Új privát üzeneted érkezett!

Suska de édes Oli KIppkoppékkal! ZSiga kiságyában vannak még ma is! szereti őket :lol: még éneket is költöttem neki róluk :oops:
Vendég

sziasztok,

Linácska: sajnálom Lili fülét, remélem Lili műtétjét még kibirja Levi.

Némóka: én nem rakok a mélyhűtőbe kész főzit, mert 1,5 fiókom van, nem tudok elraktározni semmit. egyedül husit rakok jégkockatartóba el. 1-2 naponta főzök. cékla , tök, rizs nálunk még nem volt, zöldborsó nagyon puffaszt minket.
Nándusnál azt veszem most észre, h reggel és este szépen eszik a ciciből, de sajna már nagyon kevés a tejcsi, és eszi a tápit elég jól. de ha tizóraira sokat eszik , akkor nem eszik főzit rendesen ebédre, és uzira meg nagyon megéhezik és habzsolja a tejpép + gyümit. ma tizóraira fél adagot evett, nem is izgattam magam, és gyönyörűen ette ebédra a főzit, és utána 17,30kor is szépen evett, tök éhes volt. igaz rengeteget mozgott is! szóval igyekszem most már tényleg nem idegeskedni!

Zsuzska: képek alapján jól sikerült a nyaralás, Oli nagyon édi a kipkoppékkal, sajnálom a tejcsit, tápit eszi Oli.

Boni: nem bánom, h megrikattál, én nagyon lelkizős vagyok, és amióta van Nándus, azóta méginkább. de ezt a meghatott sirást én nem bánom!!!

Dita: nagyon édik a cuccok!!!

csajok mától kezdődik a rettegés számomra, nem tudom, h hogy fogom ezt az időszakot átvészelni.
a mai mérlegünk : Nándus felült a járókába 2szer, és felállt a kiságyban 2szer, járókában meg 3szor. hát most látom,h a hálós járóka nagyon szar, nagyon dolgozott, h felálljon, de nem adta fel, még akkor sem, amikor elesett, rögtön újra nekiállt a nagy melónak, és mikor állt és megfogta a járóka keretét, akkor döngette a járókát. szóval azt hiszem vennem kell egy fa járókát.
egyébként nagyon édi!! már rengetegszer felállt ha feküdtünk a földön , megkapaszkodott belénk, és pikpak fent volt, ua a puffnál. de reméltem, h még nem akar felállni máshol.
bukósisakot nem rakhatok rá, pedig legszivesebben azt tenném.
remélem nem lesz semmi baj!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zsuzskám!
Nagyon jók a képek! Sajnálom, h elment a tejcsi :( Milyen tápit kap Olcsa? HOzzátápit elkzdtétek?

Czinkém!
Édes Aranyom! Te mindig aggódsz vmin! Túl fogod élni, sérülés nélkül!
20150601134430

Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Viki: én már csak ilyen vagyok, és maradok is :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Nándi egy cukedli!!!!

Ne legyél ilyen, mert csak a saját dolgodat nehezíted meg!

Nándi ügyesen megtanul majd "esni", leülni, stb. Ha folyamatosan rágod magad nem lesz jó, érzi rajtad a feszültséged, neked meg gyomorfekélyed lesz! Igen, kezdődik egy olyan időszak, amikor folyamatosan a nyomában kell lenni, mászik, feláll, pakol, elindul, stb.

Take it easy!

Nem osztom tovább az észt, megyek pakolni, megyünk a szülőkhöz 2 napra. Szép napokat!
20150601134430

Czinki,
most komolyan, a Brendonban lehet kapni a gyerekre fejvédőt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Czinke kis paramami! tényleg lazits, mert az ezután következő dolgoktól megáll a szívecske :wink: egyforma zokkerunk vna

VIki jó pihit!

Lina kitartás holnapra!

Némó ja én se fagyasztottam csak a husit jégkockatartóba, meg brokkolit jégkockatartóba.más nem...
Vendég

Lina: azért nem adnék rá ilyet, de köszi, a brendonban gondolom mindent lehet kapni, csak meg kell fizetni.

bocsi ,h paramami vagyok és fárasztalak titeket.

Némóka: ja, én sima zöldséget raktam még a fagyiba, tisztitott srépát, brokkolit, cukkinit, de nem sokat. répát, cukkinit frissen raktam be tisztitva, szeletelve, brokkolit mélyhűtöttet vettem.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csajok, Olcsi eszi a tápit Milupa Milumilt eszünk bár először Bebát kaptunk de az székrekedést okozott. Most négyszer eszünk 240 ml reggel hétkor, délben, négykor és este nyolc-kilenc között. Kettőkör eszünk alma és barack pépet amennyi izlik általában 100-120 gramm között. És majd ha hat hónapos lesz olcsa kezdődnek a főzik meg a zöldek bár úgy tudom hogy még elég sokáig legalább négyszer kell enni tejcsit a babáknak. Olcsa fantasztikus súlyban ismételten majdnem 10 kg. 200 gramm hijján. Szóval a Balcsin sem passzolt le, étvágya az van. Doktornéni azt mondta hogy nehogy adják tejpépet vagy bármi ilyen "tömegnövelőt" igy is már van súlya rendesen szóval ezekkel próbálkozunk. CSajok mikor a legjobb adni a zöldségeket?? Főzelékeket??

Kép
pgsuska

Czinki, Nándus Istenkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Zsuzska: ebédre add a főzit. és 6 hótol mehet a husi is, mert a vasraktárak kiürülnek addigra.
mit jelent az, h 4szer kell adni tejcsit elég sokáig? én kb 1,5 hete már csak 2szer adok cicit (reggel és este), mert nincs annyi, előtte meg 3szor kapott, de már rendesen kell pótolni. nekem a védőnőm azt mondta, h jobb gyümivel főzivel pótolni, mint tápival 6 hó után. a napi kajcsinak 40% a legyen tejcsi v táp. ami szerintem inkább 2 evés.
Oli akkor zökkenőmentesen ette a tápit? a bebának ráadásul keserű az ize, Nándus nem szerette, a humanát szerencsére eszi. és most simát vett a párom , nem hypoallergént, és drnéni szerint a simának jobb az ize, jobban fogja szeretni. hát kiváncsi vagyok.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kajcsis tippeket! Cékla? Azt egyik bébiételben sem láttam még... Simán megfőzőm, és pépesítem?

Linácska,
Sajnálom, hogy Lili füle nem javul! Remélem, a műtét után minden rendben lesz!

Zsuzska,
Bocsi, én is azt hittem, hogy Te nem bírtad már a fejést. Sajnálom, hogy mensi elvitte tejcsit! :(
Jók a képek, biztos jó vot a nyaralás!

Czinke,
Gratulálok a felálláshoz! Nagyon ügyi Nándus! Szuperek a képek!

Viki,
Jó utat!

Férjem 5-kor elment, és lassan szállnak is be a repülőbe. Most 8 napig nem látjuk, de rossz lesz nélküle! Ilyen hosszú időt nem töltöttünk külön, amióta együtt vagyunk. Olyan édes volt elvitt magával Rékáról egy képet, ami a hűtőn volt. :D
Mi holnap megyünk a Balcsira, de azért esténként felnézek hozzátok, mert viszem a laptopot. Ma még pakolok, remélem nem hagyok itthon semmit!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

VIKI
NEMO

Jó utat és érezzétek jól magatokat!

CZINKI
Eszméletlen ügyes Nándus, nagyon jók a képek! :)
Nekünk is fa járókánk lesz ha megtalálják az elemeit a padláson.

SUSKA
Nagyon jók a képek, anyám a fiad annyira hasonlít az apjára mint két tojás. Csak a haj hiányzik! :)

dita75

Suska jó a napi 3 -4 tejcsi még.. nyugodtan add neki, majd fokozatosan megvonod tőle. próbáld helyettesíteni mással.

én 10kor gyümi, 13kor főzi 16kor gyümi 18kor kevéske főzi vagy tejpép (de ezt csak 8 hótól adtam HAs ez is) reggel este tápi még most is.. és egy daravbig maradunk, de vasárnap megkostóljuk majd a tejcit is :lol:

Némó igen megfőzöd turmix oszt adhatod.. később sajttal a tetején isteni lesz! :lol:

Jó pihit!

Nekünk kölcsön járóka van emilyen és nadon jó helytakarékos ha már nem kell könnyen szétszedhető

http://babaholmi.tuti.hu/babaholmi_elem ... 669703.jpg
Vendég

A másik topicban leírtam, mi van Lili fülével. Amúgy minden ok, meglett a vérzés oka is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Czinki!

Nándi hihetetlenül ügyes! Nem aprózza el a tudományokat :)

Némóci!

Tök finom ízeket lehet kihozni, ha sütőzacskóban együtt párolsz zöldségeket, én a céklát is így csinálom. Csak simán bele egy zacsiba minden finomság, még lé se kell rá, vagy csak icipici víz, 20-25 perc a sütőben, és már nyenyőkézheted is. Enyémek csípik! A Dóri régen így elkészítve még a brokkolit is megette...

Zsuzska!

Nagyon sajnálom a tejcsit :( Olivér nagyon édes :) A főzeléket én is délben adom, meg esetleg este egy kicsit, ha délben nem komálták igazán, és sok maradt.

Lincska!

Akkor most már szülhetsz nyugodtan. :)

Fogalmam sincs, mit akartam még írni, szétesik a fejem, úgy fáj :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Látom mindenki pihen

Lina hát még jó,hogy időben észrevették és nem nőtte körbe a vadhús..

Levi nemsoká kinnt , kivi vagyok mekkora legény lesz!

Évi buksisimi

:cry:
Vendég

Voltunk NST-n is, megint nem tetszett a dokinak. Nem is csodálom. ha volt méhösszehúzódásom (3 enyhébb), akkor leesett Levi szívverése. Ok, csak olyan 130 körülire, de lentebb a 150-nél. És egy mukkot nem mozgott. Hiába szóltam a csajnak, mintha meg sem hallotta volna, ez most nagyon nem szimpi csaj volt. Ráadásul eltűnt 20 percre, az egyik csajnak közben leállt a gép, nem nyomtatott, szóval jó volt.
Most először meg is vizsgáltak, a méhszáj felpuhulva, és egy ujjnyira ki vagyok tágulva (egy kósza fájás nélkül). A magzatvíz viszont szép tiszta. Doktorbácsi szerint gyors és könnyű szülésre készülhetek, gyakorlatilag bármikor. Ma ügyeletes, mondtam, hogy gyorsan vissza is jövök délután. Mondta, hogy ok, de ahhoz produkáljak már valami fájást, mert anélkül nehéz szülni Reggel 7:15-re megyünk újra, úgyhogy szegény Lilit elvisszük inkább anyuékhoz aludni, ne kelljen már megint 6-kor kelnie.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Évi: köszi, h hívtál járóka ügyben!!

Linácska: szegény Lili, remélem minden rendben lesz a fülével! Levi akkor bújjon ki , ha most van drbácsi!

Némóka: nem tudom, h hol laktok pesten, de a király u-ban ha a király u-ai villamos megállónál a pizza hut oldalán sétálsz feljebb kicsit van egy könyvesbolt és van egy csomó kemény fa lapozós könyv , tök édik állatkert, erdő állatai, tanya állatai..... 300 ft-ért, tök megéri, én szinte az egész sorozatot megvettem , vettem 10 könyvet. :lol:
jó utat a balcsira! hát nem írigyellek, h a párod itthon hagyott, és tök ari, h vitt magával egy képet!! balcsin egyedül lesztek??

tegnap a párom hogy elutazott, elhozott minket anyósékhoz. jó, mert van társoságunk, de szegényeket jól lefárasztja Nándus! :lol: hát had edződjenek 8) :lol: most látják, h nem vakarózom egész nap, hanem a kisfőnök körül ugrálok. :lol: de sajna az éjszakánk nagyon rossz volt, ha csukva van az ablak, akkor meleg van, ha nyitva, akkor meg zaj, hát ezt nagyon utálom pesten. a 7 ker meg amúgyis nagy buliközpont lett most.

na felsírt a gyerkőc, majd jövök

szép napot mindnekinek

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szasztok!

Én nem pihentem! DANIKÁZTAM!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tündéri Danci életben. Nagyon jó kisfiú. Remélem Bogyó is ilyen kis nyugodt tündér baba lesz. Jót dumáltunk Monickal, csak sajnos rövid ideig maradtak. Teszek két képet, amelyiken én vagyok Dancival azt majd Monic szolgáltatja mert az az ő gépével készült.

De jó lesz majd Bogyócival. Most kaptam egy kis ízelítőt. Teli szájjal vigyorgott rám, és láttam a két kis fogacskáját alul. :)
Hol engem nézett hol apát, és mindig vigyorgott. :lol:
Úgy látszik szeret vendégeskedni. :)

Kép
Kép

dita75

LINACSKA
Hát nem semmi nemtörődöm csajszi volt.
Remélem a dokinak igaza van és könnyű szülésed lesz.
Tegnap este jött egy sms Monic-tól azt hittem hogy te szültél meg hirtelen. Eszembe se jutott hogy azért kereshet mert jönnek látogatóba és közli az időpontot hogy mikor. :)

CZINKI
Kitartás anyósodéknál.
Nincs legalább egy ventillátor?

Én egész éjjel fent voltam, szakadt rólam a víz, aztán kicsit ment a ventillátor beállítottam fél órára elaludtam. Éfjélkor Bogyó felkeltett és hajnalig rugdosott meg boxolt. Akárhogyan feküdtem neki sehogy sem tetszett pedig nagy erőfeszítés kell ahhoz hogy egyáltalán megmoccanjak az ágyban, de ő tornáztatott rendesen, csakhogy hiába.

Hajnalban végre elaludt és én is.

dita75

Megérkezett a anyu a cukormérőmmel. Még nem sikerült megmérnem, valamiért mindig kevesli a vért, vagy valamit nem jól csinálok. :( Majd még próbálkozom, bár most beállítottam a lándzsát és így 3x szúrtam meg az ujjam. Még így se lett jó. Nincs olyan sok tesztcsíkom, mert anyu otthon hagyta az 50 darabost, de a sógorom majd felhozza szerdán.
vicky79
Budapest III. kerület

dita, monic: Nagyon jók a képek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
én le szoktam venni a tűről azt a beállító valamit, hogy csak a tű látszódjon, és magamnak szúrom az ujjam, nem az önkioldó gombbal. Úgy nem próbálod meg?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem a szúrással van a baj, elég vérem kijön. Most megnéztem a lándzsát és beállítottam, hogy elég nagy csepp jöjjön ki. A tesztcsíkkal volt a baj. Ennél nem felülről szívódik fel a vér, hanem oldalról. Holnap reggel kipróbálom oldalról. A nagybátyjámnak is ilyen van és megkérdeztük. Persze a használati utasításban is ez van, csak nem olvastuk el. :? :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Milyen mérőd van? Nekem Accu Chek Go, annak is a vékony oldalán alul szívódik fel, és nem cseppenteni kell, hanem magától szívja fel, így elég kevés vér is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Palmlabos mérőm van. Anyu vette a patikájukban, most 5000 Ft volt akciósan. Elméletileg 0,3 (mértékegységet nem tudom) vér kell hozzá. Akkor lehet, hogy nem is kellett volna nagyobbra állítani a lándzsát? Ha már egyszer sikerülne értéket látnom a mérőn, akkor kiderülne hogy mennyi vér is kéne hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.08 20:23-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

linacska: Ilyen a mérőm, csak most valami jubileumi akció volt.
http://www.sz-eptest.hu/index.php?page= ... virtuemart
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
ezt nem ismerem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én sem láttam még ilyet, de akinek anyu vett, annak bevált. És a tesztcsíkok is elég olcsóak hozzá, remélem holnap tényleg sikerül egy értéket kicsikarnom belőle.
vicky79
Budapest III. kerület

JAJ, lina annyit gondoltam ma rád, voltunk a férjemmel kajálni mindenhol Tatán bejártuk az összes éttermet. Persze Olcsával. Nagyon cukker. Miközben kajáltam mindig rád gondoltam, talán már megvan Levi, nekem van tesztcsikom, de nem tudom addig hozzád eljuttatni.

Dita, aug 18-tól a BAlcsin vagyunk szóval várunk Benneteket ha vmelyik nap jó lenne, legalább Olcsát is megdajkálnád, nemcsak Dancát.

Monci, tündérek vagytok együtt, akár magamat látnám a fiammal, annyira láccik hogy mennyire cereted!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

JAJ, lina annyit gondoltam ma rád, voltunk a férjemmel kajálni mindenhol Tatán bejártuk az összes éttermet. Persze Olcsával. Nagyon cukker. Miközben kajáltam mindig rád gondoltam, talán már megvan Levi, nekem van tesztcsikom, de nem tudom addig hozzád eljuttatni.

Dita, aug 18-tól a BAlcsin vagyunk szóval várunk Benneteket ha vmelyik nap jó lenne, legalább Olcsát is megdajkálnád, nemcsak Dancát.

Monci, tündérek vagytok együtt, akár magamat látnám a fiammal, annyira láccik hogy mennyire cereted!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Zsuzska,
nekem van tesztcsíkom, Vicky írta, hogy neki nincs elég :lol:
Amúgy én már nem nagyon méricskélek. Egyszer vacsiztam egy rendes zsemlét, azzal felküldtem 8,1-re, de általában normális. Egyszeri 8,1-től (főleg, hogy ált. 0,8-cal fölé mér a mérő) szerintem nem lesz bajunk. Se nekem, se Levinek.
Szerintem legkésőbb hétfőn babázok. De a ma éjszaka lenne a tuti, mert Lili anyunál alszik, a dokim meg ügyeletes. Csak hogy kellene fájásokat kicsikani magamból?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SUSKA
Bizony nagyon szívesen megdajkálnám Olcsát is! :)
A mai nap után még jobban várom már hogy végre Bogyó is kibújjon.
Olyan jó volt Dancit is a kezembe fogni...... olyan kis puhák, meg illatosak a babák! :)
Már dög álmos vagyok de várom hogy Monic hátha nem fáradt el nagyon és felteszi a két képet.
Egész éjjel nem aludtam mert Bogyónak akkor támadt bulizhatnéka.
Egész nap csend volt és most megint elkezdte, remélem azért ma hagy aludni valamennyit. :roll:

LINACSKA
Most nézem hogy holnap lenne a nagy nap.
Lehet hogy pont időre jön Levi mint Czinkiéknél! :)

dita75

SZiasztok,

itt vagyok, csak altattam Danikát, épp a fürdetésre értünk haza így nem tudtam netezni.
Azonnal töltöm fel a képeket. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Évi,
Ez nagyon jól hangzik, otthon kipróbálom!
Tényleg Te milyen időpontokban eteted a gyerkőcöket? És hányszor?
Remélem, fejfájás elmúlt!

Czinke,
Sajnálom, hogy nem tudtok jól aludni anyóséknál! :(
Köszi a könyv tippeket, majd elsétálunk oda. Nem egyedül jöttünk a balatonra, hanem anyámékkal, és tesómékkal. Réka nagyon jól érzi magát, nagyokat nevet, és magyarázz, és végre jobban eszik.

Dita,
De jó, hogy találkoztál Monicékkal! Biztos jó lehetett Dancizni! :D
Remélem, ma tudsz majd aludni!

Linácska,
Drukk, hogy igaza legyen a dokinak, és gyors szülésed legyen!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Linácska, én nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!

Ditus, próbáljatok meg átjönni a vmelyik nap, sokáig lent leszünk. Ha még egyedül is vagyok Olcsával, mert a férjem dolgozik, nagyon jó lenne. Én is szeretnélek látni milánosan.

Kép
pgsuska

SZóval a várva-várt képek:

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Szóval mondja valaki, hogy Ditának nem áll jól a kisfiú :wink: :lol: Olyan, mintha világéletében csak kisfiút akart volna :wink:

Kép}
monic80

sziasztok,

Linácska: drukkolok, h kibújjon ma Levi! remélem minden ok lesz és gyors szülésetek lesz!

Dituli: de jó , h Danciztál és örülök, h most már ennyire örülsz egy kis kukacosnak! jó lehetett talizni Monicékkal.

mi újra itthon vagyunk!! anyósék hazahoztak, olyan jó újra itthon!!
reggel vérzett Nándus ínye, nem tudtam, h felsértette vmivel v a foga bújt ki, kentem dentinoxal, és ma este mikor beájult a kezembe megvizsgáltam, hát bizony kibújt a 3. foga a bal felső foga. nagyon sajtkukac volt ma egész nap, jól el is fáradt, remélem alszik legalább reggel 6ig. voltunk anyóssal a városligetben is , gyalog mentünk haza a wesselényibe, hát én is elfáradtam. de csajok, h a városligetben milyen szar az út, kiráztuk a gyerekből a szuszt, a ligetben nem is aludt, csak a hazaúton.
hát már várom, h hazajöjjön a párom.

jóéjt mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

SZóval:

Dita,

kimondhatatlanul örülök, hogy találkoztunk. :lol: Egy kicsit sajnálom, hogy nem tudtunk kettecskén beszélgetni, azt hiszem sokkal jobban ömlött volna belőlem a szó :wink:
Férjem azért maradt kint mert azt hitte, hogy a párod nincs otthon és nem akart zavarni. Pedig ha tudta volna... Látod, abban az 1-2 percben is milyen jól elbeszélgettek. Hát még ha szóba jöttek volna a kamionok :lol:
A lényeg, hogy te annyira de annyira csinos kismami vagy. Rólad mintázhatnák a csinos kismami szobrát. Szerintem én fele ennyire sem néztem jól ki várandósan mint te most. Nagyon jól áll neked a pocak, téged a Jóisten is édesanyának teremtett.
Párod fia hol volt?
Igaz, hogy csak 3/4 órát találkoztunk, de a cumitartó és a mintás pelenka tanácsokért örökre hálás leszek neked.
Nagyon szép a házatok, már messziről tudtam, hogy melyik a tiétek. És annyira otthonos. Otthonos és csodaszép egyben. Nagyon ügyesen megcsináltátok, Bogyó szerencsés, hogy ilyen szép házba születhet. És a kert is nagyon szép, a kis kerti figurák nagyon aranyosak.

Érdekes, hogy amikor utoljára fórumos társsal találkoztam akkor Viki mamiéknál voltunk és a fotón pocakosan Lackó fickót fogtam :wink: De jó volt az is!

Zsuzska,

láttam ám a képeket, Ditával meg is beszéltük, hogy Olcsa teljesen a párod, azt hiszem majd seprűvel kell elhajkurászni a csajokat annyian lesznek majd körülötte. :lol:
Tejcsit nagyon sajnálom. Azon viszont kifeküdtem, hogy te már a harmadik mensin is túl vagy. Nekem meg még a szülés óta továbbra sem jött meg. szerintem ennek is köszönhető, hogy még mindig szoptatok. Érdekes, hogy én voltam kétségbeesve a tej miatt és szerencsére még mindig van.
Jó neked, hogy mostmár sportolhatsz. Engem már azért is megszóltak, hogy úszni járok mert a hideg víztől elmehet a tej. Pedig nekem nem is ment el...

Linácska,

a nyaralás alatt nagyon sokszor eszembe jutottál, állandóan a telefont lestem, hogy megszületett-e már Levi. Mms is jöhet, felteszem a gépre a többieknek.
Lili fülét mindjárt elolvasom a másikban.

Nemone,

jó nyaralást nektek. Remélem a szüleid tudnak segíteni Réka körül és te is ki tudod pihenni magad.
Nagyon kedves a párodtól, hogy elvitte magával a pici fotóját :wink:

Évi,

mindig tanulok tőled valami újat. A te hosszászólásod alapján próbáltuk ki Danikával a krumpli-őszibarack pépet amit azóta is imád a fiam, ez a sütőzacskós megoldás pedig szuper. ALig várom, hogy felkeljen a nap és beszerezzek ilyen zacskót.
:lol:
Ádám még mindig jegylyukasztós fogú? vagy már kibújt a másik is?

Viki mami,

még mindig nagyon várom a galambos fotókat. Jól emlékszem, hogy elutaztatok?

Czinki,

Nándikát egyszerűen meg tudnám zabálni. Épp olyan kisbaba akit felkapnék és össze-vissza puszilgatnám a kedves kis arcát, a nagy szemeit, a hurkás kezecskéit.
gratulálok a felálláshoz, azt hiszem nem sok nyugodt perced lesz ezután.
Sajnálom a zajt és a meleget.

Vicky,

remélem sikerül megmérni a cukrodat.

Boni mami,

még egyszer nagyon sok boldog szülinapot Zsiga Csigának! A soraidon nagyon meghatódtam. Tortaevős képeket mikor kapunk?

Kép}
monic80

[quote]S írta:zóval mondja valaki, hogy Ditának nem áll jól a kisfiú Olyan, mintha világéletében csak kisfiút akart volna

szó mi szó, nagyon igaz!!! :lol:

nagyon jól néztek ki mindanyian!! Danci nagyon helyes!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Nyaralásról:

nagyon jó volt. Kehidakustányban voltunk, a fürdő terültén található bababarát apartmanban. Kétszintes, nappali, konyha, 2 szoba és 2 fürdőszoba volt benne. Danikának is volt külön kiságya, nagyon ögyesn aludt benne. És az egész nyaralás alatt nem borult fel a napirendje, neki aztán mindegy volt hogy a kocsiban menet közben vagy a strandon kap enni, a lényeg a kaja volt nála.
Az idegen utazóágyban is gond nélkül elaludt, nagyon megkönnyebbültem, hogy nem volt vele semmi gond.
A strandot nagyon élvezte, igazi kis úszóbajnok az én fiam. egyre inkább látom, hogy mennyire jó, hogy jár babaúszásra. Minden vízben magabiztos és ügyesen úszik a víz alatt.
Sajnos 1 nappal hamarabb jöttünk haza mert a párom lányának ma reggel megjött a mensije és annyira látványosan szenvedett, hogy jobbnak láttuk hazajönni. Aztán amikor hazaértünk már hívta is anyukáját, hogy jöjjön érte mert együtt mennek diszkóba (13 éves a gyerek) :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy most újra hárman vagyunk, a férjem lánya épp a nyaralás erejéig volt nálunk. :roll:

És rakok néhány nyaralós képet:

Kép}
monic80

Monic: megszólnak, h jársz úszni? kicsoda?

tejcsi: hát bizony nekm alig van, szerintem a cici lassan már csak konfortcici :cry: úgy sajnálom szegény Nándust, úgy látom, h rosszul veszi. ráveti magát a cicire, elég sokáig szopizik, de nem hallom a nagy kortyokat, és a tápi nem kell neki, hiába maradt éhes. hát erről ennyit, h a sima humana 2 jobb ízű, mint a hypoallergén tápi, és szeretni fogja. remélem tényleg mielőbb megszereti ezt a tápit.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monic: örülök, h jól sikerült a nyaralás. sikerült pihenned is? tök jó , h Danci kis úszóbajnok!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

basszus a hbo-n nézek egy filmet, már hulla vagyok, de már tök kivi vagyok a végére. remélem Nándus tényleg alszik 6ig.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép

Ott a két fogacskám:
Kép

Kép

Kép

Bedobtak a csomagok közé:

Kép

Útközben eszünk:
Kép

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?