Szia Zafír,
szerintem a HYCOSY alap és elkerülhető vele egy csomó későbbi kellemetlenség.
Nálunk volt ICSI, amit nem is igazán értettem, párom spermaszáma nagyon magas volt és kiváló volt a minőség is. Mondták, hogy kell, én meg nem ellenkeztem.
Azóta , hogy utoljára írtam a sors csinált egy kis fintort velünk, tevőlegesen, azt, hogy egy hete pozitív lett a terhességi tesztem. Kaptam Dupahstont, Utrogestánt és várunk megmarad -e ez a kis nem tervezett jövevény.
Ha marad a teszt pozitív két hét múlva megyek ultrahangra, nem akarok csalódni. Addig is bízunk benne, hogy velünk marad és végre valahára babásak leszünk. Ha a rosszabb következik be, akkor szeptemberben megyek vissza a Cirisbe a fagyibabáinkért.
Biztosan lesz lombik szeptemberben, ezt az új igazgatónő írta meg nekem levélben és mondták a lányok is. Emiatt szerintem ne aggódj. Ha valaki százmilliókat öl egy ilyen intézménybe nem fogja veszni hagyni az egészet.
Mellesleg Somody tevékenységét azóta figyelemmel kísérem, mióta gazdasági tanácsadóként céget vezetek, nem tűnik félreállítható és eltiporható embernek. Sőt.
Nálam ő is kap, ahogy anno Vereczkey is kapott. Amikor én a Cirisbe kezdtem járni, akkor zajlott éppen a botrány körülötte, én mégis odamentem. Nem nagyon érdekel ki mit mond, csak amit magam tapasztalok. Te is gondolkodj így, ha a lelkednek jó a Ciris menj oda, ha nem akkor ne. A lelkivilágon múlik minden. Az az, amin nem tud változtatni senki, csak Te magad.
Na pá, megyek mert megint novella lesz.