Új privát üzeneted érkezett!

Húha!

Ez meglepő, hogy ennyire ki bírtok borulni ezen.... :shock:

Végül is igen, a topik címe nem V.A. páciensei....

Én se tudok mást mondani, csak azt hogy fogalomzavar....

Meg hogy nyugalom, az mindenkinek jót tesz......

Szép vasárnapot!
maryann32
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos megjött........ nincs csodabébi....
Hát ez van.

Vannak hírek Cirisről, orvosokról? Bármiről, ami velük kapcsolatos?

Szép napot!
zafir75
 
 


Zafír, ne keseredj el. Nem szabad. Amikor itt lesz az ideje meglesz a csodabébi.
Szeptemberben indul újra a lombik a Cirisben, új orvosokkal, de a régi csapattal, ha jól tudom. Márti azt mondta nekem, hogy augusztus végén már jelentkezhetek időpont miatt. Pár hét és indul újra a babagyártás:), addig kitartás, pihenj, mozogj és ne agyalj állandóan, hogyan lesz.

Egyszer csak jön a zebra és kopogtat az ajtódon:)
kockaspled
 
 

 
 

Kockspled, aranyos vagy, köszönöm a bátorítást!

Augusztus elején van már időpontom a Cseheknél is, gondoltam szétnézek, kis "lombikturizmus" :)

Az új Cirises orvosokról tudni már valamit? Kicsodák? Szakmai múlt? Szerinted meddig akarnak még titkolózni?

Igazad van, hajrá hajrá, és várjuk a zebrákat 8)
zafir75
 
 


Lányok,

nem is mondtam a hírt, pénteken megjött a genetikai vérvételem eredménye! NEGATÍV lett, szerencsére, szóval nagy probléma nem lehet....

Nagyon rendes volt a doki, tudta, hogy külföldön vagyok, 22:22-kor küldte az sms-t :), a 2-s mindig is a szerencseszámom volt...


szóval nem ratjunk bukott a múltkori sejtosztódási probléma, nincs (egyenlőre :roll: ) kizáró ok, hogy ne jönne össze.... :lol:
zafir75
 
 


Zafír,
a genetika nekem eddig 5 vetélésnél volt negatív, azt hiszem bele kell törődni abba a ténybe, amit oly sok lombikos elfelejt, a szaporodás biológiai kérdés. Ha pedig a természet úgy érzi nincs itt az idő, akkor mi próbálkozhatunk.
Szoktam rajta gondolkodni, mennyi minden kell : harmónikus párkapcsolat ( szerintem a legfontosabb), stabil érzelmi élet, stresszmentes élet, egészséges táplálkozás, tökéletes hormonrendszer....
Na ha ez mind ok, akkor lehet próbálkozni. És ha a leírtak mellett még az égiek is mellénk állnak, akkor lesz zebránk... Különben nem:)
Ennek ellenére bizakodó vagyok, mert remélem nekünk nagyjából csak az égiek hiányoznak.....
A családban nálunk cseperedik baby, a tesóm akkor tudta meg, hogy babát vár, amikor mi megtudtuk, hogy nem sikerült a lombikunk. Kegyetlen volt, de ma már elviselem a gondolatot. Bízunk benne, hogy lesz nekünk is...Mást nem nagyon tehetünk.
A Ciris új orvosgárdájáról semmi hír,de "ismervén" a tulajdonost és az új Igazgatót, szerintem szuper szakemberek jönnek, csak már jönnének!!!!!!!!!!!!:):)
kockaspled
 
 


Jó reggelt, csajok!

Hahó Kockáspléd, osztom a véleményed. Azért a sztorimhoz hozzátartozik az is, hogy részemről minden rendben, férjemnél van gond a katonákkal (szám és minőség). Egy lombikunk volt, 12 petesejt, 9-t tudtak belőle megICSIzni. 4 meg sem termékenyült, 4 pedig triszómiásan. Szóval nem lett beülti. Előző helyen rámijesztettek, hogy ez nagyon rossz eredmény, és igaz, hogy csak a harmadik sikertelen lombik után küldenek, de menjünk el genetikai vérvétrelre. Gondolhatod? Első lombik után ismét az alapkérdés: lehet egyáltalán gyerekünk?...
Szóval röviden ennyi, ezért is az öröm és hallelujah, hogy az én genetikai vérvételem is negatív lett. Ahogy utánajártam, a sejtosztódási problémák ugyanis alapesetben (2/3) abból következnek, ha a szülőknél van genetikai probléma. 1/3, hogy új, szerzett tulajdonság, vagy hogy az Intézetben csesztek el valamit.

Persze tudom, ezer meg egy dolognak kell stimmelnie, de rám teljesen rámhozták a frászt.

Mindegy, múlt, most már nyugalom van.

Azért igen, azért ahhoz nagy lelki erő kellett, hogy a tesódnak tiszta szívből tudj örülni, azt hiszem, ilyenkor amúgy is rosszabbul viseljük a kismamákat, gömbölyödő pocakokat, én legalábbis azt veszem észre magamon.

Szép napot Nektek!
zafir75
 
 


A kérdés, ami kimaradt: nálatok mi a probléma? a megtapadással van baj?
zafir75
 
 


Szia Zafír és hol vagytok többiek???? Kihalt ez a fórum?
Hát jót kérdeztél, mi nálam a probléma.... Istenemre nem tudom. Elvetéltem ötször, volt egy sikertelen lombikom, 2007 januárjától védekezés nélkül sem estem teherbe. A hab a tortán, hogy komolyy inzulinreziszrenciám van. Szóval a jó ég tudja mi a gond. Nincs itt egy éjjel nappal üvöltő pisizsák, aki nem tudja mikor van éjjel és mikor nappal és nem tépi a hajamat ezerrel. Azt hiszem ez a problémánk.
Kedvesemmel stratégiát váltottunk, nem kesergünk a sok pocakon, hanem figyeljük őket, a babákról gyerekekről meg mintát veszünk, milyen lenne jó:))))))))))))))))
Lehet jókedvvel is kezelni a dolgot. Ami még érdekes és megfigyeléseim eredménye, hogy az utóbbi hetekben csak meggyötört-elgyötört kismamákat látok, egyet sem látok aki virulna a boldogságtól.... Ha mi kapnánk ezt a lehetőséget én biztos kicsattannék. ( persze csak a napi 5-10 hányás közötti időben-a fiammal ugyanis 6 hónapig hánytam) Azok a terhességeim ahol nem hánytam vetéléssel végződtek. Nem tudom van-e orvosi összefüggés....
kockaspled
 
 


Sziasztok lányok!

Kockáspléd, szerintem a többiek nyaralnak 8) .
Akkor ezek szerint van már egy kisfiad, akkor már egy megvan, igaz? Biztosan jön majd hamarosan a második is.
Az IR rezisztenciáról mostanság sokat hallottam, és lehet oka a sikertelenségnek. Kezelnek erre? vagy diétázol?

Méhüregi vizsgálatod volt már? Nekem Cirisben ezt akarják megcsinálni, mielőtt kezdünk. Paraolimpia... :? A nődokim azt mondja, hogy ezt az ő praxisában csak a második megtapadási probléma után szokták elvégezni. Előtte felesleges megterhelés... úgy néztem, hogy külföldön sem kérik, de erről bővebben majd augusztus közepén. 5-én megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annamari? Többiek? Pihiztek??
zafir75
 
 


Szia
persze, hogy kezelnek, mozgás, diéta, gyógyszer. Rengeteget fogytam és még fogyok is. Ultrahangos HYCOSY-t nekem is csináltak. Kellemetlen , de nem fáj. A klasszikus átjárhatóságinak a nyomába nem ért a rossz érzés. Döbbenetes volt látni a belsőmet:) még ha ez morbidnak is tűnik.

Maximálisan igazat adok nekik, hogy meg akarják csinálni, jobb tudni, hogy mi a helyzet belül, nincs-e elváltozás, mióma sövény és egyéb elváltozások.
Ne félj tőle egy kicsit sem.
kockaspled
 
 


Szia Kockáspléd!

Azért még ezt meggondolom, persze én is értem a lényegét, és hogy mi minden megelőzhető vele, de az előző helyen sem csinálták meg lombik előtt, pedig nagyon jó szakember volt az orvosom... mivel ICSI, mondta, erre nincs szükség...
Hát most kihagyom, ha külföldön sem kérik, aztán majd kiderül, hogy hol folytatjuk tovább. Kicsit már aggasztó, hogy nem tudni, kik lesznek/ kik az új orvosok Cirisben, mert az ember haladna, telik az idő.
Kaáliban is ajánlottak egy jó dokit, most már azon is gondolkozom...
Attól tartok, hogy szeptemberben meg majd azt mondják, hogy októberben kezdik a lombikot. Lassan augusztus és még semmi hír, hogy hogyan tovább...

Nálatok is lombik? ICSI? PICSI? :)
zafir75
 
 


Szia Zafír,
szerintem a HYCOSY alap és elkerülhető vele egy csomó későbbi kellemetlenség.
Nálunk volt ICSI, amit nem is igazán értettem, párom spermaszáma nagyon magas volt és kiváló volt a minőség is. Mondták, hogy kell, én meg nem ellenkeztem.
Azóta , hogy utoljára írtam a sors csinált egy kis fintort velünk, tevőlegesen, azt, hogy egy hete pozitív lett a terhességi tesztem. Kaptam Dupahstont, Utrogestánt és várunk megmarad -e ez a kis nem tervezett jövevény.
Ha marad a teszt pozitív két hét múlva megyek ultrahangra, nem akarok csalódni. Addig is bízunk benne, hogy velünk marad és végre valahára babásak leszünk. Ha a rosszabb következik be, akkor szeptemberben megyek vissza a Cirisbe a fagyibabáinkért.
Biztosan lesz lombik szeptemberben, ezt az új igazgatónő írta meg nekem levélben és mondták a lányok is. Emiatt szerintem ne aggódj. Ha valaki százmilliókat öl egy ilyen intézménybe nem fogja veszni hagyni az egészet.
Mellesleg Somody tevékenységét azóta figyelemmel kísérem, mióta gazdasági tanácsadóként céget vezetek, nem tűnik félreállítható és eltiporható embernek. Sőt.:)
Nálam ő is kap, ahogy anno Vereczkey is kapott. Amikor én a Cirisbe kezdtem járni, akkor zajlott éppen a botrány körülötte, én mégis odamentem. Nem nagyon érdekel ki mit mond, csak amit magam tapasztalok. Te is gondolkodj így, ha a lelkednek jó a Ciris menj oda, ha nem akkor ne. A lelkivilágon múlik minden. Az az, amin nem tud változtatni senki, csak Te magad.
Na pá, megyek mert megint novella lesz.
kockaspled
 
 


Szép Napot Mindenkinek!

Testvérem nőgyógyászával beszéltem tegnap, aki azt mondta, hogy megoldódott a probléma a Cirisen belül. Az új dokit dr. Vass Zoltánnak hívják. Valaki tudna esetleg mondani róla valamit? De ha lehet, akkor most objektív véleményeket várok! :)
gubcsi79
 
 


gubcsi79
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit nyaraltunk!

Hú de jó hírre jöttünk vissza!

Na örülök és kíváncsian várom a fejleményeket!

Zafír! Kitartás! :)

Kockáspléd, nagyon egyetértek Veled, valóban a lelkivilágon múlik minden! :)

Annamari
maryann32
 
 


Sziasztok lányok,

a hír igaz, Vass doktor érkezik a klinikára. Aki nem tudná volt Dévais és minden fórumon szuperlatívuszokban beszélnek a hozzáértéséről, alaposságáról.

Csak annyit fűznék hozzá, hogy Isten hozta és remélem nekünk is csupa jó tapasztalatunk lesz.

Jók legyetek !
kockaspled
 
 


Sziasztok csajok,
tudtam, hogy ő lesz az!!!!!!!!!! Ismerem Vass dokit, nagyon jó orvos és nagyon jó fej. Dévaiból jöttem ide, igaz, én Dévai dokihoz jártam. Elhiszem, hogy elege lett az ottani hajtásból, iszonyat, milyen sokan jár(tan)/járnak oda.

Szerintem ő nagyon jó orvos, csupa jót hallottam róla, és Béres Alexandra is hozzá járt.

Én időközben teszek egy próbát.... Karlovy Varyban vagyok, és már nyomom két napja a decapeptylt. Itt IMSI lesz, ez otthon még nincs, morfológiailag válogatja a spermát.... szóval, jöhetnek a megadrukkok.

Kockáspléd, drukk ezerrel, hogy ez egy spontán babóca legyen, és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - babásodjunk!!!!

Ha mégsem jön be ez a kezelés, akkor még mindig ott van a CIRIS!

Szép napot nektek, este még bekuksizok!
zafir75
 
 


Szia Zafír...
mi az az IMSI, remélem nem fáj:) rusnya egy neve van....
Ha nem jön össze a spontán bébi, bár erősen érezteti, hogy velünk van, akkor CIRIS. Nem megyek máshová. Szerettem oda járni és nem vagyok V. hívő. Ő csak egy porszem volt abban a gépezetben. Nekem Vass híre is elegendő, ugyanolyan bizalommal fogok hozzá menni, mint Vereczkeyhez. Én már csak ilyen vagyok.
Mellesleg jól vagyok, bár a melleim úgy fájnak, hogy legszívesebben lefagyasztanám, hogy ne érezzem. A napi 20 pisilés is átkozott egy dolog, de ez remélem azt jelzi itt van velünk. A ciklus 37. napján vagyok, fogalmam sincs mikor menjek ultrahangra. Ha valaki tudja írja meg mikor látszik már stabilan valami, hogy csalódás nélkül mehessek el. Az előző vetélésemnél háromszor játszották, hogy nincs szívhang jöjjjön egy hét múlva. Kegyetlen volt és nem akarom újra. De mindegy előbb vagy utóbb túl kell esni az első ultrahangon, hogy kiderüljön ott van-e.
kockaspled
 
 


Kockáspléééd,

nagyon nagyon szorítok, meglesz ez, érzem!

Csak pozitívan, sok már az előjel... :)

Az IMSI, az ICSI fejlettebb módszere, ahol a spermákat már morfológiailag is megválogatják. Kinagyítják számítógépen és megnézik, hogy épek-e, nem sérültek, vagy defektesek-e vhol. Otthon csak PICSI van, ott vmi vegyszerrel szűrik, hogy melyik sperma jó, melyik nem....

Nekünk ez kell, és most meglesz :) !!!!

Ja, és hajrá Vass doki, jó lesz így a CIRIS is, az tuti!!!!!
zafir75
 
 


Sziasztok!
Sirva olvastam amit Vass dokirol irtatok :cry: , mármint hogy átmegy ide. Sajnos akkor búcsút veszek tőle, mivel a CIRIS nem áll szerződésben a TB-ven, mi ezt mar nem tudjuk igy finanszirozni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára renna77 2009.08.15 21:07-kor.
renna77
 
 


Szia Kockaspled!

Petezsákot már biztos látni, de ha a szívhang nyugtat meg, akkor még várj még pár napot. Nekem annó 5+5 napon volt szívhang.
És gratulálok a spontán babához. Problémamentes babavárást kívánok.
petra70
 
 


Szia Renna77,

Te is Vass doki betege vagy? Ez a hír már biztos? Sajnos annyi mindent hallani CIRIS ügyben, hogy már nem lehet tudni, kinek hihet az ember. Bár vki azt írta fentebb, hogy őt erről a CIRIS igazgatónője tájékoztatta személyesen emilben.

Ezt el tudom képzelni, mert engem is többször hívtak telefonon, főleg, amikor a botrányok zajlottak...én pont akkor kerültem ide.

Remélem, hogy ha Vass doki Cirisre vált, akkor lesz helyette másik jó szakember, szerintem a Dévai nagyon jó kis intézet, jó szakember gárdával, csak kár, hogy már túlvállalják magukat és nincs laborjuk, nekem majdnem ráment a munkahelyem, hogy két hétig csak UH-ra és vv-re jártam, nekem annyira kiesik....

Sok sikert és kitartást Neked :)
zafir75
 
 


Kockáspléd, helyzet???? Jó hírek???? :D
zafir75
 
 


Szia zafir75!!!!
Igen még az ő betege vagyok, kérdés meddig még...
Na mindegy, attól hogy ő eljön onnan én ott maradok, nekem nagyon jo az intezet, mind a munkatársak mind a távolság (15 perc kocsival)
A vizsg. napokon én szabit vettem ki, elmondtam a fönöknek hgoy mi van velem, igy aztan nem kellett félnem, hogy elveszitem a munkahelyemet.
Ha pedig Vass doki tényleg elmegy, átmegyek Déviszhez...Végulis a a punkciómat ő csinalta mikor Vass doki szabin volt.
Követném őt ha lehetne, de mivel a Ciris nem áll szerződésben a tb-vel nekem pedig még 5 lehetőség van a lombikra ezert nagyon nem mindegy anyagilag hogy mennyi az annyi...Egy év alatt sem gyujtenénk össze a teljes kezelés árát !!!!
Az biztos, az ottani páciensek nagyon jól járnak Vass dokival...

Te miért jöttél el a Dévai Intézetből, ha megkérdezhetem?
renna77
 
 


Renna!

Priviben válaszoltam.

:)
zafir75
 
 


Sziasztok, még mindig ok minden a Clerablue terhességi tesztek nyereségességét növelem. Megfogadván a tanácsot kértem időpontot péntekre ultrahangra egy nőgyógyász ismerősömhöz, aki mellesleg a hiperstimuláció miatt anno kezelt a kórházban. Izgulok nagyon, de remélem minden rendben lesz. Azonnal írok ha lesz valami. A teszteken napról napra erősebb csík van, illetve azt hiszem már nem is lesz erősebb, mert elérte a maximumot. Remélem az égiek ennyi szenvedés után adnak egy kis jót is. Ha nem akkor sajnos kénytelen leszek Dr. Vassal is személyesen megismerkedni. Elméletileg és gyakorlatilag is pénteken a ciklus 40. napján leszek, remélem mutat valamit.
Jók legyetek, jelentkezem még.
kockaspled
 
 


Kockáspléd, ez már szerintem tuti!
Nagyon jó jelek, klasszikusak, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Megadrukk Nektek és nagyon szorítok, hogy babásodj!!! :D :D :D
zafir75
 
 


Kedves Mindenki,
a ma reggeli pozitív teszt ellenére az ultrahang eredménye 0. Vastag méhnyálkahártya látszik 17 mm, petezsák nincs, életjel nincs. Az orvos azt mondta 40. ciklusnapon látnia kellett volna hüvelyi ultrhangon és közölte, hogy ne aggódjunk, nem kell kaparás, megjön a mensim és kész.
Hát ennyi. A jelek szerint az égiek megint csak másokra tekintettek le..... mi pedig abban a kegyben részesülhetünk, hogy ölbe tett kézzel várhatjuk a 6. spontán vetélésünket. :(
Köszönöm a sok szorítást mindenkinek.
kockaspled
 
 


Kockáspléd, nagyon sajnálom....... :( ez már biztos? Nem lehet, hogy még nem látható?

én a múltkor a 37-dik ciklusnapom voltam, és nekem azt mondta, hogy van, hogy nem látható, másfél hét múlva rendelt vissza... de időközben nekem is megjött.

:(

Akkor Vass dokinál folyt.köv?
zafir75
 
 


Sziasztok!

Kockáspléd, vannak új hírek? Fejlemény? Változás?

Nagyon szorítok, hogy ++++++++++++ legyen!!!

Nekem egyenlőre pénteken kellene megjönnie, addig meg a decapeptyl, összesen 27 darab, megszámoltam ... :(,
de már egyre kevésbé félek a szuritól, nem ugrik görcsbe a gyomrom, szóval ez már eredmény!!!
Holnap megpróbálom beadni magamnak! :?
Mensi után két nappal jön még a puregon is, jobb, ha hozzászokok....

További szép napot!
zafir75
 
 


Hello Zafír,
még mindig pozitív. Cicim feszül, + ma reggel az irodában kihánytam a kávét amibe belekortyoltam.
Cirises lányok szerint elszámoltam mindent és túl korai volt az ultrahang. Szerintük múlt hónap vége felé kellett megfogannia, onnan három hét múlva érdemes menni. Remélem igazuk van. Igyekszem nem görcsölni a dolgon, csak bízni, hogy mégiscsak ücsörög valaki odabent.
Hát, te egy hős vagy, nekem minden szurimat a párom adta be, egyszerűen nem bírtam magam megszúrni, nem lennék jó drogos:)
Kitartás neked , nagyon szorítok...

Ahogy nézem kéne valamit tennünk, mert ketten tartjuk életben a Ciris fórumát. Nagyon bízom benne, hogy az új doki feléleszti ezt a szuper helyet.
kockaspled
 
 


Szia Kockáspléd,

na látod!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon szorítok, hogy ++++++++++ legyen! A jelek mind egyértelműek. Biztosan elszámoltál valamit, úgyhogy nyugi, no stressz, pihi - és 3 hét múlva kiderül :)

Ma lesz az első próbám - én és a tű - én sem lennék jó drogos. Most már kevésbé félek a tűtől, de ha minden jól megy, nagyon sok szurit fogok még kapni, 27 decapeptylből most tartok a 9-diknél, jön még a puregon 8-10 - és utána, ha minden szupi, akkor még 12 hétig egy újabb injekció. Szóval most az kívánom magunknak, hogy minél több legyen. Ezért is fontos, hogy magamnak is menjen.

Ma próbálkozok először....11.15-kor :):):)

Na majd meglátjuk.... még szokom a gondolatot :)

Hajrá, hajrá és jó babásodást :)

PS: priviben leveleztem egy nagyon kedves D-s lánnyal, aki Vass doki betege. Ő is nagyon jó véleménnyel volt róla, szerintem Ciris jobban nem is választhatott volna orvost.... :) de bízom benne, hogy nekünk már csak a kistesónál lesz rá szükségünk :):)

egyébként Cirisbe terhesgondozásra is lehet járni? Szakács dokihoz?
zafir75
 
 


No ez ma nem sikerült... majd legközelebb :?

Viszont szerintem megjött....

Nem tudom, hogy a barnázás már első napnak számít-e... és jöhet 2.napon a puregon.

Kitudakolom....

Szép napot!
zafir75
 
 


Szia Zafír,

szerintem a normális vérzéstől kell számolni, de inkább kérdezz rá.
Azt hiszem terhesgondozásra is lehet járni, elég sok kismamát láttam ott anno. Hát kiderül nálunk mi a szösz lesz, a teszt pozitív, a melleim hatalmasak és vastag kék erek vannak rajtuk, fájnak... Más semmi, vérzés , görcs sehol.
Mentem, még van munkám itthonra is.
Jó légy, jó bökölődést.:)
Milyen kezelést kapsz most? Nem hallottam még ilyen hosszúról.
Szép estét !
kockaspled
 
 


Szia Kockáspléd,

időközben beszéltem a klinikával, mindenképpen 23-án kezdődik a puregon, úgyhogy csak örülhetek, hogy előtte megjött / megjön, mert így a jó.

Hát ez egy long protokoll - tényleg jó hosszú, de bízom benne, hogy az orvosok értik a dolgukat, UHU 28-án lesz először. Azt mondják, hogy az első kezelésnél is nagyon jól reagáltam a hormonokra, hasonló eredmény várható :)

Drukkolok Nektek nagyon, hogy egy babóca vagy kettő (?) legyen az oka a késedelemnek, és beteljesüljön végre az örömöd! A Cirisbe fogsz továbbra is járni terhesgondozásokra? mert remélem, hogy nálatok már az következik!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
zafir75
 
 


Szia Zafír,
a terhesgondozásra biztos maradok a Cirisnél, ha ez a pötty, ha az eszkimók. Nagyon szerettem oda járni és a többiekkel ellentétben nekem a lányok sokkal többet jelentettek, mint a kezelőorvosom.
270 km-re lakom Pestről, de hetente két-három nap van fent üzleti tárgyalásom, így megoldottam hogy bejártam. Ami még fontos, hogy mindig, de mindig tiszteletben tartották az időmet, a tárgyalásaimat, szóval a kiemelt bánásmód nekem maximálisan bejött. Ha szomorú voltam vígasztaltak, ha jókedvű velem nevettek.
A szakmai hozzáértésről már nem beszélnék ilyen szuperlatívuszokban, engem V. doktor túlstimulált, és 100-as inzulinnal volt lombikom, totál esélytelenül. Azóta nagyon szigorúan kezelik egy másik klinikán a cukorbetegségemet, reményeim szerint sikeresen, mindenesetre rengeteget fogytam.
De babásodni a Cirisbe megyek. Ott vannak a kis eszkimóink 5-en, ha ez most nem jön be, megyünk beültetésre. Kép mai tesztek
kockaspled
 
 


Kockáspléd,

nem semmi a mai teszt, ez nagyon csíkos :):):) +++++++++++++

Nagyon várom már az UH eredményed, mert ez nagyon is babának néz ki, még 3 hét?

Tök jó, hogy vannak fagyibabáitok is, most én is abban bízom, hogy nekünk is lesznek, majdani kistesó(k)nak.

Nekem is fontos, hogy minden klappoljon egy intézetben, legyen laborja, másirányban szakorvosai, jó biológusai és persze kedves személyzet. most is nagyon jóban vagyok ezen a klinikán a főnővérrel, nagyon sok mindent ő intéz, az orvossal sokkal ritkábban beszélek, mert most még nincs rá szükség. viszont nagyon jó, hogy ha bármi kérdésem van, Ingrid nővért mindig hívhatom, készségesen válaszol minden kérdésemre.

Azt is fontosnak tartom, hogy ne kelljen 3-4 órát várni egy-egy öt perces UH-ra, aztán kb. 15 km-t bumlizni át egy másik helyre, hogy még odaérj időben a vérvételre. Nekem az előző helyen ebből lett elegem, úgyhogy a Ciris mindenképpen nyerő, remélhetőleg a terhesgondozásra egyenlőre, aztán majd meglátjuk a folytatást....

nagyon szorítok, hogy mielőbb kiderüljön, egy vagy két babóca lapul odabent???

jó éjszakát és zebrás álmokat!!!
zafir75
 
 


Sziasztok!

Én is a Ciris-be jártam, és maradt ott két fagyasztott embrióm. Ti mit hallottatok ezek eredményességével kapcsolatban? Mert engem a Kósa doktor az utolsó találkozásunkkor szinte lebeszélt erről. Szerinte minimális az esély, hogy fagyasztott embrióval sikerüljön a beültetés. Úgy fogalmazott, hogy arra jó, hogy elteljen valamivel az idő a következő "rendes" beültetésig, de ne tápláljak hiú reményeket.
bb75
 
 


Szia BB75,

szerintem baromságot mondott. Ha nem lenne esély nem lenne mindenhol a protokoll része, hogy lefagyasztják őket. Nekem anno Katalin azt mondta, hogy a fagyasztott embriók bizonyos értelemben stabilabbak erősebbek, mert amelyikkel gond van már fel sem "ébred".
Szerintem Te csak bízzál kérj időpontot és az új orvossal Vass doktorral konzultáld majd meg, mi a teendő.
Egyébként nekem egy tapasztalatom van a mai magyar orvostársadalommal, egynek sosem hiszek , mindig megkérdezek egy másikat.:)
A hírek pedig erről az új orvosról nagyon pozitívak, olvass bele a Dévai intézetes topikba, rajonganak érte a betegei. Ne add fel, menj el a kis eszkimóidért.
kockaspled
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az uj orvos igazgatóhoz, Vass Dokihoz a Cirisben!!!!!

Csak annyi, hogy én a továbbiakban ha maradt volna is a Dévai Intézetben sem maradtam volna nála!!!! Amit eddig hittem róla, egy mese volt, szép nagy lila köddel.
Remélem ti meg tudtok majd bizni benne és nem fogja ezt elvesziteni. Azért én végig gondolnám, hogy milyen háttérrel jön el tőlünk és megy át a Cirisbe...röviden: inkorrekt modon...És ez velunk szemben a legrohadtam dolog amit egy orvos tehet. Ez nem egy olyan terulet hogy huha vakbél műtétem lesz nála!!! Az életed és a jövőtök van a kezükben!!!Mindegy, legyen vele szerencsétek!!!!
Sok sikert nektek!!!!
renna77
 
 


Kedves Renna,

érthető a felháborodásod, de egy hete még te írtad Vassról : idézek "Az biztos, az ottani páciensek nagyon jól járnak Vass dokival... "
Sajnos az élet ilyen, három hónapja az összes Cirises beteget hagyta faképnél az orvosa. Sosem felejtem el, amikor megtudtam azt hittem hülyéskednek velem... De nem.
Te egyre koncentrálj, arra, hogy mielőbb boldog kismama légy. Szorítok Neked, hogy összejöjjön.
kockaspled
 
 


Kedves Kockáspléd!

Köszi a választ! Mindenképpen be fogok jelentkezni konzira a Vass dokihoz és kikérem a véleményét. Egyébként korrekt módon reagáltad le Renna-t. Ja és szorítok én is Neked!
bb75
 
 


Sziasztok,
hogy vagytok?

Kockáspléd, újabb fejlemények? Róka-koma, satöbbi?

BB75, csatlakozom Kockásplédhez, a D-s próbálkozásom óta én is legalább három orvos véleményét kikérem, és csak akkor hiszem el, ha mindhárman ugyanazt mondják... elég kellemetlen, amikor egy orvos véleményére adsz, ő meg épp rossz passzban van, vagy ki tudja...

Renna, én megértelek... ahogy Kockáspléd írta, a Cirisben is ugyanez történt pár hónapja, úgyhogy ismerős a szitu.

Nekünk azért jól jött, hogy végre lesz egy orvosunk, akihez fordulhatunk bizalomma.

Szép estét!
zafir75
 
 


Jaaa, decapeptyles long protokollon volt már valaki? Egyenlőre nem nagyon akar megjönni, már két napja kínlódik, csak rózsaszínezgetek, nem a szokásos.

Még bízom benne, hogy péntekig azért megjön rendesen, csak jobb lenne úgy belevágni a puregonba...... :? :?
zafir75
 
 


Kockáspléd, bb 75:

Nem az a bajom, hogy elmegy hanem az hogy hogyan tette mindezt velunk szemben. Továbbra is fenntartom, hogy valoszinuleg jo orvos, mert volt hol kitanulnia a szakmat, de azert ahogy ti is felhaborodtatok azon, hogy titeket is ott hagytak az orvosok, ugy én is. A dolog ugyanaz csak a nevek mások.

Én még mindig azt gondolom, hogy azok, akiknek már szept.kezdesre szo nelkul adott idopontot nálunk, kutya kötelessége lett volna ezt kozolni veluk!!!! Azert ez a lombikos téma eléggé intim dolog bárki bármit mond, és nagyon nagy bizalom kell az orvos felé, hogy hinni tudjál!!! Nekem ez veszett el és kész.
Legyen nektek sikeretek vele, nem mondom hogy nem. De azért csak jogos a felháborodásom, ahogy elment. Ez olyan mintha ti is ott hagynatok a kollégáitokat a munkahelyen (esetleges ugyfeleket )a a trutyiban szinte szó nélkul... Nem hiszem hogy ez napról napra alakult ki, lehet mar honapok ota tárgyaltak...
De nem akarom magam tovabb ismételgetni: a fáj, ahogy elmegy az intézettől. Inkorrekt és kész.
Sok sikert nektek!!!!
renna77
 
 


Sziasztok csajok!

Hogy vagytok?

Ma újra próba - én és az injekció... :? :? :? remélem, hogy egyszer majdcsak sikerül...

Még mindig nem jött meg rendesen, de lehet, hogy ez a decapeptyltől van? Még betétre sincs szükségem, olyan gyengusz. Ma megint telefon, hogy ez most mit jelent, vasárnaptól mehet-e azért a puregon, vagy holnap még vizsgálat, esetleg ma... még jó, hogy itt nincs ünnepnap...

Jó pihengetést a hosszú hétvégére!
zafir75
 
 


Jaaaa, infók vannak már Vass doki mikor kezd? Szeptembertől már rendel? Tudtok valami újat?
zafir75
 
 


Hát ma sem jött össze :( :? :(

Holnap újra próba..... 8)

Pedig nem is fáj, csak mégsem volt lelki erőm megdöfni magam :oops:
zafir75
 
 


jaaa, volt teló az intézetbe, ha holnapig is ilyen gyengusz a vérzéske, akkor bizony be kell menni egy vizsgálatra, hogy ez elég lesz-e a vasárnapi puregon-kezdéshez.

nagyon remélem, hogy igen, nem szeretnék emiatt csúszást, már így is kicsit türelmetlen vagyok, hogy mikor kezdődik már a stimu, mennyi lesz, milyenek, satöbbi satöbbi :cry:

jöhetnek a drukkok, hogy kezdhessem vasárnap és jó is legyen, ha már ilyen gyengusz a kedzés. nem lehet, hogy ez a decaptól van??? :roll:
zafir75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?