Új privát üzeneted érkezett!

Czinki,

hát pihenni igazán csak utolsó éjjel tudtam. Mert első két éjszaka folyton Danikát és a légzésfigyelőt néztem, hogy biztos jól be lett-e állítva. Napközben sajnos nem pihentem, amíg Danci aludt a strandon inkább sétáltam vele vagy fürödtem. Egyik délután meg is jegyeztem, hogy annyira aludnék egy órácskát ha valaki bevállalná Dancit mire a férjem megsértődött, mert az ő nézőpontja szerint maximálisan segít és nem is érti miért vagyok fáradt :?

Az úszásra akkor olyantól kaptam megjegyzést aki még mindig csak anyatejjel táplálja a babáját. Nagyon szép dolog, de azt hiszem, hogyha nem mozoghatnék egy kicsit akkor totál depis anyuka lennék, és akkor lehet, hogy már rég el is ment volna a tejem. Így meg a hideg víz miatt lehet, hogy kicsit kevesebb van, de legalább a lelkem rendben és ez Danikának is sokat számít.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Na, én is búcsúzom, mert Danika nem tudom mikor ébred. Ma 8kor kelt az apartmanban, nem tudom, hogy itthon meddig bír aludni.

Jót nevettem, hogy ma írtam vagy 10 hozzászólást nektek. :lol: Nagyon igyekszem ám bepótolni a lemaradást :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi majdnem anyukáméknál voltatok :lol: gyerekkoromban mindig oda jártunk strandra

:lol: egyszerűen gyönyörűek vagytok és köszönöm mégegyszer a külön sms-t :wink:

látom ott volt "lányod" is.

kutyuk hol voltak?

Dita bizony csak úgy sugárzik rólad a boldogság! és bár dádáztál érte én mindig tudtam hogy fiad lesz, mert Nekem fiús anyukának tűntél :wink: no és persze ha ennyire Moncsival és Suskával egyek vagytok hogy nézett volna ki hogy lányod születik?

Vicky remélem sikerül végre használnod azt a fránya mérőkét

Lina drukkolok Nektek ezerrel!

ma megyünk pótnagyihoz ünnepelni.. képeket barinő még nem irta ki nekem, sok a dolga szegénynek.. de ami késik

:lol:
Vendég

hali,

Monic: milyen nagyfiú már Danci!! nagyon kis vidám , helyes fiú!! az ilyen beszólásokat meg le kell sz...ni, akinek van tejcsi örüljön, h van és nem is értem, h miért kell mást leszólni. szerintem itt mindenki megküzdött rendesen a tejcsiért és senki nem adta fel, h legyen v több legyen. igaz én most nem nagyon töröm már magam 2-3hete, nem szedek homeós bogyót, most pár napja nem fejek, de Nándus már 8 hónapos lesz, és küzdöttem is eleget, teljesen tiszta a lelkiismeretem. úgy gondolom, h szopott eleget és a tejcsi szerintem már nem lenne elég amúgy se, de nem is olyan tápláló már.
az én párom is ilyen sajnos. ha mondom neki, h egy picit többet segitsen, akkor úgy érzi, h én nem vagyok vele elégedett , pedig ő szerinte tök sokat segit. ami igaz is, hiszen ő vásárol, porszivózik (bár mostanában nem találja meg :roll: ), szemetet leviszi, mosogat (v bepakolja a gépet) és sokat játszik Nándussal, és az elmúlt 2 hétben minden reggel átpelusozta Nándust! de pl nem érti, h miért nem tornázom napközben. csak hát ha Nándus alszik , akkor v házimunkát csinálok v pihizek, mert hulla vagyok, ha meg fent van , akkor meg azért nem tudok tornázni. amióta kúszik mindig vigyázni kell rá, és amióta meg feláll, azóta meg depláne, de legjobb játéka, ha felmászik ránk. egy alkalommal tornáztam amikor a párom Nándusra vigyázott, hát közénk feküdt a párom, mert Nándus mindig rám akart mászni.

Nándus meghallgathatta a kérésem, mert 6kor kelt, igaz közben felkelt 3kor is egyszer, de simán visszaringattam. szerintem a fogacskája fáj neki, elég nyűgöske. jaj szegénykém, de remélem nem fog ez igy menni, mig ki nem bújik az összes.

na megpróbálok én is pihizni még kicsit!
szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sikerült ma reggel megmérni az éhgyomori cukromat, mondjuk most is kétszer kellett szúrni. 5,1 lett és mint kiderült tényleg rossz volt a technika, rossz helyre tettem a vért.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem bírtam már tovább várni este, Miló elnyugodott gondoltam gyorsan kihasználom az alkalmat és egy perc alatt el is aludtam. :)

MONIC
Hát egész este áradoztam a páromnak Danikáról -mintha ő nem lett volna ott :lol: - és rólad is természetesen. Páromnak is nagyon szimpatikus voltál. Mondjuk első kérdése az volt hogy te az összes barátnőd ilyen magas akivel levelezel??? Előtted csak Suskát látta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy tudtam hogy meg fogja kérdezni, ismerem már mint a tenyeremet! :lol:
Ugyanezt gondoltam én is hogy bakker milyen jó lett volna ha egyedül jössz és párom sincs otthon mert akkor még éjfélkor is ömlött volna belőlünk a szó.
Kár hogy a párod ilyen makacs, gondoltam hogy kiküldöm a Zolit érte, de mivel mondtad hogy hadd főjőn a napon mondom biztos nézeteltérésetek volt egymással.
Remélem a Norbi szakácskönyvnek hasznát veszed, bár én nem igazán láttam rajtad súlyfelesleget. Nem vagy hájas vagy ilyesmi inkább egy kicsit megerősödtél, olyan asszonyossá vált az alakod. :) Amúgy tök olyan volt titeket fogadni mintha mindennap átjáró vendégek lennétek, teljesen természetes volt, nem úgy mint az első topictalin hogy egy kicsit mindenki zavarban volt.
Azt hiszem már annyira ismerjük egymást mi ketten hogy szinte úgy jött ki nekem mintha legalábbis a tesóm jött volna hozzánk.
Továbbra is nagyon sajnálom hogy ilyen messze lakunk egymástól. :( :( :( És igen, sztem is jól kijönnének a srácok egymással. Párom a férfiakkal nagyon jól ki tud jönni, főleg ha minket tárgyalnának ki képzelheted mekkora lenne az egyetértés! :wink: :lol: :lol: :lol:

Hát köszönöm a bókokat, de sztem egy kicsit túlzol. Azért a képeken is látszik hogy milyen dagi vagyok, még szerencse hogy belefértem az objektívbe. :)

Tegnap ahogy elmentetek már rá is ültünk a netre párommal és nézegettük a mintás pelókat hogy a malackáson kívül milyen van még, mert ugyebár én ezt a pink malacosat még akkor vettem amikor szent meggyőződésem volt hogy nekem csak lányom lehet.
Szóval rendeltem még Bogyónak és Danikának is ilyen pelust, persze most már unisex figurával. Tigris, Füles és Micimackó. :)
Majd elküldöm! Ha szeretnél olyan cumitartót és nem találsz nálatok a DM-ben akkor szívesen megveszem neked és küldöm azt is. Főleg utazásnál lehet praktikus.

Ezen röhögtem párommal hogy mivel hozzánk autóval úgy szoktak jönni hogy hátul van egy nagy kapunk és beállnak vele a telekre, én ezért 3 napig hátul csináltam a rendet, elől meg a gaz ette meg a kiskertet. Murphy törvénye hogy pont arról jöttetek. Égett is a pofámról a bőr, de hát egyszerűen nem megy már nagyon a hajolgatás. Gondoltam ráveszem a párom fiát hogy húzkodja már ki a gazt de mint láttad lelépett a haverjához.
Szóval a haverjával volt amíg ti itt voltatok, nem mintha hiányzott volna, mert amikor hazajött egyből fennforgás volt. Folyton kirángatja az apját mellőlem mert mindig van valami barom ötlete vagy pénz kell neki és ugye előttem nem mondja. Szegény párom már vagy 25x kiszállt mellőlem az ágyból mert a kisfiának mondanivalója volt. A végén már rákiabáltam hogy mi a szent szar lehet amit én nem hallhatok. Először kitalálták hogy sátorozni akarnak a kertben. (apja nem engedte, de nem is tudtak volna mert eladtam a nagy sátor felszerelést és csak a kétszemélyes van meg egy matraccal és egy hálőzsákkal. De a barátjának nincs semmije még egy hálózsák sem, és elegem volt már belőle hogy egy idegen kölök használja folyton a cuccainkat.
A múltkor is majdnem behánytam mert nedvesen tették el a cuccokat (ráadásul az én hálózsákomat vitte el se szó se beszéd az idegen gyereknek) Tomboltam!!!!!!!!! Kétszer kellett kimosnom hogy ne legyen olyan dohos szaga. Aztán meg gyrosozni meg pizzázni akartak menni és pénz kellett neki, mikor kb. 15 féle vacsoralehetőség volt. Szerencsére párom ezt sem engedte meg neki. Haladunk, haladunk. Bár ezer százalék hogy ha nem vagyok itthon akkor minden aszerint történt volna ahogy a gyerek akajra.

Láttam hogy valami nem stimmel a kislányon, gondoltam hogy valami ilyesmi lehet mert a Vivien múlt héten ugyanígy volt. Vasárnapra megjött a miki neki és az anyjának is. Onnantól kezdve mást sem akart csak hazamenni, és olyan kis hisztis volt hogy alig lehetett vele bírni. Szóval valszeg mi is ilyenek voltunk csak már nem emléxünk rá! :) Én szerencsés voltam mert csak 8. ben kezdődött nálam az egész és nagyon enyhe lefolyású volt mindig. A tornatanár csodálkozott is hogy én soha nem kértem felmentést, mindig ott álltam a tornasorban.
Azért látom a diszkó belefér minden körülmények között! :roll:

Nagyon jók a képek, most már képekkel illusztrálva láthatom azokat a történéseket amiről beszámoltál. :) És ott a két fogacska is!!! Szóval van már süsüfogas képetek is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SUSKA
Ígérem megpróbálunk meglátogatni benneteket. Már gondoltam arra is mivel egész nap unatkozom csak itthon hogy felülök a buszra és elmegyek egyedül. Majd kiválasztok egy napot amikor nincs rekettye hőség. Vélemény?
Legalább a faszik nélkül jobban el tudunk dumcsizni. :wink:
Persze mindezt Olcsa - dögönyözés közben! :)

CZINKI
Gyógysimi Nándus inyére! :(
A kukactól függetlenül örülök hogy anyuka lehetek mert ahogy Monic is írta sztem is anyukának születtem. Nem tudnám elképzelni az életemet úgy hogy a várandósság élménye és maga a gyereknevelés kimaradt volna belőle.

BONI
Jó, jó egyezünk, de nekik maximálisan teljesült a kívánságuk hisz ők eleve kiscsávót szerettek volna mindketten, szóval nem teljesen ugyanaz! Ahogy te sem még én sem adtam fel hogy lesz egy lányom is szóval ami késik, nem múlik! :wink:

Kicsit hosszú lettem, sorry! :oops:

dita75

Tegnap apa olvasta hogy valakinek írom hogy kéne egy kistesó majd később Bogyónak, mire megkérdezte hogy minek nézem őt gyerekgyárosnak???? :roll:
Válaszom: Na majd keresünk egy másik apukát ha neked nem kell kistesó, és olyat aki kislányokat is tud csinálni nem csak fiúkat! :P
A fenti beszólás után elakadt a szava! :) :P
Szóval hallgatás beleegyezés, úgyhogy lesz kistesó! :lol: :lol: :P

dita75

Hi!

Linácska kinek fog írni?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

BUMI
Állítólag Monicnak fog írni. Már én is várom hogy mi a stájsz mert ma még nem jelentkezett. Talán a hajnali NST után bentfoghatták. (?)

dita75

Ditus!
A másikba írt. Szerintem ma szülni fog.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok,

én is nagyon várom Linácska üzenetét, mg hajnalban is kijöttem megnézni a telefont, nehogy lemaradjak valamiről.

Linácska,

mindent bele, gondolatban veled vagyok, biztos igaza van a dokinak és könnyű szülésed lesz.

Dita,

basszus, a gps vitt minket az első bejárathoz. :lol: Ha tudtuk volna, hogy hátul meg lehet állni akkor oda megyünk. :lol:
Legközelebb ha a párod is otthon lesz akkor az enyém is tuti bejön a házba (nem tudta, hogy nincs a párod) és akkor őket kicsukjuk a kertbe, mi meg bent jót dumcsizunk :wink:
Ősszel akarunk menni Alsópáhokra, februárban pedig a keszthelyi üdülőhétre is mi megyünk, és akkor már Bogyót is láthatnám. De jó lenne. :lol:
Köszi a pelus rendelést, majd mond az árát és átutalom ám. :wink:
DM-be majd hétfőn megyek mert a mérleget is visszaviszem a boltba, mostmár megtanultam élni nélküle.

Czinki,

hallod ezt? Mérlegmentes leszek. Végre megértettem, hogy van élet mérleg nélkül is :lol:
Remélem Nándusnak nem fog sokáig fájni az ínye. Gratulálok a harmadik fogacskához.

Boni mami,

arra laknak a szüleitek? Hűűűű de kár, hogy nem pont otthon voltatok. Tuti meglátogattunk volna titeket is.
Mi a helyzet otthon? Béke van már? Mikor mehettek haza?

Kép}
monic80

Olvastam Linácskát a másikban, amint lesz hír azonnal írom nektek is!

Kép}
monic80

MONIC
Természetesen akkor is szeretettel várunk benneteket. Akármikor erre jártok. Kizárjuk őket majd februárban is????
Nem tudom mennyire örülnének neki! :wink: :wink: :wink: :lol:
De végülis elég nagy a ház ahhoz hogy elkülönüljünk, hogy "ne zavarjuk őket" az "ő témáikban" ! :wink: amit mi nők ugye nem érthetünk, és ők sem a mieinket. Amúgy aranyos volt a párom ahogy vigyorgott Danikára, nem??? Hát ez van, fiúbuzi!!! :roll:

A pelus pedig ajándék. :D Csak Danika döntse el hogy Tigris? Micimaci? vagy Füles? a szimpatikusabb számára????????

dita75

Dita,

ha rosszak lesznek akkor bizony februárban is kint kell ülniük a hidegben :!: :lol: Sőt, majd úgy megyünk, hogy nem hazafelé hanem egyik nap kirándulásképpen és akkor többet lehetünk ott.
remélem addigra Danika már járni fog.
Köszönjük szépen a pelust, a Tigrist választjuk. :wink:
Danikánál még mindig a tegnap vett kutya a sláger, most végre ki is próbáltuk és ha megérinti vagy meghúzza a farkát akkor elindul és ugatva hívja maga után a babát. Persze Danika még nem tud mászni, de remélem a kutya hamar megtanítja :lol:

Kép}
monic80

MONIC
Hát igen nagy a szerelem a kutyával azt láttam. Nem igazán akarta kiengedni a kezéből! :lol:
Jópofák ezek a játékok, csak győzze az ember pénztárcája. Anyuék mindig ki vannak akadva hogy mi mindent meg nem veszek Bogyónak és hogy mi is felnőttünk bűzzárós kuka meg bébiőr nélkül... :roll:
Amúgy nekem nagyon tetszenek az ilyen interaktív játékok. Ki is néztem egy micimackósat csak az a baj, hogy vagy németül vagy angolul karattyol. A lábacskáiban van az elem és jár, kéri a babát hogy menjen utána, ha elesik akkor mondja hogy oops és kéri hogy segítsen neki felkelni meg ilyenek. Tök jó csak előbb meg kéne tanítani Bogyót angolul. Németül kb. két szót tudok!

dita75

Dita,

nekem pedig németből van középfokúm, és angolul tudok csak nagyon keveset :lol:
De szerintem akkor is jó ha más nyelven beszél, legalább Bogyó azokat a szavakat is megtanulja.

Kép}
monic80

Megjött a várva várt üzenet:

Levi baba a mai napon 9 óra 28 perckor látta meg a napvilágot, 4500 gramm és 54 cm.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálunk Linácska, Levi baba Isten hozott a nagyvilágban.

Csajok, én amikor olvastam az sms-t megborzongtam mintha én szültem volna és folynak a könnyeim. :lol:

Kép}
monic80

MONIC
Szándékomban áll mielőbb idegen nyelvre tanítani Bogyót.
Irigylem azokat a családokat ahol két nyelven tudnak a gyerekhez szólni. Az egyik osztálytársamnak az apukája német és csak úgy beszélt a gyerekhez, anyukája meg csak magyarul.
Az egész osztály irigykedett hogy neki megvolt a nyelvvizsgája ezért nem kellett + még egy tárgyat választania az érettségin.
A másik ami miatt irgy-mirigy voltam hogy akkor még nem volt ennyi magyar adó mint most, ellenben volt sok német nyelvű.
Folyton jött hogy milyen jó film volt valamelyiken meg milyen jó vetélkedők, játékok. Hozzánk csak később jöttek be ezek a szerencsekerék és társai műsorok.

dita75

Asszem lépek mert még nem is reggeliztem és az ebédnek való is a fagyasztóban csücsül. Bakker elfelejtettem elővenni. Na most olvasztgathatom a mikróban! :roll:

dita75

Linácska, drága Szivem, gratulálok, nagyon sok Boldogságot, tudtam hogy jóval 4 kg felett lesz, csak nem mertelek ilyeszgetni vele. Kivánok sok örömöt, kitartást, mert ugye fantasztikus érzés fiús anyának lenni :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Ditus, jó ötlet, átbeszéljük a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

LINA

itt is gratu Levihez!!!!!!!!!

SUSKA

OK :wink:

dita75

Olyan bodyt láttam hogy besz..ás.

Felirat: TESÓM ELADÓ (bármilyen ajánlatot elfogadok!)
Ilyen mindenképpen kell nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P

dita75

Sziasztok!

Csak villámba vagyok.

Moncsi! Köszi az sms-t!!!!
Szuper jók a nyaralós és a Ditás-Dancis képek!!! Galambos kép van, holnap hozom.

Linácska!
Isten hozta Levit! Kép

Holnap jövök bővebben.
20150601134430

Dita,

olyan nekem is kell :wink: :lol:

Kép}
monic80

És íme a gyönyörű Levi baba:

Kép

Kép}
monic80

LEVI BABA CSODÁLATOSAN SZÉP!!!!!!!!!!!!!!

Viki
Várunk holnap!
Addig meg cupp nektek!

Monic
Gondoltam! :wink: :P
Asszem néha olyanra is szükségünk lesz hogy faterom eladó! :wink: :lol:

dita75

Használom a cukormérőt végre. Nem egy kellemes művelet mondjuk. A reggelinél 5,1 volt előtte és gyógyszerrel 6,8 volt utána, szóval jó a gyógyszer, remélem szedhetem végig. Az ebéd elég durvára sikerült, ott csak 1 órás mérésem van az 8,2 volt. Mondjuk gyros tálat vettünk és még jégkrémet is ettem, mondjuk abban nem volt sok szénhidrát. Most a vacsi előtti 5,2. Remélem az utána érték is jó lesz, mert ilyenkor veszem be a másik bogyómat. Alakulok, de az ujjaim bánták, hogy az első 5 szúrásál rossz helyre próbáltam a véremet rakni. Majd csak belejövök. anyukám jött, látott, mindenbe beleszólt, megsértődött és hazament. Még jó, hogy csak két napra jött. Persze a sértődés oka az volt, hogy nem szeretném a segítségét igénybe venni majd a szülés után vagy két hétig. A segítség jól jönne biztos, de a kéretlen tanácsokkal együtt már nem éri meg. Az anyósom is felajánlotta, hogy feljön segíteni, de ő kiemelte, hogy csak akkor jön, ha kérjük. Most nem tudom,, hogy mi lesz, mert ha őt meg megkérném, akkor anyu sértődne vérig. Magunkra leszünk utalva, de én ezt sem bánom, a párom elég házias. Elég a panaszkodásomból, megyek visszaolvasni.

dita: Nagyon jól érzhettétek magatokat Moniccal. Örülök, hogy a párod vette egy kicsit a lapot a fiacskájával kapcsolatban.

linacska: Ezer gratula Levi babához, nagyon szép kiskrapek. Nőjjön jó nagyra.
vicky79
Budapest III. kerület

A gyógyszeres vacsi utáni 6,6, tehát gyógyszerrel jó eredményeket mérek. Pedig a vacsi két szelet bakonyi kenyér vajjal, sajttal és kolbásszal. Hozzá kakaó cukormentesen, de ebből rögtön 0,5 liter.
vicky79
Budapest III. kerület

LINÁCSKA, Levi baba hatalmas és gyönyörű szép!!!!!!!!!!!!!!!! Isten hozta hozzánk!!!

Kép
pgsuska

LINÁCSKA: ISTEN HOZTA LEVI NAGYFIÚT!! KIVÁNOK BOLDOG ÉLETET ÉS SOK SOK TEJCSIT NEKI, ÉS NEKTEK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS ÖRÖMÖT!! NAGYON SZÉP KISIMULT KISFIÚ!!!
Nándus olyan kis gyűrött csoffatka volt pár napig

Dita: jól megmondtad a párodnak!!! pasi kell neked, aki lányt is tud csinálni :lol: hát nem csodálom , h szóhoz sem jutott!! :lol: :lol:
jó lehetett h taliztatok!!

Monic: képzeld, én meg pont ma este vettem elő a mérleget, mert kivi voltam,h mennyit tud szopizni mostanság Nándus. :roll: hát nagyon meglepődtem, h cicizet 140 gr-t, azt hittem, h lesz v 50-70, bár ma keresztbe szalmát nem csináltam és sokat pihiztem . nálam ez tök sokat számit. megmérem a reggeli evést is, meg megmérem puccosan, h most hol tart és rakom vissza a szekrény mélyére megint. :wink: nagyon jól nézel ki a képeken, nem látszik, h megasszonyosodtál (ahogy Dituli írta). szeret a kamera!! :lol:

csajok, majd ha már mindenki utazóképes lesz, akkor tényleg rendezhetnénk egy babás talit, bár az még baromi messze lenne. hiszen Dituli 3,5 hónap múlva szül és akkor mire feljöhetnének pestre, az , hú az sokára lenne. olyan jó lenne egy tali megint!!!

mi jól vagyunk, kenem Nándus fogát, most már állandóan állni akar, még fürdetéskor sem hajlandó leülni, le kellene kötöznöm a kádba, h rendesen megfürdessem. aztán meg sir ha elfárad, mert nem bir leülni, ha meg eldől , akkor meg azért sir, bár szerencsére nem sokat. párom most jött meg, most már miatta sem kell izgulmon.

jóéjt mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jó reggelt!

Drága Levi baba olyan jó volt az smst olvasni, hogy kibújtál! Remélem anyukád is te is nagyon jól vagytok!

Rengeteg tejecskét kívánok és sok sok puszit küldök Nektek!

Gyönyörű kiskrapek vagy drága!

tegnapi képek egy része kicsit sok ...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Boni mami,

nagyon szép család vagytok! Zsigi annyira aranyos a tortával :lol: Ez hanyadik tortája volt? És mennyi van még neki hátra?

Kép}
monic80

Czinki,

épp tegnap gondoltam rá én is, hogy mielőtt visszaviszem a mérleget megmérek egy szoptatást, mert szerintem már nem elég a tej, és reggel nálunk Danika még csak azt kap.
Hát pedig asszonyos vagyok ám. :oops: Azért is szeretnék néhány kilót leadni majd, mert nem nagyon vagyok megbarátkozva az alkatommal. Most vékonyak a lábaim, de fenéktől felfelé rendesen megnőtt mindenem. :roll:

Kép}
monic80

Hello Csajok!

Nem mentem ma a cukkervv-re mert hajnalban tudtam csak megint elaludni és apa hiába keltegetett 6-kor.
Asszem 3 hónap múlva át kell állnom majd a nappali alvásra és az éjszakázásra mert Miló úgy tűnik a Bagoly életmódot választotta.
Remélem holnap el tudok már menni. Beveszem este az altatómat!

BONI
Nagyon tetszenek a képek! Ez a tortaevészet semmi ahhoz képest amit tesóm gyereke művelt. Zsigi még egész kultúráltan fogott hozzá az evészethez! :lol: :lol: :lol: Olyan nagy fiú már. :)

CZINKI
CSak nem bírtad ki??? Dádá lesz! :P :lol:
Nekem pocakosan is jó a tali ha mindenkinek! Aztán később csinálunk olyat is ahol Miló már külső körletes. :)

dita75

tegnap kipróbáltuk a brokkolit de éjszakáig tartó sírás lett a vége, megfájdult Danika pocakja. Alig bírtam elaltatni. Most reggel pedig vagy 20 hatalmasat pukizott. Szeritnem a brokkoli nekünk még korai :roll:

Kép}
monic80

Linácska,
Gratulálok a gyönyörű Levi babához! Sok-sok boldogságot, és sok tejcsit!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dita,

sajnálom, hogy megint nem aludtál. Lehet ám, hogy Bogyó magától is áttér majd a pocakban az éjszakai alvásra és akkor te is tudsz majd pihenni.

Nemone,

milyen a nyaralás? RÉkának hogy tetszik?

Kép}
monic80

Sziasztok!

Linácska!

Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz! remélem igaza lett a dokidnak, és könnyű, gyors szülésed volt! Végül csak sikerült fájásokat generálnod :twisted:

Monic!

De jó nektek, hogy találkoztatok Ditával és Bogyóval :) Olyan szépek vagytok Danikával :)
Ádám már nem jegylyukasztós, kibújt már a második foga is. Nincs már több füle, mint foga állapot :)

Vicky!

Sajnálom ezt a hercehurcát a cukormérővel! Anyukáddal meg biztos meg lehet beszélni a dolgot, nem? Mondjuk nekem anyuval szerencsém van, mert simán belátja, hogy most másképp mennek a dolgok, mint 30 éve, de anyósom eleget nyaggatott. Másodszorra már nem, talán belátta, hogy nem is csinálom olyan rosszul. Szerintem beszélj vele, jól fog jönni a segítsége.

Némóci!

Mi úgy kajálunk, hogy 6-kor szopi (mert akkor már kipattan a szemük :( ), majd 8-kor az elalváshoz megint egy kicsi. 11-kor ébrednek, akkor megint tankolnak, majd 1/2 1-1-kor főzelék husival. Újabb alvás, majd ébredés kb. 4-kor, újabb cici, majd kb. 5-kor gyümölcs. Fürdés után, az esti elalvás előtt megint szopiznak, majd hajnali 3 körül megint. Így visszaolvasva jó sokat esznek, és sokszor.
Próbáld csak ki a sütőzacskót,még mosogatni se kell utána :wink:

Dita!

Jól áll a kezedben Danika :)

Czinki!

Gratu Nándusnak a 3. fogacskához!

Boni!

Mondtam már, hogy imádom a képeiteket nézni? Annyira harmonikus család vagytok, ez nagyon látszik ám rajtatok :) Le se tagdhatnátok hogy nagyon szeretitek egymást mindannyian :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: Anyunál igazából az verte ki a biztosítékot, hogy már így is mindent kritizál, hát nekem erre semmi szükségem, mikor éppen eléggé leszek beszarva, hogy mindent jól csinálok-e. A másik, hogy kijelentette, hogy a kolléganője is minden hétvégén jön a lányáékhoz. Szóval nem is arról van szó, hogy nekem akar segíteni, hanem hogy ne szólják meg, amiért ő nem jön. Pedig ha meg fog sértődni, ha nem, nekem nem kell a segítsége. Az anyóst szívesen hívtam volna, de ezek után őt se hívom, nehogy sértődés legyen. Gratula a jegylyukasztós második fogához. Így már két jegyet is ki tud lyukasztani egyszerre. :)

boni: Képek nagyon jók.

Ma egész jó értékeket mértem, ebéd után 6,2-t. Viszont a reggeli szúrásom helye egész belilult, szerintem véletlenül eltaláltam az eret.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

Érdekes dolog ez a segítés-nem segítés. Nekem anyukám mondta, hogy csak akkor jön hogyha hívjuk és ezt be is tartottuk szigorúan.
Jó ha segítenek, de a legjobb akkor volt amikor már mindenki elment és lecsendesedett a ház.
Pl én még néha most is örülök amikor Danikával ketten vagyunk és a párom sem nyüzsög itthon, mert akkor minden olyan nyugis.
Máskor meg alig várom, hogy hazaérjen. Ez mindig változik.

Évi,

gratulálok Ádám második fogacskájához is. :lol:
Annyira jó, hogy még ennyit tudod szoptatni őket.
Hogy eteted őket zöldséggel-gyümivel? Gondolom egymás után tudod a szájukba lapétolni, vagy felváltva kapják a falatokat?
Nekünk anyukám sokáig cumisüvegben adta a főzeléket mert annak volt foggantyúja és csak a kezünkbe adta mi meg szépen kiittuk belőle. Később nem tudom hogy etetett minket, de majd megkérdezem.

Kép}
monic80

Monic!

Felváltva etetem őket, mert úgy csak az elégedetlen, akinek várnia kell. Ha egyszerre esznek, akkor mindketten reklamálják a tempót, és mindkettő nyekereg :roll: Mástól meg nem fogadják el a kaját, szóval ha itthon van a férjem, akkor is nekem kell etetnem őket. Válogatós banda :) Kíváncsi vagyok anyukád hogy oldotta meg, megköszönném, ha megírnád.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Jó sokáig nem voltam, de úgy látom nem hiányoltatok. :?
Múlt héten anyunál voltunk Nikivel "nyaralni". Apa levitt minket hétvégén, visszajött dógozni, aztán köv. hétvégén jött értünk. Jó dolgom volt anyunál, nem kellett főzni, mosni, vasalni, takarítani, stb. Niki is jól érezte magát, jókat szunyált a tiszta falusi levegőn. :) Az utat viselte kicsit rosszul, mert kocsiban nem tud aludni. :roll:

Linácska: Óriási gratula Levi baba megszületéséhez! Sok boldogságot és tejecskét kívánok Nektek! :)

Dita: De jó, hogy végre megmutizta magát Bogyi! :) Eleinte én is fiút gondoltam Neked, de mivel ennyire szégyenlős volt, biztos voltam benne, hogy kislányod lesz. Jól meglepődtem! Örülök, hogy már megbarátkoztál, hogy fiús anyuci leszel. :)

Vicky: Nálunk is hasonló szitu volt anyukámmal. Jól esett volna neki, ha hívjuk segíteni az első napokban, hetekben (a munkatársai is mentek unokázni). Nekem nem is az volt a bajom, hogy beleszól majd a dolgokba, hanem hogy a saját otthonunkban őt vendégként látom, és úgy éreztem, hogy elég lesz nekem Niki ez elején, nem kell még egy vendég is. Kedden jöttünk haza a kórházból, szerdán, amikor jött a védőnő, épp főztem, jól le is szidott. Úgyhogy pénteken jött reggel anyum, megfőzött egy hétrevalót kajcsit, aztán este ment is haza. Ez bőven elég segítség volt nekem. Apa itthon volt velünk, ő mosott, vasalt, takarított. Igazából az éjszakai többszöri etetések viseltek meg az elején, de abban anyu úgyse tudott volna segíteni.

Nah, felébredt Niki, 2,5 órát alukált. :) Szerintem márcsak holnap tudom majd folytatni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

DENIKA
Évihez hasonlóan már megszoktuk hogy csak akkor jössz ha időd engedi. :)
Majd lesz csajunk is remélem. Én tervezem a kistesót már most, de majd meglátjuk mit hoz a sors. Réka, Eszti na és persze a te kis manókád még simán lehet Miló menyasszonya úgyhogy így vagy úgy de lesz valamikor egy lányom! :)

Örülök hogy jól éreztétek magatokat anyukádnál!
Várunk holnap! :)

ÉVI
Mi is szeretjük a ti képeiteket nézegetni úgyhogy kérünk szépen! :wink: :lol:

NÉMÓ
Hogy telik a nyaralás? Szupi időtök van! Réka pancsolgat???

Ma napközben is sokat ficánkolt Miló.
Remélem kellőképpen elfáradt ahhoz hogy este aludjon és én is tudjak végre.
Holnap sem megyek a cukkerre mert a párom szerdán megy vérvételre így akkor ketten megyünk.

dita75

denika: Hát nekem is ez a bajom. Anyu nálam legyen vendég. Akkor meg minek jönne, hogy még én érezzem magam carul, hogy nem tudom kiszolgálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Köszi dicséreteket!

Vicky hát igen, nehéz ez.én is örülök,hogy távol lakunk, mert én nevelhetem a fiamat :oops:

DItus remélem lassan már tudsz alcizni este..egyébként felesleges megvenni minden carságot, mert a negyede fog használatban lenni.

én nem sokmindent vettem, de sokmindent kaptam és van amit még sose használtam..

de vödör: én vettem fedeles occsó vödröt, de mindig kivittem a szemetesbe a pelust, végül szennyestartó lett, most meg játéktartó

Deni örlök,hogy jól vagytok!

Évi nem lehet könnyű dolgod! és mi is imádjuk a képeiteket!

Moncsi szerintem karfiol még nagyon korai volt Daninak..ha már főzi szerintem még egy kb 2 hónapig próbálj olyan főziket adni amik téged sem fujnának fel, nem puffasztanak... Dani pocija is érzékeny ezért javaslom .

cupika

ja és még képek

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Pálinkás jóreggelt :)

Csajok, a kakis pelusok tárolására is van egy óccsó tippem: veszek a Sparban kb. 200 Ft-ért egy csomag uzsonnás zacskót, és a szagos terméket belecsomagolom. Ha valamelyik ded igen maradandót alkot, akkor kettőbe is. Na, onnan semmi szag ki nem szivárog, és simán mehet a kukába.

Megtennétek, hogy felteszitek ide a legkedveltebb babamenüket? És nálatok hányszor esznek kanalas kaját a gyerekek, vagy ennyi idősen hányszor ettek szilárdat?

Enyémek ma visszaaludtak a 6 órás töltekezés után, nem győzök örülni a szerencsémnek :)

Boni!

Ezek a képek is szenzációsak :) Klassz a torta, na és a csiga is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, és rizst lehet már, ugye? Ha ronggyá főzöm, akkor lehet pépesíteni a zöldséggel együtt? Próbálta valaki?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi igen ehet rizst én 5,5 hósan kezdtem a hozzátápit, így ennyi idősen még csak a 10 órai gyümi volt.. aztán a délutáni lett általában sütőtök, sárgarépa, burgonya volt cékla gesztenye is mehetnek már .én gyümit este sosem adok, mert akkor már le van lassulva emésztésünk és csak erjed odabennt .

utána jött nálam a déli ebéd főzivel

kedvenc linkjeimet megtalálod a várandósság menüpont alatt a hozzátáplálás mindenkinek fórumban! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Juhééjjjj eddig aludtam!!!! :lol:
Scofieldot még valahogy kibekkeltem. Miló csendben volt így gyorsan bealudtam! Azért éjjel kétszer felkeltett, ő és a hólyagom, de hamar visszaaludtam. :)
De mégis úgy érzem magam mint a mosottkaki! :roll:
Na mindegy!

BONI
Mindkét Csiga nagyon édes. :)
Mire gondolsz a minden szarság alatt???

Kuka: Nekem angelcare captiva van, állítólag abból nem jön ki a büdi, és vagy 30 db pelus elfér benne! :)

VICKY
Tesóméknál anyukám sosem vendég. Takarít, főz, kerítést fest, gazol. A sok lakli kölök meg elnézi. Épp most mérgelődtem tegnap az egyik barátnőmnek hogy lehet meg kell vennem a kiságyat meg a járókát mert már fél éve kismama vagyok és azóta kérem őket hogy menjenek fel a padlásra megnézni hogy megvan-e minden eleme a két cuccnak ne az utolsó pillanatban derüljön ki hogy hiányos. Azt hiszed felmegy bármelyik is? Pedig csak lógatják otthon sokszor a lábukat. Szegény anyukámnak kell a héten felmennie, mert már neki is panaszkodtam hogy milyen lusták a gyerekek. Ő meg inkább felmegy 62 évesen. Hát besz..ás!
Ha hozzám jön itt mindig vendég, de sokszor nem bír magával és ő akar elpakolni a mosogatógépbe vagy ilyesmi, főleg most hogy babát várok nem bírja elnézni hogy kiszolgálom őket.
A múltkor itt voltak két napot és a 40 fokban kigazolt az utcán a járda körül. Imádnivaló dolgos anyukám van. Alig várja hogy Bogyó körül sertepertéljen. :) Ki nem hagynám hogy ezt az örömet elvegyem tőle. Így is tiszta lelkibeteg hogy az anyósomat majd jobban fogja szeretni az unokája mert ők itt laknak és akármikor átjöhetnek. Na mondjuk ebben az esetben az "akármikort" én fogom megszabni. Eleve úgy nyomulnak ide mindig be hogy nem veszik le a cipőjüket, de náluk már szinte az ajtóban le kell.
Na szóval elég fura egy népség!

ÉVI
Nagyon kis leleményes és ügyes mami vagy. :)

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?