Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.
Ági! Köszi a virágot is!

Hajni!
Remélem hamar meggyógyulsz, rendes férjed van,hogy ír helyettet.
Oli nekem a hajamat tépi rendesen, lassan már nem lesz hajam. Kapaszkodik benne és közbe eszi az arcomat. Aranyos.

Oli tegnap megajéándokozott a fordulással. Pillanatok alatt végig gurul a nappalin. Vigyáznom kell, hogy Hanna ne hagyja az aptó játékait a földön, mert Oli megeszi.
Aszem járokát mégis kell néznünk, mert már nem hagyhatom egyedül. Nekünk meg nincs amerikai konyhánk, hogy belássam az egész nappalit, miközben a konyhában teszek-veszek. Pedig ilyen téren milyen praktikus lenne.

Brigi!
Örülök, hogy Zsófinak elmúlt. Nyáltól nem lehet, ahogy fogzik?

Ines
Ines
ini

Helló lányok!

Tudattam a feleségemmel, hogy milyen jó férje van...
(Teljesen belepirultam a dicséretekbe. Kép )
Már jobban van, de még nem aktív netező.
Köszönjük a jókívánságokat,
(a fizettséget természetesen behajtom! Kép )

Tigri Papa
tigribigri

Mindenkinek köszönöm a gratulációt!!!
Ági-...A szép virágot is!!!
Boró-"meg van bocsájtva a komiszkodásod!!!Értem a poént.Mivel ezek a gif kiterjesztésű képek jelentenek valamit. Csak én nem tudom,hogy lehet a mondatokba beilleszteni.Én csak ilyet tudok: :-).Az égésem javulófélben.Bár a fürdés utánni törölközésnél még egy kicsit fáj.Meg szeretném kérdezhni,ha nem vagyok túl indiszkrét,hogy Budán merre felé laktok???
Mi a XII.ker.Táltos utcában.
Tigribigri-Jobbulást kívánunk Bálinttal!!!
Nagyon jó fej férjed van.
Most rövidre veszem,mert fáradt vagyok és ma is voltunk az Omszki-tónál...
Vigyázzatok magatokra!

Puszi Bálint és Ari
ari80

Szia Ari!
Boldog szülinapot!

Mi se lakunk akkor annyira messze egymástó.Budakeszin lakunk.
Később ,ég írok, álmos vagyok még egy kicsit, még nem ittam meg a kávémat.

Ines
ini

Sziasztok!

Ari, ezt találtam még fogzásra: http://www.babanet.hu/szak/fog13.php
Mi a Nyúl utcában lakunk, a Mammut mögött. Csak pár villamos megállónyira Tőletek. Kép
Mit csináltok annyit az Omszki tónál? Strandoltok? Kép
A gifeket írd - jel nélkül és rögtön megjelenik a fejecske.

Boró
femõke

Sziasztok!

Megvannak a kersztelői képek, olyan közepesek lettek, már csak át kell egy kicsit formázni, hogy ide is tudjak belőlük tenni. (a formázást már megint olyan rég csináltam, hogy migint nem tudom hogy kell...meg kell várnom a mindenttudó páromat!)

Ini: szerintem a nyáltól nem lehetett a folt, mert azt tudom milyen, olyan piros foltjai is voltak már Zsófinak...talán az erőlködéstől megpattanhatott egy ér és ilyen sokáig tartott, míg felszívódott!
Gratulálunk Oli babának a forgáshoz! Olyan jó nézni őket, ahogy lassan lassan kinyílik az értelmük és szépen fokozatosan megtanulnak mindent!

Boró: nálunk nagymama vigyáz rá mindig,ha nekem dolgom van. Mivel ő a kezdetektől sokat van Zsófival, így vele minden további nélkül megmarad. Idegenre egyszer hagytam, mikor lagziba mentünk. 10 perccel azelőtt ébredt fel, hogy érte mentünk és így nem volt vele gond.Bár utána két-három napig árgus szemekkel nézte, hogy merre megyek és ha látótávolságon kívül kerültem, akkor elkezdett pityeregni...
Szerintem ha az a valaki aki vigyáz rá sokat foglalkozik vele, próbálja lekötni, akkor szerintem egy idő után ellesz és nem lesz ennyire anyás. (bár az embernek titokban nagyon jól esik ez a ragaszkodás...)

Megyek uzsiidő van, később még benézek.
Puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Tigri(papa)!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok, hogy ne kelljen szegény apát kihasználni (bár szerintem titkon élvezi, hogy ő írhat Kép )

Noémi!
Úgy voltunk hallásvizsgálaton, hogy nálunk már a kórházban nem csinálnak, hanem a 6. hétig el kell vinni arra az objektív hallásvizsgálatra. Amúgy minden rendben van vele, tényleg csak nem akar odanézni. Ha messziről is, de meghallja apuci hangját, már ki is bújt a bőréből.

Szóval Hévíz.
A szálló gyönyörű, és vadi új volt. A bökkenők:
3 nap helyett még 2 teljes napot sem töltöttünk ott. Kedd du. 4-től csüt. reggel 10-ig lehettünk.
Szóval kedd vacsi, és séta, szerda reggel tófürdő 3 órán át, ebéd, utána egy 2 órás előadás a szállóról, és persze üdülési jogot akartak a nyakunkba sózni. Sajnos mi egy hihetetlenül bunkó srácot fogtunk ki, akit aztán agyba-főbe szivattam. És ők tényleg tökre elhiszik, hogy megéri. Jó persze, havi 1 millás fizu mellett én is elhinném.
De ennyiért már viselkedni is megtanulnék.
Na mindegy. Utána vacsi, és másnap reggel haza.
Anyukámék jól érezték magukat, én is végeredménybe, de nyaralásnak ez nem volt mondható, még 12 ezer is sok volt érte.
Lili szenzációsan viselkedett. És most vettem én is észre, hogy mennyire anyás lesz.
Amíg hallotta a hangom, nem volt gond. Anyuval akartam hagyni éjszakára, de amint kitettem a lábam, visított. Amúgy átaludta az éjszakákat, nem zavarta az idegen hely.

Bébiétel.
Hol hallottátok ezt az infót?
Komolyan mondom, nem tudom mit higgyek, ki terjeszt ilyen rémhíreket. Múltkor a víz, most a bébiétel. És Ti elhiszitek ezt?
Gondoljátok, hogy egy bébiételes üveg lezárésához radioaktivitásra van szükség? Gondoljátok, hogy a bébiétel gyárban szkafanderben járnak a dolgozók a sugárfertőzés elkerülése érdekében? Ugye ezt nem hiszitek el komolyan, és csak poénból írtátok le.
Csak tudnám kinek áll érdekében ezt híresztelni.
A tévlben is mondták, hogy a cumi ilyen mérgező, meg olyan mérgező.
Hát természetesen nem sárgarépát szopogat a gyerek, hanem gumidarabot, vagy MŰanyagot.
De el tudjátok képzelni, hogy a régi cumik feloldódtak a gyerek szájába, olyan minőségűek voltak? Ehhez képest a mai cumik a legártalmatlanabb dolgok a világon. Szóval feleslegesen ne hergeljétek magatokat.
Az biztos, hogy mindenhez banánpürét hasznélnak ízesítőül, de az is igazi banánból készült, és ártalmatlan, max. kicsit felfújja a gyereket, és pukizik.
Nyugodjatok meg, és továbbra is adjatok nekik bébiételt.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Egy-két hasznos info: http://www.hazipatika.com/articles?aid=20040511153613

lábmérethez: Bence lába 10cm, ez 17-es cipöméret. A legkisebb cipöcske 16-os.

Bébiszittyó: tegnap vigyázott rá elöször egyedül, igy még részt vettem a fürdetésnél, altatásnál. Ami nem is ment volna nélkülem, mert Bence megérezte, hogy elmegyünk, igy soha nem látott, hallott módon sirt, szinte fulladásig, mig fel nem vettem, akkor majdnem elaludt a karomban, aztán letettem, sirt, felvettem szinte aludt. Szóval ennyit az anyásodásról! Legalább fél órán keresztül próbáltam letenni. És mi még korán el is kezdtük a hozzászokatást a lányhoz. A barátnöm kislánya már 10 hónapos. Nálunk már bazi nehéz otthagyni anya nélkül (az apa jelenléte sem számit ... ). Úgyhogy csak jó lehet, ha valaki vigyáz rá egy kicsit szülök nélkül, és hamar megszokja, hogy más is vigyáz rá, anyáék pedig visszajönnek. Bár kiskorban még ezt nem érthetik, meg az idöt sem érzékelik, de mégis megszokhatják.

pussz
Orsi

Majd külön is reagálok mindenkinek, késöbb, ha Bence jobban lesz. Megyünk orrot szivni.

Ja! És Bence is felébred éjszaka, fent van vagy egy órán kersztül. És nem jövök rá, hogy miért!
orsi17

Nem nálunk, hanem náluk nehéz otthagyni.
orsi17

Orsi!

Én úgy olvastam, hogy azok a babák, akik átalusszák az éjszakát, 4 és 6 hónapos korban újra elkezdenek viribülni.
Lehet, hogy megint egy táplálékmennyiség növekedésen megy keresztül, és kívánja az éjszakai etetést. Gondolom próbáltad. Ha ez sem igaz, akkor lehet, hogy poci, vagy valami ilyesmi.
Lili is elkezdett felébredni megint, olyan 3 körül, de ő nem sírt, csak felébredt, ezért nem etettem meg, csak cumit adtam neki, és pár nap, vagy egy hét után most megint alszik egész éjjel.

Bencének jobbulást.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Lányok !
Elnézést, hogy ismeretlenül írok ide, de esetleg érdekel valakit délelőtti nyelvoktatás gyerekvigyázással? Angol, Upper-Intermediate szint, szeptembertől, 12.800 Ft/hó (3 hónap egy szint, heti 2*1,5 óra), a káposztásmegyeri Zabhegyező Játszóházban. Hárman vagyunk, kellene egy negyedik (vagy akár ötödik, hatodik) anyuka. Gyerekeink 2003.április-szeptember között születtek. Bővebben a tanfolyamról a www.dramateka.hu lapon olvashattok és ha valakit érdekel, akkor szabone.rozsa.edit@axelero.hu címen veheti fel velem a kapcsolatot.

Üdv: Redit
redit

Sziasztok!
Ini köszi a gratulációt!!!
Boró-elolvastam az ajánlott oldalt.Amúgy strandolunk,de csak a párom ment még bele a vízbe mélyebben,mi Bálinttal csak asekély részig és a pancsival egybekötve napozunk is.Bálint pedig sziesztázik a napernyő alatt.Ami valójában
egy felnőtt női ernyő.
Most csak ennyi, megyek aaaaaaaaaludni.

Puszi Bálint és Ari
ari80

Szia Ari!

Hol is vagytok, hogy éjfél után strandoltok? Kép Biztos lemaradtam valamiről, várj visszaolvasok!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Tigri, remélem hamar rendben jössz. Tigri Papa pedig bezselbelhet egy újabb dicséretet! Kép

Boró, a táblázatról lekéstem, Ines már elvállalta, de sebaj. Eddig én még csak a páromra vagy anyámra hagytam Kittit, de mivel amúgy is sokat van velük, így nem volt gond. Bár egyszer anyám fordítva adta rá a pelust. Kép

Ines, gratula Oli fordulásához! Kép

Bogi, akkor Hévíz csak egy "átverés" volt? Kép De azért remélem egy kicsit tudtatok pihizni is.

Holnap kapjuk a 4 hós oltást, szorítsatok!

Pusza,
Tünde
rtünde

Tünde!

Tudtunk az előadásról, csak a 3 nap volt átverés, bár az éppen elég volt.
Azért nem volt rossz.

Mi tegnapelőtt kaptuk az oltást, és közben Lili visított, alig lehetett megvígasztalni, de szerencsére semmi baja nem lett tőle (láz). Másnap kicsit többet aludt, mint szokott, de nem volt vészes.

Arra majd figyelj, (biztos elmondja a doktornő), hogy az egyik csomósodhat, úgyhogy borogatni kell. Lili mindig a lábába kapja a szurikat.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Levettem a férjem válláról az iszonyatos nagy terhet, hogy felolvasson Kép Hát hol vagytok, hogy nem írtok?! Remélem mindenki a levegőn!

A szemem meggyógyult, bár erőltetnem még nem szabad.
Tök jó, hogy ahány orvos annyi vélemény:
Kaptam szemkenőcsöt, mire a kontrollon a másik doki azonnal abbahagyatatta, mert kiderült, hogy szoptatok. Pedig az előzőnek szóltam, még majdnem ki is nevettek, hogy a szemcsepp annyira helyi, nem érinti a tejecskét. Na mindegy végülis magától szépen helyrejött.

Leventéket Isten éltesse sokáig névnapjuk alkalmából! Ha egyszer még lesz egy fiacskám neki is ez lesz a neve! Kép
Akkor lesz még csak ünnepi kavalkád: szülinapom, házassági évforduló, férjem nevenapja. Ja tényleg: már 5 éves házasok vagyunk ám! Köszi a dícséreteket, tényleg rendes pasi! Kép

Puszi
HajniKép
tigribigri

Sziasztok! Kép

Ini,
én Kincsem a saját haját tépi szopi közben. Kép Illetve először simogatni kezdi a fejét, aztán meg beleakad a hajába, s húzza. Folyton a kezébe kell adnom valamit, pl.pelus vagy az ujjam. Kép
Forduláshoz gratula! Kép Nemsoká Te is futkoshatsz utána a lakásban! Kép

Brigi,
keresztelői képekre vágyok! Kép
Kincsem a nagyfiamra hagytam (19 éves), őt naponta látja, játszik vele, gondoltam nem lesz baj. Már 1x vigyázott rá korábban, míg mi vásároltunk, akkor is bömbölt, mire hazaértünk. Kép Gondoltam azóta csak javult a helyzet, de nem. Kép Úgy sajnáltam kicsim, mert csak hüppögött és szemrehányóan nézett rám ... Ráadásul iszonyú lelkuiismeretfurdalásom is volt-van amiatt, hogy otthonhagytam ...

FBogi,
Megáll az ész, hogy miket csinálnak! (Tényleg havi 1 millát keresnek?) Sajnálom, hogy nem igazán sikerült a nyaralás. Kép
Bébiétellel kapcsolatban: valamelyik TV-adón beszéltek róla, de csak részt láttam. Nem tudom, mennyire és kinek áll érdekében a rémhírterjesztés, márkát természetesen nem mondtak (tehát akár valamennyi gyártóra is vonatkozhat!). Felháborodásod akár jogos is lehet, de ne rám haragudj miatta. Kép A szkafenderről az jutott eszembe, hogy ami a mi 50-70 kilónknak nem ártalmas, az még a kicsinyeink 5-10 kilójának lehet az ...
Egy biztos (és ez jó is szerintem), hogy szerencsére állandóan vizsgálják a baby-ételeket. Tehát, ha valamit találnak, arra talán érdemes odafigyelni... Amúgy a hír ellenére sem dobtam ki a Hippeket. Kép Még jó, mert Kincsemnek nagyon ízlik a tegnap megkóstolt őszi-alma kombináció. Kép
Régi cumiról - én láttam anno szétrágottat. Kép
Mi az a viribülni??????

Orsi,
Bencének jobbulást. Lehet, hogy kiszárad az orra-torka, azért ébred. De lehet, hogy éhes vagy szomjas. Kép

Redit,
köszi az ajánlatot.

Ari,
ébresztő! Kép

Rtünde,
pelus Kép Lényeg, hogy nem folyt ki belőle a cucc! Kép
Oltáshoz drukkolok, remélem nem ér oda későn! Kép A csomót masszírozd szét rögtön, ahogy megkapja, úgy nem lesz gond. Kép
Mi a héten kapjuk meg az 5 hóst ... Oáááááááááá

Tigri,
Szolidárisak voltunk Veled! Kép Ha Te nem tudsz olvasni, akkor mi nem írunk! Na mit szólsz? Kép
Férjurad előtt le a kalappal. (Én kendőt hordok ... Kép )
Orvosok Kép Elég szörnyű dolog, hogy az orvosaink nem tudják, hogy mit írhatnak fel, vagy nem törődnek vele ...
A sok ünnephez minden szépet és jót kívánok! Kép Hogy sikerült mindent erre a napra tenni? Vagy én értek félre valamit? Kép

Detti, Rebi!
Ha olvassátok még a topikot, azt kívánom, hogy
Isten éltesse sokáig Levente fiacskáitokat! Kép

Apa hazajött, Kép hozott 1 csomó ruhát. Kép A bibi csak annyi, hogy lánykori méretben ... Kép

Pussz: Borótól
femõke

Emőke!

Nem rád haragudtam egyáltalán. Azóta belegondoltam, hogy régebben volt egy hír, hogy valamelyik 3. világ beli országba szállított tápszertől csecsemők haltak meg, vagy betegedtek meg. Igaz az olyan miatt volt, hogy nem az ő szervezetüknk megfelelő mennyiségű vitaminok voltak benne, mivel ők más népcsoport, másak is az igényeik.
De azért ez a sugárzás dolog kicsit erős. Mert ha még arról lett volna szó, hogy nem az van benne, amit ráírnak, oké. De hogy raioaktív lenne? Kép Nem hinném.

Neked van egy 19 éves nagyfiad is? Húúúúúúú.

Viribülni? A madarak szoktak a tócsában, de arra is használjuk, ha valaki jól érzi magát Kép

Hajni!
Üdv újra itthon Kép
Apának pedig nagy hála!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi,

Meglepő? Kép Na nyugi, csak örököltem a nagyfiút. Kép De tökmindegy, mostmár az enyém. Kép

Pussz: Boró
femõke

Valami ilyesmire gondoltam Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
Az a Nestlé balhéja volt és azért haltak meg szegény babák, mert a szülők nem megfelelő arányban higították a tápszert.
Azt gondolták minél sűrűbb annál laktatóbb, pedig mint tudjuk a helytelen higítás a tápszerek esetében kiszáradást okozhat.

hicudzsi

Kedves Boróka!
Egyébként engem beleszámolhatsz Vic felmérésébe (aminek a gondolatát te vetetted fel, ti.: hogy végigkérdezett-e minden régi Pöttömöst), engem sikerült kitúrnod innen.
Remélem most boldog vagy. Látom gyakrabban is jössz azóta, mióta nem vagyok itt.

Nem szokásom az ovis balhézás én szépen eltűnök a balfenékenKép
Nyugis ember vagyokKép

Sok boldogságot minden Pöttöm -maminakKép Akinek hiányoznék, az emilcímemen elérhetKép
Nagyon szívesen válaszolgatok, főleg mivel kíváncsi vagyok a többi Pöttöm babáraKép

Millió puszi!
Emőke+Csöpp (kb. hat hetes, már az UH-n látszott a kis lüktetésKép)+Édua aki egyre vagányabb nagylány, megtanult morogni és nem szereti már a bébikajátKép

hicudzsi

A félreértések elkerülése végett:
Vic nem készítette el a felmérést amit ajánlottál neki. Sajnos azóta nem is "találkoztam" vele.

Én önként jelentkezem, ha valaki rávenné magát, hogy mégis elkészítse.Kép

hicudzsi

Sziasztok!

MOst színtén csak röviden, baromi fáradt vagyok. A hétvége csupa rohanás volt, szombaton és vasárnap is este 9-10 között tudtam elvégezni a mosást stb. Remélem holnapra formába leszek majd.

Emő!
Gratulálok a babához, vigyázz magadra. Jó hamar össuze fognak nőni a gyerekek. Nővéremnél egy év 2 hónap a különbség.

Bogi!
HévízKép, de legalább nem a hétköznapok voltak. Szerencse, hogy Lili bírta a környezetváltozást. Nálunk sem szokott gond lenni.

Boró!
19 éves fiad van!Kép Apáskodik a Picin?

Oli nagyon anyás lesz. Bár ő is minden nap találkozik anyukámékkal.
Szerdán kapjuk az 5 hós oltástKép De utána 10 hónapig semmi! Kép
Viszont nagyon aggaszt, hogy Oli bokája és térda úgy ropog, színte kiugrik a helyéről. És ezt egy-két hete kezdte el. Vajon mitől? REmélem semmi, csak valami áttmeneti nővési valami.

Befejezem, még vasalnom kell a férjemnek inget. Öltönybe kell munkába járnia. Régen ő vasalta az ingjeit amikor még dolgoztam. LEhet, hogy vissza kéne szoktatnom rá?

Sztigris elkiüldte a táblázatot, igyekszem a napokban felrakni, csak előbb a férjemmel begyakorlom.

Jó éjt mindenkinek!

Ines

E,
ini

Sziasztok!

Képzeljétek, én meg vihetem Lilit gyermek neurológiára. Ferdén tartja a fejét, amit szombaton vett észre az orvosom. Aztán elkezdtem figyelni, és tényleg. Nem olyan túlságosan, de azért látszik. Valószínűleg gyógytornára kell majd vinnem.
Remélem nem lesz semmi baj. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bogi, Boró köszi a tippeket. Követtem a leírtakat, bár igaz, hogy a védőnő is elmondta. Szerencsére nem volt gond. Akkor volt nagy sírás, amikor szúrták, még a rendelőben egy kicsit nyöszörgött, de hamar megnyugodott. Aztán hazajöttünk, kúp, borogatás, és aludt több, mint két órát. Este volt egy kis hőemelkedése, de megkapta a kúp másik felét és reggelre már kutya baja sem volt.
Méreteink: 5500 gramm és 62 cm. Végre rendesen hízik a gyerkőc, pedig a múlt hét óta már egyáltalán nem kap külön tejcsit, csak az van, amit szopizik. Kép

Tigri, örülök, hogy rendbe jött a szemed. Az ünnepi kavalkádhoz pedig mindenkinek gratula. Kép

Hicu, gratula itt is neked az újabb pocaklakóhoz! Kép

Bogi, remélem nem lesz semmi komoly gond.

Ines, pihizzél egy kicsit, mostanában állandóan csak rohansz. Neked is jár egy kis kikapcsolódás.

Én például ma délután el is megyek a barátnőmmel moziba. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Kedves Hicudzsi!

A kötözködéseddel kapcsolatban a következő a véleményem (harag nélkül). Kép
Szeretném, ha tudomásul vennéd egyszer és mindenkorra, hogy én nem túrtalak ki se innen, se máshonnan, mint ahogy mást se! Mindenki önállóan, felnőtt emberként eldöntheti, hogy hova írogat - akár itt, a Babaneten is (gondolom oda, ahol jól érzi magát). Azt hiszem nem tartozik Rád az, hogy mennyit írogatok. (Egyébként megnézheted az összes üzenetem számát a név alatt is.) De csak, hogy ne kombinálj tovább, elárulom csak és kizárólag Neked, hogy azért elmúlt héten azért fordultam elő itt sűrűbben, mert párom nem volt itthon (talán írtam is...), így kicsit jobban ráértem.
Ami pedig a felmérést illeti: nem ajánlottam, kérdeztem. Olvass vissza (és értelmezz). Ezzel kapcsolatban lenne egy frappáns javaslatom is: nyissatok Victoriával karöltve 1 új topikot, mondjuk ezzel a címmel: Útáljuk együtt Borókát. Na oda mehet majd mindenki (a régiek is, és az újak is), akik miattam nem írnak már ide. Ja és akkor nem kellene senkit sem állásfoglalásra kényszerítened, mert aki útál engem, azzal ott bátran cseverészhetnétek rólam (ha nincs más témátok). Kép
Ezzel a nemes cselekedettel pedig megkímélhetnéd a Tisztelt (mert ugye tiszteled?) topiktársaidat a sértett büszkeséged szűnni nem akaró megnyilvánulásaitól. (Szerintem nem azért ír még ide, aki ír, hogy ezt olvassa ...)

Más:
Nézeteltérésünktől függetlenül tiszta szívemből gratulálok a pocaklakódhoz! Kívánok Nektek hosszú és boldog életet. Kép

Boróka
femõke

Sziasztok Anyukák! Kép

Ines,
kipihizted már magad? Kép
Nagyfiam nem apáskodik. Csak nagyon szereti a kisöccsét. Kép Így is szólítja: Öcsi. Kép Majd teszek fel képet Róluk, ha megengedi. Kép Anno a névválasztást Vele is megbeszéltem. Neki a Nesztor név tetszett nagyon. Kicsit csalódott volt, hogy apuja nevét kapta. Kép Ezért az Öcsi is, mert azt Ő adta. Kép
Olinak szorítok a szurihoz és sosk sok +++++++++++ energiát küldök, hogy hamar átvészelje. Nekünk is most a héten-jövő héten esedékes az 5 hós.
Táblát és a vele való munkát is köszönöm. Kép

Fbogi,
Lilinek szorítok! Remélem még időben nyakoncsíptétek a problémát! Kicsit csodálkozom (meg fel is háborít), hogy eddig nem vette észre a doki ... Kincsem jobb lábfeje felcsapott volt születésekor, de annyit masszíroztam, hogy a 6 hetes csípőszűrésen is alig vette észre az ortopéd orvos. Kép
Ja és én most viribülök (jól írtam? Kép) merthogy itthon van végre az én szerelmetes párocskám! Kép

RTünde,
örülök, hogy ilyen jól viselte Kitty a szurit! Kép Na és természetesen gratulálok a gyarapodáshoz! Kép Ezek szerint szaporodott a tejcsid! Jaj de jó! Kép
Mozi milyen volt? Mit láttatok?

Ma Péter-Pál napja van!
Így utólag is kívánom, hogy sokáig nagy boldogságban éltesse Istenke a topik összes Péterét! Kép
Na megyek, mert párocskám türelmetlenül kacsintgat az ágyikó felé (meg felém is), pedig még Kincsem is a kezében van. Kép

Pussz: Borótól
femõke

Sziasztok!
Emő-gratula a Csöppödhöz!!!!Kép
Vigyázzatok magatokra valamennyien.

Puszi,mindenkinek!!!
A szuris babóknak jobbulást!!!
ari80

Sziasztok!

Hicu!
Most aztán esz a hatalmas sárga irigység!
Téééééééényleg?? Olyan jóóó neked! Kép
Szóval minden viccet félre téve, GRATULÁLOK! És az irigység nem volt vicc, tényleg odavagyok Kép

Hát remélem én is, hogy Lilinek nem lesz komoly baja. Próbáltam időpontot kérni, de nem sikerült.
Állítólag 1-2 hónap mire bejutunk a vizsgálatra!
Azért aggódok természetesen, nem is kicsit, de tényleg bízom benne, hogy helyre jön. Most néztem a 4D-s képeket, már a pocakban is így tartotta. Persze ez lenne a kisebb gond, ha a pocakbeli rossz tartástól lenne ilyen.

Tegnap kilövettem Lili fülét. Én nagyon nem akartam, de keresztelőre kapott szép fülbevalót a férjem unokahugától, ja és mostmár Lili keresztanyjától, és a férjem odáig volt, hogy megsértődik, ha nem tesszük bele a fülébe.
Egyébként nagyon aranyos. Most egy kis türkizkék köves csillag formájú van benne, amit 1 hónapig kell benne tartani, utána tesszük bele a másikat.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Boró!
Tökéletes volt a szóhasználat!

Kép
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bogi!
Rakjál fel fülbevalós képet, ha van légyszi!!!!

Oli megkapta az oltást, picit sírt, de nem volt vészes. A csontropogásra azt mondta, hogy alkati(most nőt 2 cm, lehet, hogy attól), de ha nem múlik el egy-két héten belül, akkor elviszem az orvosomhoz, aki engem műtőt csípővel. Nem csípőficammal, hanem a csípőmnél vastag volt valami(ín, ha jól emlékszem), amit kettévágtak és rögzítettek a csonthoz.Nekem is pattogott. Lehet, hogy örörkölte? Remélem nem, de az állítólag női betegség és hormon okozza. A műtéttől függetlenül újra előjött, csak most a csípőnél máshol. De most nem okozz fájdalmat.

A táblázatról annyit, hogy kérema töürelmeteket, ma megpróbáltam és az excell letíltotta a makrót, kér hozzás valamit. Este megmutatom a férjemnek. Ha nem megy, akkor írok Sztigrisnek, a barátnője tudja a mailt megnézni.

Puszi

Ines
ini

Ines!

Megpróbálok mindjárt csinálni róla webkamerás képet, és felteszem.
Oké?
Várj egy picit.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Itt is van, már amennyi látszik Kép

Kép
Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Teljesen el vagyok havazva, mert itt van unokahugom és most két gyermeket pesztrálok. Nem egyszerű!!!!!
Még türelmet kérek a keresztelős képekhez, még mindig nem tudom úgy átformálni, hogy elfogadják babaneték.

Azért eldicsekszem, hogy nem kezdjük ám fog nélkül a júliust!! Ma kibújt az első fogacska! Még csak egy nagyonpicit lehet érezni az ujjammal, de a kis fog is már fog! Holnap tölti Zsófi cicám a 9.hónapját!

Na megyek, mert a "duett" itt duruzsol a fülembe. Puszi mindenkinek!

Hicu: gratulálok! akkor most nagy az öröm!!! Vigyázz magadra és panaszmentes 9 hónapot kívánok. (vagyis már csak 7 és fél)

Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Boró, köszi! Nektek is drukk az oltáshoz! A mozi jó volt. Harry Pottert láttuk. Ez már nálunk hagyománnyá vált, vizsgaidőszak végén ezzel szoktuk jutalmazni magunkat. Kép

Bogi, gratula Lilinek a fülbevalóhoz. Azért látszik a képen, nagyon szép! Kép

Ines, remélem nem lesz gond a csontropogással.

Zsófi és Brigi nektek pedig gratula a fogacskához! Kép

Kitti a szuri óta egy csomót alszik, mármint ahhoz képest, amennyit egyáltalán szokott napközben. Sőt most még éjszaka is ráhúzott, este 9-től aludt reggel 7-ig. Pedig máskor 5-6 között szokott ébredni.

Tudtok valami közelebbit a DM baba bónusz akcióról? Én nemrég adtam le a jelentkezési lapot, de nem tudom igazából, hogy milyen kedvezményeket jelent pontosan.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Most rövid leszek, mert máris visít a lányom.

Tünde, a Bababónusz bizonyos termékekhez ad kupont, pl. Nívea fürdető 100 Ft kedvezménnyel, vagy Libero 250 Ft-al olcsóbban. Én őszintén megmondva kicsit csalódtam benne.

Hicu hatalmas gratula! Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

[color=#ff0000]
ini

Lányok!
Ez sikerült, most már csak a táblázat kéne.
De ez még nem teljesen jó így se. Gyakorolnom kell még.
ini

Anyuka
ini

Na még mindig nem jó
ini

<!--attachment: TABLAZAT-94648.txt*mime_txt.gif*text/plain*4.3**TABLAZAT%2eTXT --><center><pre>
Kép
TABLAZAT.TXT (4.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
ini

na majd a férjemmel.
ini

Sziasztok!

Jöttem feldobni a hangulatot!

Bence köszöni, már egész jól van, csakvégre békénhagynám az orrszivóva és a Nasivinnel! Kép

Neki is jön a fogacskája,icipicit lehet már érezni egy pár napja,sokkal nyugodtabb is.

Éjjelenként már nem kel,mert rájöttem a titokra. Nem fáradt ki eléggé napközben, igy sokat játszok vele, mindig van valami program. Mivel 7 hónapos létére nem hajlandó mászni, csak próbálkozni,igy én strapálom le.

Megkapta élete elsö szandiját apájától. Imádja a szinét és, hogy lehet tépözárazni.

Múlt hétvégén voltunk Kenesén és medencében pancsiztunk! Nagyon élvezte, imádja a vizet, bár ezt nehezen képzeltem el,mikor 1 hónapos volt, mert akkor az összes fürdetést átüvöltötte.

Már lent játszik a szönyegen, kell a hely neki forgolódni. kezdi kapisgálni a mászás fortélyát, nagyon szépen ül, egy darabig, merthát ugye nehéz még az a buksi. Ha fogom a kezét ülésböl simán feláll,szépen kinyomja magát.
Ö is anyás rendesen. Imád hozzámbújni, sokat kacarászunk együtt, kukucsjátékozunk.

Legyetek jók és gyerünk kifele a jóidöre, amig van!

Én valószinüleg holnap befekszem a kórházba kivizsgálásra, de csak egy napra, aztán zsúfolt a hétvége is, de majd jelentkezem valamikor.

pussz
Orsi
orsi17

Szia Ines!
Sajna már tegnap se volt internetünk, így a barátnőm segítségével jut
el ez a levél hozzád.
Légyszi másold be a "2004. első babái" és a "Pöttömök" topicba!

Köszi
Szilvi

----------
Sziasztok!

Lányok!
Tőletek is elköszönök, mivel júliustól egyáltalán nem lesz internetünk,
az új házba pedig most nem vezetjük be.

Mindenkinek sok puszit küldünk:
Sztigris + Zsani + Niki
Ui.: Ha mégis szeretne valaki írni nekem, akkor a
sziszepisze@freemail.hu címen elérhető vagyok, bár a leveleimet nem
én, hanem az egyik barátnőm fogja néha megnézegetni a munkahelyén.
ini

Sziasztok!
Boróka!
Boldog szülinapot előre!
Holnap nem biztos, hogy lesz időm írni, mert pakolok, vasárnap megyünk nyaralni.

Voltunk ma allergia teszten a Hannával, semmire sem allergiás. Akkor valószínűleg az orrmandula lesz a ludas.

szomorú vagyok, hogy a topic kihalóba vanKép

Ines
ini

Sziasztok!
Nagyon röviden, mert kikapok a nagyitól!Kép

Orsi!
Ne bánkódj, hogy a tali nem jött össze. Kenegetem popsikenőccsel, sokat javult.
Örülök, hogy jól telt az esküvő.

Boró!
Tápszer bevált!!! Nagyon köszi. 170 ml-eket vígan bevág és sokkal jobban alszik, 4 napig képzeld nem kelt fel éjszaka, de úgy látszik felvett szokás is, ezért most a hagyomsírni variációt próbáljuk. Majd beszámolok.
Örülök, hogy a golden bejött!!!

Hicu!
Véletlenül láttam meg, hogy van egy kis Csöpp-öd. Fantasztikus. Bátor vagy!!! Jó egészséget nektek!

Mindenkit üdvözlök a Balaton partjáról.

Manga
manga

Boró!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!
manga

Sziasztok!

Boró!
Boldog Szülinapot.

Remélem mindenki jól van.
Csajok!

Biztos sokan vagytok, akik főzőcskéztek a babának, elvégre most vannak a friss dolgok.
Tudtok nekem írni pár 4-5 hónaposnak való receptet? De ne olyat, hogy sárgarépapüré, sütőtökpüré, alma-burgonyával, mert ezeket Lili nem eszi meg. Nem hajlandó mást megenni, mint a paradicsomos-burgonyát (Kecskeméti).
De mégsem adhatom neki állandóan ugyanazt.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

nem is mentegetőzöm már az eltűnésem miatt Kép Nehéz lenne mindenről beszámolnom,a legnagyobb újság talán az,hogy Vencel már forog jobbra-balra, és a dokik szerint elfelejthetjük a koraszülöttségét,mert orvosi szemmel sem látható sem az alkatán,sem a mozgásán,szóval semmin KépAmúgy olvasgatlak Titeket, de valahogy szerintem is sokat ártott a topiknak a felesleges vitatkozás,bár szerencsére engem annyira nem érintett,azért lelombozott Kép Biztos furcsa,hogy pont egy ilyen elveszett bárány javasolja,de nem lenne jó egy iyen sokakat érintő tali valahol? Lehet,hogy nyáron ez merész ötlet,de hátha jót tenne a topiknak,nem?

Bogi!

Írtam Neked a "Ferde fejtartásba"!

Boró!

Boldog szülinapot!

Azért gondoljátok át ezt a topiktali dolgot,hátha ....Kép

Buksi
kisbuksi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?