Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, jól telnek a napok. Nagyon gyorsan. Hipp-hopp eljön a hétvége, aztán már a nyárnak is vége.
Szerencsére hányinger nincs, de más tünetem sem nagyon.... Kivéve a derékfájást. De az nekem terhesség előtt is volt.
Ha hazamentünk első dolgom lesz felkeresni egy dokit, mivel akkor biztos a terhesség, ha már uh. is kimutatja.
Nagyon parázok, hogy valami nem stimmel.
Remélem csak beképzelem.
Panny, nagyon vigyázzatok a tüzijáték alatt a gyerekekre. Ezt csak azért írom, mert anno a hírhedt tűzijáték alatt a párom szoliban volt kint a vizen, mi meg a gyerekekkel a parti rendőrőrsön. Amint elkezdődött a vihar és megindult a tömeg, nem néztek sem gyereket sem terhes nőt, és mint a csorda átgázolt mindenen.
Iszonyatos látvány volt, több sérült ember került ki a tömeg által okozott szitációból, mint amit a híradások elmondtak.
Akkor megfogadtam, hogy soha többé élőben nem megyek a tüzijátékra. Főleg kisgyerekkel.
Persze ez nem jelenti, hogy most is ilyen lesz, de én már nagyon félek így nem mennék semmi pénzért.
Meg már azt is hallottam, hogy egyes helyek fizetősek lesznek. Gusztustalan, hogy még ebből is pénzt húznak le!!!
Mint fent a várban, a kilátás is pénzbe kerül. Ha a Halászbástyára akar az ember felmenni, mindjár fizethet. Pedig nemrég még ingyen volt.
Na jól kimorogtam magam, szóval csak azt akartam írni, hogy