Új privát üzeneted érkezett!

Írt Lina :) : azt írta,hogy tudott pihenni,mert éjszaka nincs velük baba,és Levi a legnagyobb az újszülöttosztályon :wink: Nem fáj semmije sem,csak nagyon vérzik :?

Jimbone,szépen hízik Donát is! :) Délben én is lefekszem az tuti :wink:

Bener,mi vittünk még kis plédet vagy textil pelust,a pelenkázólapra na meg ha büfizne akkor is jól jön a textilpeluska.

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Nekem is fájt este a derekam, nagyon, de belealudtam, de álmomban tovább kísértett :lol:
Az elmúlt pár napban mindig volt valami fájdalmam, úgyhogy volt nagy pihenés is, séta is, melegvizes zuhany is, mikor mi segített.
Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani!!!

Szombaton voltunk a Balatonnál megint, jó volt! Apával mondogattuk hogy ez volt nekünk az idényzáró alkalom :lol: (Bár múlt héten is ezt mondtuk :lol: :lol: )

Ma én is szeretnék egy kis takarítást rendezni, gondoltam helyrerakom a hűtőt, meg ablakot pucolok, meg hasonlók!

Bea

Kép

Kép
dbea

Valai megadja a telcsi szamat, mert Linacskanak szoltam volna, hogy szulok, de igy.... :roll: :lol:

Linacska:
Gratulalok, nagyon gyors voltal!!! Sajnalom a verzest, de ez biztosan normalis meg ilyenkor.

orew:
Ugy latom mar nalad is naggyon keszulodik valaki kifele. Kuldok nekd pu-t a szamommal, hatha eppen egyszerre szulunk, vagy egyutt lszunk bent a korhazban :wink:

goldplast:
En kb 3 hete csinaltam ugyanezt a level kuldozgetest. Jo erzes volt, de most uy erzem kicsit korai. :( Nagyon jol kezeled ezeet az utolso napokat, orakat. En mar teljesen turelmetlen vagyok es hiaba probalok, nem tudok lazitani es turelemmel varni. :oops:

noki:
Drukkolok az nst-re! sajnos nem babazom, csak tegnap nem tudtam gep ele kerulni. Vasarnap hajnalban elmultak a szep rendszeres kemenyedesekkel tarkitott fajasaim es azota semmi, de semmi nincsen. :(

irdab:
Cuki kepek.

Kenderike:
Sajnalom a tejcsatorna elzarodast. Ki tudtad masszirozni?

tifa:
En kb 8x csinaltam a gatmasszazst. Szerintem ha rendszeresen csinalnam jobb lenne, igy nagy hatast nem erzek. :(

dbea, earheart:
Koszi a szep tablacskakat!

sissi:
Gratulalok a 3 kg-hoz! Szuper!!!

bener:
A vedonohz egy anyag pelust es egy pelekazo lapot is tennek be. meg ilyenkor meg egy valtas rucit is, hatha osszekakilja-pisili magat. :roll:

En mar kezdek beletorodni, hogy ez a gyerek nem akar mar a dokibacsimnal szuletni, pedig annyira nem szeretnek masnal!!! :( Ma ejjel ataludtam az egesz ejszakat, csak 3x ebredtem arra, hogy valamennyire faj a hasam, de attol meg ritka jol aludtam. :roll: Vagy irtora rapihenek erre a szluesre, vagy meg nagyon sok van hatra...

baratodildi

Lina Levije :)

Kép

Dbea,írd majd meg,hogy mit mondott a doki :)

Ildi,ha gondolod nekem is írhatsz.Én remélhetőleg jöv héten fogok babázni :) Vagy átküldjem neked a táblázatot amiben a tel.számok vannak?Csak akkor küldj egy mail címet :)

Kép
Kép
tundi24

Köszi Lányok a segítséget!
Lassan indulunk is a kis Csajszival!Kíváncsi leszek, hogy bírja a nagyobb kitérőt!!Drukkoljatok, hogy az eső ne essen, mert itt elég gázos az idő!!!Nagyon hüvi van és esőre áll!!Nálatok mi a helyzet?!?
Ha hazaértünk jövök!!És mesélek, hogy hogy bírta a Manócska!

Kép
bener

bener,nálunk is hüvi volt.Úgy örültem neki...de mostmeg kisütött a napocska :?
Várjuk a beszámolót! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi:

Köszi az infót, fránya vérzés remélem csökkeni fog mára. Jó hogy tudott pihenni Linácska.

Az én fejem nagyon kóválygós, most ittam tejeskávét csak jobb lesz.
Pihenjél ha tudsz.

Bikmakk:

Várok délutánig és ha nem javul akkor felhívom a szülésznőt. Az a baj, hogy eddig tök jól jött, most is jön csak kevesebb meg kisebb sugárba. az nagy gáz lehet? Bocsi, hogy ezzel fárasztalak csak potyára sem szeretném hívni a szülésznőt sem.
nikó

Sziastok Mamik és Kismamik ! :lol:

Látom mozgalmas hétvége volt, 2 babánk is született.....LINÁCSKA, FLAKE hatalmas gratuláció Nketek a hatalmas fiúkhoz !!!! :D :D
Levi gyönyörű, Flake, Tőled is várjuk a babaképet ! :D

Nekem ez az első igazi kismamás napom itthon, nincs semmi dolgom és mondhatnám elég nehezen is viselem ! :( Még nem tudtam lepörögni a hajtásról, olyan haszontalannak érzem itthon magam !
Ti hogyan élitek meg az otthonlétet ??

Jóslófájások :
Mindenkinek van jóslófájása szülés előtt ??..nekem még sosem volt ! :(

Tifa
Üdv. közöttünk !
(Én nem csináltam/csinálok gátmasszázst !)

Beusmimi
Sikerült a hétvégén beköltöznötök ?

Sissi
Jajj de jó, hogy Ati baba már több , mint 3 kg !!!!

Ildi
Ha gondolod, nekem írhatsz smst....küldj privit, ha írjam a számomat !

Kata
Légyszi a táblázatból vedd ki a Koppány nevet, mert mostmár biztos, hogy Kristóf lesz a kicsibabánk ! Köszi !!

Kandi, Zsizsa
Jó nagyok a pocakok ! :wink:

Piroska, Jimbone, Bimbam, Irdab
Édesek a babák....még-még-még ..... :lol:

Ezer drukk, aik ma szülnek vagy akik ma dokinál vannak !!

Kép
Kép
rilla_

Ildi,ment pü+mail is :)

rilla,nekem nem voltak anno jóslóim...Ha unatkozol gyere és írj sokat! :)

Nikó,mi a gond?

Kép
Kép
tundi24

Szisztok!

Gyors bejelentkezés... :wink:

Na ma megyünk fél 3-ra a papirokat elintézni előtte felhívtam őket és kiderült,hogy a lakcimkártyát és az anykönyvi kivonatott nem egy helyen intézik

:twisted: gondolhatjátok mennire örültem nekimost..a hátam közepére sem kivánom... :twisted: Csillus marad itthon mamival Nolit visszük lefejtem 90 milliliter tejcsit remélem elég lesz neki mert a mérleget még elő sem vettem ne stresszeljen be szerintettek hány gramm lehet?
Igy szerintem könnyebb lesz minta a kis újszülőtett vinni mert 2× sorban állni meg ..ááá a hócipőm tele van.... :twisted: :twisted:

Rilla nekem voltak jóslók.

Tifa üdv köztünk én még nem is üdvözöltellek. :P Gátmasszást én nem csináltam nekem a szó hallatán már fel áll a szőr a hátamon..nekem nem jön be de van akinek biztos :wink:

Az "új" fiúkáink győnyőrüek és hú ha szép méretek...61 cm nem semmi nagy nagy gratula nekik de föleg az anyuciknak... :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Noki&Potyi - Hű, jó is lenne ma szülni, de sajna nálam nincsenek erre utaló jelek :oops: ... És nálad? A hidegfrontot is inkább élvezem, mint érzem, bár lassan olyan lesz az ember ezekkel a frontfigyelésekkel, mint valami régi típusú boszi, vagy vajákos néni. :)

Irdab - Dehogy voltál sok! Szép és nyugis babád van, nekem legjobban az apán elomlós kis huncut kép tetszik :lol:. Hogy vagytok ma?

Orew - Mi volt az nst-n? Bekopog egy újabb pontos baba?

Sissi - Fantasztikus, hogy megerősödtetek, most már biztosan jó érzés megnyugodni, és nem küzdeni, hogy mindenáron utolérje a kortársait, hiszen ebből is látszik, mennyire erős és stramm a babád. Kívánok nyugis, derűs és nagy sóhajtással kifújt levegős-, felszabadult napokat! Igazán büszke lehetsz magadra, hogy ilyen okosan sikerült megoldani a kezdeti nehézségeket. Remélem, te is jól vagy már, hiszen testileg-lelkileg megviselhetett ez az időszak. Én biztos rengeteget pityeregtem volna, bár én mindenen sírok... A babazsákos híreidnek is mindig örülök, mert jó érzés tudni, hogy használja is az ember, nemcsak megveszi...

baratodildi - Köszi, azért eleinte nálam is a hisztigyár ment, de mostanra legyűrtem. Meddig dolgozik a dokid/meddig lehet nála szülnöd?
Amúgy a babaüzivel én is bajban vagyok - a férjem nem az a netezős típus, azaz: mi is a helyzet, kinek tudnám elküldeni a jó hírt? Tündi, neked van telcsis táblád? Azt hiszem, talán még nem adtam meg számot, lehet, hogy akkoriban épp igazolatlanul hiányoztam? :roll: vagy elfelejtettem már?Na mindegy, szóval én is üzennék nektek, csak kinek? Ha hamarabb nem, csütörtökön megszületik Tücsök...

Ma amúgy feladtam a tegnapi leveleket, csekkeket intéztem, vettem pár virágot, ültettem, és azt játszom, hogy csütörtökre vagyok kiírva - nem előbb! Így aztán még egy gyors tervet csináltam a hétre, hogy addig még mit szeretnék megcsinálni. Nincs sok minden, de azt majd jól feltupírozom. :lol:

Ez a 40. hét 4. nap...

Kép
goldplast

Sziasztok

1 kérdés vettem bimbovédőt mert kell vinni a kh-ba szerintetek h fertötlenitsem :?: olyan kis vékony anyaga van remélem nem fog kelleni de h igen én nem is tudom h fogom használni :shock:

meg vettem köröm ápolo készletet is :wink:
még meltartó betétet kell beszereznen azt hol lehet kapni :?:
ilyeneket kell bevinem a kh-ba ja meg tejfokozoteát azt még megsem vettem.

Margit
Vendég

Sziasztok
Megérkeztem!
Na,de azt hiszem mehetünk is lassan vissza,mert olyan a pocakom mint a kő és össze vissza,de vannak ám rendesen fájásaim!
A derekam nagyon fáj és már a hasam alja is!

Szerintetek menjek be? Vagy várjak míg rendszeres lesz a fájás?
Néha azt sem tudom ,hogy fájásaim vannak vagy csak annyira bekeményedik a hasam ,hogy a falat kaparom!
Jó lenne ha a kisasszonykám kibírná holnapig....vagy mondjuk 00:01-ig :D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki:

De jó szurkolok a 00:01-óra szüléshez.

Tündi:

Megint a pipiliéssel van gondom, nem úgy jön ahogy eddig szokott és nekem vesetágulatom lett a jobb vesémbe. Dealán alakul mert az előbb egész jól jött. :oops:

Itigram:

Én avent bimbóvédőt vettem és forrásba lévő vízbe dobtam és 5 percig főztem, melltartó betét van : DM, Rossman, Müller, bababoltok.
Teát meg a laktoherb teát vettem, tesóm azt itta neki bevált. Majd apa lefőzi itthon és hozza a korházba.

Flake: Nektek is hatalmas gratula és nagyon sok boldogságot kívánok babucihoz.
nikó

Goldplast:irtam neked pü-t.
Köszi a kedves irást.Tényleg nehéz volt a 2 hónap de főleg lelkileg.A császár után viszonylag haamr felépültem,ill. nem vagyok az a nagyon elhagyós fajta.Tudtam,hogy fel kell kellnem,hogy lássam Őt.
Sirni hidd el én is sokat sirtam,főleg a kórházban a 16nap alatt amig bennt voltam utána már könnyebb volt.

Margit: azt hallottam,hogy a teát csak akkor szabad elkezdeni inni ha beindul a tejtermelés. Én még a homeos urtica urenst is ajánlom neked,nekem az vált be.

Noki:szerintem várt meg,hogy rendszeresek legyenek a fájások.
nst mit mutatott? Dokid már visszajött a szabiról? vagy kinél fogsz szülni.
Vendég

Sissi
Ma naptól van a dokim.
Nst 2fájást mutatott és a dokim azt mondta,hogy amíg a fájások 10percesek nem lesznek addig menjünk haza, sétáljak nagyokat, takarítsak és akkor este vagy reggel találkozunk a szülőszobán :shock:
Mi a különbség a keményedés és a fájás között?
Csak azért ,mert amikor bekeményedik a pocakom akkor rettenetesen fáj az egész!
Most pl fekszem az oldalamon és a derekam majd leszakad,vagy ha épp nem a derekam akkor a hasam alja......viszont most nincs keményedés :roll:

Kép
noki&potyi

Elindultunk!
Drukkoljatok!!!!!

Kép
noki&potyi

Noki
Jujjj de izgi, nagyon-nagyon drukkolok !!!!!! :D

Tündi
És most vannak jóslóid ?

Goldplast
Miket terveztél még be csütörtökig ? :lol:

Ltigram
Én nem vettem bimbóvédőt, de ha lenne, akkor biztos kifőzném, ahogy Nikó is tanácsolta !
Melltartóbetétből Aventosat vettem...a Tescoban.
Szoptatóstea pedig nálam is a Laktoherb !

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Noki: mennek a drukkok, jó babázást.
nikó

Nikó,
ha jön, akkor már nagy baj nincs. Főleg, hogy az előbb azt írtad, hogy egész jól jött. Akkor szerintem várhatsz holnapig. De azért mindenképpen említsed meg, szerintem jó lenne egy vese UH-ot csinálni neked. MErt ha nagyon pang, az ferzőséveszélyes. Szóval lehet, hogy akkor indítani kellene, végülis már elég nagy a babácska. (Bár én ehhez nem annyira értek, csak a józan ész mondatja velem. Lehet, hogy ott más a policy.)

Rilla,
Bele fogsz jönni hamar. :) Délelőtt egy kis babanetezés, a lakás összerámolása nyugisan. Aztán ebéd, utána egy kis alvás. UTána megnézni, hány baba született időközben, esetleg egy passziánsz, hogy megtudd, túlléped-e a terminust. :)
Aztán ebédet főzni másnapra, sőt esetleg ehhez be is kell vásárolni egy közértben... Aztán már mindjárt este, és jön a párod.
Legalábbis én így tervezem.

Most épp elég szépen ki van takarítva, de ha nem igyekszik Dani, kezdhetem előlről az egészet... :?

Jósló: én nem tudom, pontosan mit neveznek annak. Szerintem nekem az volt tegnapelőtt éjjel, amikor 2 órán át 10 perces "fájásaim" voltak. De ezek nem fájtak valami nagyon, inkább kis keményedés volt, és a csúcspontján úgy éreztem, hogy "nahát, ez már elég kellemetlen". Szóval ennyi volt.

Úgy tűnik nem működik a babafalva, mert reggel óta nem jeleníti meg a vonalzómat. Pont most, amikor már végre kiírta, hogy lehet, hogy ma születek! :evil:

Noki, nagyon drukkolunk!!! Ha még nem voltak rendszeresek a fájások, amikor indultatok, akkor van rá esély, hogy éjfél utána bújjon csak ki. Elvileg első babánál 10-12 óra a szülés az 5 perces fájások kezdetétől... Kivéve mondjuk a mi topikunkat, amelyiknek az a másik neve, hogy "gyors szülések".. :D :D :D

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Noki mennek a drukkok.....de jó,Te ma már tuti babázol....!
Hajrá!

Lányok kéne egy kis segítség....

****ma az Uh-on nagyon megijesztettek....ugyanis ,eddig nem volt semmi a veséjével Bekcsinek....de ma azt mondta a szonográfus,hogy a jobb veséjében 14x8 mm a pyelon(tágulat)-amiben pang a vizelet.....közölte,ugyis lesz szülés után hasi Uh...ne izguljak...
Na most elkezdtem olvasgatnia neten....bár ne tettem volna...és azt írják,hogy 10mm felett már nagyon súlyos....
Emlékszem,hogy volt valaki babájánál....
Segítsetek légyszi....már tök ideg vagyok....*****

Köszi!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Noki
megy a druk ezerrel h minden rendben legyen és h végre a kezedben tartsad a kis Réka babát :wink:

Margit
Vendég

Noki:megy a drukk!!! remélem nem küldenek haza!

kinek fog majd irni ha meg van Réka ?

Kandi:nem vagyok biztos benne,de ha jól tudom Lina tudna neked segiteni.
Vendég

Noki:
Nagyon drukkolok!!!

kandi:
Nalunk Timinel is az utolso uh-n mondtak ilyesmit, aztan semmi nem volt miutan megszuletett. Mar nem emlekszem pontosan mekkora tagulatot mondtak akkor, de a szules utan tok normalisak voltak a vesei.

Tundi:
Koszi.

ltigram:
Nekem anno a korhazban foztek ki a bimbovedot, utana mar csak lemosni kellett, nem kellett kifozni es sterilizalni sem surun sterilizaltam. Milyen markajut vettel, mert kulonbozo vastagsaguak es az ujszulott babak a vekonyabbat konnyebben bekapjak. Mondjuk igy, hogy nem is biztos, hogy szukseged lesz ra en nem vennek elore, eleg akkor ha mar tuti kell. :roll:

goldplast:
Holnapig van meg a dokim, aztan mar nem lesz augusztusban. :(

joslofajas:
Ami nem tart legalabb 1 percig es nem rendszeres a kozte levo ido es annyira nem eros, hogy meg kelljen allnod beszed kozben es mikozben barmit csinalsz... Legalabbis nekem tegnap ezt mondtak. Ebbol az enyemekre akkor epp nem volt semmi sem igaz, de ugy tunik az erosseguket en erosebbnek ereztem.

baratodildi

Kandi:
Ha az uh.-on nem mondták,hogy ez nagy baj akkor talán nem kell annyira aggódni. A neten meg mindent lehet olvasni és jól megtudják ijeszteni az embert. Dokidat nem kérdezted meg róla?
nikó

Noki - drukkolunk mi is !!!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ildi,nagyon szivesen :)

Noki,mennek a drukkok,várjuk a fejleményeket!

Kandi,nem lesz semmi baj,ne idegeskedj!!!!

Rilla,nem tudom,hogy most vannak-e jóslóim...de olyanokat szoktam érezni,hogy jön lentre egy szúrás és utána megfájdul egy kicsit a jobb lábam....de hogy ez mi fogalmam sincs...Keménynek meg nekem mindig kemény a hasam,sztem mindig odafeszíti magát Zsombi.

Nikó,tényleg már írtad...csak elfelejtettem :oops: bocsika.

Goldplast,igen van telcsis táblám nekem is.Elküldjem?Csak kérek szépen akkor egy e-mail címet :wink:

Anett,ti hogy vagytok??És a többi mamink és babáik?

Kép
Kép
tundi24

Hú, Noki, de izgi! Én is nagyon drukkolok Nektek. De nem biztos, hogy az lenne a jó, ha 00:01-ig kihúzná - legalábbis az nem egy túl gyors szülés lenne. De majd meglátjuk!

Tündi, köszi a kérdésed, pont most jöttem panaszkodni. Merthogy nem vagyunk annyira jól. Vagyis Bettinek jelenleg két nyavalyája is van: egyrészt a már említett tejkiütések, másrészt szájpenésze is van. Lent voltunk dokinál, a kiütésekre Tetran szemkenőcsöt írt fel (hogy ha véletlen belemegy a szemébe is, akkor ne legyen belőle gond), a szájpenészre pedig glicerin boraxos oldatot. Csak az a bökkenő, hogy ezt a szájpenészt én kb. már egy hete láttam, csak nem tudtam, hogy az és a doki is azt mondta, hogy nincs (merthogy jó mélyen van, csak ha nagyra tátja a szájacskáját, akkor látszódik). És most hérvégén Anyukám is azt mondta rá, hogy szerinte az, úgyhogy ezért elmentünk megmutatni. Először megint azt mondta, hogy nincs semmi, de amikor erősködtem, hogy nézze meg mélyebben is, akkor belátta, hogy tényleg van... :evil: Szóval ezek vannak, annyira nagyon sajnálom emiatt Bettit, hogy most kínozhatom a kenegetéssel, meg a szájába nyúlkálással...
Van még hasonló problémája itt valakinek :?:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Még mindig csak gyors bekukk, mert mozgalmas napom volt! délelőtt itt volt a főbérlő elszámolni, aztán takarítás, gyors összekészülés a manókkal! Levittük a nagyokat a sogórnőmékhez, aztán beszóltunk a gyerekorvosnak, hogy itthon vagyunk, utána írány a kútvölgyi, mert a zárómat én ma kaptam meg és az anyakönyvezéshez is leadtuk a papírokat! Elvileg szerdán mehet érte a párom!
Segítsetek légyszi! A taj kártyát a teve utcában kell intézni?
Volt itt a dokinéni a manómnál,azt mondta, hogy amilyen kis picur, olyan kis erős!

Noki nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kiscsajom most alszik, éjszaka volt egy kis műsor, tök fáradt vagyok! De nem baj, mert olyan kis tündér, levesz a lábamról, szerintem nagyon el fogom kényeztetni, ha így fojtatom! :lol:

kandi: ne izgulj, biztos nincs baj, akkor mondták volna! :wink:

bimbóvédő: az előző kettőnél használtam, mert baromira szétharapták a cicimet, két hétig véresen szoptattam!
Dominika is kicsit kisebezte, de anyatajjal kenem és nem használok bimbóvédőt és így most jó!

kovisziszka

hmbori:
A szajpenesz el fog mulni, meg szerencse, hogy enyire eroltetted, hogy nezze meg a doki. Nekem anno allandoan nyulkalni kellett Timi szajaba, mert iszonyu sokat bukott es azt torolgettem kiszegenykemnek allandoan. Szerintem ez oet meg annyira nem zavarja, legalabbis en ugy ereztem, hogy nem zavarja.
Timinek is volt anno tejkiutese, bar ennyire nem durva, mint Bettinek, de magatol elmult, nekunk kenni sem kellett. :roll:

baratodildi

Helló Mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkantok mert a párom már hazaért :shock: :lol:

A legfontosabb hír: voltam dokinál, megrövidült a méhnyakam, így azt mondta, hogy Marci bármikor kibújhat. Még megbeszéltünk egy következő időpontot 20-ra, de azt mondta, hogy lehet, hogy már korábban is találkozunk a szülőszobán :lol: :lol:

Noki: mennek a drukkok!!

Rilla: először én is nagyon szenvedtem (én voltam itthon hosszabb szabikon), de hozzá kell szokni és akkor már jó lesz. Meg úgyis nemsokára jönnel a babók, akkor meg már nem unatkozunk :D Úgyhogy kitartás!

Bimbóvédőt én nem vettem, és igazából szoptatós teát sem, mert a szagát sem bírom az ánizs miatt...

Jóslófájások: nekem is vannak, nem egyszerű, de szerencsére a melegvizes zuhany, vagy egy jó meleg pléd a pocimra, derekamra eddig még használt...

Kandi: szerintem beszélja a dokiddal, a netet meg ne olvasgasd, mert csak felhúzod magad!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

gyors kérdés :!: a pairokhoz az adatlapokat le lehet mindent tölteni a netről?Ha igen akkor honnan :?:
Az anyaságit meg a gyást meg a családit is?
Köszi..
Most nincs időm visszaolvasni...de várom aki tudja...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Kenderike
Hogy csinálod, hogy Angyalka a picurod? Receptet nem osztod meg velünk?

Dbea
Nagyon jó a tabló! :lol: :lol: :lol:

Goldplast
Köszi :lol:
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy nekem van ám segítségem! Nekem csak a gyerekemmel kell foglalkoznom... háztartást megoldja helyettem más :lol: :lol: :lol: :lol:

Irdab
Gyönyörű :lol:

Sissi
Nagyon szépen fejlődik Ati!

Jimbone
Donát se éhezik! Mit mondott doktor néni a köldökére?

Bener
Egy váltás ruha, tisztábatevős cucc... cumi :oops: :wink:
Kaját mi eredeti csomagolásban viszünk :wink:
Excel táblázat :roll: :roll: :roll: :roll:

Rilla
Én élvezem az itthonlétet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Itigram
Nekem nincs bimbóvédőm (cumit, cumisüveget simán a mosogatógépben mosom)
Melltartóbetét nem kell.
Tejfokozóteával vigyázni kell, fájhat bizonyos fajtájától a baba hasa!
Egyébként a legjobb tejfokozó, a gyerek!

Kandi
Nem lehet, hogy éppen pisilés előtti állapotban volt Belcsi? :roll:

Bori
Sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak!
Szájpenész :arrow: cicidet is kezeljed!

Sziszka
Kényeztetésben társulok :oops: :lol: :wink:

Noki
Drukkok mennek!
Vendég

bim-bam:
http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16486
En ezeket tudom....

dbea:
Megkerdezhetem ki a dokid?

baratodildi

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kata:
Milyen szep nagy szemei vannak!!!! :D :D :D

baratodildi

Köszi Ildi :P

Hmbori azt hiszem te kérdezted a szájpenészt úgye?
Az uncsi tesom gyrekénél volt .A gyógyszertárban vettek glicerines-boraxot rá és steril gézlappal dörzsölgették és a csaj mellét is bekennték vele .Nekik el tünt elég hamar de naponta sokszor csinálták...de ők már azthiszem abban a stádiumban vltak,hogy a popsiján is kijött mert átmegy a beleken.

Tündi pont néztem a reggeli RTL-t.és rátok gondoltam de akkor jól gondoltam,hogy a te férjecskéd is beveszi az uszájt :P :P

Milli édes :P :P :P

Kandi sajna nem tudok segítenni :(

Noki megy a drukk,de már biztos bent vagy de gondolok rád

Sissi nagyon ügyesek vagytok és tényleg nagyon szép teljesítény ez a szép súly növekedés :P Ügyik vagytok csak igy tovább :P :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ja még egy :?: valakinek megjött már a TAJ kártyája a gyereknek?Úgye a posta küldi ki?És mennyi időre jött meg?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!
Köszönöm a sok hsz-t ....és a megnyugtatásokat!A szonográfus csaj csak lazán beszélt erről....de elég volt nekem ,hogy beparáztasson!

Látom Noki még nem adott hírt magáról....

Na szóval nőgyógyászomat is és a gyerek orvost is felhívtam...
Megnyugtattak valamennyire....mindketten azt mondták,hogy ez nem olyan nagy és a netet ne olvassam...
-ha születés után Uh-on leellenőrzik és akkor is ekkora lesz-akkor majd sűrűn nézik a pisijét-lesznek Uh-ok, kontrollok és van,olyan....hogy 4hónapos kora körül el is múlhat...
*Kata !Pisi előtt nem lehet,mert tudod Ők állandóan ürítenek....mint kint is majd a pelusba....szóval ott elvileg nem látszódhat mérhető nagyságú tágulat!
Mili nagyon aranyos!Milyen színű a szeme???Mert a szembogara szinte nem is látszik akkora nagy feketének tűnik!!!
*Sissi!Oksika,akkor majd érdeklődök Linácskánál.... -Attika jó megemberelte magát,duplázta a születési súlyát!Gratu hozzá!

Többieknek pusza!

Ja és 3066gramm...örülök neki,mert sajna a sok sírás miatt azt hittem nem nő majd meg ekkorára sem!!!

kandi72
Budapest III. kerület

Tündi!Melyik volt a férjed???Én végig néztem reggel a katonás résznél!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok, gyors bekukk a kórházból. Levi alszik. Olvasgattam, írnék is, de mobilról macerás. Noki, megy a drukk. Kandi, ne aggódj, el is múlhat, ha nem majd kezelik, legvégső esetben műtik. Kisfiúknál gyakoribb sajnos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bim-bam: Betti TAJ-kártyája több, mint 2 hét elteltével érkezett meg ajánlott levélben.

És köszi az infót a szájpenészről mindenkinek. Remélem én is, hogy hamar el fog múlni, bár az egyik könyvben azt írták, hogy 10-12 nap... :roll:

Ja, egyébként, hogy valami jót is írjak - iszonyú mennyiségű tejem van, úgyhogy hiába kaptam ajándékba a Laktoherb teát, rá sem merek nézni! Elég csak kicsomagolnom a ciciket a melltartóból, máris spriccel szanaszét a tejcsi! :lol: Úgyhogy melltartóbetétből
a napi 3 pár el is fogy... :roll: (Mindemellett persze Betti is mindig jól lakik!) A fejésre szintén nem gondolok - ideiglenesen talán segít, de hosszútávon csak tovább fokozná a mennyiséget, amit nagyon nem szeretnék. (Amúgy is van kölcsönben nálunk egy Avent Isis kézi mellszívó, de sajna nem sikerült vele egy cseppet sem szívni, így maradok a kézi fejésnél, az megy, de ha lehet, azt is hanyagolom.)

Kata, nagyon szép Mili! Neki is szép hosszú ujjacskéi vannak! (Bettinek is.)

Dbea, jó hogy megint aktiváltad magad és írtál! Már azt hittem, valami (... :lol: ) történt, hogy így eltűntél! És köszi a friss tablót - már 2 oldalas! :D

Kép

Kép
hmbori

Bim-bam:nálunk egyből megcsinálták a taj kártyát.Igaz apárom bement érte a teve utcába.

Nokiról látom még semmi hir.Remélem üzen majd vkinek.

Hmbori:szájpenésze Márknak is volt ill. egy pici Atinak is.Nekünk hamamr elmúlt,reméle Bettinél is elfog.

Kata:nagyon szép Mili baba :D :D hatalmas szemei vannak.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk a védőnénitől!Hagy dicsekedjek el nektek, hogy hihetetlenül ügyike volt a kicsi Lányom!Nálunk az utcába az út nagyon sz.r, ott sem hisztizett és nem ébredt fel!!A védőnéninél ügyesen tűrte a macerálást is!!És utána olyan ügyesen hazakocsikáztunk, hogy az csak na!!Élvezte a furikázást a kis Csajszikám!!Megmondom őszintén féltem, hogy majd hiszti lesz végig, de nem!!! :D
JA!!!Minden rendben volt a védőnéninél is!!A Leányzó hazahozatali súlya:2730 gramm volt, most pedig: 3020gramm!!!Szóval ügyesen fejlődik a Kincsem!

Itigram:Én a bababoltba vettem melltartóbetétet!Fixies melltartóbetétet, nekem be is jött!30 darabos és valami 700-800FT környékén volt!A bimbóvédőben nem tudok neked segíteni, mivel én nem használtam!

noki&potyi:Szurkolok neked ezerrel, hogy a szüléshez!

Earhart:
Gyönyörű a kicsi Lány!Valóban nagy szemei vannak a Drágának!:)
Írtad, hogy a kaját eredeti csomagolásban viszed!:lol:
Én is, de például, ha elmész a védőnénihez, és egy kicsit elhúzódik az ott töltött idő, akkor hol eteted meg a kicsi Babócád?!?Ez csak kíváncsiság, mert én nekem nem volt ötletem, így a biztonság kedvéért vittem egy üveg teát!Mondjuk nem volt rá szükség!!

Bim-bam:A mi TAJ kártyánk viszonylag elég gyorsan jött meg!Másfél hét után itt is volt!Postán küldték!!Sőt nekünk még kettőt is küldtek!Egyszer a pestiek küldtek egyet, egyszer meg a váciak!! :lol: De úgy vagyok vele sebaj, lesz egy tartalék!!

Kép
bener

Sziasztok!

Gyors bekukk a kórházból. Nagyon köszönjük a sok gratulációt, igazán aranyosak vagytok :)

Lina,
nagy gratu Levihez, micsoda méretek :!: Ez nem semmi. Azon mosolyogtam viszont, hogy a fiainkat szinte egy súlyre mérték, ehhez képest rendesen volt különbség. Szóval ennyit az UH-ról :)

Kandi,
én olyat ismerek, akinél teljesen megszűnt ez a tágulat később, fel a fejjel!

Noki,
mennek a drukkok ezerrel, légy nagyon ügyi.

hmbori,
A tejtrükköt megoszthatnád, nálunk most várom, hogy beinduljon a tej.

Ami minket illet, egészen jól telik az idő, Ábel nagyon cuki. A csecsemősök elkezdték mérni, hogy van-e igaziból előtej, vagy valami más, eddig mértek már 0 és 10 gramm között. Mivel Ábel nagy baba, ezért elkezdtünk egy kicsit hozzátáplálni, mert az első 48 órában eléggé sokat veszített a súlyából. Most reménykedem, hogy nemsokára megindul a tej, az oldaná meg igazán a problémát. Közben az is kiderült, hogy a fiunk nyelve elöl letapad, így egy kis metszéssel ma ezt is elintézték. Azóta rendkívúl hatékonyan nyújtogatja kifelé a nyelvét ordítás közben. Igazi oroszlán.

Szerettem volna képeket is feltenni, de nem sikerült még mindig a méretezés miatt. Közben Noki felajánlotta, hogy ő majd átméretezi őket, de azt hiszem erre most várni kell :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76

Linácska!Köszi!-tök jó,hogy Te így tudsz netezni bent is...

Adri!Köszi,jó lenne ha nálunk is így lenne!

Dorina szépen gyarapodik!Ügyik vagytok!!!

Bori!
Cicid is kezeld a boraxal(mert vissza fertőzöd)....Nekem is kellet anno...és sajna öklendezett Nati,de kicsit határozottan kell letörölni...nem csak simogatnia nyelv tövénél is...
Ha van mosdókesztyűd...fertőtlenítsd ki és a frottír jobb,mint a pelus erre a célra...legalábbis a gyerek kórházban Nekem így tanították!

Na jó éjt!
Szép-nyugodt-fájás mentes éjszakát...már aki még nem szeretne szülni!
kandi72
Budapest III. kerület

Adri!Nekem is átküldheted a képeket bármikor!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok

Látom Noki még nem jelentkezett. Nagyon drukkolok!

Erhart: Mili nagyon szép. Na és azok a szemek :) Tündéri.

Itigram: A tejfokozó teával vigyázz. Először annyi tejed lesz, mikor beindul, hogy örülsz majd ha az elfogy, és nem durran ki a cicid.
A sok folyadék a legfontosabb.

Kép

Kép
ádibaba

Nagyon cukik a képek, én is rakok fel egyet gyorsan, olvasóban vagyok csak, mert még vasalni sem értem rá. :(
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Ildi: Nem kaptam meg meg a prividet. Amugy en is szivesen kuldenek sms-t valakinek, ha beindulnak az esemenyek.

Rilla: En is nehezen szokom meg az itthonletet. Foleg most, hogy mar olyannyira nehez lehet a baba, meg annyira lent van, hogy neha jarni is alig tudok, igy a setalgatas se nagyon megy mar, pedig nagyon szeretek setalni. Nekem mindenki azt mondja, hogy ha majd megszuletik a pici mar minden mas lesz, hogy akkor mar nem vagyom majd dolgozni meg ilyesmi. De valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy a 4 fal es a babam ki tudja elegiteni a termeszetes kivancsisagomat, meg a tarsasag szereto lenyemet.
Szoval megertelek abszolut...

Goldplast: Ugy latszik nekem nem lesz pontos babam... Illetve nem voltak jo a megerzeseim, hogy 10-en fog megszuletni. :( Pedig mar nagyon nem bannam, mert tenyleg minden egyes nappal nehezebb a mozgas meg minden most mar.

Noki: Gondolom mar babazol, de azert igy utolag is leirom, hogy drukkoltam am! :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?