Jo reggelt!
Koszonjuk a jo kivansagokat, remelem a mai nap mar jobb lesz Kristofnak. Ferinek biztosan, mert meg huzza a lobort, ilyet mar reg tehetett meg. Bar a laba nem valami szep.
Kristofnak tegnap adnom kellett babafajdalomcsillapitot, pedig eddigi elete soran talan ketszer kapott. Viszont a szajseben kivul meg a foga is bantja, ami most fog atvagni, igy alig tudott tegnap elaludni, aludt, majd felsirt es igy tovabb. Vegul a fajdalomcsillapito segitett.
Szegeny olyan nyugos volt, hogy be kellett vinnem magammal a zuhanyzoba, egyutt furodtunk, ettol megnyugodott kicsit.
Nori: Feri epp az ellenkezo tipus, o korbeugralos, simogatos, mindenben resztvevos es mindenrol tudni akaros. Leiras alapjan nalunk inkabb en vagyok olyan tipus, mint a te ferjed, sajnos neha nehezen latok tul a sajat igenyeimen.
Sajnalom, altalaban utolag szoktam radobbenni, hogy most rettenet onzo voltam, nem figyeltem oda Ferire, arra, hogy neki mi lenne jo, csak a sajatomat neztem.
Feri mindig nezi, hogy eppen hany hetes vagyok, het elejen olvasgatja kulonbozo oldalakon, hogy mekkora a baba, ha itthon van, akkor emelgeti helyettem Kristofot, hoz nekem vizet, gyumolcsot.
Kristof szuletese ota ugy kezel mint valami mehkiralynot.
Ha o kimaradna egy uh-rol, akkor felkotne magat.
Jah igen, mondta, hogy rendeljunk uj szivhanghallgatot, mert a regi nagyon zug es o szeretne par naponta hallgatni a babat es ezzel nem jo. Szoval ennyire erzi at a terhesseget.
Egyebkent itrt is szokott olvasgatni bennunket, hogy miket irunk, ha van ideje, ugyhogy most koszonok is neki: Szia Ferikem!