel.
Viszont a délutáni etetés ismét zokogásba fulladt, pedig már mindent megpróbáltam. Átöntöttem cumisüvegbe, ivott is de újra sírni kezdett. Aztán már akkor is sírt amikor tisztába raktam és utána még a karomban is sírt. Aztán elvittem sétálni, szépen el is aludt, és estére jókedve lett.
Érdekes, hogy a délelőtti kajcsit szó nélkül megeszi, és mindig délután kezdődnek a gondok. Pedig nagyon éhes. Na mindegy, majdcsak túlleszünk mi is ezen a fogzáson.

Évi,

megkérdeztem anyut és ő úgy csinálta, hogy egy nagy párnához odatámasztott mindkettőnket és felváltva lapátolta a szánkba a kaját ugyanazzal a kanállal, mivel kanál cserére nem volt idő. A tempót rendesen tartania kellett, de azt mondta, hogy egy idő után megszoktuk, hogy az evés így működik.

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Ditus
Csuguszomnak is ilyen a pelusa

komp: én kompellenes vagyok . de Zsiga is volt kompban, de csak addig, amíg mondjuk valami olyant tettem, hogy kénytelen voltam beletenni, ez napi szinten max 15perc volt.. ennél sosem több! ő nem maradt el a járókában így lett ez a megoldás! ez kb 6-7 alkalom volt, mert szerencsére nyugodt gyerek.szóval ha adnak kölcsön akkor fogadd el..mentsvárnak jó!

sajnálom tesódat!remélem megoldják basztikulár...

Czinke úgy értem este nem adok neki.gyümit..

tejpép az simán mehet ízesítéssel 5kor , de vacsira tehát 18után nincs gyümike . amit még néha szoktam neki este adni a sütőtök vagy sárgarépapüré, mert ezek laktatóak

amikor már ehet majd joghurtot , meg gabonapépet, akkor az tök jó lesz, mert lehet váltogatni..illetve a Sinlac pépet

ez tök jó, amit belinkeltél bár fura hogy a cserit meg a déligyümit beirta az elejére... illetve nem válaszotta szét..
Kelbimbót,zöldborsót én a saját tapasztalatom miatt kitolnám 8 hó felé, pocifájás miatt.. zöldborsót sokáig üvegeset adtam emiatt, mert egyszer főztem zöldborsófőzeléket 10 hós volt ZSiga, én is azt ettem, ZSIga is, és éjszaka parádé volt...aztán INfacolt kapott drágám és sikerült neki elaludnia mert jöttek a jótékony gázok! de! ha Neked meg a párodnak sem érzékeny rá a pocija nyugodtan kipróbálható délelőtt, délben, hogy ne este derüljön ki h és ne aludjatok... :lol:

egyébként ZSiga a brokkolit imádja, a sóskát, spenótot kelbimbót..szóval a züdet no meg mostanság a parit

sütőzacsiba nem kell olajat tenni...

a másik megoldás még hogy veszel Tescoban párolóbetétet párszáz ft és úgy párolod.. gyors és egyszerű

és több vitamin is marad benne ezzel a két módszerrel

Moncsi Lináékat pusszantom! hol szült?
:roll:

többieknek, nyaralóknak remélem jól telnek a napok...
Vendég

Sziasztok!

CZINKI
Hát nekem nem 3 hét lesz a szar a végén mert már most néha minden bajom van. Én talán 3szor aludtam délután, még akkor sem sikerül ha egész éjjel nem alszom. Most is éjjel egykor aludtam el és már hajnali 4-kor fent volt a drága kisfiam és agyonrugdalta a hasamat. A lába a jobb oldalon van és azokkal hatalmasakat tud csapkodni. Átfordulok a másik oldalra akkor meg a kezével boxol. Hanyatt nem tudok aludni, hason meg aztán főleg nem, szóval sehogy sem jó nekem meg úgy látszik neki sem.
A menés nekem már most nem megy. Az ágyban megfordulni és kikelni kínszenvedés. Szóval nem tudom mi lesz még a végén.
Csodálom pl. nagyon Évit hogy akkora pocival hogy tudott létezni.
Éjjel - alvás híjján - pont azon gondolkoztam hogy fogom majd felvenni a zoknit meg a cipőt ha már rossz idő lesz. Egy cipőkanalat mindenesetre be kéne szerezni.

MONIC
Igazán nincs mit! Remélem holnap megkapjátok.

Nincs babakori fényképed kettőtökről? Tök kivi vagyok, ez az evészet is aranyos lehetett.

Majd csinálok képet a fültyűkről ha eszembe jut.

BONI
Az egyik barátnőméknek van kompja, de nem hiszem hogy kölcsön fogja adni, más ismerősömnek nincs. Megleszünk nélküle. A Vivien nagyon sokszor beverte a buksiját és eszeveszett módon közlekedett vele, utána úgy akart járni is hogy azt gondolta már mindjárt futni is lehet mint a komppal, szóval volt belőle gond.

Nekem az a szerkentyű tetszik ami Panduséknak van!

dita75

Dita amikor ZSIga elkezdett járni, mi sem használtuk.. tehát akkor még csak elüldögélt benne kb 5 percet össezsen 6-7 alkalom..tehát nem vittük túlzásba, ezért is mondtam hoyg meg lehet nélküle lenni.. csak ha feléajánlja valaki esetleg :lol:

a séta a fa körülire gondolsz úgy volt kölcsönkapjuk, de azét ZsIga elindult így nem éltünk vele... de az pöpec! vagy a hintapihenőre? mert PAndusnak sokmindenje van :wink:
Vendég

MONIC
Csak ez az egy látványos mert a többi elég kicsi. Hiába fotózom le szinte semmi nem látszik belőle. Nem igazán szeretem a nagy fülbevalókat, ezt az egyet is csak amolyan alkalomfélére vettem meg.

Kép

dita75

BONI
Bizony lenne miből válogatni náluk.
Ez egy kar amivel kőrbe-kőrbe tudott menni és zenélt is.

dita75

Sziasztok!
Bedöglött a gépünk, és apánk csak tegnap délutánra tudta megszerelni.

Mintás pelus
Az Aldiban most lesz akciós 10 db 1299 Ft-rt.

Levi nagyon szépséges! Örülök,h már tejcsi fronton is minden okés.

Viki!
Sajnálom,h anyud besértődött. Remélem megbékéltetek már. Az én anyukám is sértődékenyebb, anyós kevésbé.

Moncsi!
Anyuka beszólását magasról és nagy ívben....

Ügyi vagy a mérleg visszavitellel!

Gratulálok a Fiatalembernek az újabb fogacskához!

Boni!
Nagyon szép család vagytok!

Czinkim!
Te nem elraktad a mérleget? :lol: Gratula a fogacskához! Mindjárt leelőzitek Lalót.

Évi!
Én is szeretem a rizst adni Lalcsinak, sima bóti, zacsis rizset. Ezt teszem tökfőzibe. Jól szétfőzve.

Némókának sztem az előző oldalakon leírtam miket főztem anno + 2 babakajós linket is tettem fel.

Ancsi!
Nagyon drukkolok,h ma minden oké legyen veled! Nagy ölelés!

hoztam az ígért képeket:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Boni: hát igen, ez a gond, h nem tudom igazán változatosan adni neki a dui kajcsit. bár a de 10órási kajcsira csak keveset eszik Nándus és igy viszont megéhezik ebédre.

Dituli: vigyázz magatokra!! de ha nem is alszol, csak pihizel és nem teszel veszel, sürögsz -forogsz a konyhában, már az is sokat számit.

bébikomppal van egy negativ élményem: 18 évesen babysitterkedtem Belgiumban és a 8 hós kisfiú imádta a bébikompot. viszont a ház alsó szintje körbejárható volt, a konyhából az étkezőbe, onnan a nappaliba lehetett menni és a konyha és nappali között volt az előszoba, 4 lépcsőfokkal mind2 oldalon. vki nyitvahagyta a nappali ajtaját és a kisfiú lezánkázott a lépcsőn a bébikompban. hát senkinek nem kivánom azt az érzést!!! borzasztó volt. nem elég, h ő elesik, de még a bébikomp is kárt tehet benne, mert ráeshet v eshet bármilyen szerencsétlenül benne. szerencse a szerencsétlenségben, h a kisfiúnak nem történt semmi baja, nagyobb volt az riadalom, de akkor is szörnyen éreztem magam.
szóval nekünk tuti nem lesz ilyenünk.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Viki: nagyon édi Lackó! lassan megint vághatjátok a szöszke haját!!
de elraktam már a mérleget, de kivi voltam, h mennyit eszik mostanság ciciből. azt hittem, h épphogy csurran -cseppen vmi, de azért még tud mit enni, mégha nem is sok. és puccosan is mérni akartam hétfőn 8280 gr volt. szóval nő rendesen! pedig amit eszik szerintem rögtön lemozogja a kis sajtkukacka! :lol: tegnap már egész nap csak mászott és mindennél feláll (asztal, doboz, puff, rajtunk, kiságy, járóka)! :lol:
irok egy privit! köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Viki: köszi, gyors voltál, mint a villám! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinke én is emiatt vagyok ellene :lol: :roll: :twisted: meg a többi..

VIki Lackóbubus nagyon édes!

Vendég

Sziasztok,

Boni mami,

Linácska Kecskeméten szült, szerintem az Izsáki úti kórzázban de nem vagyok benne teljesen biztos.
Hát szerintem sem jó a komp. Pedig a férjem mindenáron kompoltatni akarja Danikát, azért nem is engedett megvenni egy nagyon szuper dohányzó asztalt, mert annak Danika neki fog menni a komppal. Én meg majd a kompot nem engedem megvenni. :twisted:

Dita,

hát igen, a bébik eléggé öntörvényűen adják elő, hiába szólsz rá, ha úgy tartja kedve akkor éjjel szétrúgja a pocakod belülről :lol:
Szerencsére nekem Danika a pocakomban is nagyon nyugodt baba volt, soha nem éreztem, hogy szétrúgna. Ő mindig csak mozdult egyet-egyet és ennyi. Szerencsére most is kis nyugodt természet.

Viki mami,

gondoltam, hogy valami gikszer lehetett nálatok ha nem jössz. Laci apu nagyon ügyes, hogy meg tudta javítani a gépet.
Lackó annyira szépséges. És aranyos, és jóképű, maga a szőke herceg személyesen :lol:
Galamb üldözős képek nagyon jók, érdemes volt várni rájuk :lol:

Czinki,

Nándi baba nagyon aranyos lehet ahogy mindig állni próbál.
Épp ma beszéltünk a párommal arról milyen felfordulás lesz itt ha Danci állni vagy menni fog. Már most a játszószőnyeg alatt fekve leszereli az össze lógó játékot aztán meg jól szétdobálja őket :roll: :lol:

Kép}
monic80

Czinki!
Akkor ittam a reggeli kávémat és Lalcsi még nem ébredt meg.

Moncsi!
MEg tudta szerelni, de kellett hozzá egy 16 ezer Ft-s biszbasz is.

Anyósom hívja Lalót kishercegnek :lol:
20150601134430

Viki mami,

hát ha egyszer tényleg egy Herceg személyesen :lol:

Kép}
monic80

VIKI
Csatlakozom az előttem szólókhoz mert sztem is Lackó egy szőke herceg. Eszméletlen jók a képek. Nem csodálom hogy ennyit bírtál fogyni, gondolom egész nap rohangálni kell utána! :lol:

CZINKI
Ezen a héten szinte alig főztem mert ki van ürülve a hűtő nagyon.
Már egy hónapja én vásárolok úgyhogy most már nem érdekel bezárt a kassza. Ami van a mélyhűtőben lefagyasztva azt veszegetem elő akinek meg nem tetszik az menjen oda kajálni ahová akar!
Vasárnap óta szinte csak pihengetek. :)

MONIC
Amúgy érdekes mert napközben meg nem igen érzem, sztem lehet hogy elringatom ahogy jövök-megyek a lakásba és ettől bealszik.

Reggelizni azt szeret. Ahogy felkelek már követeli a kaját.
Végig amíg eszem olyan jókat ficánkol aztán szépen elalszik egész estig. :)

Ma sikerült beállnom megint a postán a legfaszább sorba. Már ott álltam vagy fél órája a pelenkáddal meg a csekkemmel és azt istennek nem ment a sor. Egy néni fogdosta a karom hogy miért nem megyek előre ekkora hassal itt állok a sorban. Mondom dehogy megyek még megszólnak. Aztán a hátam mögött volt egy kis hölgy de egy másik sorban és odajött hogy kb. 1 perc múlva ő következik de álljak elé. Tök meglepődtem. Kb. egy másodperc alatt el is intéztem a dolgomat, szóval még fel sem tartottam a sort, és szépen megköszöntem a hölgynek.
Szólni nem mert senki.

Viszont hétfőn a dokinál én voltam meg egy másik kismama és egy fiatal fickó mire kiszólt a nővér hogy jöhetnek a kismamamák. Az előttem lévő kismama bement, mikor kijött bementem én erre megszólal a fickó hogy de fasza ő előbb itt volt. Én meg visszaszóltam hogy milyen csinos kismama vagy! :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok csajok,

Boni, nagyon szépek a képek, imádom Csiguszt!!!! De ezt te tudod!!!

Viki, Lackó, halálos abban a szerelésben, ahogy szaladgál a téren, egyem meg a szivét.

Monic, nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok rajta, és tényleg nem láccik hogy megasszonyosodtál, sokkal soványabb vagy nálam, jó mondjuk nálam nem nehéz.

Ditus, voltál már cukkeren???

Csajok én is kompellenes vagyok, én kérdeztem a doktornénimet hogy vegyünk-e neki, mondta hogy isten őrizz, főleg hogy olcsa hatalmas bébi, nagyon megterhelné a gerincét.
Nekünk még nincs fogunk (hála Istennek) aszondják minél később nő ki a fog annál jobb lesz, hát én már csak ebben bizom. Továbbra is gyarapszunk, 10 kg-vagyunk, és még mindig nem eszünk mást mint tejcsit és du kettőkor egy pici gyümi pépet de abból is csak almát és barackot. Jövöhéten vezetem be neki a zöldségeket, sárgarépát, sütőtököt, burgonyát stb.

Moncsi, mond meg lécci Linának mivel Levi is óriásbaba ha tudok neki segiteni vmit a táplálkozásban akkor nyugodtan szóljon. Hatalmas babája van és amikor megláttam Olcsi jutott eszembe ő is ennyire gyűrött volt amikor megszületett.

Kép
pgsuska

SUSKA

holnap megyek reggel cukkerre mert apát akkor engedték el.
neki is veszik vérecskéjét. :P :P :P utána megy a tüdejét szüretni. :)

Utólagos engedelmeddel megadtam az emilcímedet az egyik barátosnémnak aki cukkeres lett terhesség alatt. Lehet hogy meg fog keresni, segítesz neki ha tudsz, lenne néhány kérdése.
Előre is köszi, remélem nem haragszol.

Remélem nekem nem kell majd igénybe vennem a segítséget cukker ügyben. Fosok nagyon hogy mi lesz holnap. Nem tudom mikor van pl. meg az eredmény. Remélem még aznap mert amíg nem tudom hogy mi a stájsz tiszta ideg leszek!

Ti mekkora rucit hordtok már 10 kilósan?
Én lazán megvettem nyárra a rövid bodykat Milónak 68-as méretben aztán lehet hogy nem is tudjuk majd hordani! :roll:

dita75

Sziasztok!

Viki!
Nagyon szépséges Lackó, a zöld is nagyon jól áll neki!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ancsi!
Sajnálom , ami veled történik. Hihetetlen, hogy nem tudják, mi a gond.
Remélem hamar meggyógyulsz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ditus,

Mié haragudnék szivesen segitek bárkinek, rem neked nem kell cukros ügyben segiteni. Nyugi, ne idegeskedj me attól megy a cukor. Hát érdekes az Olcsa ruházása, 80-as rugik pont jók, de ha a tescoban veszek vmit Olcsának akkor mindig 9-12 hónapost veszek, férjem pl, 12-18 hónaposra szokott venni az is jó, picit nagy de hordjuk. Inkább nagyobbat veszek mert nap mint nap nagyobb és eszik mint a gép. Kivi leszek hogy a zöldségek hogy fognak menni. Bár sztem nem lesz gond az étvággyal. :oops: :wink:

Kép
pgsuska

SUSKA
Jó étvágya van a kis szentemnek! :)
Eddig abban bíztam hogy nem híztam még egy dekát sem, hogy talán akkor nem vagyok cukkeres mert állítólag a nagy mértékű hízás az egyik jele. Ez a barátnőm is csak két héttel idősebb terhes de már 14 kilót hízott. Erre a BMC-sben van egy lány szintén nem hízott talán pár kilót és olyan cukoreredménye lett hogy már inzulint kapott egyből. Bakker mindig van ami miatt parázhatok!

Jövő héten megint jöttök akkor errefelé? Már várom hogy lássam oroszlánodat, na meg téged. 8)

dita75

Dita,

a 68-as rugik szerintem nem lesznek már jók nyárra mert Danika februárban született és már 1 hónapja 74-est hord. De majd kiderül, hogy mekkora súllyal születik Miló.
Nekem szerencsére amikor Viki mami vette a bodykat nagyon jól kiszámolta, hogy nyárra mekkiora lesz Danika, mert tudja mindet hordani (én nyárra kértem őket, hogy jobban látszanak a feliratok)

Zsuzska,

ha Oli majd zöldséget is eszik akkor a súlya nem fog olyan nagy ütemben gyarapodni, mint a tápszertől. Legalábbis Danika már nem hízik annyira, bár az is oka lehet, hogy annyit mozog mint egy Duracell nyuszi.
Tegnap csináltattunk neki útlevelet, hát kb az 5. fotó sikerült mert Danci egyfolytában mozgott, nem lehetett megállítani.
A fogról meg annyit, hogy nekem is korán jöttek a fogaim és most 29 évesen is van 2 tejfogam, az egyik teljesen ép és egészséges, a másik lett szuvas 1 éve mert a doki annyit kapargatta meg piszkálta, mert nem értette, hogy mit keres a számban a tejfog. Szóval nem lehet azt állítani, hogy nem tartósak a tejfogaim :lol:

Beszéltem Linácskával, nagyon jól vannak.
A szülés gyorsan zajlott, 1 fájás és 2 nyomásból meglett Levi.
Úgyhogy nagyon ügyik voltak mindketten. 3 cm-re volt kinyílva a méhszája, kapott egy kics oxitocint mellé és meg is lett a baba.
Kétágyas szobában van Kecskeméten az Izsáki úti kórházban (akkor jól gondoltam). Lili is örül a kistesónak, de mondta, hogy egy kicsit még hagyják a kórházban mert apával akarnak kettesben lenni otthon :lol:
Linácska azt mondja, hogy a hasa is majdnem eltűnt már Levi szopizásának köszönhetően.
Holnap mehetnek haza, Levi nem sárgult be.
Ha otthon lesznek majd jelentkezik.

Kép}
monic80

MONIC
Köszi a Linacska híreket, magamnak is ilyen szülést kívánnék, bár első babával nem valószínű hogy ennyire könnyen fog menni.
Alig várom hogy kapjunk újabb képeket és magát a szüléstörténetet.
Bámulatos hogy az a nagy pocak már most eltűnt. Kiváncsi vagyok hogy mennyi súly ment le abból a kevésből amit felszedett.

dita75

Dita,

szerintem holnap már ezt is megtudjuk, ha jelentkezik akkor meg is kérdezzük tőle. :wink:

Kép}
monic80

MONIC
Hát talán lesz egy kis ideje gyorsan leírni hogy mizu!

Most már tényleg kérem holnapra a cukkerre a drukkokat oksi csajok.
Megpróbálok nem félni, bár a félelem alapból megvan a vv miatt, mert ha éhgyomorral megyek szinte elkerülhetetlen az ájulás. :oops:

Ma beveszek este 2 sedatív pc-t hogy tudjak aludni is mert a mai 3-4 óra sem volt valami marha sok.

Amúgy ebben a topicban már csak én vagyok pocakos, erre most jöttem rá. Szóval én leszek a következő. Aztaaaaaaaaaa!!!!!! :shock:

dita75

Igaz ez a kis szösszenet apukáknak szól és természetesen megvannak az ellenkező nemre is az érvek, de azért nagyon aranyos, ha valakit érdekel itt találja:

http://anyuci.hu/cikkek/orulj-hogy-fiu-1230.html
http://anyuci.hu/cikkek/orulj-hogy-lany-1232.html

dita75

Dita,

én nem tudom megnyitni mert nem vagyok regisztrálva. Ha este lesz egy kis időm regisztrálok mert nagyon kivi vagyok az érvekre.
Linácska tuti fog írni mert mondta, hogy lesz ideje mivel Levi 4 órákat alszik egyfolytában.

Kép}
monic80

Dita,

vérvételre drukk, nyugi, nem feltétlen mindenkinek rossz a cukra, az enyém pl jó volt pedig előtte este nagy tányér gombapörit ette nokival és kenyérrel.
De ne éhezve menj (mármint este egyél rendesen), mert ha aceton lesz a vizeletedben az is gond.

Kép}
monic80

Ditus, én egy kg nem hiztam és még cukros lettem sőt fogytam és kevesebb súllyal szültem mint amennyi voltam előtte sztem nem ez a függvénye.

Moncsi, nem rád gondoltam meg Dancára, nekem doktornénim mondta hogy stasztika bizonyitja hogy akinek hamarabb nő ki a foga nem lesz annyira tartós mint akinek később. Dehát tudod te is kivélelek erősitik mindig a szabályt. Én szerintem ez meg a gének. Én anyukám fogát örököltem, nincsenek rossz fogaim. Anyumnak először 56 évesen találtak lukas fogat. Szóval sztem ez erről szól. Majd meglátjuk Olcsa kit örököl. Olcsa nem a tápszertől hizik, 9,5 kg volt amikor először adtam neki tápszert, szóval a tejemtől lett ekkora meg a mérhetetlen étvágyától sztem. Sokat mozog ő is és abszolut nem kövér. Dehát mi sem vagyunk mit is várhatok :oops: :wink: :wink:

Ditus, 18-tól lent vagyunk úgy néz ki 30ig. Úgyhogy jöhecc dögönyözni. A barátnőm jön 19 én a pasijával Madridból aztán meg 23 a barátnőmék siófokról ő is nemsokára szül, ennyi eddig a program. De bármikor jöhecc/tek szeretettel várunk Benneteket.

Kép
pgsuska

Sziasztok!
Légyszi nyugtassatok meg! Most kaptam meg az AFP eredményem miatt a terhesgondozó elsőbbséggel feladott levelét, hogy azonnal rohanjak be a terhesgondozóba. Nincs ok aggodalomra. Aha persze, csak biztos nagy baj van, ha felszólító levelet küldtek nekem. Persze ezt is úgy kaptam meg, hogy egyedül vagyok otthon, a férjem bulizik és holnap nem is tudok berohanni a terhesgondozóba, mert holnap van szűnnap. Hát az lehet a baj, hogy az inzulin betegségem miatt meg a sok utró miatt eltérés lehet. AZ nem lehet, hogy a babám beteg!:(
Vendég

TWIST
Nyugodj meg, hogy ha azt mondták hogy nincs ok az aggodalomra akkor lehet hogy csak valami banális dolog miatt hívtak be.
Miért nincs holnap rendelés? Nem lehet valakit legalább felhívni hogy mi a stájsz mert szétidegeskeded az agyad?

SUSKA
Köszi hogy felhívtál bár én amúgy is úgy gondoltam hogy nem változtatok semmit a szokásaimon. Úgy ettem ma is ahogy mindig is szoktam, holnap reggel meg már eleve nem lehet enni semmit mivel éhgyomorra kell menni. Szóval sztem így a tuti mert akkor mutatja a rendes értéket ha nem változtatok semmit a szokásaimon.

A jövő héten biztos nem megyek még mert anyukám meg a nagyanyám névnapját ünnepeljük, ráadásul naganyám most 80 éves és nagy buli lesz, lehet hogy még nővérem szülinapja is belefér mert ő meg aug 31.
Idén mindenki ünnepelve van csak én nem. Ja bocs ma utólag kaptam a páromtól egy fila táskát majd azzal megyek a kórházba, persze csak a kisebb dolgaim lesznek benne.
Mindenki annyira Bogyóval van elfoglalva hogy én már nem is számítok! :shock: Mondjuk nem zavar ám - csak úgy mondom - szeretem ha körülötte forog a világ! :wink: :lol: Imádom most is épp püföli a jobb oldalamat, de már a számban van az altató úgyhogy ma alvás lesz és kész! :lol:

MONIC
4 órákat??? Az király!

8)

dita75

Dituli, sajnos nincs oda telcsiszámom. Csütörtökönként nincs terhesgondozás sajnos. Hát aszem pénteken tudok csak bemenni oda és péntek délutánra kéne áttenni az UH-ot, akkor fizetős, de legalább még aznap megnyugodhatnék....
Vendég

Twist remélem tényleg nincs baj, csak utánellenőriznek valamit!
Afpre manapság már nem is nagyon adnak... nyugi....
Ölellek!
Vendég

Twist, egyetértek az előttem szólóval!!!! Drága Bonival!!!!!!!

Kép
pgsuska

Twist,

nyugodj meg, biztos nincsen gond.
Az AFP-vel már tényleg nem nagyon foglalkoznak, az esetek több mint felében nem jó az eredmény és a baba teljesen egészséges. Nálunk is így volt, az értékem alacsonyabb volt a megengedettnél, aztán az uh igazolta, hogy nincs gond és Danci tényleg teljesen egészséges.

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Twist remélem sikerült aludnod.....én rengeteg fórumon megfordultam, és sok helyen találkoztam ezzel az AFP problémával, és egészséges babák születtek

ugye itt az életkor, a súlyod, hányadik terhességi héten végzik mind mind szerepet játszanak. Nyugatabbra úgy tudom ilyent nem is végeznek már, elavultnak tartják.. 8)

Suska :oops:

Moncsi nekem is van két tejfogam.... :lol: de a többi mellette elég car állapotban állandóan fogorvoshoz járok.. :twisted: Apja még sose volt fogászati beavatkozáson, így remélem hogy az ő génjeit örökölte fogügyileg is :lol: mivel későn és lassan jönnek a fogai úgy érzem sikerült hihi

Ditus drukkolok mára!

Viki leírnád nekem mikor mennyit miféléket eszik Bubu?köszi

Ancsa sokat gondolok rád és a hülye tortúrádra

MINDENKINEK PUSSSZ
Vendég

Jó reggelt!

Köszönjük a Laló dicséreteket.

Dita!
Már nem fogytam tovább, most csak a súlyomat tartom a sok lótifutival. De olyan jó, ahogy iszkol :D

Sajnálom,h a nagy pocakkal ilyen sokat kell várnod. Sajnos tényleg kevesen segítőkészek. Én buszoztam nagy melegben a pocakkal, mindenki csak nézett tátott szájjal, de megmozdulni már nem akart.

Kitartás és drukk a mai vércukis vizsgálathoz.

Lackó 51 centivel született, az 56os rugik még nagyok voltak, nyárra viszont már a 80as kellett.

Zsuzska!
Hú, nem semmi, h Olcsi most 10 kg és 80as cuccokat hord. Lalcsi most váltott 86ra, és csak 1 kg-val jár előtte.

Biztos fog neki ízleni a sok finom zöldség, főzelék.

Timikém!
Neked külön köszi, h benéztél!!!! A Coelho idézeted csúcs! Imádom őt, az egyik kedvenc íróm.

Twist!
Igaza Boninak, többször rejt a fals AFP jó eredményt, de sajnos én tudok ellen példát is mondani! Remélem nem lesz gubanc nálatok.

Boni!
Hú, nálunk a legútóbb leírtakhoz képest nagyon átalakult Lackó étkezése. Hiába no, lassan kész férfi :lol:

Reggel, 6 előtt táppal kezd, ezután vissza alszik még.

Fél 9 körül jön a reggeli: vajas kenyér, sonka, sajt, paradicsom, vagy virsli. Májkrémes kenyeret még nem kapott.

10 körül szokott még barackot enni, csak úgy harapja, lecsúszik egy kis könnyű és finom, yogobella, v. szívescskés joghurt. Ha úton vagyunk, akkor kiflit csócsál, néha 1-1 fagyi tölcsért.

Ebéd dél körül (1/2-12-12), főzelék, v. a mi kajánkból kap. Imádja a fasírtot és a grillezett csirkemellet, de a petrezselymes krumpli is nyerő. A főzeléket már úgy eszi, ahogy magunknak készítem.

3 után megint vmi könnyűt eszik, kis kenyér, sonka, sajt, zöldség, gyümölccsel lezárva.

6 után ált. főzelék, de van, h az ebédre főzöttből kap, fürdés után lecsúszik még táp, utána egy kis víz és pupu reggelig.
20150601134430

Sziasztok,

Boni mami,

hát a felnőtt fogaim nekem sem a legjobbak :roll: A páromnak sem, úgyhogy nálunk adott lesz a fogorvos rendszeres látogatása.

Viki mami,

de jó kajcsikat eszik ez a Lackó!
Tényleg kész férfi már.
A vajas kenyeret kiskatonákra szedve adod neki?

Kép}
monic80

Dita,

kitartás és drukk a mai vérvételhez++++++++++++++++++++++++

Kép}
monic80

Hi!

Megjöttem. Kétszer el kellett dőlnöm de végülis ezt leszámítva elvoltam. Csak a biztonság kedvéért gondoltam ne kelljen felmosniuk szegényeknek. A cuccost egy slukkra megittam.
Délután 4kor megvan az eredmény nekem és apának is!

dita75

TWIST
Mi újs? Remélem kicsit megnyugodtál. Nekem a kombinált nem lett valami jó de az afp tökéletes és minden uhun, 4D-n teljesen egészségesnek látják Milókámat. Én emiatt nyugodt vagyok.
Én dagi is meg öreg is vok, úgyhogy emiatt mindig rosszabbak az eredményeim mint a többieknek, evvan! :roll:

VIKI
Mehetek hozzátok kajálni??? :wink: ű

Este bevettem az altatómat és kimentem a nappaliba szuszókálni reggel is még úgy aludtam mint akit fejbevertek. Asszem bevált a gyogyi. :) A cukkeren Milónak nagyon nem tetszett a rendszer, hogy ma nincs fini reggeli. Már azért voltam inkább rosszul mert szarrá rúgdalta a jobboldalamat. Nem győztem fogdosni a lábacskáit hogy lecsititsam. :shock:

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?