Sziasztok!
Tegnap lementünk Velencére.Az idő nem volt a legjobb.De Dorci meglátta a vizet,ruhástól akart csobbanni.Még egy kis hiszti is volt,mert le akartam vetkőztetni.Jaj,de imád pancsizni!A fényképezőt meg otthon felejtettem...
Telóval készűlt pár kép azért.
Itt éppen lubickolok.Pedig mondtam,hogy engem ne fényképezzenek:
Dolli!Holnap megyünk!
Kostyika!Mi a kis játszón voltunk.Találtam egy nagyobbat,de az hogy le van pukkanva...Mi ez a őrült fogzás?
Épp írni akartam,hogy leelőztetek,mikor látom,Dorcinak is kinőtt megint egy.Ezek a rágófogak ilyen iramban jönnek?
Sünciboglya!Szívesen segítek én is,de szerintem menni fog neked minden.A kórházban első nap,mikor Dorina elkezdett sírni,húú,ne tudd meg.Szobatársamtól kérdeztem,hogy most mit csináljak?
De a kórházban eltelt idő alatt lehet egy kis "rutint" szerezni.Lehet hogy hülyén hangzik,de én mindig éreztem/érzem,mintha valaki fogná a kezem és ettől magabiztosnak érzem magam.Úgy érzem,mintha tudnám,Dorina mire gondol,mit szeretne.Szerintem ez az anyai ösztön lehet...
Megy a DRUKK!!!!
Zsand!Elhiszem,hogy nem bírsz aludni!Nem tudom mikor hevered ki.Kb 5 éve a szomszédunkhoz törtek be,azóta én is parás vagyok!De annyira,hogy lehet dokihoz fogok menni.
Sylph!De jók a képek!A mezítlábas nagyon izgat!
Nekem mindegy melyik nap van játszó.A lényeg,hogy ne legyen eső.
Hajni!Én mindig wordbe írom.Velem nem fog kiszúrni!Nem kellett műteni,mert valami tampon vagy mi volt és kihúztam magamnak.5 hét után vettem észre,szerintem mélyebben lehetett és idővel kifelé csúszott.Annyira rossz volt,mert hiába fürödtem naponta többször,ennek szaga volt..
Anyám is megjegyezte,sírva mondtam neki,hogy nem tudok mit tenni,higgye el.Aztán mikor kiszedtem azt a sz@rt,elmúlt minden kellemetlenség.Elverni?Még fizettem 9 ezret a dokinak a kontrollon.
Pedig előtte tőlem mindig 8at kért.
Nyugodtan írjál sokat,szeretek olvasni.
Megyek aludi.Jó éjt Nektek!