Sziasztok!
Noki&Potyi - Hű, jó is lenne ma szülni, de sajna nálam nincsenek erre utaló jelek
... És nálad? A hidegfrontot is inkább élvezem, mint érzem, bár lassan olyan lesz az ember ezekkel a frontfigyelésekkel, mint valami régi típusú boszi, vagy vajákos néni.
Irdab - Dehogy voltál sok! Szép és nyugis babád van, nekem legjobban az apán elomlós kis huncut kép tetszik
. Hogy vagytok ma?
Orew - Mi volt az nst-n? Bekopog egy újabb pontos baba?
Sissi - Fantasztikus, hogy megerősödtetek, most már biztosan jó érzés megnyugodni, és nem küzdeni, hogy mindenáron utolérje a kortársait, hiszen ebből is látszik, mennyire erős és stramm a babád. Kívánok nyugis, derűs és nagy sóhajtással kifújt levegős-, felszabadult napokat! Igazán büszke lehetsz magadra, hogy ilyen okosan sikerült megoldani a kezdeti nehézségeket. Remélem, te is jól vagy már, hiszen testileg-lelkileg megviselhetett ez az időszak. Én biztos rengeteget pityeregtem volna, bár én mindenen sírok... A babazsákos híreidnek is mindig örülök, mert jó érzés tudni, hogy használja is az ember, nemcsak megveszi...
baratodildi - Köszi, azért eleinte nálam is a hisztigyár ment, de mostanra legyűrtem. Meddig dolgozik a dokid/meddig lehet nála szülnöd?
Amúgy a babaüzivel én is bajban vagyok - a férjem nem az a netezős típus, azaz: mi is a helyzet, kinek tudnám elküldeni a jó hírt?
Tündi, neked van telcsis táblád? Azt hiszem, talán még nem adtam meg számot, lehet, hogy akkoriban épp igazolatlanul hiányoztam?
vagy elfelejtettem már?Na mindegy, szóval én is üzennék nektek, csak kinek? Ha hamarabb nem, csütörtökön megszületik Tücsök...
Ma amúgy feladtam a tegnapi leveleket, csekkeket intéztem, vettem pár virágot, ültettem, és azt játszom, hogy csütörtökre vagyok kiírva - nem előbb! Így aztán még egy gyors tervet csináltam a hétre, hogy addig még mit szeretnék megcsinálni. Nincs sok minden, de azt majd jól feltupírozom.
Ez a 40. hét 4. nap...