Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi! Várunk! :) Meg mindenkit, akinek belefér az idejébe! :)

Most ennyire futja, pedig annyi mondandóm lenne! No majd egyszer elkap a szó...khmkhm...hasmars! :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tegnap lementünk Velencére.Az idő nem volt a legjobb.De Dorci meglátta a vizet,ruhástól akart csobbanni.Még egy kis hiszti is volt,mert le akartam vetkőztetni.Jaj,de imád pancsizni!A fényképezőt meg otthon felejtettem... :evil: Telóval készűlt pár kép azért.
Itt éppen lubickolok.Pedig mondtam,hogy engem ne fényképezzenek:Kép

Dolli!Holnap megyünk! :)

Kostyika!Mi a kis játszón voltunk.Találtam egy nagyobbat,de az hogy le van pukkanva...Mi ez a őrült fogzás? :shock: Épp írni akartam,hogy leelőztetek,mikor látom,Dorcinak is kinőtt megint egy.Ezek a rágófogak ilyen iramban jönnek?

Sünciboglya!Szívesen segítek én is,de szerintem menni fog neked minden.A kórházban első nap,mikor Dorina elkezdett sírni,húú,ne tudd meg.Szobatársamtól kérdeztem,hogy most mit csináljak? :oops: De a kórházban eltelt idő alatt lehet egy kis "rutint" szerezni.Lehet hogy hülyén hangzik,de én mindig éreztem/érzem,mintha valaki fogná a kezem és ettől magabiztosnak érzem magam.Úgy érzem,mintha tudnám,Dorina mire gondol,mit szeretne.Szerintem ez az anyai ösztön lehet...
Megy a DRUKK!!!!

Zsand!Elhiszem,hogy nem bírsz aludni!Nem tudom mikor hevered ki.Kb 5 éve a szomszédunkhoz törtek be,azóta én is parás vagyok!De annyira,hogy lehet dokihoz fogok menni. :?

Sylph!De jók a képek!A mezítlábas nagyon izgat!
Nekem mindegy melyik nap van játszó.A lényeg,hogy ne legyen eső.

Hajni!Én mindig wordbe írom.Velem nem fog kiszúrni!Nem kellett műteni,mert valami tampon vagy mi volt és kihúztam magamnak.5 hét után vettem észre,szerintem mélyebben lehetett és idővel kifelé csúszott.Annyira rossz volt,mert hiába fürödtem naponta többször,ennek szaga volt.. :oops: Anyám is megjegyezte,sírva mondtam neki,hogy nem tudok mit tenni,higgye el.Aztán mikor kiszedtem azt a sz@rt,elmúlt minden kellemetlenség.Elverni?Még fizettem 9 ezret a dokinak a kontrollon. :evil: Pedig előtte tőlem mindig 8at kért.
Nyugodtan írjál sokat,szeretek olvasni.

Megyek aludi.Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Jó regg!

Hajni! Írj csak, írj csak bátran! :wink:
Mi az a kedvenc süti? :)
Csütörtökön mi nem megyünk még, majd a legközelebbi játszósra talán már le tudom vonszolni a senekem, most még nincs annyi szuflám. :)

Brigi! Hány fogatok van?
Nem semmi horror ez a tamponos dolog! :evil:
Várunk titeket is! :) Legalább leellenőrzöm, hogy nincs a memóriámmal baj! Messzi vagy Te a bálna alkattól! :)
Édes lehetett Dorina! :) Gézu ugyanezt játssza, ha vizet lát! :)
Mi hétvégén elmenekülünk itthonról úgy néz ki. Csak még nem tudjuk, hova. Azonkívül, hogy Balcsi! :)

Szilvi! Akkor augusztus végéig kerüljük a hungexpot! :lol:

Mia! Na tudtál aludni éjjel is? Megy a sok-sok drukk Neked!!! :)

Szép napot!

http://www.youtube.com/watch?v=6tW92uVLtts

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép Szarvasi arborétum Kép Kép Kép Kép Cíprusok
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Bubuka úszik! Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Húúúúúú, nagyon elment az időm a képfeltöltéssel! :?
Csak röviden, aztán majd jövök!

Dolli mami! Mi sajna nem tudunk menni, itt vannak a burkolók, sajna nem tudunk menni, illetve rengeteg dolgom van, mivel csütörtökön hajnalban megyünk balcsira, holnap suliban vagyok, kicsit pörgök, hogy ne minden az utcsó pillanatra maradjon! :(

Érezzétek Magatokat nagyon jóóóóóól, csináljatok sok-sok képet a tárhelyre! :wink:
Aztán majd ha túlleszek ezen a rengeteg dolgon, nálunk is lehet a ramazuri! :lol:

Linike! Nekem Szerdán 19h után jó, de ha az túl késő Nektek akkor megoldjuk! :wink: Délelőtt suliban vagyok, de ha más nem jöttök alvásidőben, mert akkor talán nyugisabban tudok dolgozni, ha nincs a nyakamban ez a sok gyerkőc!

Lányok!!! Burkolják a szalont! :D Úgy örülök, a hátsó lépcső kész van, csak fugázni kell!De ma ketten csinálják a szalont, gyorsan még le kell fotóznom betonos állapotban!
Már itthon van a fürdőbe való csembe is!Apa berakta az utolsó két ajtót is! :wink:
Haladunk-haladunk!

Zsand Ti hogy álltok? Azért Nálatok sem lehet semmi a falbontás! :shock: De a végeredmény meg szupi lesz! :wink:

Szaladok vasalni, meg főzni, délben le kell menni Sárához, mert tiszta csalánkiütés Bogika! Valamire allergiás, nagyon para vagyok, hogy küldözgetnek majd mindenhova! :(
Vendég

Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni?
- Meg kell mosni az ablakot.

- Hogy készül a gyerek?
- Leül az asztal mellé, és megírja a leckéjét.

- Hogy hívják az alattomos masinát?
- Számító gép.

- Miért zümmögnek a méhek?
- Mert nem tudják a szöveget.

- Melyik az az állat, amelyiknek több mint a fele zsir?
- A zsiráf.

- Hogyan számol a cigány angolul?
- Van tyúk víz forr...

- Mit mond a brazil táncosnő, ha nem akar gyereket?
- Számbá!

- Hogyan élvez a robot?
- Kiveri a biztosítékot!

- Mi a faszén?
- Szerves önkritika!

- Mi az használat előtt merev, amíg igénybe veszik nedves, ha már nem
kell, akkor csöpög és lóg?
- Esernyő!

- Hogyan tanulta a középkorban a királynő a szerelmet?
- Apródonként!

- Mi a különbség a képeslap és a férfi között?
- A képeslap mindig képes...

- Hol van az egyetlen hely, ahol a romantika megelőzi a szexet?
- Az értelmező kéziszótárban!

- Mi a legjobb tojásfesték?
- A rúzs!

- Mi a különbség a felső 10000 és a női combok között?
- Semmi...nem kritizálni kell hanem bejutni közéjük!

A férfiak 2 nagy hazugsága:
1. Szeretlek
2. Hiányzol

Két gyerek látja a fiatal házaspárt, amint éppen jönnek ki a
templomból.
Megszólal az egyik:
- Rájuk ijesszek?
- Inkább majd én.
Odafut a vőlegényhez, és így szól hozzá:
- Gratulálok papa, jól választottál...

Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki
férfiasságát.
- De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
- Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne
okozzunk fájdalmat a másiknak!

Turista házaspár betér a vidéki étterembe.
- Mit gondolsz, milyen lehet itt a csiga? - kérdezi a nő.
A szomszéd asztaltól átszól egy férfi:
- Pincérnek van öltözve asszonyom.
Vendég

Sziasztok!

Zsand
Évi néni középső fiának Tominak volt az esküvője. Ők zalabériek, de Zalaegerszegen volt a lagzi. Ketyorékat persze, hogy ismerjük. Anyósomék rendszeresen találkoznak velük, így mi is néha összefutunk ha Zalában vagyunk. Ott voltak ők is, az unokájuk (a Krisztián fia) Ákos már hatalmas nagy, 4 éves lesz. Hihetetlen hogy telik az idő, még az ők lagzijuk is most volt. Azon ti voltatok?
Jöttök csütörtökön a játszóra? Olyan jó lenne találkozni, megismerkedni. Amúgy ha apukád akar találkozni anyósommal nálunk megejthetjük, gyakran jönnek hozzánk.

Dolli
Jaj tényleg sajnálom ezt a helyzetet apóssal, nem lehet egyszerű. De most próbálj csak magadra és a babára figyelni és az idegeskedést kerülni, mert az senkinek se jó. 20-án 4 napig össze lesztek zárva?

Orsi
Ezek a képek.... :D Annyira szépek vagytok, meg a környék is gyönyörű volt. Büszke lehetsz a családodra.

Brigi
Ez a tamponos dolog... Brrr..."szerencse" hogy magadnak meg tudtad oldani és nem kellett műteni. Mennyi sztorit lehet hallani, hogy a méhlepényből bent marad egy darab és újra kell műteni a nőt. Magyar egészségügy... :(

Szilvi
csütörtök 9 óra, nekünk jó a játszóra. Remélem Milán enged majd egy kicsit beszélgetni.

Hajni
Én is szeretek olvasni, nyugodtan írjál sokat. :D Néha csak zugolvasó üzemmóban működök, mert annyit írtok, hogy csak az olvasására marad időm, de ez nem gond.

Mia
Miért kell neked inzulin? Erről lemaradtam. Nem elég a diéta? Szorítok, hogy minden rendben legyen.

A mai taliról rakjatok fel képeket.

Gabi

Kép
gabusz

Lányok! Köszönöm a terápiát! :D
Du jövök!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

Huh de sokat irtatok!!! :D

Nah meg volt a diabetologia, nem kell inzulin. HURRA !!!!!
2 het mulva kell menni ismet kontrollra. Szoval minden OK.

tierno:
Balnas kep :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Koszi a biztatast! Ram fer. Remenykedem hogy lesz anyai osztonom, de majd sokat imadkozom, az mindig renbetesz lelkileg. :D

Szules utani tampon bennmaradas: A frasz tort ki ahogy olvastam! Ez szornyu, meg jo hogy rajottel es nem volt "mas is" benned. Iszonyu!!!! :shock:

Orsi:
Micsoda csodas fotok!!!!!!!!!! Aaaaaw, de szep tajakon voltatok!!! Azok az orias fak a vizben! Keeeeeesz!
Esti gondolazas klassz ! Jopofak a gyerkocok a narancs szinu mellenyekben ahogy rajuk sut a lenyugvo napocska. :)

zsand:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Sirva rohogok!

gabusz:
Inzulin: elozo alkalommal befenyitettek ha nem megy 7 ala a cukorszint akkor lesz kapsz inzulin nekem. (De kiderult hogy a terheles elott nem szabadott volna gyors szenhidratot ennem, azert lett 7.2 elozoleg. Most rendes tartomanyban volt igy eleg a dieta. :)

sünciboglya

Sziasztok!

Dolli!Köszi,hogy ott lehettünk.Gézu milyen mosolygós. :) És Zsombi is :) Dorci hazafelé a lábán jött.Mondtam neki,mutassa meg hol lakunk.Simán hazatalálna :)

Orsi!Szuper helyen voltatok!!!!!!!!!!!

Mia!Hurrá!!!

Raktam fel képeket,de látszik,hogy nem vagyok fotós.. :?

Akkor mikor lesz játszó?Csütörtökön?

Sziasztok!

Kép
tierno

Sziasztok!

Hajni!
Csak egy jó tanács: sokkal könnyebb úgy ha az anyatejet a ciciből szívja ki a gyerkőc, ugyanis az ott mindig langymeleg, az mindig steril, ha fejsz és üvegből issza a fejőt sterilizálni az üveget úgy szintén, ha elmentek valahova jobb ha cicibe utazik a tej mint üvegbe, hisz azért az romlandó!!! Nem akarok okoskodni, de talán még nem késő visszaszoktatni a csajszikát! Azért csinálja (szerintem) mert eleinte nem kell nyelnie csak ömlik aztán mikor már szívnia kéne az már nem tetszik neki, hisz az üvegnél sem kell melóznia!!! Nem akarok okoskodni, de hidd el kényelmesebb, ha cicizik.
Beszélek apuval, köszi a rokon látogatós lehetőséget!!!

Mikor lesz a játszós találkozó? Mi is szeretnénk menni:))

Orsi!
Szép helyen voltatok és a gyerekek tündériek, de ezt már a múltkor is mondtam:)))
A körmömet (kezemen) bevállalod a jövőhéten, nem sürgős!

Na, jól van érdi anyuk én léptem, gyerek ma délután sztrájkol és nem alszik:((( Kettő óra volt mire hazaértünk így sajnos elcsúszott az alvás.

Sziasztok!!
Vendég

Gabi: én is napi egy sört iszom, de van olyan nap amikor kihagyom. Olyankor másnapra már elvonási tünetem van.

Dolli: de írtál csak nem vettem észre.
Apa nővéréhez megyünk Tirolba. IIIImádok ott lenni!!! Már alig várom, h induljunk. Kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni Lili az utat és a kint létet.

Szilvi: nekem a csütörtök jó, mi 10:15 körül tudunk indulni. Melyik játszón van a tali?

Orsi: 19:30? Mennyi idő? Mert lehet h apa fog vinni és hozni. Ha nem, akkor végül is mindegy. Lili ha az ölemben lehet elvan, de azért díjaznám, ha elaludni mire odaérünk!

Hajni: én nem tudtam megnyitni amit küldtél!

Lini
Kép
kicsi lini

Linike!

Tökéletes a 19:30, ha zselét is szeretnél a körmödre kb. 1 óra a művelet!

Lilikéd nem lesz fáradt???Mikor szoktatok fürdetni???
Ha valami van csörizzél! :wink:

Zsandikám, hááát persze hogy jöhetsz jövőhéten, mikor szeretnél jönni? :lol:

De jóóóóóóóóóó, hogy jólsikerült a Dolli buli!!!!Sajnálom, hogy nem tudtunk menni! :cry:
Képek szuperek, többiek is rakjanak fel!!!!!!!

Megyek összerogyok, két vendégem is volt most így zsinórban, de annyira jólesett! :D
Vendég

Dolli,
Mi is köszönjük hogy ott lehettünk, Zsombornak nagyon bejött a hintaló :D

Brigi,
Le is mentettem pár képedet, köszike :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi
Lili 10kor alszik el, független attól mikor fürdetjük. 8 körül szoktuk fürdetni, de fürdött már 6kor is és 10kor is, ahogy kijön. Holnap akkor megyünk.
pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Jó reggelt!

Örülök nagyon, hogy itt voltatok lányok! :) Gézu délután is sokat emlegette a gyerekeket. Doji, Szobo, Jiji, Báji.... :D
Édes volt, este még elmentünk boltba és végig mondta, hogy Szobo, Szobo, Szobo... Először agyaltam, hogy mit akarhat a sóborssal, aztán ugrott be, hogy ez Zsombor akar lenni! Még nekem is új a szó! :)
Én is felraktam a mi képeinket még tegnap du...

Szilvi! Gyerkőcök gyorsan bealudtak otthon? Bálint a végére már uncsizott szegénykém. :(

Orsi! Azért remélem, hogy lesz még alkalom, amikor Ti is tudtok jönni! Tudod, Fruzsinak egyszer megígértük! :)

Mia! Hurrá az eredményedhez! :D

Gabi! Milán is mindjárt szülinapozik! Én az elsőnél ilyenkor már nagyon be voltam sózva, hogy mi is legyen majd! :)
Összezárva nem leszünk, mert két külön apartmant foglaltam, de épp eleget leszünk együtt. Ahogy néztem nem lesz kánikula, úgyhogy mi nem fogunk nagyon strandolni, a thermál rész az ugye kizárt, anyósék meg azt szeretik. Úgyhogy remélem, meg tudjuk oldani ezt a picit velük, mégis külön állapotot. Meglátjuk! Anyósom már kérdezgette tegnap, hogy mit tervezünk...

Andi! Nagyon cuki volt Zsombor a lovon! :)

Brigi! De ügyi Dorina, hogy hazasétált!!!

Orsi! Hihetetlenül szép helyeken jártatok!!! És gyönyörűek vagytok Ti is! De ezt már mondtam párszor! Sugárzik belőletek a harmónia! :)

Na puszi, megyünk reggelizni.

Dolli
Bit mondott dokinéni Bogira?

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Dolli, köszönjük mégegyszer a meghívást!!!! Nagyon jó volt Nálatok, és olyan barátságos, szép az otthonotok! Nagyon tetszett! Skacok... Lili viszonylag hamar beájult, Bubó majd egy órát "szenvedett" mire elaludt. Kicsit későn keltek az volt a baj, mert alapjáraton fél7 körül szoktak, most meg fél 8igy húzták a lóbőrt. De édes Gézu, így mondta a neveket?! Olyan aranyos kisfiú!
Tegnap megrajzoltam a vázlatot, tök cuki lett, ma megcsinálom szebben és aátküldöm! (falvédő)

Brigi, Andi, olyan jó volt Veletek is dumcsizni!!!!! :D

Orsi, nagyon klasszak a képek! Szépek vagytok! Állati jó helyen voltatok!! Hogy áll a burkolás?

Mia, de jó, hogy nem kellett inzulin! Ügyes vagy!

Lányok, akkor holnap József tér?! Mi 9körül megyünk.... Küldtem emilt Anettnek is, remélem el tud jönni!
sylph

sziasztok:)

Orulok hogy mindenki jol van! :D

A tegnapi nap fenypontja:
Egyutt ettunk Orsi Bogijaval! Pontosabban en ettem, o pedig a kakaojaval mutatvanyozott, meg a muanyag kanallal. :D Annyira edes volt, elnezegettem ahogy mindenfelet csinalt a kanallal, kakaoval es nagyon elvezte. :D:D:D:D

Volt itt reggel a vedono, beletuszkolt par erdekes dolgot az agyamba, a felet fel is fogtam kb. :) Hat most mar nincs mese, kozeledik az anyasag..... :shock:

Holnap koltozik anyu....... fura lesz itt egyedul!!! De majd elfoglalom magam valahogy :mrgreen:

:D

sünciboglya

Sziasztok!

Mia
Nagyon jó hír, hogy nem kell inzulin. Bőven elég kihívás a diétát is tartani.

Dolli
A szülinap miatt én is lázban vagyok már. :D Állandóan azon jár az agyam, hogy mit kellene főzni, meg mi hogy legyen. Nem lesz egyszerű dolgom, mert sokan leszünk. A szűk család is 12 fő 8) és persze mindenki jönni akar, mert az első szülinap az olyan különleges mint pl. az 50. :D

Szilvi
Holnap mi is ott vagyunk 9 körül. De jó, végre megismerhetlek néhányatokat!

Hajni
Én nem is kaptam tőled semmit. :(

Gabi

Kép
gabusz

Lányok!

Hol tudom megnézni a képeket? Ugye mutiba készültek.... :lol:

Alig várom a holnapi játszót. Végre megismerlek Titeket :lol: ha már a kedd kimaradt.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Ment privi! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Gabi:

Megmondom en mi kell egy szulinapra:

10 kg torta! :mrgreen:

En ellenek egesz este, porognek mint a ringlispil :D

sünciboglya

Megjartuk a Macilaci doktorbacsit.
Minden OK, a mehszaj zarva, kicsit el van vekonyodva, igy hat a vizszintes testhelyzet a legjobb mostantol....

Mas nem tortent :D

Puszka es joejt mindenkinek:D

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!Közeledik ám! :) Megint fekvés? :roll:

Holnap megyünk mi is játszóra :) De jönne a párom is.Nem baj?

Nálunk meg úgy alakul a lakásügy,hogy folytatjuk a felújítást,mert aki cserélni akart,az felejtős.Szóval megint apa hiánytól fogunk szenvedni :cry: De talán Karácsonyra költözhetünk.Ja,és Nagynéném megsúgta,hogy Anyunak az a terve,hogy leveteti a hírdetést. :) Hát,remélem is.

Remélem holnap nem fog esni az eső :!: :!: :!:
jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Szilvi! Köszi, azért amiket mondtam, még nagyon alakulnék a lakásban, csak ugye az a fránya pénz. :) De a gyerekszoba további tervei pl most már nagyon benne vannak a fejemben. És "majd, ha nékem, sok pénzem lesz..." :wink:

Brigi! Hú, ez csuda jó hír lenne, és még jobb, ha nem csak sugdolózásból hallanátok, hanem tényleg mondanák is! :)
Gézu nagyon emlegeti Dorinát is, valamiről eszébe jut és mondja, hogy Doji! :)

Mia! Jaj, már megen ez a fekvés! :( Uh is volt? Most már nemsokára a karjaidban tarthatod Patrikot! :)
Az ösztönökről akartam még írni, hogy nagyon higgy bennük, Te vagy Patrik anyukája, Te tudod a legjobban, hogy mire van szüksége, senki más!
Én sem gondoltam, hogy ez ennyire működik, és azt sem, hogy ráadásul nem tudnak elbizonytalanítani majd a kívülállók. De így két év távlatából azt mondom, nekem volt igazam, én tudtam, hogy mi a jó nekünk.
Amire hivatkozni szoktam, az a szopi. A kórházban a második éjszakán megkérdezték, hogy nem viszek-e tápszert Gézunak??? :o :o :o Én akkor csak rávágtam, hogy köszönöm, nem, mire furán néztek rám. Utána gondolkodtam el, hogy ez egy mekkora baromság volt a csecsemősök részéről. Lehet, hogy nem szoptattam volna ennyi ideig, ha akkor nem vagyok ennyire határozott!
De később is sok mindenben bejött az anyai ösztön, úgyhogy tessék bátran hallgatni rá! :)
Na bocs, a sok papolásért, csak ezt még le akartam írni biztatásnak! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi, Andi! Nagyon jó pihit és kikapcsot Nektek! :)
Többieknek meg jó játszózást! :)
Ma úgy látom nem lesz nagy forgalom a fórumon! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Lányok!

Megintcsak egy gyors beköszönésre van időm! :cry:

Még be kell pakolnom a kocsiba és indulunk is Balcsira!
Az idő elég gagyi, de NEM ÉRDEKEL!!!! :D :D :D
Jó társaságunk lesz, elütjük valamivel ezt a pár napot! :wink:

Linike! Annyira örülök, hogy megismerhettelek, Lilibaba egy tündér!!!!Te meg egy csudiaranyos lány vagy! :D
Jó volt kicsit dumcsizni!
Bocsi a lányokért! :oops:
Ajcsit nagyon köszönöm!!! :oops:

Lányok Nektek nagon jóóóó játszóterezést kívánok!
Úgy mennék én is! :(

Tibink lebetegedett, így nem jön ma! :? Szegénynek adtam rántott husit krumplipürével, egész éjjel hányt! :shock: De nem lehetett az rossz, mert mi is azt ettük! :shock:

Puszika Mindendenkinek, vasárnap jövünk!

Orsi
Vendég

Dollika!
Nagyon köszönjük! :D Tündér vagy!
Csinálunk fotókatat! :wink:

Mikro topic nyaralás! :D
Vendég

Jaj Lányok! :roll:
Hajnal óta lesem az eget hátha kitisztul. Most már látom, hogy tök reménytelen. :evil:
Nem merek elindulni pedig két hete vártam ezt a napot. Teljesen magam alá kerültem. :( :( :roll:

Viszont most rájöttem, hogy vennem kell a babakocsira esővédő zsákot. Ha lenne most is elindulhattam volna......

Remélem jól sikerült a tali...

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli: köszi a privit. LEgalább képről megismerlek Titeket. Kedden is eldöntöttem, hogy azért is elmegyek hozzátok ( fejtem le tejet az útra ) erre szakadt az eső.... ma megint..... :roll: Nem baj ha Lili nagyob lesz már könnyebben csavaroghatunk, majd akkor bepótolom.

Gabi: megy a mail Neked is csak óvatosan.

Lini: Neked is küldöm a mailt. Nekem a PowerPoint lejátsza. Ti tudtatok menni a játszóra? Lilit nem zavarja ez a hülye szél?

Az én kis Lilimet délután egyébként is orvoshoz kell vinnem. Be van rekedve, elvékonyodik a kis hangja és csak halkan nyöszörög. Egyébként élénk, mosolyok csak a hangja gáz. Félek, hogy megint bedurrant a torka főleg, hogy köhécsel is. :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Gabi: Most nézem, hogy nincs is e-mail címed a listán. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:) De fura ido van....

Dolli:
nagyon koszonom amit leirtal! Remelem nagyon hogy nalam is lesznek majd anyai osztonok, egyenlore iszonyatosan hatarozatlan vagyok mindenben. Lassan a sajat nevem is bizonytalanna valik szamomra. :mrgreen:
Jol jon minden biztatas, minden tanacs! :)

sünciboglya

Szasztok!

Csajok!!! Nagyon jó volt Veletek dumcsizni!

Gabi, örülök, hogy megismertelek!!!! Ja, igen, nem adtál annó emilcímet! Küldd át és beteszem a tábliba!!!!!

Anett, Te meg jól tetted, hogy feljöttél! Örültem! Vizesek?

Brigi, meddig maradtatok? Dorci nem volt álmos?

Hajni, Lini, Zsand, sajnálom, hogy nem jöttetek!!!!

Hajni, a végére baromi meleg lett! Szegény Lili, remélem semmi komoly! :cry:

JÖVŐ HÉTEN IS EGY TALI???????? NA?????? :lol:

Képeket majd később töltök fel!

Mia, de jó, hogy rendben van minden!!!! Kitartás, nincs sok hátra, minnyá' itt van október, addig is pihenj, mert utána nem sokat fogsz tudni... :wink: Fotó nem készült?

Orsi, Andi, jó pihizést!
sylph

Sziasztok!

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Milán már a kocsiban elaludt az első kanyar után. :lol:

Mia
Már nincs sok hátra. Ahogy mondani szokták, már féllábon is... :) A fekvésben te meg profi vagy. Anyudnak jó költözést mára. Gondolom már nagy a felfordulás.

Szilvi
Légyszí rakj vissza a listába és küld el nekem képként a legújabbat. Nem értem, miért nem tudom megnyitni amit küldesz, nálam a fájlnak .docx a kitejesztése .doc helyett és a gépem nem tudja megnyitni. Ha átnevezem doc-nak, akkor meg kiírja, hogy nem importálható. Valaki nem tudja mi lehet a gond?

Hajni
Legközelebb egyeztessünk, mert el tudtalak volna benneteket hozni kocsival. Én úgyis arról jövök és autóba tudtunk volna menekülni ha esik az eső.

Gabi

Kép
gabusz

Szilvi
Szoktál nekem mailt küldeni. :D Küldöm priviben a címet.
Jövő heti taliban mi benne vagyunk.

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Úgy látom, jól sikerült a tali! :D
Én meg képzeljétek, iszonyat fitt voltam ma (bár mostanára azért kidőltem), csináltam holnapra egy 3 fogásos ebédet (no nem nagy kunsztokat), lesétáltunk boltba is, émelygés minimális! :) Remélem, délután nem lesz meg a böjtje ennek a sok mindennek. :roll:

Jaj, Szilvi! Míg el nem felejtem...Mehet a narancs szín és a Géza felirat! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jövő heti tali? NANÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :lol: :lol: :lol:
És ha ilyen lesz az idő élek Gabusz ajánlatával. Bár a babakocsit elég nehéz pakolgatni de megoldjuk. :wink:

Viszont kezdek aggódni: Lili szokásával merő ellentétben reggel óta minden evés után bealszik. Most már elég bágyadtka is. És ez a vékonyka, cincogó hang. :(
Lehet, hogy csak én stuffolom magam és semmi baj de várom már, hogy rendeljen a doki. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

De jó volt veletek találkozni!!!!

Raktam fel képeket!

Hajni!Igen,borusnak tűnt,de ahogy oda értünk,kisütött a nap.Miért nem szóltál?Meg tudtuk volna oldani,hogy Ti is ott legyetek!Voltatok dokinál?Mi van Lilivel?Mitől durran be a torka?

Sylph!Kb 10-15 percet maradtunk még,pont eleredt az eső.Itthon meg megint jó idő volt.Dorci folytatta a homokozást,meg a borulásait.Aztán 1kor ágyba dugtam.

Dolli!De aranyos Gézu :) Dorina szokott is csuklani :)
Ez az,hogy ne súgdolóznának!Meg megy a kavarás is!Na,mindegy.Lesz ez még így se.

Részemről ok a tali!!

Kép
tierno

Szokratész

Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt.
Egy nap egy ismerősével futott össze az utcán, aki azt mondta:
- Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
- Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielőtt bármit mondanál, szeretném ha megfelelnél három kérdésre. Ezt hívják a tripla szűrőnek.
Az első szűrő az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
- Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
- Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem.
Most próbáljuk meg a második szűrőt, a Jóság szűrőjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
- Nem, épp ellenkezőleg...
- Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szűrő még vissza van: a Hasznosság.
- Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
- Nem igazán.
- Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?

Ezért volt Szókratész egy nagyszerű filozófus és ezért tartották igen nagy becsben.

És ezért nem jött rá soha, hogy a legjobb barátja a feleségét dugja.

:lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Küldtem megint kör e-mailt is. :)
Ez nem gázos annál inkább gyönyörű. :)
Természetesen nem kell tovább küldenetek csak gyönyörködjetek. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi legközelebb amikor megyünk (szeptember :lol: ) megnézhetem a házat? Nagyon szép házatok van és a kert is gyönyörű!
Bocs a lányokért??????????? :shock: Olyan aranyosak! Édesen nevetgéltek, és nagy boci szemekkel nézték Lilimet. Amit én nagy büszkeséggel nyugtáztam. :D
Köszi a pedit, csini praclim mutogattam apának de nem hatotta meg, csak a hülye szg-t bügykörészte. :evil:

Hajni nem mentünk végül. Két oka is volt:
1., Szilvi mondta, hogy 10:30ig maradnak, én meg 10kor tudtam volna indulni
2., 9:30kor Lili visszakéredzkedett cicire és el is aludt 11kor kelt! :shock: Ilyet nem szokott csinálni!

Ma nyügi szegénykém fél órákat alszik csak, még a kezemben is! :(

Ma kapunk kölcsön giga nagy böröndöket! Este be is pakolok és szombaton uuuuutazuuuunk! Jupiiiiiiiiiiiii
:D :D :D

Lini
Kép
kicsi lini

Szilvi:

Csinalt dokibacsi egy Uh-s kepet, de nem sok latszik szokas szerint. :D

gabusz:
Koszi a koltozesi jokivansagokat, atadom :D
Tolodott az egesz holnap reggelre, 6-ra jonnek a koltoztetok. :) Igy jobb is, anyu es parom kialudhatja magat....
Parom meg mehet frissiben Szloveniaba a koltozes utan..... 10 napra melozni. (Csori!!!)

sünciboglya

Sziasztok!

Sajna mi is lemaradtunk a játszótér patiról, na de majd jövőhéten nemfogunk!!!!!

Lini!
Ugye milyen helyesek Orsi gyerekei?

Orsi!
Remélem ti is jöttök a jövőheti játszóterezésre, mert Dorina sokat emleget titeket!!

Itthon, még mindig kaotikus állapotok vannak, de már apa gletteli az új spjz és ma még ki is lesz festve(remélem) holnap polcozás és BEKÖLTÖZÉS!!!
Aztán jön a ház nagytakarítás, de szombaton mennünk kell Szápárra kicsit dolgozni!!!

Hajni!
mi volt a dokinál, mi van az Aprótalpú torkával?

A tanácsotokat kérném egy fontos dologban!!!
Anyós testvérének az unokája másfél éves és májrákja van, kemót kap kórházban van szegény csöpp gyerek. Azt mondják, hogy örökletes. Bennem felmerült, hogy nem kéne-e Dorinát kivizsgáltatni. Apának megemlítettem és ráförmedt, hogy ne fessem már az ördögöt a falra. Haragszom rá ezért, de nem hagy nyugodni a dolog. Szerintetek is hülyeség vagy kérdezzem meg a gyerekorvost vagy csak túlparázom a dolgot???
Légyszi írjátok le, hogy ti mit tennétek.

Sziasztok érdi anyuk
Vendég

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

A mosoly a legelegánsabb módja annak ,hogy kimutasd a fogad fehérjét...

Az alkohol elterelte a gondolataimat... Nem, inkább kiirtotta Őket...

Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.

...és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!!

Az ateizmus gyenge pontja: nincs kinek hálát adni.

Ha úgy gondolod, hogy mindenkiben van egy kis jó, akkor még nem találkoztál mindenkivel.

A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: "Húúúúúú, micsoda segg!" A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek.

Apukám is megmondta :Ne bízz olyanban, aki öt napig vérzik, és aztán nem hal bele...

Ha úgy érzed az emberek elfelejtettek vagy nem törődnek veled, csak próbáld meg kihagyni a havi gázszámlát...

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak
vannak barátai.

Ketten jönnek kifelé az erdőből. Az egyik futva, a másik medve.

A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup.

Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!

A szemezés nem mindig működik, már csak annál az egyszerű oknál fogva sem, hogy a nők szeme nem a mellükön van.

A számítógépem megver sakkban... de kick-boxban én vagyok a jobb!!!

A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy életen át lóg a nyakadon
Vendég

zsand:
Gratula a kozelgo bekoltozeshez! Megerte ez a "kis" koszolas, mert biztosan tuti lett!!!!! :D

Hol van Szapar helyileg?

sünciboglya

zsand:

Talaltam gyerekulest, bar nem a teszveszen, ez uj cucc, akcioban kuldtek nekem a linket, nezd meg, hatha megtetszik:
http://www.babynova.hu/index.php?oldal= ... at&TID=856

De azert tovabbra is renduletlenul keresek !!!! :)

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?