Új privát üzeneted érkezett!

Yusz,
Ez egy egyértelmű pozitív teszt. :lol: :lol: :lol:
Gratulálok hozzá. Azért remélem, hogy az én pirim sem jön meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Folyton laptetőm van és mégsem vagyok babás. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ha mindent jól számoltam most kezdhettem az 5. hetet. Judy nálad a 4. hét van folyamatban ezért nem mutat +!

A hasgörcsölés semmit nem jelent, nekem is volt. Még most is előfordul, ezért is vagyok bizonytalan.
Más tüneted meg nincs ami a mensire utalna, igaz :?:
Én hiszek benne, hogy egyszerre leszünk babásak! Érzem! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Judy, neked pénteken kellene megjönnie (nem fog), tehát a mai tesztelés nagyon korai volt, még akkor is, ha 10-es a teszt! :wink:

Nekem pénteken kellett volna megjönnie és a szombati nega lett! :roll:
A Melinda lányommal 6 hetesen is nega tesztet csináltam!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz!

Nagy nagy halk gratula! Ez a teszt tök pozitív!!! És, ha úgy van, ahogy írtad, nagy eséllyel kisfiú ért célba! :wink:

Judy!

Türelem! Nagyon korai volt még a mai teszt! Én csütörtökig legalább várnék a következővel!

Panny!

Tudom! :lol:

Márti
borossné becz márta

Köszi lányok a megnyugtató szavakat, nagyon jól esik.
Azért még nem mondok le erről a hónapról. Holnap nem tesztelek, legközelebb csütörtökön, aztán meglátjuk.

Utánaszámoltam Barbikánál, akkor hétfőn voltunk együtt és legelőször 14 nap múlva hétfőn lett egy Yusz tesztjénél halványabb csíkom. Szóval még nincs veszve semmi.
Akkor sem adom fel, nem hiszem el, hogy ha valakinek van már 3 babája, annak ne sikerülne a 4. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!
Köszi a drukkot, nagyon örülnék ha sikerülne végre! A kisfiúnak meg kimondottan, a párommal ha beszélünk róla mindíg kisfiúnak emlegetjük. :lol:
De a lánynak ugyanígy fogunk örülni. :wink:

Judy, igen így kell ezt! Nem szabad még elkeseredni, hanem később tesztelni. Én a pénteket ajánlanám, 3 napot szoktak emlegetni a tesztelések között. Amúgy is péntekre nem várod.
Akkor már tuti + teszted lesz!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Amúgy a hőd is tök jó!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!
Yusz! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mi az, hogy ez nem egyértelmű!?!??! Ez tök egyértelmű poz. teszt!
És Judy, még tényleg korai volt a teszt! Én nagyon szorítok, és ha egyszerre lesztek babásak, akkor tuti Te is az vagy, mert hogy Yusz babás, az tuti a tesztet nézve :P :P :P :P :P :P :P
Jajj de jóóóóó!!!!
Nekem is jó kedvem van, mert most intézem, hogy lemondom a gyest, mit apa megigényel, kikérem a 2 évnyi szabimat, majd elmegyek táppénzre, az kb plusz 40 ezer forint, ami nem sok, de nagyon-nagyon örülünk neki!!!
Vendég

Yusz!

Nagyon örülök!!!Ez tök egyérteléműpozitív teszt!!!!!

Judy!

Sztem is várj még..először nekem is tök nega volt a korai teszt :roll:

Remélem lányok nem hagytok itt egyedül...mert sztem én leszek az utcsó :(:(:( Nagyon iygekszem utánatok :)

Vivi!

De a táppénz augusztustól csak a bér 60%-a és akkor abból fogják a gyed-edet számolni,nem?!És az kevés lesz..ezért nem éri meg táppénzre menni...én így tudom.A kivett szabik jók,mert azalatt teljes összeget kapsz és ha abból számolják a gyed-et az jó..de a táppénz kevés :shock: Én már ezt megszívtam a két kisebbel...igaz hogy a táppénz több mint a gyes és akkor jól jött,de viszont a gyed-em a táppénz miatt szar lett :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Neked lesz igazad!
Én gyűjtögetem a szabikat (óvónőként nekem évi 48 nap jár a GYED első évére mindig és évi huszonvalahány utána is), így, itthon tudok majd maradni a pici 3 éves koráig, mert akkor a GYES mellett veszem ki a szabikat és összejön simán 1 évnyi! Csak GYES-sel tuti nem maradhatnék itthon. Ahhoz túl sok a hitelünk...

Márti
borossné becz márta

Panny, nem hagyunk itt! Én bizti fogok ide írogatni, mert fontossá váltatok számomra és tudni szeretném kivel mi van! :wink:

Az áprilisi topic nem nagyon érdekel, miért ne maradhatnánk itt egy "kupacban" eltérő szülési dátumokkal?
Minket ugyis a több gyerek tart össze! :wink:

Különben én is gondolkodtam hogy lesz a gyedem. Mivel (eddig úgy néz ki) ápr. 17 a szülés időpontja, Gina ápr. 07-i, csak pár napot kell kibekkelni gyes-en.

De ez még naaaaaaaaaaaagyon messze van..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,
Én is április 17-én születtem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És igazad van, szerintem is maradhatnánk itt. Engem nem zavar ha pocakos témáról beszélünk. :lol: :lol: :lol:
Panny,
Ne aggódj, ahogy elnézem,én leszek az uccsó. :cry: :cry:
Szerintem te már a mostani ciklusban babás leszel, ebben biztos vagyok. :lol: :lol:
Nekem most tök jó pé-em volt egy csomó nyákkal erős alhasi fájdalommal és tök jó hővel, és mégsem lettem babás. Nem értem én ezt. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Yusz!
Nagyon örülök a szép tesztednek!
Ne menj 10 napra GYES-re, a TGYÁST meg lehet kezdeni kiírt idő előtt 28 nappal. Csak időben kell intézni a papírokat. Én ezen csúsztam el anno.

Panny, ne aggódj, én leszek az utolsó. Remélem. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Yusz,
Igaza van Boeske-nek, Barbival én is a szülés előtt 28 nappal kiírattattam a TGYÁS-t, mert nem volt kedvem nagy pocakkal 2 hetente táppénzes papírért sorban állni. :lol: :lol: :lol:
Boeske,
Mi van veletek mostanság? :lol: :lol: Mindjárt kezdődik a sulid. Most mit fogsz tanulni? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

sziasztok,
van itt valaki, aki első babára készül?
oroszlan

Judy!
Velünk nincs semmi különös. Veletek sokkal izgalmasabb dolgok történnek.
Folytatom a matematika tanári szakot. Ha minden jól alakul, jövőre végzek is. Csak a bolognai rendszer miatt felvételiznem kellett. Ez a kétlépcsős oktatási rendszer. Brrrrr.

Oroszlán!
Te is 4-et szeretnél? Itt most 3., 4., 5. babára készülők vannak, de nyugodtan jöhetsz Te is.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Boeske!

Köszi az infókat!

Judy, ejnye-bejnye szmájli! Még nem jött meg igaz? Pénteken tesztelsz egy pozit és kész!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak már péntek lenne. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ok,csajok akkor maradunk itt együtt tovább :lol: :lol: :lol:

Yusz!

Krizsikémet április 18.-án szültem :wink:

Igazuk van a scajoknak...te is igényeld meg előbb a TGYÁS.t és nem kell a GYES-sel szarakodnod majd.

Márti!

Ez jó ötlet az utcsó(3.évben)kivenni a szabikat..nekem is összegyűlt egy jó pár a 7 év alatt és még fog is.De én valszeg főállású anya leszek és csak 4 órában fogok dolgozni.Te nem így akarod?

Judy!

Ne légy negatív...majd ha csak megjön..de akkor sem..majd a kövi hónap együtt velem :wink:

Boeske!

Akkor nemsokára beindul a tanulás neked :wink:

Oroszlán!

Lehet h eltévedtél? :wink: :wink: De azért jöhetsz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jó reggelt,

Asszem nem kell holnap tesztelnem.Mára leesett a hőm. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

De ne keseredj el!

A jövő hónap a miénk tutira,ok??!! :wink: +++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Judy, ez még nem jelenti a mensit. Te is írtad valahol, hogy a hő több tényezőtől függ, ill. a hőgörbe érdekes alakzatokat tud felvenni babásan is. :roll:
Nem mindíg úgy alakul, ahogy a nagykönyvben meg van írva! :wink:
Én most is azt mondom, ha más jel nem utal a mensire, akkor még semmi nincs veszve! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Köszi lányok a vigasztalást, de biztos vagyok benne, hogy nincs baba.
A múlt hónapban egy- pár különböző tesztet csináltam és ahogy ti is láttátok mindegyiken volt egy halovány 2. csík+8 napig tartott a menzeszem. Akkor tuti, hogy volt valaki odabent, most viszont egyik fajta teszten sem volt még egy haloványka 2. csík sem+enyhe alhasi görcseim vannak és a medencém is fáj, ami nálam a mensi jele. :cry: :cry:

Nem vagyok elkeseredve, csak kicsit szomorú. :cry: :cry:
Azt hittem könnyebben fog menni. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Yusz,
Ma is csináltál tesztet???Erősödik négyeske???
Vannak már jelek, hányinger etc... :lol: :lol:
Dokihoz mikor tervezel menni??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Nem csináltam tesztet, mert tegnap az utolsót használtam el. Majd ma veszek a patikában, vagy a DM-ben. :roll:

Jel nincs sok, a derekam fáj és néha a hasam húzódik. Se mellfeszülés, se hányinger. :roll:
Még korai lenne elmennem, csak idegeskednék, hogy nem lát biztosat a doki, ill. még nincs szívhang se.
Hétvégén valószínűleg elutazunk és csak jövő hét végén jövünk haza. Ugyhogy, ha addig más nem indokolja akkor azután megyek dokihoz.
Akkor a 7. hét lenne és már biztos látható lesz a szívdobogás is. :wink:

Ti mikor utaztok a pároddal?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Judy!

Emlékszel, hogy a múlt hónapban én is vetélésre gyanakodtam? Nekem negatív tesztjeim voltak, de hányinger, hasfeszülés, mellfeszülés stb... + erős mensi 3 napig.
A köv. hónapban, vagyis most meg úgy néz ki baba lett.

Igaz lehet, hogy vetélés után könnyebben esik teherbe az ember lánya.
A peteérésed is másmilyen lett a múlt havi vetélés után, nem?
Tehát nálad is lehet már baba, de ha most nem akkor a köv. ciklusban. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Yusz halk gratula :lol:
Néztem a képeket az iwiw-en és nagyon édesek. De szeretnék mondani valamit a pucér képről. Multkor a tv-be néztem egy műsort ahol azt taglalták, hogy ezek a hülye pedofilok az iwiw-ről és más ilyesmi ismerkedős oldalakról (ott konkrétan az iwiwet mutatták mert felismertem) töltik le a képeket, amit utána feltesznek különböző pedofil oldalakra, meg kinyomtatják saját maguknak ami tetszik meg ilyesmi. Én azóta nem merek felrakni roluk ilyesmi képeket. Én tényleg nem akarok beleszolni, remélem nincs harag, csak gondoltam jó ha tudsz róla :oops:

Kép
Kép
chlarissa

Clarissa!

Persze, hogy nincs harag! Inkább köszi, hogy szóltál.

Ez eszembe se jutott!! Másfél éves gyerekről leszednének képet???? :evil: :evil:
Irtózatos. Le fogom venni, mert a hideg is kiráz a gondolattól!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Nekik mindegy hány éves, csak gyerek legyen és minél többet mutasson magából. Azt mondták rákeresnek az iwiwen találomra emberekre és megnézik a képeit, és általába az ilyen embereknek az ismerősei között is sok a gyerekes szoval jol átnézik és az ilyen képeket már rakják is fel a gusztustalan oldalaikra meg még ki tudja.... Azt mondták igy a legkönnyebb pucér gyerekek képeihez hozzájutni úgy, hogy nem is büntetnek érte. Elötte nekem se jutott eszembe, de azóta nagyon megnézem, hogy mennyi látszik a gyerekekből, mert még belegondolni is rossz, hogy egy ilyen kezébe kerüljön :evil:

Kép
Kép
chlarissa

Lecseréltem a képeket, de azóta is ez jár a fejemben!!! Az ilyen beteg "állatokat" biztos hogy börtön helyett inkább kiheréltetném!

Persze érzéstelenítés nélkül!!! :evil: :evil:

Szerencse, hogy megnézted a képeimet, tegnap raktam fel. Talán még nem volt idejük levenni!

Még egyszer köszi!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz!

Igaza van Chlarisszának..én is hallottam már erről h az iwiw-ről szednek le képeket egyesek és felhasználják ilyen-olyan célre..szal éremes vigyázni!!

Sztem simán ráérsz 7 hetesen menni a dokihoz..legalább akkor már lesz szívhang is :wink:

Judy!

Nem elkeseredni..tudod!!! :wink: :wink:
Lesz négyeske az tuti.....kicsit várat magára h megdolgozzatok érte :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok,

Hát ki vagyok akadva ezen az iwiw-es dolgon. :roll: :roll: :roll: Azt hiszem én is átnézem a képeimet. :roll: :roll: :roll:

Panny,
Most kivételesen nem vagyok elkeseredve, csak jó lenne még idén teherbe esni, mert ha nem akkor sajna jövőre mindenképpen jön a bölcsi és a meló. :cry: :cry: :cry:És nem szívesen adnám be, de a GYES nekünk nem jöhet szóba, mármint önmagában nem, mert abból felkopik az állunk. Ha nem lennének a hitelek akkor nem érdekelne a dolog, de így nem lesz elég a 25e ft. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy, ugye még nincs piri? :D

Én még mindíg bízok benne, hogy babás vagy, tehát tényleg nem kell elkeseredni. :lol:

Azon gondolkodtam este, hogy milyen furi az élet. Én eredetileg is így terveztem, hogy nyár végén teherbe esni.
És érdekes az is, hogy márciustól végig görcsöltem az egészet, hogy nincs baba. Amikor meg már belesz@rtam, (mivel elegem lett abból, hogy folytonosan figyelem magam, mikor van pé.) akkor összejött! :shock:

A nyaralásunk alatt eldöntöttem, hogy szeptemberben elmegyek a bölcsinkbe és várólistára iratkozom. Júniustól meg visszamegyek dolgozni. :roll:
Már beszéltem ez ügyben pár kollégámmal, igaz még nem konkrét dátummal, de jövő évre vonatkozólag. :wink:

Ma reggel csináltam megint egy tesztet. Ez 25-ös, a DM-ben vettem, ezen már erősebb a második csík, de még mindíg nem egyformán erősek. :shock:

Hét hetesen elmegyek dokihoz, és ha az uh is rendben van és tuti a pici, akkor elmondom a családnak.
De rettegek a reakcióktól. Főleg anyámétól. Igaz imádja az unokáit, de majd elkezdi, hogy öreg vagyok, beteg gyerek lesz, nem fogunk megélni, nem férünk el a lakásban stb.... :evil:

De remélem ezzel kapcsolatban nem lesz igazam. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Bocsi a beleszólásért. Én csak olvasgatni szoktalak Titeket (főképp) Judy miatt. Az iwiw-es dologhoz szólnék hozzá. Be lehet állítani a képeknél, hogy csak az ismerőseid lássák a képeket, sőt csak bizonyos ismerőseid. Érdemes a Profilképbe csak 1 képet berakni (vagy egyet sem) és a többit albumba, így ahhoz csak az fér hozzá, akinek Te "engedélyezed". Az album adatainak szerkesztésénél az album láthatóságának beállításánál van ez a funkció. Ugyanígy az adatokat is lehet titkosítani, tehát az ismeretlenek nem látják, ha mindenhova piros lakatot tesztek. Remélem, segítettem picit :)
Vendég

Sziasztok!

Erről nem is tudtam, hogy be lehet ezt állitani,de most utána is nézek!
Köszi :wink:

Kép
Kép
chlarissa

Judy!

Nem értem...miért baj anyagilag ha pl.jövőre esel teherbe?Nem kötelező gyes-en lenni amíg szülsz..elmehetsz táppénzre és az több mint a gyes...jó az mondjuk igaz,h akkor meg kevesebb lesz a gyed...De pl.azt is megteheted hogy kiveszed a szabijaidat ha a céged belemegy.Sokféle megoldás létezik :wink: De sztem tuti h addig babás leszel!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Betsy,
Nagyon ari vagy, hogy olvasgatsz rólam, tényleg jól esik. Sajna látod négyeske nem akaródzik jönni. :cry: :cry: Pedig Barbika milyen gyorsan jött.

Köszi az iwiw-es tippet, már be is állítottam, hogy csak az ismerőseim láthassák a képeket. :oops: :oops:

Csajok,
Sajna megint megjött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panny,
Az a baj, most beszéltem pár napja a főnökömmel, hogy ha beteszem a lábam a céghez, nagy valószínűséggel, 99% hogy elküldenek, mert nagy leépítések vannak. Azt mondta húzzam a visszamenetelt addig amíg tudom.
Nem adnák ki a szabit szerintem, hanem egyből kifizetnék és lapátra tennének. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nagyon sajnálom! :( :( :cry:
Annyira az volt bennem, hogy most sikerült! :(

A gyes-sel kapcsolatban még azt is meg lehetne próbálni, hogy rendszeres segélyt felvenni mellé.
Ha jól tudom, 50.000 Ft/fő alatt adják. Tehát ha 5 tagú a család, akkor a jövedelme a szülőknek nem haladhatja meg a 250.000 Ft-ot.

De osztom Panny véleményét, és babás leszel addig!
Most a köv. hónapban te jössz!!! :wink:
Úgyis mentek a pároddal ketten kiruccanni, ott fog összejönni!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Ki mit csinál ebben az esős időben?

Gina hajnali 4 óta fent van, lehet, hogy a front miatt. Már nagyon nyűgös, de én is!!!!! :evil:

Holnap, ha minden igaz utazunk egy hétre utónyaralásra. Remélem jobb időnk lesz. 8)

Judy, ti mikor mentek a pároddal?

Panny, veletek mivan?

Betsy, köszönjük a segítséget, tényleg jó ötlet! Már át is pakoltam a gyerekképeket.
De még mindíg ki vagyok akadva ezen a pedofilos dolgon.... :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz!

De jó nektek h ennyit nyaraltok :wink:
Párodat elengedik ennyi szabira?Bár igaz h jövő héten csak 3 nap szabit kell kivegyen az ünnep miatt,igaz?!

Holnap megyünk Mátrafüredre bobozni...srácok már nagyon várják.Tegnap meg apukámmal voltak Bp-ről Szentendrére hajóval és utána meg a Fővárosi Nagycirkuszban.Este 9-re értek haza és tele voltak élményekkel :wink:

Judy!

Mi van veled?Nagyon eltűntél...

Jó hétvégét mindenkinek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

sziasztok,

Bocsi, hogy így eltűntem, de szinte minden nap mentünk bevásárló körútra.
Most már majdnem minden megvan a sulikezdéshez, még Bazsinak kell vennem egy-két nadrágot. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek eddig mindegy volt milyen cipőt veszünk bazsinak, most rájött az adidas őrület. Sikerült akciósan 7000ft-ért venni, de megmondtam neki, ha 1 hónap alatt szétrúgja, akkor én rúgom szét a fenekét. :lol: :lol: :lol:

Nálam semmi különös, uccsó nap a mensiből, holnap kezdem a hőmérőzést és jövő héten pé. Remélem ebben a hónapban már lesz valami. :lol: :lol:

Yusz,
Jó pihenést nektek, bár már nem olvasol. Vigyázz magadra és a kis pocaklakóra. :lol: :lol:
Panny,
Mizu veletek???Hőmérőzől már???Akcióztatok már eben a hónapban is??

Ja még annyi, hogy segélyért nem fogok folyamodni, egyrész nem is kapnánk meg, meg amíg a kezemet fel tudom emelni addig én ugyan nem megyek segélyért. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Szerencsére itt is van net, (igaz a szomszédban), ez kicsit váratlanul ért, tavaly még nem volt. Naponta egyszer bekukkantok, mi van veletek.

Panny sms-t küldött, hogy elromlott a gépük és sajna újat kell venni. Ez beletelik pár napba ezért nem tud írni.

Az szuper, hogy ennyi minden megvan már. Mi még semmit nem vettünk, és már tuti, hogy a jövő hétre marad :?

Szép napot és drukk a köv. ciklushoz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Hali!

Köszi Yusz a közreműködést :wink:

Most épp működik a gép...ki tudja meddig..szal bármikor kikapcsolhat :shock: Holnap megyünk nézni Pestre egyet...hát nem jött most jókor de remélem hitelre tudunk venni egy nem túl drágát meg ami jó is.Ha nem jelentkezek napokig akkor végképp bedöglött a gép.

Judy!

Mi is megvettünk már mindent a sulira :wink:

Hát ha már kérdezted ...igen,akcióztunk már de sztem pé-m még nincs mert olyan hülye a hőm...össze vissza ugrál :shock: Ez a hónap az önfeledt szexé :oops: :lol: aztán a kövi hónaptól éles :wink:

Yusz!

Jó nyaralást nektek!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny,
A mi gépünk is beszart, de most nincs pénz másikra. Elviszem a szervízbe, meglátom mit tudnak vele kezdeni. Anyuék gépéről írok amikor tudok. :roll: :roll: :roll:

Ez az ugrálós hő a műtét miatt van??

Kicsit várom már a sulit, elfáradtam a nyáron rendesen, kis pihi rám is rámfér. :lol: :lol: :lol:
Yusz,
Remélem jól telnek a napjaitok és talán már rókakoma is meglátogatott. :lol: :lol: :lol:

Mit csináltok 20.-án??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hali!

Mi 20.-án Pesten leszünk a nagyokkla...megnézzük a repülőshowwt és a tüzijátékot is.Olik anyuval lesz itthon..neki még fárazstó lenne az egész nap Pesten(meg nekem is :shock: )

Ti hol lesztek?

Tényleg végül nem jött össze a meló?

Nem tudom mitől lehet ez a hő ugra-bugra :shock: :shock: Remélem a köv.ciklusra reneződik.

Holnap megy Márk az apjával a Dino-Kiállításra a Hungexpora.Már nagyon várja.Állítólag nagyon szuper.Márk imádja a dínókat és ez direkt nagyoknak való,tudományosan közelíti meg a dolgot.Krizsi nem is megy mert kicsi,meg hát nagyon drága a belépő...fölöslegesen nem akartunk fizetni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, jól telnek a napok. Nagyon gyorsan. Hipp-hopp eljön a hétvége, aztán már a nyárnak is vége. :(

Szerencsére hányinger nincs, de más tünetem sem nagyon.... Kivéve a derékfájást. De az nekem terhesség előtt is volt.
Ha hazamentünk első dolgom lesz felkeresni egy dokit, mivel akkor biztos a terhesség, ha már uh. is kimutatja.

Nagyon parázok, hogy valami nem stimmel. :( Remélem csak beképzelem.

Panny, nagyon vigyázzatok a tüzijáték alatt a gyerekekre. Ezt csak azért írom, mert anno a hírhedt tűzijáték alatt a párom szoliban volt kint a vizen, mi meg a gyerekekkel a parti rendőrőrsön. Amint elkezdődött a vihar és megindult a tömeg, nem néztek sem gyereket sem terhes nőt, és mint a csorda átgázolt mindenen. :evil:

Iszonyatos látvány volt, több sérült ember került ki a tömeg által okozott szitációból, mint amit a híradások elmondtak.
Akkor megfogadtam, hogy soha többé élőben nem megyek a tüzijátékra. Főleg kisgyerekkel. :evil:

Persze ez nem jelenti, hogy most is ilyen lesz, de én már nagyon félek így nem mennék semmi pénzért.
Meg már azt is hallottam, hogy egyes helyek fizetősek lesznek. Gusztustalan, hogy még ebből is pénzt húznak le!!!

Mint fent a várban, a kilátás is pénzbe kerül. Ha a Halászbástyára akar az ember felmenni, mindjár fizethet. Pedig nemrég még ingyen volt.

Na jól kimorogtam magam, szóval csak azt akartam írni, hogy

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Bocsi úgy látszik az én gépem is bemondja az uncsit.

Szóval vigyázzatok nagyon, de azért érezzétek jól magatokat 20.-án!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?