Sziasztok!
Nem bírtam már tovább várni este, Miló elnyugodott gondoltam gyorsan kihasználom az alkalmat és egy perc alatt el is aludtam.
MONIC
Hát egész este áradoztam a páromnak Danikáról -mintha ő nem lett volna ott
- és rólad is természetesen. Páromnak is nagyon szimpatikus voltál. Mondjuk első kérdése az volt hogy te az összes barátnőd ilyen magas akivel levelezel??? Előtted csak Suskát látta!
Úgy tudtam hogy meg fogja kérdezni, ismerem már mint a tenyeremet!
Ugyanezt gondoltam én is hogy bakker milyen jó lett volna ha egyedül jössz és párom sincs otthon mert akkor még éjfélkor is ömlött volna belőlünk a szó.
Kár hogy a párod ilyen makacs, gondoltam hogy kiküldöm a Zolit érte, de mivel mondtad hogy hadd főjőn a napon mondom biztos nézeteltérésetek volt egymással.
Remélem a Norbi szakácskönyvnek hasznát veszed, bár én nem igazán láttam rajtad súlyfelesleget. Nem vagy hájas vagy ilyesmi inkább egy kicsit megerősödtél, olyan asszonyossá vált az alakod.
Amúgy tök olyan volt titeket fogadni mintha mindennap átjáró vendégek lennétek, teljesen természetes volt, nem úgy mint az első topictalin hogy egy kicsit mindenki zavarban volt.
Azt hiszem már annyira ismerjük egymást mi ketten hogy szinte úgy jött ki nekem mintha legalábbis a tesóm jött volna hozzánk.
Továbbra is nagyon sajnálom hogy ilyen messze lakunk egymástól.
És igen, sztem is jól kijönnének a srácok egymással. Párom a férfiakkal nagyon jól ki tud jönni, főleg ha minket tárgyalnának ki képzelheted mekkora lenne az egyetértés!
Hát köszönöm a bókokat, de sztem egy kicsit túlzol. Azért a képeken is látszik hogy milyen dagi vagyok, még szerencse hogy belefértem az objektívbe.
Tegnap ahogy elmentetek már rá is ültünk a netre párommal és nézegettük a mintás pelókat hogy a malackáson kívül milyen van még, mert ugyebár én ezt a pink malacosat még akkor vettem amikor szent meggyőződésem volt hogy nekem csak lányom lehet.
Szóval rendeltem még Bogyónak és Danikának is ilyen pelust, persze most már unisex figurával. Tigris, Füles és Micimackó.
Majd elküldöm! Ha szeretnél olyan cumitartót és nem találsz nálatok a DM-ben akkor szívesen megveszem neked és küldöm azt is. Főleg utazásnál lehet praktikus.
Ezen röhögtem párommal hogy mivel hozzánk autóval úgy szoktak jönni hogy hátul van egy nagy kapunk és beállnak vele a telekre, én ezért 3 napig hátul csináltam a rendet, elől meg a gaz ette meg a kiskertet. Murphy törvénye hogy pont arról jöttetek. Égett is a pofámról a bőr, de hát egyszerűen nem megy már nagyon a hajolgatás. Gondoltam ráveszem a párom fiát hogy húzkodja már ki a gazt de mint láttad lelépett a haverjához.
Szóval a haverjával volt amíg ti itt voltatok, nem mintha hiányzott volna, mert amikor hazajött egyből fennforgás volt. Folyton kirángatja az apját mellőlem mert mindig van valami barom ötlete vagy pénz kell neki és ugye előttem nem mondja. Szegény párom már vagy 25x kiszállt mellőlem az ágyból mert a kisfiának mondanivalója volt. A végén már rákiabáltam hogy mi a szent szar lehet amit én nem hallhatok. Először kitalálták hogy sátorozni akarnak a kertben. (apja nem engedte, de nem is tudtak volna mert eladtam a nagy sátor felszerelést és csak a kétszemélyes van meg egy matraccal és egy hálőzsákkal. De a barátjának nincs semmije még egy hálózsák sem, és elegem volt már belőle hogy egy idegen kölök használja folyton a cuccainkat.
A múltkor is majdnem behánytam mert nedvesen tették el a cuccokat (ráadásul az én hálózsákomat vitte el se szó se beszéd az idegen gyereknek) Tomboltam!!!!!!!!! Kétszer kellett kimosnom hogy ne legyen olyan dohos szaga. Aztán meg gyrosozni meg pizzázni akartak menni és pénz kellett neki, mikor kb. 15 féle vacsoralehetőség volt. Szerencsére párom ezt sem engedte meg neki. Haladunk, haladunk. Bár ezer százalék hogy ha nem vagyok itthon akkor minden aszerint történt volna ahogy a gyerek akajra.
Láttam hogy valami nem stimmel a kislányon, gondoltam hogy valami ilyesmi lehet mert a Vivien múlt héten ugyanígy volt. Vasárnapra megjött a miki neki és az anyjának is. Onnantól kezdve mást sem akart csak hazamenni, és olyan kis hisztis volt hogy alig lehetett vele bírni. Szóval valszeg mi is ilyenek voltunk csak már nem emléxünk rá!
Én szerencsés voltam mert csak 8. ben kezdődött nálam az egész és nagyon enyhe lefolyású volt mindig. A tornatanár csodálkozott is hogy én soha nem kértem felmentést, mindig ott álltam a tornasorban.
Azért látom a diszkó belefér minden körülmények között!
Nagyon jók a képek, most már képekkel illusztrálva láthatom azokat a történéseket amiről beszámoltál.
És ott a két fogacska is!!! Szóval van már süsüfogas képetek is!
SUSKA
Ígérem megpróbálunk meglátogatni benneteket. Már gondoltam arra is mivel egész nap unatkozom csak itthon hogy felülök a buszra és elmegyek egyedül. Majd kiválasztok egy napot amikor nincs rekettye hőség. Vélemény?
Legalább a faszik nélkül jobban el tudunk dumcsizni.
Persze mindezt Olcsa - dögönyözés közben!
CZINKI
Gyógysimi Nándus inyére!
A kukactól függetlenül örülök hogy anyuka lehetek mert ahogy Monic is írta sztem is anyukának születtem. Nem tudnám elképzelni az életemet úgy hogy a várandósság élménye és maga a gyereknevelés kimaradt volna belőle.
BONI
Jó, jó egyezünk, de nekik maximálisan teljesült a kívánságuk hisz ők eleve kiscsávót szerettek volna mindketten, szóval nem teljesen ugyanaz! Ahogy te sem még én sem adtam fel hogy lesz egy lányom is szóval ami késik, nem múlik!
Kicsit hosszú lettem, sorry!