Sziasztok!
Ini,
én Kincsem a saját haját tépi szopi közben.
Illetve először simogatni kezdi a fejét, aztán meg beleakad a hajába, s húzza. Folyton a kezébe kell adnom valamit, pl.pelus vagy az ujjam.
Forduláshoz gratula!
Nemsoká Te is futkoshatsz utána a lakásban!
Brigi,
keresztelői képekre vágyok!
Kincsem a nagyfiamra hagytam (19 éves), őt naponta látja, játszik vele, gondoltam nem lesz baj. Már 1x vigyázott rá korábban, míg mi vásároltunk, akkor is bömbölt, mire hazaértünk.
Gondoltam azóta csak javult a helyzet, de nem.
Úgy sajnáltam kicsim, mert csak hüppögött és szemrehányóan nézett rám ... Ráadásul iszonyú lelkuiismeretfurdalásom is volt-van amiatt, hogy otthonhagytam ...
FBogi,
Megáll az ész, hogy miket csinálnak! (Tényleg havi 1 millát keresnek?) Sajnálom, hogy nem igazán sikerült a nyaralás.
Bébiétellel kapcsolatban: valamelyik TV-adón beszéltek róla, de csak részt láttam. Nem tudom, mennyire és kinek áll érdekében a rémhírterjesztés, márkát természetesen nem mondtak (tehát akár valamennyi gyártóra is vonatkozhat!). Felháborodásod akár jogos is lehet, de ne rám haragudj miatta.
A szkafenderről az jutott eszembe, hogy ami a mi 50-70 kilónknak nem ártalmas, az még a kicsinyeink 5-10 kilójának lehet az ...
Egy biztos (és ez jó is szerintem), hogy szerencsére állandóan vizsgálják a baby-ételeket. Tehát, ha valamit találnak, arra talán érdemes odafigyelni... Amúgy a hír ellenére sem dobtam ki a Hippeket.
Még jó, mert Kincsemnek nagyon ízlik a tegnap megkóstolt őszi-alma kombináció.
Régi cumiról - én láttam anno szétrágottat.
Mi az a viribülni??????
Orsi,
Bencének jobbulást. Lehet, hogy kiszárad az orra-torka, azért ébred. De lehet, hogy éhes vagy szomjas.
Redit,
köszi az ajánlatot.
Ari,
ébresztő!
Rtünde,
pelus
Lényeg, hogy nem folyt ki belőle a cucc!
Oltáshoz drukkolok, remélem nem ér oda későn!
A csomót masszírozd szét rögtön, ahogy megkapja, úgy nem lesz gond.
Mi a héten kapjuk meg az 5 hóst ... Oáááááááááá
Tigri,
Szolidárisak voltunk Veled!
Ha Te nem tudsz olvasni, akkor mi nem írunk! Na mit szólsz?
Férjurad előtt le a kalappal. (Én kendőt hordok ...
)
Orvosok
Elég szörnyű dolog, hogy az orvosaink nem tudják, hogy mit írhatnak fel, vagy nem törődnek vele ...
A sok ünnephez minden szépet és jót kívánok!
Hogy sikerült mindent erre a napra tenni? Vagy én értek félre valamit?
Detti, Rebi!
Ha olvassátok még a topikot, azt kívánom, hogy
Isten éltesse sokáig Levente fiacskáitokat!
Apa hazajött,
hozott 1 csomó ruhát.
A bibi csak annyi, hogy lánykori méretben ...
Pussz: Borótól